Vaba teema

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Tudengineiu vajab abi

tudengineiu
13:29 08.12.2021
Tere! Otsin toredaid mehi, kes on valmis panustama uurimusse, mis keskendub Covid pandeemia mõjudele. Kui elad koos partneriga, kellega oled koos olnud vähemalt 2 a, siis palun vasta lühikesele anonüümsele küsimustikule. See võtab sinu ajast max 3 minutit, kuid on mulle suureks suureks abiks. Aitäh, et aitad! Link siin: https://forms.gle/2gGbNBu7r78SFNzM8
Arvo72
15:59 08.12.2021
Deus
16:22 08.12.2021
Tekib küsimus, kumba siin uuritakse, ks üldist närvikava seoses vabariigi legaalse rõhumisega või seda, kuidas kodukontorisse surumine ettevõtte poolt on suhte proovile pannud. Soovitaks küsimustiku üle vaadata sellest vaatevinklist.
LGHDQ+
00:04 09.12.2021
Sa teed aastal 2021 TLÜ tudengina uuringut ja esimese küsimusena küsid vastaja sugu ning valikuks pakud AINULT KAKS SUGU ??? TLÜ pedagoogid annavad sulle juba selle küsimuse peale sulle eksmati. Edasi su tööd ei loetagi.
Focus MK
01:04 09.12.2021
Ei saatnud vastust ära, katkestasin ...
Panen ka segase küsimuse nagu Deus
...mis moodi on seotud minu 33 aastane kooselu ja pandeemia??
... ja sellise jama genereerimise eest saadakse magistrikraad?

adminnile: nimi sisaldab lubamatuid tähemärke...WTF
Ärge...
09:27 09.12.2021
...jaurake vaid tehke ära või siis ärge tehke. Nagu memmed turul ausalt...
Minu poolt tehtud.
Deus
09:50 09.12.2021
Jaurake ja tehke ära nagu eelnev postitaja ütles.
Jauramine on õigustatud antud kontekstis, sest küsimustiku laialivalguvus peegeldab kvaliteedikontrolli. Ükski minu juhendatav pole sellise asjaga rehast läbi saanud ja retsenseerijana tõmbab selline laialivalguvus kindlasti tähelepanu, sealt kaubsoovitus küsimustik uuesti üle vaadata enne kui hilja, juhendajaga nõu pidada ja siis tööd alles edasi kirjutada. Ilmselgelt pole ma ainuke nagu siit kommentaariumist näha on.
Jaurajad...
13:03 09.12.2021
...jauravad edasi. Ülejäänud tegid lihtsalt ära. Kvaliteedikontroll küsimustiku üle. Tase.
Deus
15:15 09.12.2021
Sa kas pole ülikoolis käinud või siis käisid miskis madala kvaliteedikontrolliga humanitaarharus, kui ei näe selliseid vajakajäämisi.
Marko
15:18 09.12.2021
Vahest on kasuks kui suured onud pisikesele tudengipreilile nõu annavad.
Selle ankeedi võiks üle vaadata küll, suht hägune on.
AntiOpel
15:39 09.12.2021
Tehtud.
Ma ei saa ka aru sellest virinast. Kes käsib täita? Kui ei meeldi mingid küsimused või see, mis korraldused on valitsuse poolt antud- ärge krt täitke seda küsimustikku siis. Aga ikka peab irisema ja virisema.
Ja no ikka peab keegi hakkama siin mingist rõhumisest halama. Kurat, kasvage suureks ükskord.
Deus
15:42 09.12.2021
Ma rõhutan veelkord, see pole VIRISEMINE, see on konstruktiivne kriitika. Iseasi, kas ta seda omaks võtab või mitte.
Erfs
17:17 09.12.2021
Deusi konstruktiivne kriitika on igati asjakohane.

Nt. "Olen tundnud, et pandeemiaga seoses võib ootamatult juhtuda midagi tõsist" - ei ole ju vahet kas õnnelikus või õnnetus paarisuhtes või üksinda - igasuguseid asju võib juhtuda.

Küsimust peaks täpsustama, et välja tuleks see tõsiasi, mida autor vb sooviks analüüsida - kas pandeemiast tulenev väline lisapinge mõjutab perekonnasisest õhkkonda niimoodi, et sisemiste pingete kasvu tõttu on oht lahku minna ja siis sellest tulenev haamer kuklas keerab vaimse tervise veel rohkem tuksi.

Samuti võiks olla kontrollgrupp pandeemia jooksul üksinda elavate inimeste baasil. Äkki siis saaks referentsi, et kui väljakannatamatu absoluutskaalal see on, et kaaslane näägutab "pane mask" ette vms.

PS. Märkus, et see on puhtalt tehnikainimese loogika pealt, ei ole humanitaarvaldkonna küsimustike koostamise metoodikaga kursis.
.
17:19 09.12.2021
Test on oma eesmärgi täitnud- mõnede tegelaste närvikava labiilsus on ilmne.
tudengineiu
11:28 10.12.2021
Aitäh kõigile toredatele meestele, kes on praeguseks hetkeks juba vastanud. Hästi palju abi saanud teilt! Kui kedagi küsimustik häiris, siis vabandan.

Muudetud 10.12.21 11:29

See teema on vastusteks suletud.