Veljed ja rehvid

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Falken

kavandu
11:07 23.10.2014
Mida arvate Falken lamell rehvist
falkeni fänn
21:06 09.12.2014
Läheb juba kolmas jooks Falkeni lamelle, aga 16 tollised ja 4x4 auto all.
Väga rahul, eriti sügavas lumes. Sõiduauto rehvide kohta ei tea öelda, neid vist toodetakse ka mujal kui Jaapanis.
küünik
16:15 18.12.2014
rehvidest minul üks väheseid täielikke möödapanekuid. võib-olla oli vale auto, aga suvekad lõpetasid lepingu ühe suvega ja vajasid vahepeal kahel korral balansseerimist.
mina mina
18:06 18.12.2014
Olen läbisõitnud ajajooskul 2 jooksu kahe erineva automudeliga ja igati rahul.
NB! Naelrehvid on olnud minul kasutusel
Ainult positiivsed
21:42 18.12.2014
kogemused selle firma jooksuga, soovitan neid lamelle ikka.
professor_sammaljalg
22:05 18.12.2014
mul küünikuga sama kogemus, 19" falkenid ühe hooajaga otsas, enam ei osta
mina mina
22:29 18.12.2014
To:küünik ja professor_sammaljalg

Mõõde üks hooaeg on tegelikult nagu mitte midagi ütlev ja võib olla jätab väitjast natukese kohtlase mulje - samas professor_sammaljalg peaks vägagi aru saama pointist,et rehvide puhul on natukene olulisem anda infot läbitud kilomeetrite mitte hooaegade kaudu.
Ehk siis rääkige kilometraasist:)

Lisaks küsija on visanud õhku küsimuse lamellrehvi ehk siis talverehvi kohta ja arvestades seda nüanssi siis ei peaks (ei oleks eriti mõtet) eriti suverehvi kogemusi jagama hakata!

professor_sammaljalg
20:43 20.12.2014
noh kui palju 19" rehvidega autodega ikka läbi sõidetakse, minu kõvatamispilli jaoks tähendas hooaeg kümmet tuhandet. ja arvestades, et suverehvid on kehvad, ei ostaks mina muu tulemuse lootuses ka talverehve
63amg
21:08 20.12.2014
no 10 tuhat on tõesti vähe.ostsin omale michelinid.50 tuhat olen sõitnud ja praegu on u.5 mm järel.mõõt 235-40-18.pilot sport 2
aga ...
21:57 20.12.2014
Palju sõltub ikka konkreetsest autost ja autojuhist.Ise sõitsin n.õ. hiinakatega kuus suve ja üle 100000km aga teine mees sai samasuguse autoga sõita ühe õlivahetuse jagu e. 15-20000.
küünik
19:58 21.12.2014
mina mina, kui oleksin parklas kummipõletaja, siis kindlasti ei jätaks sellest uhkusega kõigile teada andmata ;)
kui aastane läbisõit jääb 10k kanti, siis võtame talvekuud maha ja mõtleme, kas mahtuniversaaliga mööda maanteed kruisides peaks rehvid ühe suvega otsad andma... Järgmiseks läks alla Nokian enTyre ja kulgemine palju valutum. Muideks, Falkeniga oli suvine kütusekulu suurem kui talvel naeltega.
mina mina
20:43 21.12.2014
Eks me võime rääkida kõike aga fakt on see,et kahe tegelase väide rehvi elueaks 10 tuhat jääb valdkonda ulme (tehke või tina aga ei usu).
See muidugi minu nägemus:)
küünik
21:24 21.12.2014
arvad, et ma tahaks uskuda? nii odavad need ka polnud :(
Tuudur
13:43 22.12.2014
"Muideks, Falkeniga oli suvine kütusekulu suurem kui talvel naeltega. "
Kui sõita maanteel Eesti talves (+5C), siis ongi suverehvidega suurem kütusekulu, kui talverehvidega.
professor_sammaljalg
22:23 22.12.2014
üldiselt enda lahedaks valetamise nimel siin käingi ja kui 10tkm rehvide elueana tundub nii uskumatu, sitt lugu, loodan, et magada ikka laseb.
mina mina
00:04 23.12.2014
Miks mulle tundub,et samblal torgib mingi asi perset?
professor_sammaljalg
10:41 23.12.2014
teemast mööda plädisevad uskmatu tatipritsid käivad mulle vastukarva jah :)
küünik
14:09 23.12.2014
Tuudur, sinu väites on peidus suur tarkus, ainult sellest ma ei saa aru, miks sa enne seda minu kommentaari tsiteerid :)

Aga vabandust tõesti, küsiti kogemusi Falkeni lamellidest ja suvekatega altmineku järel ei hakanud neid kogemusi ka otsima.
mina mina
17:59 23.12.2014
Sammal mine plädise ise kus tahad aga pa*ka ajad suust välja ja see on nii.
Mõtle nüüd ise ka mida lälised - elu tatipritsija!!!!

Kõigele lisaks sina ei ole kasutanud Falkeni talverehvi - aga mina olen!!!

Muudetud 25.12.14 18:30

professor_sammaljalg
19:33 23.12.2014
ja sa ei ole sõitnud falkeni lamellidega, et viska endale viis ja lälla edasi :)
mina mina
20:43 23.12.2014
To:Lällaja sammal

Aga vähemalt on naelad määratud sõitmiseks talvisel ajal ja naast rehvil on ka arusaamist mööda lamelli. Ja kilomeetreid kogunes ikka palju-palju rohkem kui 10 tuhat

Sammal mine nüüd rally oma "kõvatamispilliga" ja hoia kõva
professor_sammaljalg
21:27 23.12.2014
mina mina
12:56 26.12.2014
Häid pühi -10 tuhande km suverehvimeestele!
Eriti arenenud mõtlemis- ja tegutsemisvõimega kõikke näinud ja teinud hr "samblale"
professor_sammaljalg
15:16 26.12.2014
lul, saa üle endast lilleke, kõiKe toredat sullegi

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte