Renault

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Clio või Astra?

muidumees
12:18 13.02.2005
Kas eelistada 2002 Astrat või 2004 (läbisõit 10 000) Renault Cliot?

Ei oma suurt tähtsust võimsus, küll aga bensiini kulu ja vastupidavus. Vaja peamiselt linnasõidu autoks.

Tänud
aarx
12:22 13.02.2005
soovitan astrat! endal 2001.a 2 uksega variant- ökonoomne
cliomees
12:35 13.02.2005
võta clio. faktid: 16 000 läbisõit, null probleemi. 6L sajale 1,2L mootoriga. igale poole mahub parkides ära. linnasõiduauto. seega:)

s
to muidumees
12:49 13.02.2005
No on alles võrdlus!? Clio või Astra. Ainult Astra
Clio, vaata juba disaini! Haige emu unenägu! Sa cliomees sõida natuke kauem, küll hakkab probleeme tulema.
Avo
12:56 13.02.2005
Clio on disaini poolest üle minu meelest. Kogemused kahjuks puuduvad, soovitan varuosade hindasid vaadata, ehk opeli omad renaulti omadest odavamad?

avo
Avo
12:57 13.02.2005
muidu suurt vahet pole vast, võta kumb rohkem meeldib endale!
ats
16:14 14.02.2005
vähe imelik oleks kui 16000 sõitnud autoga juba jamad oleks kuigi renaulti puhul poleks ka see ime. uuri pigem kas 100 000 peal on juba teine auto remonti maetud või saab ka siis veel sõita
pez
18:44 14.02.2005
olen ise täpselt samasuguse clio omanik, mille vastu muidumees huvi tundis. Auto on a. 2001.ja ls. 113 k. Selle ajaga olen pidanud vahetama 1 korra kõik klotsid ja esiratastel laagrid. Lisaks muidugi regulaarselt õli, talve saabudes ka jah.vedeliku.120k. pealt tuleb vah. mootoririhm-see saab olema üks vähe suurem kulu.B osad täiesti saadavad. Auto on pidanud Tallinna tänavatel aastaringselt kulgemisele üllatavalt hästi vastu. Manööverdada ülihea,sees ruumi 2 piisavalt.Tahaistmele kedagi toppima hakata on küll natuke ebaõiglane kuid kõik on ära mahtunud. 55kw.mootor väga hea,minu jaoks oli see kõige suurem pos. üllatus. Maanteel möödasõidu tegemine polegi võimatu-5k hakkab kiirendama u. 105 juures.Naginat nagu palju aja pikku juurde pole tekkinud,elektroonika pole kah alt vedanud.Maantee sõidul sain 40 l-iga hakkama 730 km. enne kui läksin kütet võtma (tuli siis veel ei põlenud).Esituled on autol viimasepeal,pole lisatuledest puudust pidanud tundma(tegu uuema mudeliga). Üldiselt on autost jäänud hea mulje. Auto on minu jaoks tarbeese mitte perekonnaliige. Loomulikult peab oma asjade eest hoolitsema siis nad ka kestavad. Opelit omanud ei ole nii, et vaielda ei oska. Kui on Sul mõni küsimus vastan meeleldi.Head valiku tegemist
jah
18:47 14.02.2005
To pez
19:55 18.07.2005
//Selle ajaga olen pidanud vahetama 1 korra kõik klotsid ja esiratastel laagrid.//

Palju see nali Cliol maksma läks?

Mõni Astra omanik võib ka hinnavõrdlust teha;)
eido
20:39 18.07.2005
klotse võimalik b osa panna u 300.- ,rattalaagtid peaks umbes 1000.-
olema
eido
20:41 18.07.2005
ja rattalaagrid lähevad ainult siis katki kui ratas saab tugeva löökaugu
kusti
16:49 19.07.2005
clio ikka
mine te kõigepealt üks sõit autoga ja siis saad aru miks inimesd valivad prantsuse autosid.head,vastupidavad,mugavad ja isikupärased masinad.
ja se astra näeb ju lausa kole välja.aga välimus on maitse asi nii et kes se oma astratega rahul olete sõitke aga edasi.
tervo
15:38 25.07.2005
hello kusti !

omasin siis 2000a.astrat ja tegin türgis reisides tutika rendiautoga nimega Clio päris mitmel päeval tiire siledal asfaldil ja mägiteedel,minuarust on absurd selliseid autosid omavahel võrrelda. Piisab autode klassi ja sisu võrdlemisest juba.Ometigi hetkel oman uuemat 3-st bmw-d,kiidan astra hinna kvaliteedisuhet. Reno Megan oleks õigem võrdlus Astraga ja ehk Clio Corsaga.
kusti
22:49 27.07.2005
renault on tõesti normaalne auto sõna otseses tähendused.
ilma ilustamata
20:07 08.08.2005
Renault on odav prügi. Suur müügiedu on tingitud ropult odavast hinnast lihtsalt, ei enamat.
to ilma...
20:20 08.08.2005
sa oled ise prügi 3 aastaneodav "prügi" sn 150000 km pole peale piduri klotside küünalte ja korralise teenibnduse midagi halba teinud
pez
12:37 10.08.2005
Vabanda, et vastan küsimusele 3 näd.hiljem-Clio rattalaager 435.-; esipiduriklotsid 258.- Taketist ja kaup oli kohapeal kohe olemas.
Leo
12:23 14.08.2005
Clio igal juhul vähemalt ei roosteta ja ei lagune nagu opel
margus
12:35 14.08.2005
irw...ostke ostke clio :D kas te ükskord aru ei saa et need konnasööjad ei ole autod! aga eks õik kiidavad enda autot.. ma ostaks ennem 88a kadetti kui clio...see on muidugi minu arvamus ja ma räägin enda kogemustest.
dubalazov
08:22 15.08.2005
88 aasta kadetil on ikka tõsised roosteprobleemid( tagasild kipub tuppa tulema) juba-nii et enda arvamusele ära küll looda
Leo
21:47 23.08.2005
sõidan 2002a 1,2 clioga väga rahul. ls 120000 ja selle aja jooksul olen vahetanud ainult hammasrihma,rooliotsad,esipiduriklotsid ja iga 15000 tagant käin hoolduses . Minu arust vastupidav auto. Roostet pole kuskil,mida aga ei saa opelite kohta öelda.
astra 2.0
17:45 15.11.2011
Clitor on jama auto,astra on parem:)
clio omanik 5 aastat
12:13 03.06.2012
ostsin 2007 clio ja kordagi pole teeninduses käinud...enne seda oli mul mitmeid kasutatud autosi -3 mersut ja paar japsi ning clio oli siis poest ostetuna esimene.Oman seda torsoonvedrustusega varianti-mis kaubiku nime all -2 kohaline,mis natsa rohkem kaalu kannatab!Ise olen selle aja jooksul vahetanud rooliotsad ja sel aastal ka peaks juba rihmad vist vahetama,kuigi vahetus alles 120 000 pealt...endal aga läbi uhatud veel alla 100 tonni.Põhi on korralik ja tsingitud-garantii 12 aastat,veidi pidureid lahti võetud ja oksüülist puhastanud.Kõige odavam auto siiani tundub-pidevalt panen ka raskust peale ja amordid on siiani vastu pidanud.Ei oleks seda reno marki üldse kaalumagi hakanud aga kui sain turvameestelt(sagedalt kasutavad turvafirmad)teada,et 80 000 läbisõitu ja rattalaager või 100 000 läbisõitu ja miskit...ning peale selle veel,et reno ja nissan teevad alates 2000 a.koostööd-oli otsus tehtud ning ei kahetse!!!
Vead ja puudused-tasub osta ilma lisadeta,sest mida vähem vidinaid,-seda vähem%,et midagi elekroonikas juhtub ning-kes on ikka harjunud väga pehmete ja suurte autodega-ei saa vist alguses eriti sotti kuid hea manööverdusvõime teeb samas selle tasa.
Ise hoian koguaeg taga 70kg raskust ning tunduvalt pehmem kohe.45000 pealt hakkas kah midagi undama esimeses paremas laagris-võtsin lahti,lisasin tavotti või solidooli-sinist ja dünamomeetriga kinni ning igaksjuhuks siis teistes rattalaagrites sama-siiani pole midagist rohkem-ökoauto on ta kindlasti ning kui eriti odavalt tahate läbi saada-siis tehke tavakindlustus kohe ostes ning õli vahetage ise iga 10000 järel!!!Mina sain ta veel miski kampaania ajal 99 tonni krooni eest aga nüüd vaatan,et juba hind uuel poest 11000 euri...

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte