Ühinen naise arvamusega. Kunagi jõin palju džinni aga enam ei lähe peaaegu üldse alla, kui siis ainult see originaalne (helesinine).
Õlle kohta nii palju, et pärast rasket päeva on ikka kuramuse hea üks külm õlu võtta. Mekib väga hästi.
Lahjadest karastusjookidest alati ÕLU!!!
Õlu ikka tükike loodusest:)
Need igast siidrid, dzinnid, rummikoksid jne on nii jube keemia. Olen naiselt teine kord lonksu võtnud. Tunned kuidas ühe lonksuga tuleb sada erinevat E-d sisse.
Puls on täielik saast...ülehinnatud mõttetus.eesti õlledest ikka A.Le Coq Premium või siis Saku Kuld, aga hetkel on see joogike mul Originaal, sest mis teha, Audide järele isu suur ;)
teemaväline:ei saa ikkagi aru nendest autoloosimistest - 90% loosimises osalejatest paneks selle ju kohe müüki? A3 on norm kuid Allroad/Porshe/Mersu/X5 ...
Eile TV näitas, et tehakse eraldi õlut koertelegi ja pakutakse kohalikus kaupluses ning baaris - koer pidi peremehe nägu olema ja ka parim inimese sõber (oli juba 20 kasti kaubaks läinud ja kohalikud koerad arendustöös osalised). Katsugu siis naine kodus uriseda, kui peremees
koeraga baarist tuleb:)))
Õlu on väga hea ja tarviline asi peale rasket tööpäeva.Iga päev just juua ei saa-läheks pankrotti,reede ja laupäeva õhtul panen küll 2 liitrise nahka.Teleka ees hea libistada ja teeb hea tuju ja täis kui sikk.Ma ei saa aru ainult inimestest kes ostavad 1-2 poole liitrist pudelit,selle raha eest saaks juba 2 liitrise.Se ühe pudeli õlle joomine meenutab teelusikaga supi söömist.Kui õlletada siis korralikult.Kõige parem kui õhtuga 2 kaheliitrist näkku.Ja joodik pole-muidu oleks load ammu ära võetud.Joon eesti ja vene õlut.Tsehhi ja saksa oma ei tarvita-Ei saa aru kuda sellis kibedikku üldse juua saab.
Ice ja Rock ... kaks sellist ... välisilmalistest Budweisser ja Zippfer ... Edelweiss oli kah äge aga seda palju ei tahaks .. liiga magus. VIHKAN täielikult Guinessi ... ma ei saa aru inimestest, kes sellist asja kannatavad juua :| Porter oli hea pealevõtukas kui seda 0,3'st alla kägistasin. Alkovabadest meenutab kõige rohkem õllet Baltika 0, teisel kohal Buckler
Üks parimaid minu arust on Austria Zipfer. Aga raisk otsima peab kogu aeg mooda linna pidevalt on igal pool otsas. Prismas tavaliselt on, kuid paljudes kohtades jälle soojad, ma ei saa aru külmaletis igasugust ***** täis võiks mõne sinna ka külma panna, kes ikka seda sooja õlut tahaks aga Rimi omad on nii laisad, et ei viitsi juurde panna, pidevalt letid tühjad. Selveris on ainult purgi oma, see on jama, pudeliga võrreldes nagu öö ja päev. Kallis ainult raibe.
Nädala vahetusel 3-4 pudelt Tõmmuhiidu, palgapäevadel ja pühadel tume Kozel 3,8%. Vahel sekka Saku ICE ja A Le Coq premiumi. Naise õpetasin ka õllet maitsma ja saab aru milleks õlle hea on, küsib juba ise ka ;)
absoluutselt mõttetu jook- ei saa aru inimestest kes õhtuti pärast " tööpäeva" mõned õlled teevad, mis krdi pärast seda alkoholi sisse kaanida endale, kahju kui kunagi peaksin tegema tööd mis tingib õhtuse õllejoomise. Olgugi et lahja jook, siiski alkohol, seda võiks ikka peomeeleolus tarbida mitte aga oma õllehõhtu teleka ees passida- ise joon vahest suvel mõnel grilliüritusel, muidu aga mitte, eelistan õhtul pigem teed nt või siis miskit mahla.
q peal! Eks ikka Pärnu õlut olen joonud ja neil hea maitsega, aga õllepohmelli ehk kunagi väga ammu! Ega õlu ja üleüldse etanool ole purju joomiseks. Eks vanasõnagi ütleb ju, et loll pea- palju vaeva.
123-le.
Ise joon ka 2-3klaasõlut õhtuga ja ei mõtle sellele,et sama raha eest saaks 6liitrit säästu kanget.Ei joo õlut kokkuhoiu pärast,vaid sellepärast,et maitseb-plastõlu ei maitse.
See oli tõesti vana nali, õllekann nimelt naisele pea peale...
Ei, mina ei toeta midagi...
...seepärast polegi naisega rahul, et pea liig ümar ja karvane !
Ise olen toonud Soomest sageli kaasa mõne kasti lahjasid (alla 3%) õllesid, lemmikuks on kujunenud Olvi I. Meeldib just selle pärast, et õlle maitset on selles lahjas lurris kah rohkem kui paljudes kodumaistes (rääkimata võrdlusest alkoholivabadega) ja mõni pudel ei tee veel purju. Eesti omadest olid lemmikud Karksi õlled, kuid inimesed on vist euro-solkõlledega nii ära rikutud, et vähegi parema õlle tootja ei saa turul püsida. Eks see Saku ja Alekoki ülistamine paistab välja kõigist õlleteemalistest vestlustest. Õnneks julgevad ka need suuremad tootjad natukene katsetada (nt kuld, kadakamaitseline jms), kuid hea elusa õlle vastu ei saa miskit. Ja valesti tehtud (nt pole viitsinud punsut spirdiga desinfitseerida enne järgmist tegemist) elus õlu on paraku jah täielik solk ja pohmakas sellest veelgi "parem". Ega muud olegi, kui uuesti ise õlut tegema (selget ja täiesti läbipaistvat, mitte mingit suhkruga tehtud praskat), sest kui oma mõistus üle ei käi, on mujal Euroopas õllemaades igal pool poodides saadaval palju erinevaid õllepärme, et saab teha vägagi lihtsalt kodustes tingimustes õlut igale maitsele, igal juhul paremini kui euronormide poolt piiratud kohalikud suurtootjad.
Mulle isiklikult meeldib Presidendi pilku ja vahel ostan ka Kozeli, ei salli õlut mis on plastik pudelis, mingi vastik kõrvaline maitse, klaaspudelis on kõige parem ja plekis käib kahh.
miks pannakse õlut plastpudelisse see ju rikub õlle hea maitse ära.pleki maitse kannatan veel ära aga plasti küll mitte.kõige parem on ikka vana hea klaaspudel.
ölle on hea mulle väga meeldib:D tore on neid kommentaare lugeda, enamus on positiivsed - vähemalt üks asi milles eestlased ka üksmeelt on- õlu on parim jook(Y)
õlu on see laste jook,
mis maitseb paremini kui kook
.
ei joo juba ammu seda E-sid ja säilitusaineid täis jooki.(ei viitsi pelleris ka nii tihti käia)
joon tervisele kasulikku ja teie terviseks viina.
Täitsa hea odav kraam. Ja nüüd on ikka täiega p..sse keeratud!
Krt võtaks, need kes seda teevad võiks aru saada et see on lahja õlu mitte hõõgvein- kas on hõõgveini või kurat teab mida lisatud , aga maitse on nahka pandud! Sellise jama eest tuleks vasta pead anda nii et tatt lendab. Nüüd peab Alekoki pilsneri peale üle minema mis peaaegu euro kallim. Kahju et käed lühikesed, teeks mõnele kõriorilaid!
kuidas on võimalik plastikballooni pakitud odavproduktist mingit maitset välja lugeda?
muidu siidiuss siin kiitis bocki - bock oli täiesti hea õlu, kuni ta oli 8%, volt maha võeti jäi maitse nagu liisunud bockil. väike pilt minu kunagisest poissmehekorterielust: http://postimg.org/image/6qrzvsbur/
aga nagu kõige muuga, balloonist seda kohe kindlasti juua ei kõlba.
viimasel ajal olen paar korda systembolagetist mariestadsi ostnud - ta ei ole küll odav, kuid hea maitsega ja isegi pool kasti korraga ei tekita hommikul kehva enesetunnet.
samuti restoran MEKK pakub käsitööõlut, mida andis ainult kiita hiljuti.
õlle on hea jook, aga probleem on selles, et õlle sisaldab naissuguhormoone ja teeb mehed naiselikumaks. õlle vähendab ka testosterooni taset kehas, seega ma jooks parem rummi või viskit õlle asemel (kuigi jah külm õlu on ikka väga hea maitsega)
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.