Vastupidavuselt oli väga hea, kasutasin 4 aastat, ls. 150000 km. Suuremaid probleeme pole olnud, ainsad asjad, mida sai vahetatud olid piduriklotsid ja amordid (loomulik kadu). Kuid siiski odav auto, salong nagises jms...pisiasjad, kuid häirivad. Erilist sõidumõnu ei pakkunud, pikad otsad väsitasid. Üks väga suur pluss oli kütusekulu, mida peaaegu, et polnudki (keskeltläbi sai 6/100 hakkama). Kokkuvõttes ei tee autot maha, kuid aus olles, enam uuesti ei ostaks.
Võin soovitada aga pole just pikka aega pidanud ja paraku on mul ka sedaan..läbisõit on aastaga mul nyyd 35000 km ja vigasid pole olnud peale paari numbrilambi ja armatuurilambi läbimineku..kasutan ka muidugi 4 WD mudelit ..see on ikka tõesti etem sest talvel sõidad nagu vana rahu ise...mina olen igatahes rahul ja kui ostan kunagi yldse midagi uut siis vähemalt taas 4 WD mudeli ..ilmselt huvitun Grand Vitara XL 7 mest..aga sooovitada julgen kyll
Kas ostsid selle masina ära?
Kui ostsid, siis äkki muljetad, kuidas siiani vastu on pidanud.
Ja mis üldse mulje sellest jäänud on.
Endal ka plaan selline soetada. Sama aasta ja sama mudel.
Ostisn ära juba 2002 veebruaris ja nyyd on temaga sõidetud 45 000 km ja kõik on tip -top korras..mul see 4 Wd mudel..ja käis ka hoolduses ja midagi voga polnud..muidugi hakkan nyyd Grand Vitara poole vaatama..eks seda tahtis kohe aga polnud lihtsalt raha..aga soovitada julgen isegi kastutatult balenot..ei lagune ta midagi rohkem kui teised autod..
kui tahad siis osta,aga tea nii palju kui palju on autosi nii palju on ka arvamusi.kellele meeldib se juba sõidab sellega mis tal on aga se kellele ei meeldi se kritiseerib isegi seda mida on ja mida ei ole ,ole rahul sellega mis on.sa ju ostad endale aga mitte kellegile muule.baleno on hea auto oma hinnas.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.