Smart

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Kui palju on Eestis smarte?

fänn
10:54 18.12.2005
Mitu smarti Eestis ringi vurab? ise olen näinud kolme...
smurff
18:31 06.02.2006
nu mul on 1 ja olen näinud 4ja
Einz
20:06 07.02.2006
nii kuidas selle 7 sek-iga sajani siis jääb?
smurff
22:54 19.10.2006
peab tegema tuuningu :D
Laevaomanik
17:59 31.10.2006
minul on 2 tk ja Võrus vurab veel 1 ringi, neid peak mingi alla 30 olemas eestis.
J & H
22:01 13.11.2006
Tartus on vurab 4 vähemalt ,võrus 3 nüüd juba.
however1
15:44 30.12.2006
Sellel aastal toodi Eestisse juurde 13 smarti. (Õhtuleht)
velle0
14:16 22.02.2007
minul on Tallinnas 2 smarti ,aga need pole eestis arvel kumpki.
aare21
23:29 06.06.2007
kas keegi teeb garantii hooldust ka neile eestis?
lendurhenry
17:31 07.06.2007
Minu tänavas on juba 3 Smarti. Kolleegil on kah Smart, saame parklas ühte otsataskut kasutada, kui vaba. Peaks sinna panema märgi "For Smart only!". Saksamaal pidi olema parklates spets. smardi kohad ja parkimistasud väiksemad.
Linnas (Tallinnas) tean mitmeid kohti, kus võib Smarti parkimas näha. Muideks Cityrentis on 7 Smarti:
http://www.cityrent.ee/index.php?page=147&group_id=23

Kipun arvama, et Smartide arv läheneb sajale. Kus need kõik hooldust teevad, see on küsimus.

Muideks, minu cabrio smart hakkab ka suvel väga tihti Võrus olema. Suurema aja muidugi Võru lähedal lennuväljal, kuid eks ma satu linna kah. Võiks seal Smardi-klubiga algust teha.
Henry
smartik
16:18 15.07.2007
No üks Smart on Harjumaal jälle juures.
troika
20:30 18.07.2007
ARK-ist:

"Seisuga 15.07.2007 on liiklusregistris arvel 16 sõidukit Smart ja 55 sõidukit MCC (mudel Smart)."

oleks arvanud, et rohkem...
smarditar
20:46 21.07.2007
Üks on nüüd veel:) Liigun peamiselt Tallinnas.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte