Volkswagen

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Passat ei puhu sooja

mina2531
14:14 09.07.2019
Passat 2.0 d 2013a probleem selles, et ei puhu vahepealset temeratuuri vaid, kas külma või ainult kuuma vahepealne osa on puudu, ainult vahest ka leiget. Kas kellelgi kogemusi, kuna sain aja esindusse alles nädalapärast, siis huvitav teada teistel on olnud midagi sellist. Autol kliima seade.
MazdavolliTM
17:38 09.07.2019
Tegu võib olla välistemperatuuri anduri rikkega.
mina2531
18:10 09.07.2019
Ka mulle tundus, et võimalik, kui temperatuur õues langes alla 15 kraadi tuli natukese leigemat õhku ja siis läks jahedaks. Aga esinduses ei osanud midagi pakkuda kuna seal mingi 4-5 mootorit mis õhu klappe regullivad.
at
11:17 10.07.2019
mismõttes esinduses ei osatud midagi öelda, helistasid sinna või lasid korralikult ikka vaadata?
Jahutusvedelik on õigel tasemel, äkki salongiradikani ei jagu.
mina2531
12:15 10.07.2019
Ma ju kirjutasin, et esinduses ei osatud niisama midagi öelda ja ma käisin kohal mitte ei helistanud ja vedelikud normis, kui oleks vähe siis ei puhuks ka maksimumis sooja.
selgetnägija valerka
15:25 10.07.2019
mina2531 -esindus tegi õieti, esmalt diagnostika , siis saab rääkida veast, mitte ei hakata heietama, äkki, see, äkki teine asi, seal ei tegeleta ennustustega
................
17:37 10.07.2019
13aasta pilliga lähed ju ilmselgelt esindusse diagnostikasse ja lased seal vea parandada, elementaarne. Pole päris 87nda aasta Sierra millel kodus kõik tööd tehtavad ja diagnostika käib teadmiste põhiselt.
mina2531
18:09 10.07.2019
Ega ma ei soovinudki viga internetiga parandada, lihtsalt huvi tekkis, kas sellist asja on juhtunud ja milline diagnoos oli antud isendil. Olin autoga lõuna euroopas ja sai kuumalainesse satutud ja kui hakkasin tagasi sõitma, siis läks õues külmemaks ja autos ka
selgeltnägija valerka
18:18 10.07.2019
pakume variante - proovi ära arvata loto võidunumbreid, mis kasu on kui sulle jutustatakse erinevaid ilmas olnud vigu, mis ei pruugi esineda sinu autol
mina2531
18:25 10.07.2019
Ega ei peagi kohe abi olema, aga ka sina lugesid ja üritasid tark olla nii, et jätka.
A66
18:37 10.07.2019
Ilmselgelt ei olnud esinduse diagnostik pädev, või ei viitsinud süveneda. Sellised probleemid on diagnoositavad, tuleb natuke vaeva näha. Mina ei roniks sinna garantii alt väljas autoga, vaid otsiks spetsilisti, kes viitsib vea välja peilida. Kõiki komponente on võimalik täpselt jälgida neid liigutades, samuti mitmeid temperatuure jne.
selgeltnägija valerka
19:03 10.07.2019
A66 (registreerimata) - loe teemat korralikult, esinduses puhuti juttu leti taga ja pandi lihtsalt aeg diagnostikasse, hea et ei hakatud vahtu üles peksma,aga paneks lotoratta keerlema
tuleb max sooja ja külma, seega vast keerataksesooja külma siibrit , aga see käsk tuleb ajust, seega vigane aju
A66
19:48 10.07.2019
99,9% ei ole aju viga, aga jah, sain valesti aru, et käidud-vaadatud juba. Letitagune vennike ei oska loomulikult midagi öelda, ei peagi oskama. Eks vaatame, mida leitakse. Tehaseinfot omades ju ise mõtlema ei pea :).
selgeltnägija valerka
19:54 10.07.2019
A66 (registreerimata) - aga paku, mis viga on? tee omaniku õhtu rõõmsamaks
mina2531
21:45 10.07.2019
Kuule vale- eeri kas sul sõpru pole. Miks sa enda aega raiskad kui endal midagi öelda ei ole.
Tundud kuidagi kibestunud olevat. Nimelt siin kirjutavad need, kellel on midagi öelda, aga mine proovi äkki on perekooli foorumis rohkem lööki
selgeltnägija valerka
21:56 10.07.2019
mina2531 - ütlesin sulle sama mis esinduses, aga sa ei saa ikke aru, autu remont pole loterii allegii, iga loos võidab
selgeltnägija valerka
22:13 10.07.2019
paneme siis klappide mootorite asukohad ja el skeemi ka https://www.upload.ee/files/10198280/passat.pdf.html
selgeltnägija valerka
22:25 10.07.2019
ai kurja skeem sai manuaalse oma , paneme automaatse ka https://www.upload.ee/files/10198329/climatronic.pdf.html
Marko
23:20 10.07.2019
Valerka, tõmba pidurit!
...
23:34 10.07.2019
Mis pidurit, inimene ju aitab, parem oleks pakkunud mõne variandi, mina panustaks g642 on otsad andnud ja nüüd ei suuda klapp minna vajalikku kohta
mina2531
18:55 12.07.2019
Tundub et viga väga lihtne nimelt oli mul reisil olles telefon salongi sise anduri vastas käigukangi taga ja oli suht tuline kuna kasutasin veisi ja oli laadijas. Sai auto aru et salongis on palav ja üritas seda jahutada aga andur asub auto nupu sees ja külm õhk tänu telefonile ei jõudnud sinna. Sai tehtud deagnostika ja kõik seitsme klapi mootorid ja kanalites olevad termoandurid reageerivad suht sünkroonselt vasaku ja parema vahel.

Muudetud 13.07.19 14:56

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte