Tahtsin audil vahetada õli(service tulukese nullimise tõttu üldse läksin) ja sillastendil kokkujooksu kontrollide ja veel mõned pisivead
Viisin auto sinna kl1 vastu võttis noor kutt kes logistikuna kirjas on kodulehel
Tundus kohe algusest et inimesel on mingi probleem kui ikka küsitakse "Mis vaja" jne. Teistega sai normaalselt rääkida
Mõtlesin algul et saan ise ka kõrval passida ja pealt vaadata aga ei
Siis öeldakse et ma jätaksin võtmed sinna ja kõik
Kuna mul polnud mobla sest autosse sisse ehitatud on ei saanud ma ka taxit kutsuda et sealt linna servast ära saada
Takso väljakutsumist muidugi keegi mulle ei pakkunud
Tunni aja pärast sõitsin mööda ja vaatasin at mu autot pole veel sisse aetudki! Sellega raisati minu aega ja mis mõttega ma siis üldse kella aja kokku lepin kui siis kohe vastu ei võeta?
Kl4 läksin sinna passima ja uskuge või mitte auto sain ma tagasi kl7!!!
Kuue tunniga oli masin korralikkult ära rikutud:
Rool viltu peal
Õli-service lugeja pani täiesti segast(näitas järgmiseks õlivahetuseks 25700km ja siis 23800km jne)
Nad tegid ka autoga "proovisõitu" ja tekib küsimus mis mõttega kui ei märgata isegi viltust rooli?
Töö ajaks aga oli arvele märgitud 1,5tundi (autota olin ma aga 6t!)
Vead likvideeriti hiljem tasuta kuid kulus jälle 5t!
Kokku õlivahetuse ja sillaregulli peale siis 2 päeva!
Ühesõnaga inimesed mõelge kuhu oma VW/AUDI tartus viite
Tööde kvaliteediks, klienditeeninduseks ei saa ju panna üle 0
Hinnatase odavam kui tln aga sellise teeninduse ja töö kvaliteedi juures on 100% liiga kallis
soovitan ka hoiduda sellest asutusest. Õlivahetus ja klaasipesuvedelik on ainukesed tööd mida seal võib lasta teha. Kui oled viitsinud pool tundi leti ees oodata kuni mõni soostub sind teenindama. Min. olen leti ees oodanud 12 minti, tahtsin vaid mootori külmapunni. Maks. 28 minti, siis läksin ise minema.
tehke või tina, mina ei usu seda loba. audi ja vw on ju kvaliteetautod, seega on ka teenindus tipptasemel.
selline on ilmselt tippmudelite omanike arvamus, ostke jah endale bmw, audi, vw, siis saate teeninduses õnnelikuks.
ja üleüldse on tartus euroopa autode esindustes mingi kala sees, ühel lõhutakse mootor, teisel rool viltu, kolmandal ei tööta pidurid korralikult.
mis te tartu esindused teete?
Mõtlesin asja vähe balanseerida. Käisin ise samas asutuses eelmisel nädalal, auto võeti kohe ette, töö tulemustega jäin rahule ja arvele läks tööaeg mis eelnevalt lubatud ja mida ma aktsepteerisin, kuigi reaalselt oli auto töökojas kauem. Töökotta ei lubatud, tõsi. Taksot ei pakutud, ise kah ei küsinud. Samas oli võimalus see paar tundi kohapeal diivanil telekat vahtides ära losutada. Paistis et oleks võinud ka netis surfata kui oleks tahtmist olnud. PS! Läksin sinna üsna spetsiifilise murega mida mujal (odavamates kohtades) eriti lahata ei soovitud - igal juhul mitte klaasipesuvett kontrollima.
Kunagi oli kogemus Peugeot esindusega tallinnas. Point selles, et ei saanud ülevaatuselt läbi 3 vana autoga. Põhjus see, et teljed pidurdavad erinevalt ja rattad ühel teljel ka. Läksin siis esinduse ja esmalt kulus terve päev millegi reguleerimiseks. Lasin uuesti mõõta ja tulemus oli sama. Peale seda mida kõike ei olnud vaja ära vahetada. Kettad, klotsid regluaatorid etc. Ülevaatusel kordus sama jama ja ametlik esindus soovitas (selleks, et tagumine sild ka pidurdaks) hoida pagasnikus liivakotti. Super...
no need esindused oskavad tõmmata jõhkralt.vahetult enne hooldust panin klaasipesu anuma täis, pärast arve pealt avastasin, et nad ka 12 liitrit seda lisanud olevat, ja siis iga kord on köik detailselt arvel kirjas ja veel mingid lisatarvikud 95 kr - no on see normaalne? ja kui midagi remontida lased, peab iga poole tunni tagant passimas käima, muidu panevad tunde rohkem kirja
no seda aasta autot on siunatud küll igas foorumis äkki oleks alternatiiviks käija valgas. tean olema seal ka vw/audi remondi esindust. muude autodega löögile ei pääse.käisin ise seal umbes 7a tagasi. täpset asukohta ei mäleta ning tänaseid hindu,võimalusi,suhtumist ei tea.vahest keegi on käinud oskab kommenteerida interneti kodulehte ei ole ma leidnud
lasin seal enne ostmist passati üle vaadata. autol oli peal gps otsing ja salongis sisseehitatud CD + raadio. teeninduse elektrik oli nii loll, et kinnitas tõsimeeli ja mitu korda järjest, et see CD mängija mängib ainult gps-i plaati ja mitte mingil juhul muusikat. inimesed, olge valvsad ja hoidke sellest kohast eemale...
Mul selle asutusega kokkupuude väike aga kogemus positiivne. Ostsin volksi ja originaalraadiole oli koodi vaja. Oli laupäev, läksin kohale ja kurtsin muret. Öeldi, et täna saksas tehas ei tööta, võeti minu telefoni nr., mees kangutas raadio välja, kirjutas numbri üles ja jätsime hüvasti. Esmaspäeva hommikul helistati, öeldi kood ja selgitati lahkelt kuidas edasi toimida. 5 minti pärast pill mängis ja isegi raha ei tahetud.
Oi vabandust, et sattusin mornide meeste foorumisse! Arvasin, et siin võib ka positiivseid emotsioone väljendada. Kui tekivad tehnilised probleemid, siis ei pea ma ilmselt aasta autosse minema. Olen harjunud käima seal, kus asi lahendatakse parima hinna-kvaliteedi suhtega. Ka antud juhul oleks mujalt abi küsinud, kui oleks ODAVAMALT saanud. Suhtun kõigisse ettevõtjatesse eelkõige positiivselt, kui puudub negatiivne kogemus või AUTORITEETNE arvamus. Antud juhul oli aasta autoga kokkupuude meeldiv.
Kuulus inimene?
Rikas inimene?
Inimene kes on omanud palju autosid ja juhilube 10 aasta jooksul ja käinud pea kõigis teenindustes mis üldse olemas?
Viimane olen mina :)
Ühesõnaga olen ka sellistes teenindustes käinud kus väiksemaid asju tasuta tehakse ja kui hakkad maksma tuleb pisar silma mis summat küsitakse ja tekib soov väheke üle maksta
Firmateenindused saavad enamasti ikka siunata. Et teenendajad on ülbed, töö lohakas ja hinnad kõrged. Võibolla see on tõesti mõnes kohas nii. Aga praegu on jutt Aasta Autost ja mina olen sealt küll alati positiivsete emotsioonidega lahkunud. Pole ma liialt kaua leti taga oodanud, ega oodatust rohkem raha maksnud. Alati on mind telefonitsi kursis hoitud, kui mingeid ootamatusi on esile kerkinud. Tõsi ta on, firmateenindused üldjuhul ei hakka mõnd rikkis detaili kohapeal "ellu äratama", vaid asendatakse uuega. Aga mitte ainult - minu autol näit. keevitati väljalaskekollektorit ( malmi ei taha ju üldiselt keegi keevitada! ) ja peab siiamaani. Kui olen soovinud, on mind alati ka töökotta juhatatud. Veel üks näide - piduri vaakumvõimendi lekkis ja öeldi kohe, et parem vaata lammutusest, sest neilt tellides pole soodne ja, et see pole teab mis "kriitiline" detail, mis peab tingimata originaal olema. Olen seal veelgi käinud ja alati ka abi saanud. Juhus? Uskuge, ma poleks krõbedate sõnadega kitsi, kui oleks, mida öelda.
Tegelikult on nii, et ma põhimõtteliselt püüan vältida nurgataguseid tegijaid, kes vastutavad ainult oma nahaga. Hiljem on sul raske tõestada, et auto üldse nende käes oli. Kindlasti on olemas ka tublisid tegijaid, kellele meistri-au on oluline. Samas, kui midagi viltu läheb, oled oma murega üksi. Olen oma vitsad korduvalt kätte saanud. Pigem maksan nüüd firmaservises rohkem, maksan ametlikult, nõuan alati töö kohta paberit, lepin juba enne kokku, mida ja miks tehakse. Ja mulle pole oluline, kas meister minuga sõbrajuttu räägib, oluline on, et auto korda saaks.
Tartu esindus on saanud tõesti siin foorumis kõvasti saanud nahutada. Isiklik kogemus on 50/50, aga mõned tuttavad pole üldse rahul. Lauskummalisi asju juhtunud. Salongipesuga esimesed kõlarid ütlesid töölepingu üles, samad jamad aknapesuvedelikuga ja see et hommikul 9.00 viid esimesi piduriklotse vahetama ja auto kätte saad 15.00 on täitsa tavaline
Minu kogemused on suhtlemise poole pealt küll normaalsed, mida ei saa öelda tehtud tööde kohta. Üldjuhul peab alati korra-kaks peale seal käiku veel lisaks käima (midagi on unustatud lahti või kinnitamata või viltu tagasi pandud jne.), üksikasjade üleslugemine võtaks pool päeva. Tehnohoolde lehele tehakse ristikesi nagu lotomängus - kuhu juhtub. Nii et Aasta Autost väljudes tuleb minna järgmisse töökotta ja lasta kõik kohad üle kontrollida, enne ei julge pikemat sõitu ette võtta.
case: aasta ja mõni kuu vanal golf 4 katkes ära hammasrihm,auto odomeetri näit ca 50000,golfi rihm kuulub vahetamisele 100000 hoolduses.garantii all auto,ühesõnaga vedasime siis aasta autosse tartus.ja siis hakkas nalja saama: peale mõnepäevast haudumist teatati,et case kuulub varuosagarantii alla. ????? kui palusin seletada asja olemust siis vastati lahkelt,et kuna purunenud on hammasrihm siis anname selle teile uue.juhtisin siis tähelepanu kurvale asjaolule,et hammasrihma purunemise tulemusena on klapid ka peas ja see on samuti nende probleem. no arvake,kas mind saadeti pikalt? kui siis küsisin,et kaua te seda asja parandate,siis arvati,et paar nädalakest ikka läheb. lõpuks küll asi lahenes,aga mingite tallinna pomode kaudu-ühesõnaga-tavainimene oleks ennast vigaseks maksnud.erilised täinahad on seal need sellid
läksin siis minagi. "Vaataks silla üle". Teenindaja mängis kaarte vmt. ja ei vaadanud minu poolegi. Teistkordsel küsimisel viitas ta käega laua parema nurgale ja ütles võtmed sinna ja 350.- EEK ise kordagi pilku ekraanilt võtmata. Jõutsin "aga" õelda siis õeldi et kell 15,00 (2,5 h hiljem) varem ei saa. Saatsin siis selle nn. teenindaja ***** ülbe käitumise peale (valjusti, niiet tema pidanuks kuulma). Aga sealt seis sama e. ******
Lausa nali tuleb peale, kui neid komme siin lugeda. Mis inimesed seal küll töötavad? Milles on probleem? Motivatsioon, palk? Selline kogus kriitikat, aga ei mingit muutust ning kliente jätkub. Huvitav oleks nendepoolset kaitsekõnet lugeda.
Saab vist tugevaid paralleele tõmmata K-arvutisalongiga kelle töötajate imetegudest saab lugeda näiteks www.hinnavaatlus.ee foorumist lausa sadade kaupa.
to: tavaline.
Kui oled garantiiga seotud, siis nii kergelt mujale ei pääse. Asja päästaks ainult teise VW esindaja Tartusse tulek ehk konkurents. Probleem on just uute autode omanikel (garantii), kes seal peavad käima, kui auto üle 5 aasta vana, siis pole muret kohavahetusega.
Üks eelkõnelejates küsis ka Taufi kohta. Endal alljärgnev rumal kogemus.
Umbes 1,5 aastat tagasi (suvel) tahtsin minna üht kasutatud Audi A6 vaatama. Neli hoone ees parkla, kus seisis igasuguseid autosi rivis. Parkisin minagi sinna ning läksin autosid vaatama. Keegi saali peal minuga ei tegelenud ning ca 5 min pärast tuleb minu juurde vanem meesterahvas ning ütleb, et ma olen oma auto valesse kohta parkinud. Mina jälle vastu, et seisavad ju teisedki autod seal. Tema jälle, et need on nende enda töötajate autod. Mina viitasin jällegi sellele, et mingit keelavat märki ju ei olnud klientidele jne. Lõppes sellega, et vana viskas mind sõna otseses mõttes saalist välja nõudes, et ma auto ümber pargiksin, lubades vastasel juhul kutsuda politsei. Väljusin vandudes, et oma jalga enam sinna ei tõsta. Nii palju siis Taufi klienditeenindusest.
vw on minu teada 2a või 100000km.
eelkõnelejad aga räägivad mingist tõõtasust
kui garantii siis nagu poleks rulli vaja välja käia
MINGIL SELTSKONNAL TUNDUVAD VIINAMARJAD HÄSTI HAPUD OLEMA
Sõbrad kas te tööajal tööd ka teete!? Enamus arvamusi on kirjtatud ...(vaadake kellaaegasid).
Kui mul ikka probleem oleks läheks ma tagasi ja nõuaks vigade parandamist.Ja veel sellekõrval ,mis
arvamuse avaldaja "tuscan" on leidnud k-salongi kohta on Aasta Auto alles poisike.
Kunagi käisin seal passatiga õli vahetamas. Esimene kord unustati kompuuet nullimast. OK kohe saadeti mingi tegelane asja lahendama. Juhtus sõbralik tüüp, kes vastas heameelega minu küsimustele ja kontrollis ka kõike muud, mida sai. Teine kord kinnitati mootori põhi arvatavasti nõrgalt. See kukkus sõidu ajalt servapidi maha ja lõhkus selle kapitaalselt. Ei räägi sellest leiutamisest, mis talvel külmaga tee peal sai tehtud, et edasi sai sõita (polnud võimalik kuidagi ka seda ära võtta, sest see oli kuskilt mujalt põhjaalt kapitaalselt kinni)Esinduse mehed olid muidugi tarkust täis, et ma ise olek kuhugi otsa sõitnud jne. Et kas tellime põhja ära (1700 eequ).
Peale seda sinna oma jalga ei tõsta. Tegelt pole mõtetki, kui õli vahetamise eest võetakse 180eequ + õli ja kirvehinnaga filter???
Mõttetu seltskond! Ime et neil veel tööd on.
Oma töö tõttu puutun ma kokku aegajalt enamuse Tartu autoesindustega.Tuleb käia ka Aasta Autos.Pean nõustuma ,et seal on tõesti koos eriline seltskond.Käin seal umbes paar korda kuus kas,enamjaolt varuosasid tellimas.Eelviimane kord oli eriti huvitav.Olen harjunud ,et enamjaolt minu soovitud varuosa kohapeal ei ole.Läksin siis seekordki varuosade leti juurde.Kliente ei olnud.Teenindaja tegeles arvutiga.Ütlesin tere! Vaikus? Umbes minuti jooksul küsiti mida vaja? Ütlesin mida soovin. Teenindaja klõpsutas arvutit ja kadus taharuumi, tagasitulles oli karp käes siis klõpsutati arvutit ja järgmisel hetkel ulatati mulle arve koos varuosaga.Sealt vaatasin hinna?Ei ole sellist teenindust varem kohanud.Hoolduse poolelt on kogemused kahjuks ka ebameeldivad.
hoiatan kõiki aasta auto kliente veel igaks juhuks kes veel ei tea et sellid kruvivad seal külge ka mingeid suvasid mitteoriginaal detaile sellest omanikku aga ei teavitata ja kui hiljem lähed oma 2a detailigarantiid nõudma siis õeldakse et teil ei olnud auto garantii all ja teile on paigaldatud meie poolt mitteoriginaal osa ja garantii on sellele 6kuud irwwww jube jõhker ja hind on mitteoriginaalil ja originaalil sama. räägin tõiesti omast kogemusest pole kuskilt linna pealt kuuldud naabrimehejutt.
see pole mingi esindus kus sellist pulli tehakse see on maeitea mis igatahes aga vältige seda urgast kes vähegi saab!
Tööd on ****ks ja need kes midagi ei tea ärge mölisege. Autosid on nii palju ja kõikki polegi võimalik kohe teha ja tuleb oodata. Mehed tunnevad oma tööd ja teavad mida teevad. Mitte mõned kes ei tea autodest midagi ja siis tuleb siia targutama.
To(Y) - püüa olla nüüd! Loe kõik need (koos sinu omaga) 35 postitust UUESTI läbi ja kirjuta siia ilusti kirjalik vabandus. Loodan, et mõistad teistkordsel läbilugemisel oma traagigat ja paugu niisama. Inimesed siin räägivad OMADEST kogemustest, mitte kohaliku poe ees istuvast Peetri suust kuuldut! P.S kui ikka point tabamata jääb, võin teha (special for you) copy-paste asja pointidest.
ega jah, nad oskavad lihtsalt hästi raha küsida, auto on ikka samasugune kui sisse läks ja vaata et hullemgi. Sellisel asutusel peaks ka hea maine olema aga eks neilgi vaja raha saada ja seda mitte muidugi autode remondist.
Uude esindusse on ju vaja uusi töölisi! Kuulutuses oli ju, et nõutakse keskharidust ja tehnikahuvi! Eks need 18 a. vanused tehnikahuvilised seal, siis neid remondiimesid ka kord hakka saatma!
Kui auto ei käivitu, siis oli see Aasta auto mehaanikutele liiga keeruline probleem, et päevaga lahendus leida!(selline isiklik kogemus)
Käisin nimelt siis NELI korda rehvivahetuse pärast seal ja tulemuseks oli ikka see, et rehvid ei pidanud õhku.
1. külastus
Oli aeg kenasti kirja pandud kuid kohale jõudes öeldi, et elektrit pole ja soovitati oodata. Umbes 40min pärast tuli vool tagasi, aga öeldi, et pole aega minuga tegeleda enam ja leppisime kokku uue aja. Miks mulle ei helistatud, et voolu pole? Miks mul lasti oodata? Nimelt nende arvutisüsteem ei suuda ühte tundi ilma vooluta eksisteerida, mistõttu puudus ligipääs andmetele. Tulemuseks siis pettumus ja läksin "rõõmsalt" kõigi nende velgede ja rehvidega minema.
2. külastus
Rehvivahetus, lootes parimat, maksin arve ja lahkusin teenindusest.
Järgmisel hommikul märkasin aga, et vasak juhipoolne rehv on pooltühi. Päeva jooksul pidin veel kaks korda pumpama, et sõita saaks.
3. külastus
Kuna probleem püsis, otsustasin esindusse tagasi pöörduda, eelnevalt teinud kindlaks põhjuse - ventiili vahelt lekkis õhku. Nemad oma viga ei tunnistanud, kuid võtsid mind siiski (suhteliselt vastumeelselt) vastu ja tegid asja korda (tasuta). Kui sain auto tagasi, läksin pesulasse, misjärel märkasin, et tegelikult lekivad ka teised 3 rehvi/ventiili täpselt samast kohast.
4. külastus
Läksin tagasi ja kurtsin muret, olles juba suhteliselt tüdinenud sellest jamast ja aru saamata, kuidas selliseid elementaarseid asju ei kontrollita. Nemad aga taaskord oma viga ei tunnistanud ja ütlesid, et täna pole aega teha ja et selle paranduse eest tuleb juba maksta. Otsustasin nendega mitte enam koostööd teha ja tulin tulema.
Selgituseks siis, et mul olid kaasas oma veljed ja rehvid. Velgede peal olid enne õhku pidavad rehvid ja rehvid, mis peale läksid, olid uued.
Olles natukene seda asja uurinud, siis teised tehnikud väidavad, et vanade velgede ventiilide vahetus on endastmõistetav rehvivahetusel. Aasta Auto mehed aga seda ei teinud, millest need probleemid ka alguse said. Oleks siis tasuta garantiiremont järgenud, aga ei. Rehvivahetus on pea kõige triviaalsem teenus, millega võiks iga endast lugupidav asutus hakkama saada.
Ilmselgelt oli see viimane kord, kui nende teenuseid kasutan.
Aga siis anna neile eelnevalt teada,et soovid ikka vent. vahetust ka.kõigil firmadel see pole loogiline.
Sellist labast rehvivahetust pole ju vaja esinduses tehagi.
aga mida halba on esinduses käimisest? esindus võiks olla nagu perearst, kus tuntakse auto kõiki häid ja halbu külgi ning võid oma liikuri rahumeeli sinna jätta ning tead, et tagasi saad korralikult hooldatud või remonditud auto. ja just selle eest oledki nõus kõrgemat hinda maksma. tänapäeva autode täis tuubitud elektroonika puhul on ka rehvivahetus täppistöö, sest kui kuskil nurga taga rõhuandurid peeti keeratakse, siis kellele sa kaebad. paraku aga on meie esindused suht kliendivaenulikud, välja arvatud vaid juhul, kui tahad autot osta- siis on kõigil kiipsmailing näos.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.