kajhuks ise igapäev tööl, ei jõua tööpäviti ära käia, vb olla leian järgmisel ajal aega, äkki keegi on käinud vaatamas, oskab midaig selle auto kohta öelda? palju taastamine läheks?
25, 50, 100k eeki???
selline asi, tõmbasin nettis varuosade hinnakirja.. aga seal puudub selline mudel nagu Series III, kas selle jagi nimi on siis MK7??? aasta järgi tundub küll nii
käsin vaatamas jah, ma kahjuks pole nii rikkas, ja pole sellist avara ruumi kus saaks seda autot taastada :(
autol tuleks ära vahetada täielikult põhja ja karbid...
1 tagauks oli ka roosteauguga, sumps oli ok, mootor töötas ka ilusti, ATM kohta ei tea öelda, kuna pole sõitnud, sest esitala on läbi (Eestis on tala olemas, peab ainult uurida kelle käest küsida :))
mis veel sisu oli taastatud küll, aga ainult istmed, ütleme nii auto on restaureemiseks, kui keegi arvab, et suvel hakkab ringi sõitma siis eksib :)
Ma selle sama autoomanik.autol siis vead: vaja vahetada starteri harjad,uus radikas ja kere korda vaja teha ja pole sellel kerel midagi nii hullu et võimatu korda teha.Ja mingi silla tala pole puruks vaid silla tala kinnitus oli roostetanud läbi see keevitati mul kinni ja kõik kombes.mootor kaäis diagnostikas see väga 5.käigu osa ka korras.esisilla puksid ja amordid vahetatud.uued summuti potid koos torudega.nii, et ma arvan et jaguar siin pole midagi nii metsikult kallist nagu kõik räägivad tuleb osata sebida ja otsida siis on kõik norm.