Tere! Soovin teha Rakveres sõidueksamit. Mis on marsruut mida eksamineerja teeb? Kus on tagurpidi poks ja mäesõit? Mis oli teie jaoks kõige raskemad kohad? Ja kuidas närvist lahti saite? Olen ise enda ülesskeerutaja. Jalad ei seisa pedaalidelgi ainult värisevad ja silmade ees hakkavad priljandid jooksma kui väga närv tuleb. Kardan, et võin orki kukkuda enda närvi tõttu. Ja kaua üldjuhul arkis sõidueksami järjekorrad on?
Suured tänud neile kes viitsivad aidata.
Mine ARK platsile, vaata kuidas mõni mees teeb CE juhilube ja ajab veoauto koos haagisega "garaaži" üle parema õla ja siis mõtle kui lihtlabaselt lihtsad on B-kategooria eksamid :)
Järjekorra pikkus oleneb soovijate arvust. Oleks sa Tallinnas, võtaks mõne lisatunniga närvi väiksemaks. Samuti ei saa öelda, et vot su eksam kulgeb just mööda neid tänavaid, kuigi nipikohad on ka Tallinnas aastate jooksul välja kujunenud ja samaks suht jäänud.
Ma ei kardakski nii väga, aga sõiduõpetaja oli mul väga halb.Me ei klappinud kohe kuidagi.Kiusas nii kuidas sai.Muidu olen rahulik sõidus.Ja kardan ka arki selle pärast, et saan endale sellise, kes on pahur.
Õppisin Rakveres. Tahtsin vahetada, aga käisin erakoolis ja seal oli 2 õpetajat. Ja ei lastud mul vahetada. Küsisin ja mõtlesin vahepeal juba et jättan kooli pooleli seal, aga ei raatsind ka raha oli juba makstud.
Vabandust, aga miks üldse punnitada kui tunned ennast liikluses ebakindlalt? Nii nagu igaühest ei saa muusikut või lauljat, ei saa ka igaühest autojuhti.
Neid näiteid küll, kus viisipidamatusega lauljad on kellegi vigaseks või lausa kasti sõitnud.
Kas sõiduõpetaja kiusas, või püüdis ta hoopis selgitada sulle eksaminõudeid? Riiklikku autokooli ei olegi olemas muide, kõik on MNT poolt atesteeritud eraõiguslikud ettevõtted. Minu õpilastest on ainult mingi 2% katkestanud ja siis mõne aasta pärast ikkagi lõpuni teinud, nii et tugevat närvi. Teen Tallinnas õpet ja olen asjaga kursis.
Sõita ma ei kardagi.Kui kardaks ei läheks rooli.Olen Tallinnas ja Tartus käind, et saaks sõidukogemust. Ja õppetaja sõna otseses mõttes kiusas. Ei luband sidurit libistada, et auto liikuma hakkaks. Suri koguaeg välja. Ise sõidan on kõik ok. Tunnen roolitaga kindlalt ennast. Ja ei kardagi seda. Kardan eksamineerjat.Nagu kirjutasin pea teemas.
Tegin ka eksami Rakveres aga õppisin Tallinnas. Võtsin paar lisatundi sinise Mazdaga õpetajaks oli Andrus. Sain esimese korraga positiivse tulemuse. Ära muretse aga kui närv sees siis kipub jah neid vigu telema
Kui osal pole midagi tarka öelda. Hoide parem oma suu kinni.Pritsige sappi kusagil mujal.See mida ma kirjutan või mida mitte on minu asi.Kui teile ei meeldi ärge lugege.See pole teie asi. Aitäh vastajatele kes aitavad mind.
Sidurit ei libistatagi. Järelikult sa ikkagi libistasid seda nii kohalt minnes kui ka käiguvahetusel(ei võtnud jalga korralikult gaasilt, või libistasid tõsiselt)
Anna andeks, kuid mul on paar tuttavat keda samamoodi "kiusati" omal ajal, nad ei oska ikka veel sõita. Nad sõidavad oma sõidud ära kuid seal autos on alati üsna hirmus olnud ning nad ei hakka kunagi reaalselt asja oskama.
Miks sa kardad eksamineerijat ? Tavalised inimesed kes teevad samamoodi kellast kellani tööd. Kui sa sõita oskad ei ole mingit probleemi, isegi siis kui mõnes kohas eksid(ka nemad saavad aru, et sina oled närvis) antakse sulle andeks kui nad näevad, et sina näed kõike mis toimub sinu ümber 360 kraadi raadiuses ja mitusada meetrit ette , ettenägelik sõitmine, sujuv sõit ja teistega arvestav sõit on põhiline. Kui sa ikkagi autot "vägistad" ja rapsid siis see neile ei meeldi, olgugi et sa võid teoorias olla tuge ja tead LE-d.
Sinu hirmudes ei saa keegi teine sind aidata, sa pead olema enesekindel ja pead suutma hoida pea kainena. Kõige lihtsam ARKi eksam oli A-kat sõidukiga, suutsid ennast välja lülitada ja tundus nagu muliseks sulle kõrvadesse mõni sõber vms. Kõige raskem oli CE. ARK platsi eksam, siis lõi tõesti närvi sisse aga sellest peab kuidagi võitu saama...sisendama endale, et ma oskan ja saan hakkama (haakimine, sirgjooneline tagurdamine ja üle parema õli "garaaži manööverdamine) ja teed lihtsalt ära, keegi ei väidagi, et närvi ei ole sellises olukorras. Linnasõidus ei ole kordagi mingisugust meeletut närvi sees olnud. Sõidad ju ikkagi teekattemärgistuse ja liikluskorraduse järgi.
Eksamile minnes tuleb endale sisestada, et ma tulin siia eksamit ära tegema, mitte närveerima. Kes oskab enda tundeid ja erutust kontrolli all hoida- on elus tegelenud enesekontrolliga- saab hakkama.
Ma 18 aastaselt B ja C1 tegin, siis suutsin C1 sõidu 2 korda läbi kukkuda- närveerisin.
Nüüd mõned aastad vanemana tegin ühe jutiga C, D ja CE ning just nimelt endale meelde tuletades, mida ma eksamile tegema tulin tegin nii teooriad kui sõidud esimese korraga ära absoluutselt probleemivabalt.
Kes aga ei suuda igas olukorras rahulikuks ja ratsionaalseks jääda, sellel pole tõesti rooli taha asja tegelikult. Tänapäeval on autojuhiload paraku inimõiguseks tehtud ja lastakse seni eksameid teha kuni lihtsalt õnneks läheb ja load kätte saadakse. Liikluspilt oleks palju ilusam, kui näiteks kolmekordsele läbikukkumisele eksamil järgneks aastake "mõtlemisaega" ja alles siis saaks uuesti proovida.
Olen nõus. Neid on liialt palju kes ei oska ja ei hakkagi oskama, kuid nad on juba ühe aasta jooksul 10x. ARKis ja no ükskord peab ju joppama ka, ning sukelduvad liikluses (seda on liikluses igapäevaselt näha)
Tegin ka 18aastaselt BC1, kukkusin läbi B, sõidueksamil(ületasin kogemata ja mitu korda kiirust(55-60km/h)
Aga vaata seda ma ei mõista ja ei hakkagi mõistma, et kuidas inimesed kukuvad üldse teoorias läbi ? See on juba 100% puhtakujuline laiskus, kui sa asja ei jaga, siis õpi need testid lihtsalt pähe. Lahendad raamatu 1-2x läbi ja ei olegi varianti, et kukud läbi.
Teoorja oli kõige kergem.Selle sain ühe jutiga läbi ja küsimused olid ka väga kerged. Ja sõidu sain ka õnneks läbi.Närvis olin aga eksamineerja oli nii mõistev ja paari ristmikuga oli närv kadund kuna sain kiita mittu korda. Ja oligi tehtud.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.