Mootori tuunimine

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

torukolle

freddy21
18:55 14.02.2004
kas kuskilt on võimalik saada bmw 520 24v torukolle mõõte-toru läbimõõt ja painutamis kraade.
vagane liblikas
21:42 14.02.2004
see on küll mõttetu lause aga kuskilt ikka saab ma ütlen seda selle pärast et inimesed ärge unistage nii palju see on ju suhteliselt teaduslikku lähenemist nõudev töö ja keegi siin foorumis vaevalt sulle ütleb, see asi maksab ikka raha ka ja arvatavasti sa oled mingi koonerist rott muidu sa ju lihtsalt ostaks valmis tuuning jupi või kuda? neid BMW kollesid on siin ju suht tihti uuritud ja puuritud kas keegi on targemaks ka saanud vaevalt nii et ärge reostage seda foorumit.
freddy21
12:58 15.02.2004
kuule liplikas lenda minema,kui ma saaks need toru kraadid siis pole mul seda kollet teha mingi probleem kuna ma,töönan sellises kohas,aga kahjuks meil ei tehta toru kollesi..nii et plõks kinni
fs
15:10 15.02.2004
normaalne mehed...kakelge,kakelge...muide freddy21 kas sa tõesti loodad et keegi hakkab sulle foorumis sellist infi jagama...selle kohta kehtib selline lause= loll on see kes räägib mida teab, tark on see kes teab mida räägib.
Deus
17:53 15.02.2004
inimene esitas küsimuse, kes teab mida vastata, vastab ka talle, mis te siin üksteise inteligentsust kaalule seate, see pole ju teema!!!??? kui freddy ütles et andku kraadid ja ta arvutab välja, siis mina usun teda, sa anna mulle vatid ja voldid ning ma arvutan ka välja, kui palju sul ampreid läheb vaja ja kui suure läbimõõduga kaablit!
fs
20:24 15.02.2004
asi on selles et mine kysi näit kavorist...sulle öeldakse kohe et kui raha on siis teeme,tõsiselt targad mehed usaldavad vahest mõnda yksikut, ja kindlasti see yksik pole foorumi inimene...
jk
20:49 15.02.2004
36 ja 43
nii et hakka pihta
valts
23:25 15.02.2004
võta tsingitud toru sisemine 36 mm.
aga keevitada saab vaid argooniga, muidu tsink põleb välja.
ja nurk on muidugi 43 kraadi.45 on ideaal aga selle järgi millegipärast ei tehta.
freddy21
16:05 16.02.2004
aitab jamast on ka lihtsam viis kuda ma need torukraadid teada saan
tuuningu hunt
22:38 16.02.2004
Kõigepealt tahaks küsida,kas liplikas on eesti loom või teda võib lõuna pool kohata?Olen isetehtud hästitehtud pille näind küll ja rohkem veel:siit soovitus lase sellel teha kel asjast aimu on,kuidas asi reaalselt käib.Siin võtavad sõna need kes kuskilt netist oma"tarkuse" ammutanud on ja seda lahkesti kõigile ka jagavad.Usu mind,suurem osa neist ei teagi kus autol kollektor on.
Jõudu tööle
mm
22:12 17.02.2004
võta ühendust maili aadress aptuning@hot.ee... äkki saad selle mehega kaubale... ta ise teeb neid ja mitte halvasti...
fs
16:25 19.02.2004
muide mul selline kyssa et kus sa neid torusi väänata kavatsed
Bmw Tuunija
19:48 12.05.2009
Kõigepealt lippa metallitöökotta ja tee siva, sest et mehed kipuvad juba julgelt ennem poolt viit ära minema...ja küsi ümmargust rauast toru. Kui toru käes, täna töömeest, või seda inimest, kes sulle selle andis ja suundu koju. Naisele ära ütle midagi. Kui naine küsib, et mis kuradi toru see on, siis ütle, et : "ah, mina ka ei tea.." vms. Nii, nüüd võta see toru ja mine oma auto juurde sellega. Vaata kõigepealt, et see toru sobiks. Kui ei sobi, no siis laida kogu see plaan maha ja mine sõpradega kanuu matkasid korraldavate isikute juurde ja rääkige neile koos mõni lahe kalamehe anekdoot. Kui toru sobib, siis juhend torukolle valmistamiseks on järgmine: ülevalt hakkab tulema, tugevdatud, vabalt langev koonjas kollektor. Nurgikuga mõõdad kraadid. Peab olema 90 kraadi. Kui ei ole siis hakka uuesti otsast pihta. Küll lõpuks välja tuleb. Ma ise ka alguses, noh tegelikult mina ise sain kohe esimese korraga hakkama, aga sõber ei saanud, tema sai esimese ja poole korraga hakkama. Edu !
valge GII ;)
18:01 11.07.2009
ap tuningu toodangut olen tarbinud ja sealt tuleb ainult head ;) Soovitan sealt uurida!
.................... ...
18:47 11.07.2009
ja torukolle annab su bmw 520 juurde.....mida? vaheta küünlad ja küünlajuhtmed ära.....tulemus võib olla sama kui teed ise kollektori.
uibs10
14:18 27.07.2009
milleks on vaja sellisele ****le torukollektorit , kas sa tead üldse misspärast pannakse torukollektor , ja ära ütle et hp -sid juurde saada, torukollest lihtsalt ei piisa.

Ma ei saa aru miks tahavad inimesed igasuguste debiilsustega nagu torukolle, koonus filter ja muud performace detailide lambi paigaldamisega oma HP-sid maha tahavad võtta , äkki see 110kw on liiga võimas ?
kihutaja12
15:37 12.11.2009
ma tean küll ühte tuttavat kes ehitas ise tolu kolde ja pani turbo peale 520
aga ta pidi ka panema lisa pihustid et nälga ei jääks see bemm jookse 11 põõret välja http://www.youtube.com/watch?v=DZNBMTwcQsA
hetkel on see auto müügis 8000 et kellel huvi siis kirjutage
tttttuuu
16:50 12.11.2009
jutt õige.kollest eriti juurde ei tule.siis tuleks terves ulatuses väljalase teha siis vast on erksam.küsiks nii kas onn seda vaja.kui soovid paremat minekut osta 2,5. väiksel mootoril(2.0) ja vabalt hingaval ainult kolle vahetamisest suht kasu pole.
audi200turbo
15:09 18.11.2009
kle oleks huvi selle bmw vastu aga mulle tundus v6i seal mootoris kolises midagi?

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte