Vaba teema

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Stiga murutraktor

sander753159
23:20 09.04.2021
Muru hakkab varsti vohama ja see aasta plaanin oma esimene raider osta. Mida lp foorumlased arvavad stigast, vanasti olid nad hea läbivusega vastupidavad tööloomad aga nüüd? Konkreetselt jäi silma https://mehka.ee/ee/product/stiga-park-2202f5820321
Ma saaksin täpsalt sama asja 1000€ odavamalt kätte, kas u 2200 euri hinnaklassis on midagi veel vaadata või peaks selle ära võtma? Või on hoopis mingi põhjus miks ei tohiks üldse Stiga peale mõelda. Niidetav pind väga erinev: suur hoov tasase pinnaga + põõsad, teisel pool maja nõlvak alla. Kahjuks kõik poed kinni ja kohapeal ei saa vaatamas käia, kuidas roolilõtk on?
Navara3000
09:48 10.04.2021
Ei oska muud kosta kui 7kw mootoriga raider kindlasti "tööloom" ei ole. Suurematel 50cm käsiniidukitel on juba 3kw mootorid
arvoLM
10:00 10.04.2021
Just, kuna jõudu vähe, on ta segaduses, kas anda energia teradele või liikuda hoogsamalt edasi, kuna mõlemaks jõudu ei tundu jätkuvat. Naabril on selline. Minul Husqvarna tavaline kõhualuste teradega, kusjuures liigub minu trakats silmnähtavalt kiiremini. Kui tahad ilma pigem nautida selle asemel, et töö kiirelt tehtud, siis Stiga. Ahjaa, minu Husqil peal Kohler mootor 597cm3. Nagu näha, sinu variandi vastav näitaja 344.
ei tasu ära
11:35 10.04.2021
vaevalt kusagilt hüdrokastiga raiderit odavamalt saada oleks. see mootori võimsus ei ole eriti oluline. kui just käru või lund lükkama ei hakka. pigem pead kontrollima et selle pakutud hinna sees oleks ka lõikeseade - pahatihti pakutakse raiderit ka ilma ja saad lisaraha eest valida sobiva lõikuri.
zvzvzvzxcvz
11:47 10.04.2021
Ühe silindriga raider on paras naljanumber. Liigub nagu tigu mööda märga emmi. Kõrgema heina puhul täis ikaldus. 0 pöörde raadiusega või raider PEAB olema 2 silndriga ehk Twin mootoriga. MOTT
arvoLM
14:06 10.04.2021
Mis sellel ühel silindril siis viga peaks olema? Hipodroomil sõitsid veel 80ndatel ringraja tsiklid ühe silindri ja 500 kuubikuga, ratas käis pidevalt ringi ja pinnas tuiskas. Stardis kergitas esiratast. Kui see oli vähe jõudu, siis mina Rootsi kunn. Äkki nad tõesti ei osanud õiget mootorit valida, nüüd hilja öelda ka.
Navara3000
15:11 10.04.2021
Kaheksakümnendate hipodroomi motikad ei pidanud täitma ka ühtegi müra ega saastenormi nagu tänased murutrakad
.
16:05 10.04.2021
osta robot niitma ja unusta teema.
............
16:17 10.04.2021
1000€ odavamalt, kui turuhind?
Lõhnab maksupettuse järgi?
.
16:44 10.04.2021
kui keegi veel ei tea ,mehka hinnad ongi laes alati.
qp
23:21 13.04.2021
Käru või lund... sel traktoril jääb pidamisest puudu. Nimi juba traktor. 7,4 kw on täitsa ok, 95 cm laiustel niidukitel selline võimsus ongi. Mul on üks 97 cm sama mootoriga, teine 107 aut kastiga 500 ccm ja kinnitan, et väiksem on nobedam kuid lärmakam.
arvoLM
10:36 14.04.2021
Navara3000- tänud, ma enne ei teadnud, miks nii Pirital kui ka Hipodroomil enam tsiklivõistlusi ei peeta. Oletasin ise rumalalt, et Joe Dunlopi fataalse Rummu kurvi pärast...
C4
23:27 14.04.2021
Pirital arvas keegi, et puud peavad olema raja ääres, sest pidurdavad välja sõitjaid.
siberia
00:05 15.04.2021
Puud on mujal ka raja ääres, vaata kasvõi Isle of Man TT. Pirital hukkunud Dunlop oli üsna sarnase rajaga Mani võistluse 26 kordne võitja.
Marko
01:32 15.04.2021
Jätame need võidusõitjad nüüd rahule, palun! Kuna teema kipub ka muus osas laperdama, siis oma kogemusest natuke. Konkreetset mudelit ei ole, küll on selle vana (vana) isa. Mootor sama suure kubatuuriga, rühib piisavalt kiiresti edasi ja midagi niitmata ei jäta.
Üks pisiasi. Kui valik peaks kalduma heeder vs kõhualune, siis igal juhul heeder. Kui aias on natukenegi arvestatud, et niidetakse murutraktoriga, siis lükatav niiduk ja trimmer jäävadki kuuri tolmu koguma.
Rooliloks on keskliigendiga aparaadil võimalik nulliks reguleerida.

Muudetud 15.04.21 02:00

khm
07:51 15.04.2021
Arvestama peab ka sellega, et Stiga on puhas "hiinakas" ja mingit kvaliteeti neil enam ei ole!!
Stiga on lihtsalt kaubamärk, millel on natukenegi mingi taust, tänu Rootsile!!
arvoLM
13:52 16.04.2021
Ei puutu otseselt Stigasse, aga vaatan praegu Husqi raidereid ja eks tuleb välja, et niipalju, kui maksad, niipalju saad võimekust. 2699.-selle raha eest saad kompaktse disaini. Aga 5699.- saad juba neljaratta veoga "suure jõudlusega" aparaadi, ega nad otse ütle, et odavad väikse jõudlusega...
Willem0
22:21 16.04.2021
Rootsi, Itaalia, hiina, Aga vaatan , et toodetakse ka veel Itaalias. Minul oli aastat 15 tagasi ostetud Itaalia variant ja vastupidavamat niidukit , ei tea. Hetkel niidan juba 3 aastat husqu TS346 seeria traktoriga ja väga rahul ei ole. Stiga 2 seeria oli rohkem läbivust esktreemsemas olukorras ja mugavam kasutus. Tegemist oli 16 hobusega, kohler mootoriga Stiga Estate Tornadoga HTS
.
arvoLM
09:06 17.04.2021
Stiga kasutab siis ka Kohler mootorit? Võimekas, kauakestev, samas vaikne, olen kasutanud selle mootoriga Husqvarna traktorit juba 7 aastat ja ainult õli vahetanud. Kusjuures mootor ise õlipumbaga ja sinna sobib nt VW Golf õlifilter. Niidukipoes küsitakse filtri eest 3 korda rohkem.
Willem0
03:21 18.04.2021
Arvo Lm. Kohler mootorit kasutavad peaaegu,et kõik selle nn. murutroktori tootjad. Küsimus langeb minu jaoks hoopis sinna kanti , milline neist mootoritest on vastupidavam või siis lollikindlam. Pole kokku puutunud veel kawasakiga , mis on Deeridel ja kusagil veel. Kuid kohlerigiga on rohkem positiivsem ja eksimuste vastu andestavam mootor kui Brigsil. Mul on 24 hobuseline husq 3 seeria ja käivitamne oli juba teiselm kevadel katastroof. Kohler mootoriga tekkisid käivitus raskused kevadel alles 8 aastal peale väga intensiivset kasutust. Ja tõsi on ka see loll asjaolu, mida isegi endale ei suuda tunnistada , siis esimest õlivahetust küll tegin Stigale ja viimaseks see ka jäi. Olin harjunud , et kevadel käivitan ja hooaeg niitmiseks algab. Ainult terade vahetus mis oli vajalik , kuna tulemus ei rahuldanud, minu visuaalset tulemust

Muudetud 18.04.21 03:32

arvoLM
15:47 18.04.2021
Ise võtan terad alt ja teritan paar korda suve jooksul. Ka tasakaalustamine lihtne(terade). Aga Kohleril peab aku alati suht heas korras olema, kuna väga tugev surveaste, kevadel peale pikka seismist ajan keskpoldist vähe padrunvõtmega ringi, et bens karbasse jõuaks.
tahanmullafreesi
15:49 20.04.2021
Tere,

mitte küll päris teemasse, aga ehk teab keegi rääkida või on kogemusi TEXAS nime kandva aiatehnikaga ?
briggs
18:57 20.04.2021
Minu kogemus V2 Briggsiga raskel külmkäivitusel on selline,et lisaks toore kangi põhja panemisel pean ka käega ise liigendist natuke takka suruma.Seljuhul läheb kohe käima.Enne seda avastust olid peale pikemat seismist käivitamised alati vaevalised.
Marko
19:38 20.04.2021
Oli kunagi ammu isal TEXAS survepesur. Pinge suhtes pirtsakas, igal kevadel pidi pumpa algatuseks kruvikeerajaga ringi ajama, et üldse pöörlema soostuks. Lõpuotsas ei saanud enam päästikust lülitada, jäi jurtsutama, pidevad sisse-välja lülitused. Samas pidas kodukasutuses kindlasti üle 10 aasta vastu.
Vaevalt, et see jutt tänapäeval freesiostjat aitab, aga vähemalt on kirjas.
Willem0
21:15 20.04.2021
Mul on uuem väljalase ja kõik on elektrooniline ja käivitus nupust. Õpetuses kirjutab , et külmkäivitusega tuleb starteri lülitust hoida 5 sekundit kauem. Siis küll ajab mootorit pikemalt ringi aga käima ei saa, ennem kui võtan 100 ah aku kõrvale siis saab 3-4 pika käivitusega varakevadel käima , aga külmal talvel ei tasu ka sellise variandiga unistada , et käivituks.

Muudetud 20.04.21 21:15

...
13:35 09.06.2021
Mul on ka Stiga murutraktor(ametlikult vist raider).Ma ei tea,kas on õige siia kirjutada aga teen seda siiski.Ehk oskab keegi arvata,mis võib viga olla:Siledal maal liigub,kuid kui tuleb takistus,siis jääb seisma,nagu mootoril poleks piisavalt jõudu takistus ületada.Pingutasin tagumist rihma nii palju kui võimalik,kuna arvasin,et viga võib selles olla.Oleks vaja veel pingutada aga rohkem ei saa!Kas rihm võib tõesti olla nii välja veninud,et ainus lahendus on uus rihm panna?Või on asi millegis muus?Eelmine niitmisperiood oli ka raskusi,kuid palju vähem.Nüüd on olukord eriti hull.Olen kasutanud esimest käiku,et oleks võimalikult palju jõudu.
sander75311447
15:55 09.06.2021
Mina kui selle teemaalgataja annan siis tagasisidet, mis lõpuks sai. Tänud kõigile kes asjalikult kaasa mõtlesid. Tõin tuttavalt prooviks stiga rooliga raiderit, ei sobinud, natuke niiskem muru ja künkast üles ei läinud, neljaveoline oli juba omaette hinnaklassist. Lisaks minujaoks ka aeglane. Proovisin veel ka cub cadeti ei tundunud õige. Mõtlesin, et see suvi ostan teenusena sisse ja kogun neljaveolise jaoks uueks hooajaks. Aga kord nädalas niitmine oleks maksma läinud 500€ kuus. Lõpuks ostsin John Deere Z515E. https://www.deere.ee/et/niidukid/murutraktorid/ztrak-nullpoo
rderaadiusega-niidukid/z515e/

Mina igatahes rahul. Hea manööverdada, kiire, ja ronib ikka väga hästi. Lõpphind tuli 4010€ Sõber naeris, et sellise asjaga pead küll hakkama teenust tegema. Niidab kiiresti, eelmine majaomanik niitis 7-8h (õllepausid), see kes teenust tegi oma traktoriga niitis 5h ja mul läks 2,5h + natuke trimmerdada.
...
19:16 11.06.2021
Tere!

Võibolla keegi siiski oskab nõu anda!
Ants08
23:35 11.06.2021
Hästi nagu ei saa aru su jutust. Pole sellist asja kohanud. Saan su jutust aru, et mootori poob kinni?
seal põhja all on palju asju, mis võib valesti minna, tavaliselt kukub rihm oma rajalt maha ja vedu või niiduki tõhusus väheneb. Esimene käik? Siis pole ta automaatkastiga? Selle esimese käiguga ei saa ju miskit tehtud.
Khm
19:03 12.06.2021
Sorry aga Stiga on puhas hiinakas ega ole traktorina mitte midagi enam, siis kui veel Rootsis tehti neid!!
...
19:48 12.06.2021
Vist jah poob kinni:murutraktor jääb seisma ning mootor jääb tööle.Näiteks siledal maal liigub edasi,kuid kui kasvõi väikse tõusuni jõuab,jääb seisma(murutraktor ise jääb seisma,mitte selle mootor).Käik on sees,pedaal on lahti lastud,kuid edasi ei liigu.
Rihm tundub olevat seal,kus on selle koht.Pingutasin seda rihma nii palju kui võimalik.Läks küll natuke rohkem pingule,kuid tundub,et mitte piisavalt ning uut rihma on vaja.Kas terad on sisselülitatud või mitte,olukord on ikka sama.Tegin kindlaks,et on kolm rihma:tagumine paneb murutraktori liikuma,ning terad panevad liikuma keskmine ja esimene rihm.Järelikult ei puutu keskmine ja esimene rihm asjasse ning tagumine rihm on see,millega tuleb tegeleda.
Mulle toodi see murutraktor ja ma ise ei ole seda ostnud.Olen seda kasutanud mõni aasta ning enne seda ei olnud kunagi murutraktoriga muru niitnud.Ma ei tea,mis käigukast tal on:on üks sidur/pidur pedaal ning gaasipedaal puudub.Mida kõrgem käik seda kiiremini liigub aga enne liikumahakkamist on vaja vastav käik sisse panna.Sõidupealt seda teha ei saa.Ise automaatselt see käike ei vaheta,seega automaatkäigustiga vast pole.Varem sain selle esimese käiguga niidetud küll! Murutraktor: Stiga park aastast 1999 või 2000,täpselt ei mäleta.
Kunnnn
19:53 12.06.2021
Siis on volvo ka puhas hiinakas.
Aga sinu stigal libiseb veorihm läbi, vaheta kulunud detailid ära.
Marko
22:33 12.06.2021
Kuldreegel on selline - mida varem probleemiga tegeled, seda odavamalt saad hakkama. Kehtib kõigi tehniliste probleemide puhul.
Teist hooaega vaevuliikuva traktoriga niitmine on rikaste inimeste pärusmaa.
Kuna tõenäoliselt on mure rihmas, siis DIAGNOSTIKAKS kõlbab kampoliga määrimine. Kui vedu taastub, siis poereis, mitte järgmine edasilükkamine. Määrida oleks hea nii, et rihm töötab sel ajal. Kuidas seda tundmatul seadmel ohutult teha, ma ei oska öelda. Pakud, koormarihmad jne. Omal vastutusel muidugi, ma pole midagi öelnud.
Üldjuhul annab libisev rihm signaali nii kõrvale kui ninale, kas tõesti midagi ei ole?

Muudetud 12.06.21 22:36

.
23:22 12.06.2021
Vaata siis seda rihma kui traktor selle künka taga või aja ninaga vastu seina. Lihtne tuvastada peax olema ju.
Ohutus eelkõige.
Marko
23:49 12.06.2021
nina vastu seina on oluliselt parem kui künka taga. Istumisanduri saab liivakotiga ära petta, kampolitüki pulga otsa panna.
Kogu jutt kehtib ainult siis kui tahad ise edasi tegeleda. Kõigil muudel juhtudel vii töökotta!
tänapäeval on
08:40 13.06.2021
...
19:56 13.06.2021
Kunnnn: Kulunud detail veorihma silmas pidades,mõtlesid?Või võib neid detaile veel olla?
Marko: Eelmisel aastal vahetasin esimese rihma ära.Siis oli küll vana rihmaga muru niites heli ja kärsahaisu tunda.Seekord ei ole aru saanud,et midagi sellist oleks.Ma ei kasuta ennem muruniitmiseks murutraktorit,kuni olen selle korda saanud.Sellel ei ole mõtet,kui rohkem proovin liikuma saada,kui liigun.Ei taha olukorda hullemaks muuta,kui see juba on!Mul on huvi see asi ise korda saada,mitte lasta seda kellegil teisel teha.
.
20:43 13.06.2021
Kui on huvi ise korda saada, tuleb sellega tegeleda, mitte foorumis istuda ja kurta. Tõe kriteerium on praktika ja eilse või tänase päevaga oleks ilmselt saanud tema all roomata, kõike käega katsuda ja proovida ning lasta mõtteil liikuda. Nagu näha, ei ole foorumis veel õiget vastust välja öeldud. Kui kogu ülekanne koosneb rihmast ja mootori töös seismajäämise hetkel häireid ei ole, siis tulebki keskenduda suunal mootorist ratasteni. Igaks juhuks võib terade rihma praktikumi ajaks maha võtta.
Kunnnn
08:52 14.06.2021
Rihm, pinguti(pedaaliga) ja rullikud. Kõik võivad kulunud olla.
.
12:51 14.06.2021
Võta küünal maha ja käik sees lase starteriga veidi vedada ,samalajal jälgi ehk saad jniimoodi juba vea teada. Täitsa võimalik,et mitu viga korraga.

Otsi YouTube ist sarnaseid probleeme,seal tihti koos videoga puust ja punaselt.
...
11:46 30.06.2021
Oli plaanis täna rihm maha võtta,et poodi minnes see kaasa võtta.Hakkasin kahtlema,kas viga on ikka rihmas ning vaatasin,et ei ole see rihm nii lõdva midagi,nagu mulle alguses tundus.Tegin omale olukorra selgemaks:Kui käik on sees ja siduri/piduri pedaal on lahti lastud(ülemises asendis),siis murutraktor ning rihmarattad koos rihmaga liiguvad,kuid takistuseni jõudes jäävad nii murutraktor,kui ka rihmarattad koos rihmaga seisma.Mootor püüab rihmarattad koos rihmaga liikuma saada ning läbi nende ka murutraktori liikuma saada,kuid mootoril pole piisavalt jõudu,et selle tööga hakkama saada.Seekord kuulsin korraks ka lühikest heli,kud kui rihm isegi natukene libiseks,siis viga ei oleks selles.Kui rihm ei oleks piisavalt pingul,siis mootori küljes olev rihmaratas liiguks,kuid rihm mitte.Sellest järeldan,et viga ei ole rihmas,vaid mootoris.Kas midagi umbes ei või olla(õhufilter,õlifilter)?Sellises seisus murutraktoriga ma muru ei niida,kuna niita on vaja ka sealt,kus ei ole maapind sile.Ma hakkan juba kahtlema,kas ma saangi vea tuvastatud ja selle ise korda ning selles,et kui lasen vea kindlaks teha ning kellelgi murutraktori ära parandada,siis see võib rohkem maksma minna kui oleks mõistlik maksta.Mis Te arvate?Kas viga on ikka libisevas rihmas(mis minu arust ei libise) või milleski muus?
Marko
12:06 30.06.2021
Küllap on seal vedava ratta ja mootori vahel veel mingi asi, ehk tsentrifugaalsidur?
Pane traktori täpne mark ja mudel siia kirja!
ST kas sellele Parkile järgnevad mingid numbrid veel?

Muudetud 30.06.21 12:18

...
12:45 30.06.2021
Midagi seal tõesti on...,ehk on tsentrifugaalsidur.
Stiga Park Senator,mudel: P901.Seeria nr: 1041271,art. nr: 13-6112-11
.
15:04 30.06.2021
Sellest järeldan,et viga ei ole rihmas,vaid mootoris.

püüa nüüd aru saada, et kui viga oleks mootoris, siis sureks ta välja kui traktor seisma jääb, aga see raip tiksub ju edasi.
ühesõnaga ei pea igaüks tehnikat torkima.

lk 28 on käimari sisu ja vaadake ise, mis jupid millega ühenduses on.
http://view.stiga-store.com/files/IPL_Stiga_PARK_SENATOR_13-
6112-11_99_SV-EN.pdf
Marko
15:17 30.06.2021
Mnjah, siin pole enam variante peale selle, et ikkagi libiseb ja remondimees ei näe seda või on ratas mootori otsas lihtsalt lahti. Arvestades seda, et vigase asjaga on palju sõidetud, siis võib seal juba kahju suur või korvamatu olla. Tee ratta peale mõned täpid markeriga ja vaata uuesti! Kui tõesti ratas seisma jääb, keera see õnnetu polt seal ratta keskel kinni ja vaata kas hakkab sõitma!
arulage mehaanik
16:06 30.06.2021
lased kohapeal takistuse korral natuke käia ja siis katsud milline koht järgi andes, sealt peaks hõõrdumise tagajärjel eralduma arvestatav kogus sooja
Marko
16:39 30.06.2021
Soojusdiagnostika on hea, aga ainult kohe peale käivitamist. Natuke töötanuna on kõik asjad nii soojad, et raske vahet teha.
.
17:12 30.06.2021
laser termomeetriga hea kaugelt mõõta.
Kuigi siiras soovitus,vii see masin asjatundjale ja 2h pärast niidad ehk muru juba.
.
18:26 30.06.2021
esmapilgul paistab, et rihmarattad siiski kiiluga pandud, aga võib olla mõni ka koonusvõllile mutriga kinni surutud. samas ei saa välistada kiilu purunemist ja seetõttu ratta libisemist. eks lahkamine näitab täpsemalt.
stiga senator
18:59 30.06.2021
Stiga Park Senator on hüdrokastiga. Ehk siis õli pealt toimub liikumine, kolb pump ja mootor on kastis.
Kui soojenedes edasi ei vea, siis on emma kumma tööpinnad kulunud.
Marko
21:26 30.06.2021
Jooniseid vaatasid? Teemaalgataja juttu lugesid? Selle aktiivse uue teema algataja juttu muidugi.
Ants08
22:20 01.07.2021
Maini oma asukoht. kui Lõuna-eestis, võin kiirelt mööda sõites ehk diagnoosi panna.
...
20:15 02.07.2021
Elan Kesk-Eestis.Aitähh pakkumast!Eks ma püüan veel natuke mõelda ja üht-teist proovida.Kui hakkama ei saa,siis lasen vea kindlaks teha ja kui vea parandamine väga kalliks ei lähe,siis ka korda teha--muru on vaja ikkagi ära niita!Kui parandamine maksab liiga palju,siis niidan trimmeriga ning hiljem muruniidukiga,kuigi murutraktoriga saaks palju kiiremini.Ma ei rutta siiski sündmustest ette ning loodan,et murutraktorist saab veel asja.
.
20:25 02.07.2021
juuli käes ja sa pole ikka veel niitnud või traktorit korda saanud. näha on, et ise ei saagi ja ammu aeg mõne targema kätte viia.
.
20:51 02.07.2021
Kellelegi naabrimehele või sõbrale pole näidata mõelnud? Mis siin ise ikka enam proovida kui viga ei leia.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte