Asi järgmine,et ostsin oscarrehvidest jooksu lamell rehve ja sõitmisel rool värises ja auto madalal kiirusel hüppas.Sai siis rehvid tagasi saadetud nii öelda nende poolsesse ekpertiisi kus siis mulle öeldi,et põhjuseks on tühjade rehvidega sõitmine.
Ei soovita nende peedikutega kellelgi tegemist teha sest süüdlaseks jääd alati sina.
Ma ei saa ka aru, mida sa ramsau sogad. Omal ka vaid head kogemused. Kuna OR kodule kõige ligemal, olen seal asju juba aastaid ajanud. Teevad head hinda ja siiani küll probleeme pole olnud. Kas sul muud jama ei võinud olla - nt. auto liiga logu, ise hajameelne vms.
Kui on uued rehvid peab tõestama, et neid ise lõhkunud pole ja garantii peab neil olema. Ja tšekk on samuti vajalik, ilma vaevalt, et jutule võetakse. Kui läksid sellest neile nädala pärast rääkima, on ka loomulik, et pikalt saadeti.
Liiga madala rõhuga sõidu vigastused on spetsiifilised ja rehvi mahavõttes on see siseküljelt kohe näha.
Kui jutt on aga kasutatutest, siis ei anna neile keegi mingit garantiid ja ostmine on nagunii paras risk.
Prottidele antakse normaalsetes kohtades samuti garantii.
Oscarrehvides ei loe ostutsekk midagi ja ekpertiisi teevad ka ise nii,et mis seal enam võidelda.Maksid papi ära palju õnne ei aita sind ükski võim kaasaarvatud tarbijakaitse.Endal selline kogemus
varrukast võtta.
ei pea laskma neil ekspertiisi teha, on olemas ka neutraalseid ekspertiisibüroosid, maksma läheb lõbu a 6-900 EEK mille kompenseerib süüdlane.Mõistlik siiski enne sinnaminekut siiski teistest rehvigvahetuspunktidest nõu küsida. Kui auto juba madalal kiirusel hüppas oleks olnud mõistlik siiski auto kinni pidada ja uurida milles viga.
Oscarrehvidest ei olegi midagi head loota,igaks hooajaks uued töölised,kes saavad töö selgeks hooaja lõpuks ja siis lastakse lahti.Nii ju saabki madalat hinnataset ja kvaliteeti hoida!!!
kah,üks pettasaanud ja veoauto uue rehviga.Ühe kuuga rehv laiali,ainult Euroopa headel teedel.Ei mingit garantiid ja üteldi,et nemad tahavad näha meest kes neid kohtusse kaebab.
Enda kogemustest... Ostsin Oscarist suverehvid, kõik korras. Mingil ajal hakkas üks küljelt mõranema. Läksin ja soovisin rehvi garantiisse anda. Ise olin suht kindel, et mul on õigus. Kohapeal selgitati, et asi rehvirõhus ja rehv ei lähe garantiisse. Toonitati veel, et rehvirõhku peab stabiilselt kontrollima. Soovitati ka vajadusel teistest kohtadest arvamust küsida. Seda ka tegin.
Lõpuks peab mainima, et meestel oli õigus, aga eks seda ole endal raske teinekord kuulda. Igaljuhul ostsin ka see talv neilt soodsalt Gislavedi naelrehvid.
Mul Oscarrehvidega suhteliselt positiivne kogemus. Arvan, et tegelikult peaks ka paljude rehvide nn "garantiijuhtumid" olema
sõltuvuses meie kehvadest teedest ja meist endist. Pole päris kindel, aga arvan et enda hooletuse või iga veerimikus oleva probleemi pärast ei saa alati rehve "****ks" sõimata.
Nimelt olen transpordifirma üks osanik ja tean väga hästi, mismoodi
me rehve garantiisse saadame (nagu ka teised transpordifirmad) . Tegelikult saadame kõik rehvid garantiisse ja astume rehvimüüja
osas jäigale seisukohale, et rehv läheb garantiisse. Tõde on tegelikult aga see, et rehvide korrasolek sõltub enamjaolt ainult veokijuhist. Lohakamatel juhtidel läheb neid "lõhki" üllatavalt palju, parematel juhtidel piirdub asi aasta jooksum mõne naelaauguga. ..kui aus olla.
Oscarrehvis vahetasin dziibirehvid. Ostsin siis korraga 4 uut Yokohama uut rehvi. Soovisin, et montaazimehed paneks mulle 1.5 bar
rõhku uutesse rehvidesse, hea pehme sõita. Mehed imestasid, kui väitsin et siiani sama rõhuga sõitnud. Tavaliselt pidavat madalama rõhuga sõitmine rehvi küljed ära sööma. Nad ütlesid veel, et vale rehvirõhu puhul ei vahetata ka rehvi garantiis välja. Autos leidsingi sildi, kus annab vajalikuks rõhuks 2,0 bar. Sõidangi siis nüüd 2,0 bariga. Pole viga midagi.
seisukohta võtta?Loen lehest oranzil põhjal oskarrehvi reklaami millel seisab eesti numbritega 195/65/15 Continental rehv soodushinnaga 836-eek-u tk.Marsin rõõmsalt kohale,küsin spetsialist leti taga,arvutab,saab soodushinnaks 1400+ eek-u.Temal nägu võidukalt rõõmus-mul pikk kui palgavahe,kokutan miskit libistan ennast uksest välja ja kiman lehte kontrollima,(no äkki tõesti läks miskit sassi),leian lehe ja kõik õige 836-ja mõõt kitsam isegi 810- ning veel mõningaid soodsaid pakkumisi samal oranžil põhjal.
Ma saan küll aru,et selline hind on ulmeline,aga mind see väga ei huvita kui keegi kuskil eksis ja selline (vale)informatsioon välja paisati tuleks ka leida võimalus kuidas seda ilusasti siluda.
1) Oscarrehvid kirjutatakse C-ga, mitte K-ga
2) Ei ole olemas Eesti numbreid, küll on aga olemas Araabia numbrid
3) 195/65R15 soodushind ei ole 836.-, vaid 863.-/tk
4) Ei ole kusagil reklaamitud, et Continental 195/65R15 on hinnaga
863.-, vaid on reklaam: Soodushinnad alates 195/65R15 863.-
5) Soodushinnad on: Continental ja Gislaved -30%, Yokohama -40%,
Wanli -50% jaehinnast.
to Yoko.... Vaat, selle rehvirõhuga on sellised lood, et panin pick-up-le suveks 205 asemel 255 laiused. Kui mõne kuu pärast külastasin rehvimüüjaid, sain kõvasti õiendada! Ja asja pärast- keskel oli muster juba pea olematu. Ja põhjus väga lihtne, vahepeal olin services käinud, kus rõhk alati manuaali (2,5 bar), mitte rehvide järgi seatakse.
Alati peab hooldemeestele meelde tuletama, et ärge rehve näppige ja üle 1,7...1.8 bari antud rehvide puhul panna ei kannata.
Tõsi, koorma vedamisel tuleb vähe lisada, aga tühjalt rohkem mitte mingil juhul!
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.