Cadillac

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Cadillac DeVille 1995-1997

huviline
20:44 15.11.2005
Tundub lahe pill olevat. Kas tasub osta. Suurem osa sõitudest maanteel nii et vaja sellist maantelaeva. Tqhq-st ei leidnud midagi selle kohta.
ANDRES
15:24 16.12.2005
Söiduomadused on superhead.Kui on huvi ja tahad proovida,hel.5146643,mul on 95a.108tuh.miili sõitnud,igalt poolt nagu tutikas.Pildid on auto24.Tumepunane,Eestis arvel koos kahe aasta ülevaatusega.
marco
21:19 30.12.2005
kas oskab keegi öelda, kui kallis on cadide hooldus, võrreldes siin euro autodega.
Indrek_s
12:14 16.01.2006
Ise pole omanud, kuid peaks Audi-BMW kani jääma
Innukas
16:10 03.08.2006
Naisele sai selline `97 Deville soetatud. On jah lahe pill. Sõiduomadused on vägahead, üliekonoomne (sellise auto kohta muidugi), hooldekulud on odavamad kui sama ajastu Passatil näiteks.
Ostetud sai just ruumikuse pärast. Kaks väikest last koos juurdekuuluva padajanniga mahub ära ja ruumi jääb veel natsa ülegi. Kuigi lõplik otsus sai tehtud just tagaistme järgi siis nüüd võib mind ikkagi leida roolitagant ;) Nii mõnus on sõita...
Kehvema poolepealt: meie parklates võiksid kastid natuke suuremad olla ja esiamordid võiks natuke jäigemad olla. Muud polegi nagu kurta...
rando26
20:40 10.08.2006
Tere
Kas ostsid täiesti korras auto või pidid ennem remontima ka midagi? Mul omal 94 aasta De Ville ja tsipa vaja teha siit sealt.
misa123
01:40 15.08.2008
Ma tõin kevadel USA-st kaks sellist. Ühega sõidan ise siiani. Eelpoolkõneleja kes mainis väikest kütusekulu ei valeta. Kui mõistusega liigelda - nii,et ei kihuta ja jalgu teistele ka ei jää, siis kulu linnas kuskil 12 liitri kanti. Minu arust ülihea selle V8 mootori ja suure kere kohta. Pakiruum ka suur - neli kuni viis laipa saaks ritta laduda. Ja maanteesõit on muidugi eriti mõnus. Paned püsikiirusehoidja sisse ja lased kössa-kössa umbes nii 100+ km/h oma sihtkoha poole. See auto ei aja sind maanteel hulluks nagu BMW. Tean omadest kogemustest. Ühesõnaga - SOOVITAN.
toivogo
18:57 06.09.2009
Tere, otsin DeVillele remondomeest kes plokikaane tihendid vaheteks ,keema ei lähe kuid sihuke valge pilv iga hommik taga
toivogo
19:01 06.09.2009
See on õli pilv jookseb vist kolvi peale ,mudu hea auto 4,6 ja siga mugav.Räägivad et sihuke mees foorumis nigu vanamees pidi asjast kõige paremini teadma .Ootaks soovitusi või midagi kui tohib
n*
20:36 06.09.2009
Ilmselt inimene keda sa otsid on Vanaisa www.tqhq.ee/foorum/ või http://www.cadillac.pri.ee/phpBB/index.php .KASUTA OTSINGUT nendes foorumites märksõnaks Northstar!
toivogo
23:48 10.09.2009
täitsa mõnus tundub..
00:36 30.09.2009
vabandan kohe ette ära oma lolli kysimust, kuidas deville on üleval pidada, mõtlen siin varuosi ja hooldust. Ja kuidas masinal sillad kestavad, asi iseenesest ju suhteliselt raske. Kysin seepärast, et ei ole kunagi elus omanud sellist mõnusat maanteelaeva ja kuna elan väikelinnas, ei tohiks olla ka parkimisega probleeme sellega. Ja kysiks veel omanikelt, et kuidas see masin talvel käitub, autot sooviks ikkagi aastaringi kasutada.
Oleks väga tänulik vastuste eest ja vb tulevane caddy inimene...
ameerika onu
09:00 02.05.2010
Tere,

Olen omandanud 1999 aasta Deville ja võin autot ainult kiita.Auto väga mugav ja ökonoomne(maanteel ca 8 liitrit 100le).
Kuna olen tihti autosid vahetanud(ca 25 olen kundlasti omanud)siison võrdlusbaas päris hea.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte