Renault

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Kadjar

NommeUnited
15:38 26.05.2016
Vaatan, et Kadjarile siin vist teema lausa puudub. Kellel kogemusi, palun jagage. Ise käisin põgusal proovisõidul - selle tunnikesega miski otseselt häirima ei jäänud, ka päris korralik pakkumine saadud.

Mu põhiküsimus: kuna kulgen suure osa ajast linnast, siis kas a) sobib ta ikka linnasõiduks?; b) kuidas see bensumootor on? (eestis kuskil veel mu teada proovida ei saa).
to nõmme
16:09 26.05.2016
Qasqai koopia. Loe Nissani kohta, saad tõe kätte
NommeUnited
16:19 26.05.2016
Nojah, sama platvorm küll, aga päris koopia ju siiski mitte.
Disain erinev, mootorid erinevad, mõõdud erinevad...
Ootangi eelkõige sõidukogemusi (selge see, et neid ei saa väga palju veel olla), võimalusel just bensumootori + aut.kasti osas.
RS
18:29 26.05.2016
Mõni aeg tagasi sain päevaks proovida - rääkides siis ainult sõidust: päris mugav, hea väljavaade, palju juhiruumi, mootor toimetas hästi...rool oli minu jaoks veidi kerge aga üldjoontes täitsa asjalik masin. Kui suurem pere ja vaja kraami ka vedada, siis hinna ja kvaliteedi suhe päris hea.
To nômme
18:43 26.05.2016
Mootor on yks ja see samaa. 1,2 96kw. Sama pannakse veel Pulsarile ja uuele Meganile. Nissan kuulub Renaultile. Mitte et see paha oleks. Uued Renaultid on paris head.
jeeper
19:01 26.05.2016
ja erinevalt Q-st (varjaator)on K-l õige automaatkast.
mina ei salli nimelt varjaaaaaatoreid!
ja1234
21:30 26.05.2016
Nissanil on ikka kirjas teistsuguste andmetega mootorid, Dusteril mis on ka sama platvorm, on samad renault mootorid.
v_
22:30 26.05.2016
Diiselmootorid on identsed. Teljevahe ka sama. 1mm oli vist erinevus. Kadjar on mõned cm suuremaks puhutud ja tundub seetõttu ruumikam. Kadjari hinnad algavad € 16990 ja see tundub uskumatult soodne. Baashinnas masin on siiski plank mis plank. Alla Intens varustuse pole mõtet võtta. Samas hind muutub siis oluliselt.

Duster ei ole samal platvormil. Mis kuradi allikatest te oma infot saate? Duster ja Nissan Juke on samal platvormil ehk B0! Kadjar ja 2 gen. Qashqai on CMF platvormil.
ja1234
12:53 27.05.2016
panin veidi pada jah, Qashqai sai enne uuele platvormile ja Duster saab 2017
Ahaa
22:47 27.05.2016
Sai ka hiljuti diisel automaati proovitud, nii linnas, kui ka maanteel. Suht ok aparaat. Start-stop toimetab foori taga ilusasti, rool kerge, istumine mugav ja kõrgemalt hea väljavaade. Lisaks nutikad abilised, lisad, millest endale meeldis see, et vaatab liiklusmärke, kui juhtumisi ise ei näinud, saad seda hiljem armatuurilt näha , rääkimata sõidureas väljumise hoiatusele jne.
Kogemus positiivne ja meile meeldis...läheb ostuks küll.
Mind jälle huvitab, kas keegi on proovinud 19-ste velgedega sõita ja kas raputab meie teedel?
Võiks veel olla mäludega el iste, mida nad esialgu veel ei paku.
W
07:00 28.05.2016
to:jeeper Renault EDC (Efficient Dual Clutch ) on kahesiduriga käigukast, mitte klassikaline automaat.
NommeUnited
22:18 29.05.2016
Mu lõppvalikusse on jäänud Avensis (1.8 aut bens) ja Kadjar (1.2 aut bens). Hind sisuliselt sama.
Tean, et suht "ema-tütar" teema, aga nõu võite ju anda ikkagi :)
to NommeU
08:34 30.05.2016
Civic universaal ei meeldinud v. ?

Kadjar on kena auto ikka.
vänto
10:47 30.05.2016
Päriselt ostate oma raha eest sellise auto?
NommeUnited
11:15 30.05.2016
Civic: jah, pigem tunne, et ei istu see isend.

Vänto: ei ole öelnud, et ostan. Mõtlen-kaalun, selleks arvamusi küsingi. Kui on öelda midagi konkreetset, kas kiitvat või laitvat, siis ma loeks huviga.
NommeUnited
00:08 02.06.2016
Nii, tundub tõesti, et läheb Kadjari ostuks.

Tulistage nüüd kõik miinused välja, et mu otsustamine võimalikult keerukaks teha - seejuures pole vaha komme ala et "on prantslane" jne.
v_
09:49 02.06.2016
Kadjar kindlasti diisel. Olen kuulnud erinevat tagasisidet ja väiksed bensukad väidetavalt on nõrgad selle masina jaoks.

Soovitan vaadata kindlasti veel seda.

https://www.youtube.com/watch?v=qg4Rh9AgeuM

Kui raha rohkem on siis vaata veel uut Tiguani. Viimane on normaalse mootori ja varustuse puhul antud hinnaklassist tugevalt väljas. Planku, mikromootoriga bensukat ei tasu võtta.
NommeUnited
09:59 02.06.2016
Kusjuures olin seda (ja veel mitmeid teisi) videosid vaadanud... Üldiselt review'd on Kadjari suhtes siiski suht positiivsed - samas selge, auto nii uus, et sünnitusvalud alles hakkavad ilmnema.

Mootorivalik on tõesti üks küsimus. Ma sõidan väga suure osa ajast linnas, seega tunduks diisel mõttetu. Olen mõelnud, et linnasõidul too turbokas ehk isegi ok. Samas häirib, et praegu pole Eestis ainsatki bensukat demot, ei saa proovida, tuleks võtta põrsas kotis veidi.

Aga varustuses on praktiliselt kõik olemas. Kallimat (nt Tiguan vms) enam ei kannata osta. Lõppvalik on Kadjar vs Avensis (aga seal jälle natuke kehvema varustusega; 1.8 variaator, mis tekitab veidi kõhklusi).
v_
10:06 02.06.2016
Qashqai vs Kadjar võib öelda küll, et Kadjar on natuke kvaliteetsem, suurem jne...

Qashqai on UK-s toodetud masin, Kadjar on Hispaanias toodetud auto. Kui sa teed juba neil autodel tagaluugi lahti siis ühel on mingi odav vilt nööridega mis tõuseb koos luugiga üles. Teisel korralik rulookate. Kui tähelepanelikult vaadelda siis odavalt on toodetud ehk mõlemad autod (isegi Skoda Yeti salong on neist palju kvaliteetsem) aga Qashqai juures hakkab see odavus rohkem häirima. Renault on teinud palju paremat tööd Kadjari kallal ja Kadjarile saab päris korralikku lisavarustust tellida.

Ma ei saa küll uue Qashqai ekspluatatsiooni kohta sõna võtta aga omadest kogemustest on eelmisel põlvkonnal (2012 auto) ikka päris jube koostekvaliteet ka seal kuhu silm ei esmapilgul ei näe. Isegi polstrite kinnitused on äärmiselt nõrgad, nagu mingid Hiinlased oleks teinud kuigi auto on valmistatud tegelikult UK-s.

Nende kahe võrdluses minu hääl läheb Kadjarile. Ja ruumikam on ta ka. Iga cm aga on väiksema auto puhul väga oluline.
alkutartu
13:02 02.06.2016
Sai ka ära otsustatud.....proovitud ja sõidetud erinevate autodega!
Otsus minul on Katš (Kadjar). Hinna ja kvaliteedi suhe paigas.
Sai tellitud siis hetkel pakutav Premium pakett (piisavalt lisasi) 1.5 diisel (K9K on hea mootor, kuna eelmine auto oli megane grandtour sisuliselt sama mootoriga) ökonoomne ja kui vaja minna, siis läheb kah :) ja automaat.
Peaks lähiajal kätte saama, eks siis saan veel muljeid jagada, kui huvi.
Seda ka veel, et kui keegi arvab, et prantslane laguneb, siis eksib, kuna eelmisel renault, mida kasutasin ca 5a, ei lagunenud midagi, peale kuluosade, isegi ei mäleta, et pirni oleks vahetanud ja kogemusi on elus väga erinevate autodega, sakslased, rootslased, japsid, korea.
Soovitan.
to alkutartu
13:43 02.06.2016
Palju lõpphind tuli?
alkutartu
23:29 02.06.2016
natc üle 25k, 5a garantiid/100t km ja soodusliising (intress 0,99%)
kadjar esimene renault
22:06 12.07.2016
Sai siis valitud ja mõeldud ja võetud varustusse praktiliselt kõik mis pakkuda oli.. Diisel ja autom. Tuli tiba üle 1000-ne EUR-i odavam kui Sportage. Viimase müüjad Vikingis on üldse kuidagi ülbed ja ninakad. Edu neile. Quashgaiga praktiliselt sama hinnaklass.

Autodesst siis. nendest 3-st Kadjar kõige uimasem, aga kõige vaiksem, ökom ja kõige parema koostekvaliteediga salongiga. Kõige suurem ka. Istuks nagu mõnes 40 ja enam tuhat maksvas autos.
Sportage diisel autom oma hinda väärt ei ole. Kindlasti mitte lp Viking Motors Tammsaare müügimehed, kes te viskate mokaotsast, et hinnast saab teha 3-4% alet. Ei pakkumist, ei laua tagant püsti tõusmist ega midagi. Lärmakas. Väga lärmakas, kütusekulu linnas 10 /100-le. Tõsi kiirendus oli parim neist kolmest. Quashgai selline ilmetu auto jälle. Salong nagu tänapäeval praktiliselt kõigil. Salongimüra üllatas kuigi kadjariga ühel põhjal. Samas Kiast jälle kõvasti vaiksem. Seega saate aru kadjaris nagu ema sules istud ja ei mingid mürinat. ei viitsi rohkem. eks paistab kuidas vastu peab
njah
21:20 15.07.2016
vist nii, et ummikus jne kus õhk saastunud peaks auto automaatselt muutma õhtu võtu siseringluse peale, et diisli haisu jne salongi ei tuleks. see eeldab ilmselt seda, et autol oleks peal kliimaautomaatik. ilmselt oli sellel tüübil konditsioneeriga auto ja selles saab käsitsi seda siis siseringluse peale panna. küll aga oli autol peal tüüp tarkvara, ehk siis menüüs oli selline option olemas, aga riistvara ilmselt seda ei toetanud ja menüüs ilmselt kuvas, et 100% ajast sõidetakse ummikus või saastunud õhuga kohas.. ja tüüp siis oli pahane kuna arvas olevat seda süsteemi oma autol kuid tegelikult polnud seda tal.. ma sain nii aru..
kruvikeeraja7
12:01 08.08.2016
Tere.

Suure tõenäosusega läheb samasuguse masina ostuks. Kas teil auto käes ja kuidas esimesed muljen on?

tervitades,

kadjar esimene renault
00:14 19.08.2016
Käes ja sõidetud tiba üle 17 000-ne. Midagi pole halba öelda. Miski ei häiri peale kütusekulu, mis on tõesti madal. Maantee sõidul jääb alla 5 l-100/le. See on juba tase nii kõrge auto kohta. 1.5dCi on ka piisakavalt särtsakas, et maanteel hätta jääda. Mina olen rahul. Need Renault-de ja muude Prantsuse autode sõimajad on need samad, kes sõimasid Koreakaid ja kiidavad oma vanus sakslasi-jaapanlasi. Kordan veel. Olen rahul ja meeldivalt üllatunud.
Kadjari omanik
08:00 19.08.2016
Mul sõidetud 55 000 km. Auto 1,2 l bensiinimootoriga.Esialgu mingeid suuri puuduseid avastanud ei ole. Sõita on mugav ja kütusekulu normaalne. Kütusekulu oleneb muidugi kus sõita ja kui kiiresti. Pika maanteesõdu jooksul on parim keskmine 5,3 l/100 km (tankimiste järgi, mitte auto näidiku järgi, sest see erineb tegelikust umbes 0,3 l/100 km võrra) ja kui kiirteel 130 sõita, siis kulu võib ka 8 l/100 km tõusta. Esimene hooldus oli 30 000 km peal ja vahetati õli. Umbes 45 000 peal viskas õlitule põlema ja selgus, et õli miinimumis. Hetkel lisatud kokku umbes 1,5 l õli (hooldusest kuni 55 000 km-ni). Mis veel? Elektroonika vahel teeb tempe. Näiteks -17 juures hangus ära navigatsiooni pilt. Ainult kuum päike või soe parkimismaja aitas asja parandada. Vahel (nii soojemate kui külmade ilmade korral) ei taha raadio tööle minna. M~tleb 5-10 minutit ja siis hakkab iseenesest tööle. Vahel on tagurduskaamera pildil nii tugev virvendus sees, et ei näe miskit. Aga muidu toimetab auto suhteliselt kenasti.
Polt7
08:43 19.08.2016
Tänud info eest. Masin sai tellitud ja järgmine nädal käes. 1,5 dci 81kw, autom/esivedu.
Eks saab hiljem võrrelda, kuidas kellelgi kogemused. Ise hakkan nii väikse mootori puhul õlivahetusi kindlalt 15 000km tagant tegema, soovitan ka teistele. See tehase LongLife 30tuh+ km tagant on väga turunduse teema. Mis õliga selle ajaga, meie kliimas juhtub, ei ole hea! :-) Hiljem ka palju parem autot müüa.
polt on ikka juhmakas
22:26 23.08.2016
ja mis siis meie kliimas selle õliga juhtub???? ma saan aru kui sõidad linnas igapäev max 10 km-t, aga muidu? muidu oli see, et autofirmad pookisid sind lihtsalt
Oviat1969
20:11 13.09.2016
endal varsti aasta kadjar olnud.1.5 disla manuaalkastiga.olen rahul.küttekulu ule mõistuse väikene.maanteel olen saand kuluks 3.7.keskmine tavaliselt nõks üle 4-ja.muidugi kui vajutada siis nats tõuseb aga 4.8-st kõrgemale pole saanud.sõidan tavaliselt pikki sõite.päev rooli taga selga kangeks ei tee.soovitan soojalt.
kaskas
22:56 13.09.2016
Kas kütusekulu on kompuutri järgi?
.mnm,,.
12:35 14.09.2016
kogemused vaja
17:38 20.04.2018
Viimasest postitusest üle aasta möödas, Kadjari omanikud jagage kogemusi
Johnny2
14:42 27.04.2018
to: kogemused vaja
Üle aasta 1,5 diisel automaadiga - probleeme pole, teenindusse oli asja ainult korralisel ülevaatusel. Elektroonika kaladest on siiani ainult raadio, mis paar korda kuus jaamadelt ära hüppab. Kõik muu toimib. Diisli reaalne kulu suverehvidega - 5,5 l, maanteel 90-100 kulgedes liitri või pooleteise jagu vähem.
bensukaskadjar
15:12 27.04.2018
1,2, automaat bensuka omanikud kuidas kütusekuluga lood?
Tehasest suurem
17:42 27.04.2018
Mul oli automaat 1.2 kasutusel, 10 - 11 ringis, linnasõit 80%, seetõttu valisin 3008, samuti 1.2, kulu 8 ringis.
Tänud
17:51 14.05.2018
Hea kokkuvõte. Just see mis isiklikult mulle oluline. Suuren tänud!
proovitudnii
14:48 15.05.2018
tegin proovisõitu kadjari ja Peugeot 3008, mõlemad bensukad ja automaat. Linnasõidul oli kütusekulu mõlemal sama, seega vaidleks vastu, et Peugeot vähem võtab
sedanüüdkülleiusu
23:16 15.05.2018
See kulu sõltub ikka otseselt kuidas pedaali tallata. Minul linnas 9-10, kui naine sõidab 6-7.
suurmure1
19:12 31.05.2018
õnnestus navil hääl ära kaotada, kuidas tagasi saab
kadjar esimene renault
22:29 31.05.2018
läbisõit 39 000. 2016 a soetatud. diisel, automaat. maanteel reaalne kütusekulu 4.9-5.0 l/100 km-le. mõõdetud reaalselt mitte kompuutri järgi. suvisel ajal. linnas arvestan 6. pole mõõtnud lagunenud midagi pole. kõik toimib. olen rahul. poleks uskunudki
kuidasolete
00:05 20.07.2018
kuidas on automaadil käiguvahetus? Olen kuulnud, et pidi problemaatiline olema, st hüppab nagu konn kohalt ära minnes ja vahetab käike pauguga.
Kadjar1,5D-aut
10:28 08.08.2018
Räägitakse, et hüppab nagu konn :) Kes räägib?
Kaks aastat sõitnud ja minul küll ei hüppa, vägagi sujuv ja vaikne, olen rahul.
P.S. See kes räägib on tõenäoliselt konkureeriva autoesinduse müügimees!
oman 1,2bens
08:39 09.08.2018
Kevadel ostetud bensukas ja selline mure olemas. Esindus ei ole kas tahnud või suutnud seda probleemi lahendada. Lähen juba kolmas kord garantiisse. Kohapealt normaalselt ära minna pole võimalik ja sõidu ajal käiguvahetus sujuv ei ole. Hetke seisuga teist korda renaulti ei osta.
1.2 bens aut
09:58 05.11.2018
Kõik muu ok peale kohalt mineku. Seda ikka üsna keeruline tunnetada, millal ja kui teravalt auto liikuma hakkab. Muidu rahul. Vahetused sujuvad ja väga mugav sõita. Ja 1.2 bens turbo on teravam kui mu eelmine Mazda 6 2.0 bensiin.
jepajeeee
11:34 05.11.2018
Kui tahad, et ei tunneks käiguvahetust, pead variaatorkastiga auto ostma - veidi sujuvam.
reijo824
15:19 26.11.2018
Endal Megane (2017 ja 1,2 aut.) ja panin auto Eco režiimile ja nüüd on väga sujuv ning mingeid probleeme pole. Täpselt ei tea kas Kadjaril on Multi Sense peal, et saaks sõidurežiime valida..
MUL ON KÜSIMUS KADJARI KOHTA
12:56 05.12.2018
Mis maksavad hooldused. Autoks 1.5dci

30 000/60 000/ 90 000/ 120 000

Kuidas auto soojaks läheb ja mitmenda nn"pulgani" temp näiduk tõuseb? Kas läheb soojaks ilusti?

Kui saan vastused kommenteerin ka miks nii küsin???
viimasele küsijale
14:43 05.12.2018
kui käid hoolduses 30k tagant, siis sa ilmselt 120k hooldusesse enam ei jõua, sest mootor jookseb enne kokku. omal ajal, kui oli popp 206-te omada, siis oli hooldus samuti 30k sel masinal, aga maaletooja ise lühendas selle 15k peale. meie kehvas kliimas peaks õli max 15k tagant vahetama või kord aastas. ja usu mind, siis jõuad ka 120 hooldusesse.

PS! auto24 võiks ikka oma kontrollkoodid korda teha. kohati pole aru saada, kas on numbrid või tähed.
m-k
23:20 02.01.2019
Elektroonika väga sitt sellel autol võibolla kõigil renaudel, raadio vahetab ise kanaleid, nullib tihti sinu tehtud seadisusi, navi pilt liigub aegajalt nagu karussellis oleks, ei tunne tihti võtmekaarti käivitamisel ära, kiiruga ei tule rohkem kohe meeldegi. Esindus laiutab käsi ütleb, et esimest korda kuulevad, kuigi ka välismaa foorumid on neid probleeme täis. Ei ole suutnud midagi korda teha.
...........
06:36 03.01.2019
Kõigi Renault-ide kohta eelmise jutt ei ole päris tõsi, oman Captur-i ja ühtegi jama ei ole. Kas Kadjaril on temp-i näidu kell, Captur-il ei ole, on signaal-led, mis vahetab värvi vastavalt temperatuurile.
...........
07:06 03.01.2019
Lisan veel, et hoolduse hinnad erinevad üle Eesti. Alati on tark pakkumised võtta, Pärnu Pereauto on eriline kirvelööja ja sõbrahinnaks saad -5 prossa, kui mujal -30 prossa.
kadjarist
23:13 04.01.2019
On temp näiduk kus mingid tulbad mis vastavalt mootori soojenemisele muutuvad aktiivseks. normaalne olek neil keskel
su0987
15:29 05.01.2019
Minu oma (1.5 dci) läheb soojaks täiesti normaalselt. Kui näidikut vaadata, siis kaks esimest täppi ilmuvad kiiresti, kahe viimase tekkimine võtab mõne aja. Samas salong soojeneb kiiresti isegi talvel.

Aga elektroonikaga on tõesti nii ja naa. Minu oma tekib ka asju unustama. Samas võtmekaardiga ei ole kahe aasta jooksul probleeme olnud.

Aga üldiselt ütleks et auto hea ja väga ökonoomne. :)
reijo824
11:59 17.01.2019
Sõitsin aasta otsa 1,2 bensukaga, automaat, küll Megane aga mootor ja kast samad mis Kadjaril. Elektroonikaga ei olnud mitte mingisuguseid probleeme, kaart töötas laitmatult, küttekulu oli 14000km peale umbes 7,5L sajale. 80% ajast sõitsin linnas. Maanteel võttis kusagil 4,8-5L sajale.
Nüüd vahetasin Megane Talismani vastu ja esimese hooga võib öelda, et vahet on tunda, eelkõige töötab kõik sujuvamalt.
alkutartu
20:53 28.02.2019
Üle 2-e aasta sõidetud, 40tuh.km, autoks 1,5 diisel automaat. Midagi lagunenud ei ole, kõik töötab, mugav sõita, olen rahul. Hetkel väljaminekud: 1 hooldus, 1 esitule pirn läks läbi, plaadi-puldi patarei vahetasin ära, aknapesu vedelikku ja kütust ostnud.
Musjöö
23:06 28.02.2019
Väga hea auto 1,2 automaat, sõitnud 70 tuhhi. Ainult korralised hooldused on raha küsinud ja nende hinnad mõistlikumad, kui saksa autodel. Eelmine auto, mis ostetud samuti uuena oli Passat, vaenlasele ka ei soovita. Vähe sellest, et kogu aeg oli mingi jama, esinduses täielikud soss-sepad ja hoolduse hinnad kirvemad.
ArdoV
16:07 13.04.2020
Keegi on 1,5 dci automaatkasti õlivahetanud ja kus vahetada ?
Teadjamees...
18:54 13.04.2020
Päris kuuri alla minna ei tasuks. Võta esindustest pakkumised, hinnad vägagi erinevad. Mina käin hoolduses Viljandi esinduses kuna Tallinnas ja Pärnus küsivad kirvehinda. Kui kütusekulu maha arvutan, olen ikka sitaks võitnud. ABC motors, City motors, Pereauto, Rael ja neid on veel. Pärnu esinduses küsisid kummimattide eest ka poole rohkem, kui Tallinas. Küsimusele, kuidas hinnad nii erinevad originaal tarvikute/ varuosade puhul kiitis mulle hooldusnõunik, et Renault-i puhul on kõik võimalik, idioot arvas, et ma mujalt hinda ei küsi.
elvaa
16:39 25.06.2020
Diisel, automaat. Ostetud 2016 a ja kulgetud selle autoga siis ca 70 000 km-t. Siiani null probleemi autoga. Mahukas, vaikne ja väga ökonoomne. Isegi AdBlue ei pea lisama. Maksis 25 900 € ja vaadates müügikuulutusi siis suhteliselt hästi hoiab veel oma hinda. Samasuguse varustusega auto saad konkurentidelt kaugelt üle 30 000 € ja hinnalangus tuleb summaarselt suurem ja maksad ka rohkem alguses. Tundub, et Renault on maailmakaardil tagasi.
Ahjaa. 60 000 km-l läksid piduriklotsid vahetusse. Ainuke kulu peale kütuse. Seega julgen suuremaid Renaulte soovitada. Valida tuleb pakutavatest kõige kõrgema varustusastmega. Siis saab mugava auto.
hinna ja kvaliteedi suhe
20:15 29.07.2020
Hetkel Eestis diisel "maasturite" seas vaieldamatult parima hinna ja kvaliteedi suhtega. Mugavus, välimus, vastupidavus , ökonoomsus ka OK. Miks ma peaksin maksma 5 tuhhi rohkem VW, Hynday jne blännide eest?
2017 a auto. Läbisõit 123 000
omakorda eelmisele
15:33 11.08.2020
Kadjar. Diisel. Automaat. Kõik lisad peale adaptiivse kiirusehoidja. Isegi iseparkimine ja täis LED tuled. Hind hetkel 24 000 € võtmed kätte. Tõsi praegu kampaania hinnad ja tõenäoliselt varsti hind kuskil 26 000 €. Millise teise tootja sellise varustusega auto selle hinnaga kätte saad? ikka kipub hind olema ca 30 000 €. Sõiduomadused sellise hinnaklassiga autodel kõigil enam-vähem samad. Küll, aga kadjari kütusekulu väiksem ja jääb sinna 5 l kanti. minu meelest ka ilus auto. See eestlaste margipedendus on naeruväärne. Ühtegi argumenti pole selleks. Renault tänapäeval väga töökindel . Väike näide Nissan vs Renault. Esimene lauguneb nagu vana kurat. Aga eii eestlane peab Nissanit prestiizemaks. teadmata, et Nissan kuulub Renaultile ja mõlemad on ühel põhjal.
siimrasmus
16:25 11.08.2020
@omakorda eelmisele, mis seal Nissanil rohkem laguneb? Kasutavad ju sama tehnikat.
CMF_
16:27 11.08.2020
Common Module Family (CMF) ei tähenda, et tegu on sama sõidukiga.
Škodat ostes saad ju kah Škoda, aga mitte VW :-)
Wikipedia andmetel baseeruvad kõik alljärgnevad sõidukid samal "platvormil":
CMF-C/D
2013–present Nissan Qashqai/Rogue Sport (J11)
2013–2019 Nissan X-Trail/Rogue (T32)
2014–present Nissan Pulsar (C13)[9]
2015–present Renault Espace V
2015–present Renault Kadjar[10][11]
2015–present Renault Talisman/Renault Samsung SM6
2016–present Renault Mégane IV
2016–present Renault Koleos II/Renault Samsung QM6[12]
2016–present Renault Scénic IV
2019–present Nissan Sylphy/Sentra (B18)[13]
2020–present Nissan X-Trail/Rogue (T33)
to omakorda eelmisele
22:17 11.08.2020
No osta siis Kadjar ja ole õnnelik, mis sul sellest mida teised teevad. Naeruväärne on pigem see, kuidas sa arvad ennast õigemini elavat, kui kõik teised kokku.
uu jee
10:01 12.08.2020
Eks nende Kadjarite häda on see, et sõidad oma sõidud sellega ära muidugi, aga hinda ta ei hoia ja mitte keegi krt seda Sinult pärast ära osta ka ei taha. Isasi, kui võtad ta näiteks liisingusse ja perioodi lõppedes võtad jälle uue. Kadjari:)
VL
16:28 12.08.2020
Rumal jutt. Mida kallim kärakas, seda vähem hinda hoiab ja kõige rohkem kaotadki, kui liisingu lõppedes koguaeg uus võtta. Mida kauem ise sõita seda kasulikum. Ise eelistan peale viie aastast liisngut välja ostmist, seejärel veel viis aastat liisinguta elu ja siis jagub maha müües veel vabalt uue sissemaksuks. Ja ongi kümme aastat remondita elu elatud. Viimane ei kehti muidugi saksa toodangu kohta.
TCe mootorid
21:43 12.08.2020
Keegi 1.3 TCe mootoriga ka sõidab? Kuidas nende minek ja vastupidavus olla võiks koos automaatkastiga?

ehk on parem
00:00 13.08.2020
ehk on parem kui 1.2 mis oli ikaldus
Riisiraketi fänn
00:22 15.08.2020
Kadjar ja Qashqai pole peris sarnased autod! Esimesel kasutati klassikalist automaatkasti ja viimasel variaatorit, mis puudutab automaatkasti! Nüüd mõlemil 1,33 bensumootorid ja DSG käigukast! Mootori alumise poole autor prantslane ja ülemise poole töötasid välja sakslased ehk mersu insenerid! Japsid minu teada plaanivad lahkuda sõbralike Euroopa autovalmistajate klubist, ehk siis on veits solvunud, et nendega üha vähem arvestatakse!
saadanasilmamuna
06:39 15.08.2020
Oma Qashqai (1,2)oli hoolduses ja sain asendusauto(Qashqai 1,3) Vahe on märgatav, kohalt kargab minema liiga äkiliselt-aitab, kui ECO sisse lülitada, seda märkasid ka ajakirjanikud testisõite tehes ))), minek on hoopis teine, kui 1,2-sel.
Kuigi mulle tundub, et uue kasti ja mootori koostöö võiks sujuvam olla. Tuttaval Renault Captur sama kasti, aga 1,2 mootoriga-perutab samamoodi. Aga uus 1,3 mootor kindlalt parem.
to VL
22:21 15.08.2020
Pane siis siia ilusti kirja, et mis marki ja mudelit kasutad, kui suur on aastane läbisõit ja milline on auto seisukord, kui teda 10 aasta jooksul kordagi ei kohendata.
VL
03:42 16.08.2020
@ to VL
Ei soovi Kadjari teemas muid märke väga lahata, kuid üks selline 10 a elutsükkel sa läbitud lihtsamakoelise Korea margiga. Läbisõit aastas 20000. Tõsi, mootori ja käiguosa tervise suhtes oli kasutus sisuliselt ideaaltingimustes, ehk siis maalt linna tööle käies. Esiratta laagrid, piduri kettad/klotsid said millalgi vahetatud aga veermiku puksid ja liigendid jäid minu poolt edasi müües veel tehase omad alla.
Praegusel on alles 55000 muretut km kellale kerkinud ja veel vara kiidelda.
Sakslaste (halb) kogemus tuli tööalaselt. Kaks rahvavagunit läbi peetud. Mõlemal algas garantiitants esimeste kuude jooksul ja käis vahelduva eduga lõpuni välja. Samas tuleb tunnistada, et praegusel töö-Hitleril polegi veel aasta peale midagi juhtunud ehk midagi paranenud.
Viimasele
07:37 16.08.2020
Vat nii ongi, et mōni sōidab saksa margiga samuti muretult 10 aastat, aga ei pea vajalikuks märkida, et korealasega see vōimatu oleks. Enda kogemus räägib seda, et täiesti identsed autod kestavad vägagi erinevalt, kui neist erinevalt lugu pidada. Üldistamine auto päritolu pōhiselt, on vägagi tänamatu tegevus. Usun, et isegi teemat läbiv Kadjar kestab, kui temaga inimlikult ümber käia.
Kadjar2016
00:27 22.08.2020
Topautos on üks bensukas müügis 2016, ega keegi juhuslikult selle minevikku tea, et mispuhul loobuti?
mauk123
21:26 25.08.2020
1.2 bentsukas. ju sellest loobuti. quasghai ka sama mootor ja maailmas oli väga palju nurinat, et läbisõidul 60-70 tuhhi hakkas palju õli võtma. loogiline ka. liitrine purk peab seda suurt autot edasi tassima. vaata diislite poole. need renaultil mõistliku hinnaga ja ülimalt töökindlad.
Kadjar2016
22:15 25.08.2020
Suur tänu, saigi täna diisel ostetud 2018 oma. Loodan, et kestab ☀️
Tce1,2
19:23 27.08.2020
Nagu tellitult: 100000 sai täis 4,5 aastaga. 1,2Tce mootorisse tekkis klõbin, vajalik keti vahetus pea 2000.- super :) Kett peab eluaeg ehk siis auto sai romulaküpseks?
63amg
19:50 27.08.2020
sportlikust huvist.kui suur oli õlivahetuse välp
Tce1,2
22:18 27.08.2020
Ettenähtud välp 30000 aga tegime 20000, hooldused kõik City Motorsis Laagris ja õliks Castrol 5w40
Marko
22:41 27.08.2020
Olid ajad kui diiselmootoris vahetati õli siis kui see enam läbi ei paistnud. Sõideti miljon km. Nüüd vahetatakse heas usus 30, targemad 20kkm tagant üks pori teise vastu, kuulatakse jutte, et tänapäevane õli on kõrgtehnoloogiline mögin. Tulemus on 100 000 km.......
Kärss täpsustab kui viitsib.
jee.kim
23:24 27.08.2020
Hoiti iga aasta kokku 50€, et siis 4,5a pärast maksta 2000+ €
Kärss
00:21 28.08.2020
Kuna Renaultidega hulgim aastaid hulgim kogemusi (uuena), siis viskaks omalt poolt lihtsalt ühe mõttekäigu City/ABC kogemustest lähtudes.

Üks müügimees ütleb, et välbast sagedasem õli vahetamine on raha raiskamine. Teine müügimees ütleb, et poole sagedamini õli vahetada on normaalne ja sellepärast nad ka aktsepteerivad seda, et klient hooldab sagedamini (mitte kõigi markide esindused ei aktsepteeri seda!).

Ükskord garantiijamade järel vestlesin remondimehega ja küsisin, et kas sõidad ise kah Renaultiga? Jah. Kui sageli oma autol õli vahetad? Numbrit täpsustamata oli see number peaaegu 4x väiksem kui tehasevälp. Järgmine küsimus, et kui sageli ma ise peaks vahetama? Sellele järgnes "mull" ning lõppu kommentaar, et ta ei tohi anda ametlikest juhenditest erinevaid soovitusi, aga eeldab minu oskusele lugeda ridade vahelt. Eks järeldused teeb igaüks ise;) Aga et lugu liiga ilus ei tunduks, siis varem õli vahetades ei õnnestunud (vähemalt minu mudelil) hooldust nullida, nii et tegeliku välba täitudes süttis kellade plokis oranzh tuluke ja pidi veelkord esindust külastama:))

Hammasrihmade jamad on kõigile tuttavad, vanasti sõideti nende välbad 3x üle ja õigesti paigaldatud rihmaga esines jamasid ainult väga üksikutel mootoritel. Kettidega oli kah vanasti lihtne, sest kett kestis alati kauem kui mootor ise... ja siis tulid Saabid:)) Sealt edasi muutusid mootoriketid millekski jalgrattakettide sarnasteks ja "vastupidav ketiga mootor" muutus just levinud arusaama vastandiks. Nüüd on mingite mootorite osas olukord paranenud ja ketid näevad vähemalt visuaalselt jälle natuke toekamad välja, aga sama võrrand sisaldab varasemast oluliselt rohkem muutujaid (liikuvaid osi). Sellepärast ei oska ka võtta seisukohta, millise ketiga mootori puhul kui palju tehasevälbast sagedamini õli vahetamine on üldse ratsionaalne. Või näiteks milline on keti osa selles, kui esimesena annab otsad hoopiski mõne nuka otsas olev nõellaager? Uue auto puhul võib veel arvutada välja, et kui palju sagedasem hooldamine läheks kallimaks ühe sellise vea likvideerimisest, aga kasutatud autot ostes pole võimalik turult leida 3-4x sagedamini hooldatud autot ja kõigi ülejäänute puhul ei mängi niiväga rolli mitte enda tegevus, vaid varasemate omanike tegematajätmised...

See kõik on läinud nii mootorispetsiifiliseks, et teemat lihtsalt kokku võttes: tunne oma autot. Kui ei tunne (ei saa panna pahaks, sest usaldusväärset knowhowd on pea võimatu leida ja loomkatseid on piisavalt uute autodega korraldatud veel liiga vähe), siis kindlusta omale võetud riskid. Seda saab teha üsna mitmel moel ning kindlustus on alati kallis.

Marko viimasele kommentaarile lisaks omalt poolt, et mitmed kunagised ülipommikindlad ja kulumise poolelt kaugelt üle miljoni sõita suutvad diiselmootorid leidsid oma otsa täiesti labaste pisivigade tõttu. Ajalugu kordub. Et mitte öelda, kokutab.

Teemasse: küsiti 1,3TCe mootori ja tomatikasti kohta. Mootor mulle meeldib, aga iseõppiv tomatikast on täiesti õppimisvõimetu. Kindlasti keegi on rahul ka sellega, aga mu enda ootused on kõrgemad... eriti tänapäeval, kui selle eest ka raha soovitakse kasseerida.
63amg
09:54 28.08.2020
mina ja minu kõik tuttavad teevad nii,et nn.salaja õli vahetades näidikut ei nulli.näidiku nullimise jätame alati esindustele,kui masin sinna sunniviisilisse hooldusesse läheb.

Muudetud 23.11.20 11:20

rudolf1966
19:47 06.10.2020
tere.kadjar 2016.diisel autom.läbisoit52tkm.teise ja kolmanda käigu vahetamisega natuke rapsib.mis toimub.
lzana33
08:04 27.11.2021
Lisan infot huvilistele. Mul kohe 60000km hooldus tulemas ja sellega seoses võtsin hinnapakkumised. See, mis toimub on ikka ulme! City Motors Tartu tegi pakkumise 498.-! Tradilo Haapsalus 330.- millegagi ja samas suurusjärgus oli ka Tallinna ABC Motorsi pakkumine. Küsisin, kuidas teil selline ulme hind on teistega võrreldes, City Motors ei võtnud vaevaks vastata.
Autost. Üldiselt rahul. 2 x on talvel hommikuks aku tühjaks jooksnud, helistasin Autoabisse, need andsid täkku. Paistab, et miski tarbija jäi peale. Sama aku siiani peal, eks näis, mis see talv juhtub.
Ja ekraanil särab pikemat aega kiri: kontrolli parkimisandureid(need ei tööta). Käisin selle teemaga Tallinna City Motorsis. Auto oli terve päeva nende käes. Ära vahetati andurite juhtmoodul. Ja asi toimis u. 5 minutit. Mustamäe piirile jõudes oli uuesti kiri ees, et kontrolli andureid.
Praeguse seisuga lähen hooldusesse Tradilosse Haapsallu. Eks annan teada, kas saavad selle jama korda.
Muus osas olen autoga rahul.
Müstika_
08:49 29.11.2021
Ma ei saa au, kuidas saab olla rahul mingi asjaga, mis neid teele jätab (60kkm =põhimõtteliselt uus auto!), mille KORRALINE hooldus on 1/3 eesti keskmist palka ja mida peab Haapsallu hooldama sõitma :-) :-)
eelmine
19:11 02.12.2021
Näed saab rahul olla. 330.- millegagi on 60000 tuhande hooldus. Palju asju vahetatakse. Muidu oli 170.- umbes.
Sõbral on uus Audi. 60000 tuhande hooldus jäi natuke alla 2000.-
Ja tema on ka teele jäänud. Täiuslikkust pole olemas.
eelmine
19:12 02.12.2021
Ja sa loe täpsemalt.
Kirjutasin- muus osas olen rahul.
maaks
08:47 03.12.2021
Teele jättis sind/ ja kirveshooldus on siis "muule osale" (eeldan, et lisavarustus siis?).
Võib olla kannatab selle kalli/ja mitte eriti töökindla muu osa "muidu väga töökindlalt ja odavalt" kadjarilt maha monteerida :-) :-)
PS Ära unista - ükski uuena audit ostev kodanik ei sõbrustaks mingite renault raideritega :-)
PS2 Audi (misiganes mudel see siis ei ole) 60kkm hooldus ei maksa Eestis 2k€ - see, et omanik otsustas samal ajal 21" talverehvid vms. välja vahetada, ja nende hind lisati arvele, ei tee sellest hoolduse osa.
citymotors laagi ja lasnamäele
22:08 19.01.2022
city motors ongi ülbeks läinud. eelmine auto sai neilt ostetud. nüüdne abc motorsist. kui vanasti oli asi vastupidine siis nüüd võib 100% kindlusega väita, et abc motors on parem. nii autode hinna k.a vahetuse hinna, hoolduse hinna ja suhtumise poolest. laagris asuv city motors on kuskilt kuulnud, et edukas äri on see mis väntab kleindile lihtsalt hinnaga vastu pead. aga võta näpust. ei toimi see pikas perspektiivis. seega jõudu ärigeeniustele laagrist.
p.s seal kõrval on skoda mis oli nõus ühe renault-i ära ostma kallimalt kui renaulti enda esindus kust auto ostetud oli. lisaks on nad suutnud ka endisele fakto autole selgeks teha oma mentaliteedi. ehk siis kliendile hinna haamriga pähe.
p.s tänapäeva renault on rohkem auto kui 10 000 eur-i enam maksvad "kultusautod"
keegi ei käsi
09:30 20.01.2022
oma autot esinduses hooldada. seda võib ka näiteks Carstop´is teha, peaasi, et teeks kõik nii nagu tehas nõuab. garantiilise auto remondiga on teine asi, seda tuleb alati esinduses teha, aga siis kehtib tingimus, et hooldused on tehtud tehase nõuete kohaselt ja need tööd on ka tõendatavad.
Deus
13:01 20.01.2022
Kui tahad, et ajalugu ka ametlikes kanalites kajastub, siis on vaja käia ametlikus kohas. Kui Carstop omaks GM'i Tech2'te, Nissani Consult3'e, Fordi IDS, VAG Com jne jne jne kõiki diagnostika vahendeid, siis kõiks jah kõik seal. Siiski vahel on mured, millega ainult ametlik esindaja hakkama saab, sest teised lihtsalt ei käi seda pappi välja, et õiged arvutid soetada, mis su autoga juttu ka räägivad, mitte aind ei küsi: Mis sa arvad, et sul viga on?
Ütleme nii, et City Motorsi mentalinteeti olen isegi tunda saanud, väga halb tunne on.
jaton
07:23 05.04.2022
Vaatan siin, et Citymotorsiga ei olda kuigi rahul aga neil on ainukesena uusi Kadjareid pakkumises 16 tk. https://www.citymotors.ee/pakkumised?%7E.model*.*=7 Abcmotorsis ei ole mitte ühtegi ja ilmselt peaks tellimisel ootama sügiseni. https://www.abcmotors.ee/soodus?%7E.brand*.*=Renault Kuidas see võimalik on, kas neil on erinevad diilerid-maaletoojad?
marita57
08:59 05.04.2022
Renault'l on üksainus maaletooja kolme balti riigi ja Poola kohta - Renault Polska. Nende jaoks on tegu ühe suure turuga. Tõsi, kommunikatsiooni tehakse riikide kaupa erinevalt.
ABC Motors ja City motors on mõlemad edasimüüjad ning Renault Polska ees võrdses seisus. Loomulikult võib üks anda teisele müümiseks autot, aga ei pea andma.
Seda aga, kas City Motors on õige kokku või lahku kirjutada, mul kiirkorras välja selgitada ei õnnestunud. Aga see pole ilmselt ka kõige olulisem asi siin maamunal :-)
jaton
12:43 06.04.2022
Kui neil on sama maaletooja, siis ongi imelik, et ühel on Kadjarid kohe saadaval ja teisel ei ole.
63amg
17:20 06.04.2022
imeliku pole siin midagi.city võis ettenägelikult omale lattu tellida
siim65__
22:54 14.04.2022
kusjuures kui mina uurisin võimalusi, siis pakuti 2-3 kuud saabumiseks, seega ei ole laos, ja läksin teise margi peale

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte