Suzuki

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Zuzuki Liana neliveolise tagumist silda vaja!

Andrus_Zuzuki_Liana
10:44 01.06.2023
Tere!

Kas kellelgi vedeleb kuskil mõni Liana millelt saaks tagumise silla või on jäänud üle ja on pakkuda?

Lugupidamisega, Andrus.

Deus
10:47 01.06.2023
https://elv.ee/varuosaparing/

Proovi siit. Reegleid võiks ka lugeda enne postitamist.
Andrus_Zuzuki_Liana
10:55 01.06.2023
Tere! Aitäh Autolammutusute liidu lehte soovitamast! See tee on läbi proovitud. Mitte ühtegi vastust ei saanud. Liana ei ole just levinud ja armastatud auto eestlaste hulgas. Minu postituse mõte siia oli, et leida foorumi kaudu kedagi, kes pole oma autot lammutusse viinud. Kui see kuulutus on reeglite vastu, siis võib kustutada loomulikult. Lugupidamisega, Andrus
Deus
10:59 01.06.2023
Asjaolu raskendab sinu jaoks see, et keegi ei tohi enda autot ise lammutada kodus seaduse järgi. Isegi kui kellelgi on, siis peab ta selle viima täiskomplektsena pressi alla, muidu ei saa MNT's maha kanda ilma lammutustõendita ja lammutustõendit ei saa mittekomplektsele autole.
maaks
11:05 01.06.2023
Tavaline, "hind alates" Liana on FWD, küsija otsib AWD mudelit @jee.kim
Pakun puusalt, et probleem on läbi roostetanud detailides - selle vastu aitab ainult uus (mis auto hinda vaadates on ilmselt owerkill).
Küsija võiks kirja panna mida tal täpsemalt vaja on ...
EDIT: terve sild (kasutatud) https://www.b-parts.com/auto-parts/suspension/rear-axle-suzu
ki-liana-estate-er-16-2001-2002-2003-2004-2005-2006-2007-198
2059

Muudetud 01.06.23 11:08

Andrus_Zuzuki_Liana
11:07 01.06.2023
Huvitav. Suhtlen nendega. Siit ei saa aru kas on neliveoline. Ühe esiveolise Liana tagasilla oma otsingute käigus leidsin aga sellega pole midagi teha. See vastus oli to: jee.kim

Muudetud 01.06.23 11:09

jee.kim
11:11 01.06.2023
Kuskil ei ole lähteülesandes kirjas, et AWD, muuses, ka esiveolisel on taga täis sillatala.
PS! Liana on hea auto, omanud ühte ja mõtlen nüüd ühe AWD peale...
Andrus_Zuzuki_Liana
11:19 01.06.2023
To: Jee Kim Teema pealkiri oli: Zuzuki Liana neliveolise tagasilda vaja. Juhin tähelepanu- neliveolise. Ilmselt väga vale mõiste :)

Kusjuures käisin ühte esiveolise tagasilda vaatamas ja see oli nagu teistmoodi. Seal oleks pidanud hakkama vaatama, et kuidas see nelivedu, kas selle detaili nimi on reduktor, sinna külge ehitada.
maaks
11:23 01.06.2023
Mu eelmises postis toodud sild müüdud, aga alloleval lingil terve sild justkui saada:
https://www.car.gr/31471458 (Suzuki Liana 2001 - 2006)
Andrus_Zuzuki_Liana
11:24 01.06.2023
To: Maaks Jah just, tagasild on läbi roostetanud. Sellise hinnaga nagu lingil, pole turuhinda vaadates kindlasti mõtet paranda kuid samas, auto välisplekil pole roostetäppi, salong korralik, hiljuti vahetatud katalüsaator ja generaator. Kõik töötab tipp topp. Kui saaks silla vahetatud, siis vähemalt tead, mis see auto on. Uut oste ei tea kunagi. Panin saadetud lingi kõrvale endale. Aitäh selle eest! See sild ilmselt sobiks kuigi ei ole identne, imelikul kombel.

Sellel uuel lingil paistab sild nagu uus aga kas see asub Gruusias? natuke kaugelt ja keeruline tuua. Ma nii kaugele ei julgenud mõeldagi. Mõtlesin, et kui Eestist ei leia, siis hakkan Läti lammutusi läbi helistama :)

Muudetud 01.06.23 11:32

ConnorFlint
11:38 01.06.2023
Mis sellele otsitavale tagasillale söödav ostuhind oleks?
Andrus_Zuzuki_Liana
11:43 01.06.2023
To: ConnorFlint Lootsin kuni 150 euroga saada.
Andrus_Zuzuki_Liana
11:45 01.06.2023
maaks
11:48 01.06.2023
Helistamine on hullult vanakool, saada google enda eest tööle :-)
Link viitas Kreekale ma arvan. Ma ise arvan, et see on selline väga spetsiifilne ostusoov, et kui leiad 2-st kohast, siis on juba väga hea.
Originaali tootekood (tala) peaks olema 46710-54G20, aga tuleks üle kontrollida kindlasti!
https://partsouq.com/en/catalog/genuine/unit?c=Suzuki&ss
d=%24%2AKwGlkYCl7vnnp9zSw8Sp8P3pyc7Q6f_88qmltfPWoKCnpaiisLe1
pdagqKaiowAAAAB1tqd6%24&vid=22&cid=1418&uid=3804
1&q=

Google otsing
https://www.google.com/search?q=46710-54G20
ConnorFlint
11:49 01.06.2023
A kas sellel mingit asendusmudelit pole?
Et on veel näit mingile mudelile pandud v suisa mingi teise margiga jagatud?
Kas kaugemalt, näit Läti, Leedu, Poola, oled vaatanud?
Mul sõbral on autoremondifirma ja on aeg ajalt nendest avarustest oma klientidele igast kola leidnud.
Pahatihti ka odavamalt, kui põhjapool pakutakse (kui üldse pakutakse).
Andrus_Zuzuki_Liana
12:53 01.06.2023
To: ConnorFlint Hetkel ei ole mulle teada, kas sild on jagatud mõne teise autoga. Kui mulle selgub midagi sellist, siis kirjutan siia.
Andrus_Zuzuki_Liana
13:06 01.06.2023
Maaksi saadetud googel :) leidis pildi sillast, mis on väga sarnane. Lisan illustratsiooniks selle silla koos olemasoleva roostetava sillaga. Sellel leitud sillal (asub kusagil Venemaal) on niisamnuti selline toetav toru seal keskel, mida erinevatel varuosa joonistel ja enamus sildadel sellele autole ei näe. Kuid seal on reduktori kinnituse jaoks üks auk, samas kui minu auto sillal on seal veel lisaks neli polti rediktori kinnituseks.
irwwwwww
16:24 01.06.2023
kiirusta seltsimees, sest varsti tuleb kühvliga kokku pühkida
PS
16:56 01.06.2023
Eestist ostetud auto? Nii huvitav kui see pole, siis minul trehvas 2008 väljalaskeaastaga Sportagega nii, et juhuslikult esindusse sattununa öeldi mulle, et ka minu vana auto kuulub tehase kampaania alla ja sain täiesti tasuta tagasilla tala. Äkki Suzukil ka selline asi käimas veel?
GLS600
17:08 01.06.2023
Need torud mis seal läbi roostetanud saab eraldi osta ehk? Proovi kuskilt varuosade kataloog leida tootekoodidega ja kõigi pakutavate juppidega. https://www.varaosahaku.fi/fi-en/Search/Car-parts/Suzuki/SUZ
UKI-LIANA/All/Vehicle-exterior-&-Suspension/Rear-axle-fi
xing/Rear/ID-31525759/
jee.kim
06:00 02.06.2023
Mida rohkem ma seda roostes pilti vaatan. seda enam tundub, et "otsas" on ainult õõtsade kinnituste vahe/tugevdustoru!
Muidugi kogu raami kahjustuste ulatust ei näe ennem, kui kogu kola alt ära.
Aga kui ainult see tugevdustoru, siis suht iizi fix.
Stabika varras on ka otsas.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte