Tere! Otsin toredaid mehi, kes on valmis panustama uurimusse, mis keskendub Covid pandeemia mõjudele. Kui elad koos partneriga, kellega oled koos olnud vähemalt 2 a, siis palun vasta lühikesele anonüümsele küsimustikule. See võtab sinu ajast max 3 minutit, kuid on mulle suureks suureks abiks. Aitäh, et aitad! Link siin: https://forms.gle/2gGbNBu7r78SFNzM8
Tekib küsimus, kumba siin uuritakse, ks üldist närvikava seoses vabariigi legaalse rõhumisega või seda, kuidas kodukontorisse surumine ettevõtte poolt on suhte proovile pannud. Soovitaks küsimustiku üle vaadata sellest vaatevinklist.
Sa teed aastal 2021 TLÜ tudengina uuringut ja esimese küsimusena küsid vastaja sugu ning valikuks pakud AINULT KAKS SUGU ??? TLÜ pedagoogid annavad sulle juba selle küsimuse peale sulle eksmati. Edasi su tööd ei loetagi.
Ei saatnud vastust ära, katkestasin ...
Panen ka segase küsimuse nagu Deus
...mis moodi on seotud minu 33 aastane kooselu ja pandeemia??
... ja sellise jama genereerimise eest saadakse magistrikraad?
adminnile: nimi sisaldab lubamatuid tähemärke...WTF
Jaurake ja tehke ära nagu eelnev postitaja ütles.
Jauramine on õigustatud antud kontekstis, sest küsimustiku laialivalguvus peegeldab kvaliteedikontrolli. Ükski minu juhendatav pole sellise asjaga rehast läbi saanud ja retsenseerijana tõmbab selline laialivalguvus kindlasti tähelepanu, sealt kaubsoovitus küsimustik uuesti üle vaadata enne kui hilja, juhendajaga nõu pidada ja siis tööd alles edasi kirjutada. Ilmselgelt pole ma ainuke nagu siit kommentaariumist näha on.
Tehtud.
Ma ei saa ka aru sellest virinast. Kes käsib täita? Kui ei meeldi mingid küsimused või see, mis korraldused on valitsuse poolt antud- ärge krt täitke seda küsimustikku siis. Aga ikka peab irisema ja virisema.
Ja no ikka peab keegi hakkama siin mingist rõhumisest halama. Kurat, kasvage suureks ükskord.
Deusi konstruktiivne kriitika on igati asjakohane.
Nt. "Olen tundnud, et pandeemiaga seoses võib ootamatult juhtuda midagi tõsist" - ei ole ju vahet kas õnnelikus või õnnetus paarisuhtes või üksinda - igasuguseid asju võib juhtuda.
Küsimust peaks täpsustama, et välja tuleks see tõsiasi, mida autor vb sooviks analüüsida - kas pandeemiast tulenev väline lisapinge mõjutab perekonnasisest õhkkonda niimoodi, et sisemiste pingete kasvu tõttu on oht lahku minna ja siis sellest tulenev haamer kuklas keerab vaimse tervise veel rohkem tuksi.
Samuti võiks olla kontrollgrupp pandeemia jooksul üksinda elavate inimeste baasil. Äkki siis saaks referentsi, et kui väljakannatamatu absoluutskaalal see on, et kaaslane näägutab "pane mask" ette vms.
PS. Märkus, et see on puhtalt tehnikainimese loogika pealt, ei ole humanitaarvaldkonna küsimustike koostamise metoodikaga kursis.