Daewoo

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

matizi kütusekulu

matiz
14:22 30.10.2005
tere head inimesed, kes te sõidate daewoo matiziga, andke teada palju kulub linnasõidul bensiini l/100, samas võite ka märkida maantesõidu kulu. palun andke ausad vastused, sest tahan teada kas tulemused minu autoga samad. millegipärast arvan, et minu autol on miskit viga, sest kulu linnas on u. 10L/100 . see ju röögatu, sest mootor ju ainult 0,8 L . auto 2002a. vahel tundub ka, et auto ei läheks nagu edasi.
tänud ette.
kkk
16:23 30.10.2005
Naine sõidab paagiga vist 500 km ringis. 5-6 l on keskmine. Linnas (omal kogemus) võttis vist ka midagi 8-9 l sest võtsin sellest võrrist viimast;)
mozart
23:38 23.11.2005
ei igati vägev turr on küll ja kui lapatsit annad siis teed nii mõnelegi silmad ette
aga jah minu kogemustel maanteel 5-6 linnas mingi 8 tuuri....ja umbes nii ta oli
leen
22:21 02.01.2006
Linnas 6,5 talvel soojendamistega. Suvel pikad otsad 5,2.Palju oleneb ka sellest palju rahvast sees on.
pikk
19:33 05.03.2006
praktika on näidanud et kui on kütusekuluga probleeme siis tasub kindlasti üle kontrollida küünlad(sädevahe),juhtmed(kipuvad üle lööma) ja kui minek ka nadivõitu siis ei tee paha ka katalüsaatorisse sisse vaadata(kui on umbes siis tuleks sisu välja lüüa.
ami
11:01 08.08.2006
Kusagilt nagu lugenud et tegemist "ametlikult" ökonoomseima seeriatoodangus oleva viiekohalise sõiduautoga, siis ilmselt bensumootoriga ja mittehübriidautode klassis ma arvan - eks mõni disla või hübriid ole ikka ökonoomsem ka.
Sai emale kah see riistapuu ostetud, maksis 5 kümpi EEKu ja oli
kanti seitsekümmend tuhhi sõitnud. Nüüdseks 2,5 a teda siis peetud,
vahetatud aku ja kaks rooliotsa (või oli sharniiri, ei mäleta) suverehvid uued ostetud, kaks korda õli ja filtreid vahetatud. Läbi sõidetud nüüdseks tiba alla 100 000 km. Kui Pleione andmebaasi uskuda (sealt auto ostetud) pole autol mitteühtki juppi enne meie kätte jõudmist vahetatud? Ei tea, võib-olla on endine omanik remondid lasknud mujal teha ja esinduses ainult korralises hoolduses käinud kuid minu arvates pole see loogiline.
Ok, see selleks, fakt on see et mingi eriline laguneja ta pole.
Roostet on küljekarpidel, need lasengi nüüd semul üle teha, ilmselt jah kivikaitse alla ja värv peale - samas mujal roostet ei ole, kojamehe varred välja arvatud:-)
Kütusekulu on väikelinnas (2 km tööle ja tagasi, kord nädalas suvilasse 2x40km) 6 l sajale, eriti külmal tänavusel talvel olla isegi seitse ära tulnud - aga pole ka ime kui koguaeg külma mootoriga lühikesi otsi sõidetakse. Suviti automatkad kah muidugi, siis on kulu jäänud väidetavalt alla viie liitri sajale? Ise olen seda autokest emal külas olles kah ikka kasutanud, pole tal nii hirmsat häda midagi, selliseid sajakiltsaseid päevaläbisõite teha kannatab küll ja veel. Igatahes praeguste kütusehindade taustal tundub olevat mõistlik lahendus transpordimuredele - plaanin endale suurema auto kõrvale ühe väikse linnaauto juurde hankida, miks siis mitte just Matiz.
ahto
20:52 19.08.2006
mul siuke riistapuu juba 4a ja essugi paha pole öelda ta kohtabenssu rüüpab ta ikka üsnagi vähenaine aerutab paagitäiega pea kuu aega linnavahel ja laguneb ta tõesti väga vähe,olen otnud vaid uue aku,küünlajuhtmed ja piduriklotsid ja kummid ka muidugi ja kogu moos.Aga nüüd viskas vimka sisse-sureb välja siis kuio ise tahab ja käima läheb ka kui tema tahab....tartu esinduses otsivad juba 6kuud viga ja ei suuda kuidagi leida.....vist immo jama ma arvan.
seilam
21:03 06.09.2006
To pikk:

Kas sul ajude asemel hiina kapsas?Löö katalüsaator tühjaks???Sa võta endalt jämesool välja,sama effekt!!!
pikk
20:41 16.09.2006
to:seilam kle...sma effekt...krt ega keegi keela ka üsnagi krõbeda klotsi eest uut katti soetada.....see vaid käepäraseim ja odavaim lahend.
elukas
22:23 27.09.2006
ise oman autot 2,2 tdiisel automaat ning kasutan pidevalt kliimat ning minul võtab masin kah 9l sajale linnas sõites.Jõudluse ja mootori vahe on väga suur.Ei taha siin kedagi kiita ega laita,vaid panna inimesi mõtlema oma autoostu üle.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte