Cadillac

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Cadillac Seville STS või Eldorado ?

Luuser1
18:58 26.12.2006
Plaanis siin lähi ajal soetadad Cadillac. On isegi kaks masinat välja valitud.
Kumba nüüd eelistada nendest ? Kas Cadillac Seville STS või siis Eldorado.
Mõlemad 92 aasta väljalase. Mootoridki neil mõlemil 150kw.
Oleks väga tänulik , kui siin mõistlikke soovitusi saaks ?
Gabriel
19:23 26.12.2006
Mõlematel masinatel sama veermik ja sama mootor.Üks ainult kupee.Korras isendi puhul on palju muretuid miile,aga kui ikka läbi masin siis remont võib ikka kümnetesse tuhandetesse ulatuda.Mootor on ka väga töökindel,kui ikka hooldatud on.Mugavust on ikka omajagu.
osta
19:43 26.12.2006
osta hoopis opel omega, sama põhi samad sillad, aint väike mootori erinevus, saad alla 20l/100km. Polisevat plastmassi isegi vähem salongis.
Luuser1
20:27 26.12.2006
To. osta.
Tänud sulle soovitamast. Samas küsiks siis nii vastu ,et miks ma peaks ostma omega , kui antud momendil sõidan MB124, 300 D ga ?
Kui nüüd seda nii nimetatud ökonoomsust taga ajada ? Siis MB 124, 300D on piisavalt ökonoomne auto. Aga just Cadillac on see masin , mida ma endale soetada veel tahan. Kütuse kulu ja varuosade hinnad mind eriti ei kõiguta.
Tänud teile !
Gabriel
07:45 27.12.2006
30 sajale võtab see caddi siis kui koguaeg pedaal põhjas sõita,ning logisev plassmass on omegas mitte caddys.
Gabriel
07:46 27.12.2006
taal
09:44 27.12.2006
vaata parem Eldorado 96 punane,myygis
Indrek_s
11:11 27.12.2006
Ma söön oma mütsi ära, kui Omegal ja Esiveolisel STS/Eldoradol midagi sillamajanduses ühist on
Taavi
02:39 04.01.2007
vaata sinist eldoradot mis müügis olen seda linna peal näinud läikimas ja ringi liikumas see veel see ETC variant mis väga haruldane...sellel olla tehtud just tutikas nahksalong ja xenonidki ees...puldist kaugkäivitus jne....300hp pole ju paha ja kütuse kuluks kuskil 15 sajale kui mõnu tunda...UURIGE JÄRELE
iki
02:42 04.01.2007
92 aasta eldo ja sts need vana mootoriga ja väsinud juba piisavalt uuem northstar mootor juba väga võimas ja vastupidav...erinevalt 1992aasta mudelist on näiteks nendel 96 aasta omadel uuem sisu mis on üllatavalt soliidne
Gabriel
11:08 04.01.2007
Sõidan ise 95a STS iga.4,6 liitrine northstar mootoriga.Väga hea ja mugav liikur.Kui mootor hooldatud ja korras,siis on muretu elu,muidu võib mootoriremont kümnetesse tuhandetesse ulatuda.
Luuser1
22:06 04.01.2007
Tõin siiski Eldorado ära. See STS ei olnud suuremat asi. Istmed sees juba suht kulunud ja pragunenud.. Eks masinalgi oli selliseid teravamaid mõlgikesi sees.
To. iki.
On ta nüüd uuema või vanema mootoriga. Ei leia suurt vahet , kui masin hoitud ja hooldatud.
Antud masinal hooldusraamat olemas ja ka korralikult hooldatud.
Eks teen tal nüüd mootori sisepesu ära ja filtrid , õlid vahetada.
Pisut tegutsemist ja pole muret.
Ja pealegi eks ma jõuan oma elus veel päris mitmed erinevad ameeriklased ära proovida.
Luuser1
22:14 04.01.2007
To.iki.
Salongi suhtes on ju Eldorado 92 aasta sama sisuga , kui 97 aasta oma.
Salong mõlemil ühesugune.
peenike9
22:49 04.01.2007
võrdle piltide pealt nüüd 92 aasta ja 97 aasta eldode armatuuri,keskkonsooli ja rooli
arvan et vahe on silmaga nähtav
peenike9
22:52 04.01.2007
kust sa endale selle ära tõid luuser1..eestist?
Luuser1
19:08 05.01.2007
To peenike9. Mul pole mingit vajadust nende masinate sisu pildi pealt võrrelda.
92 aasta Eldorado seisab mul garaazis. Ja võin sulle veel korra väita ,et 92 ja 97 sisu on sama. Erinevus on silmaga nähtav 91 ja 92 aasta mudelite vahel.
Ah ,et kust ma ta ära tõin ? Saksast !
Gabriel
22:59 05.01.2007
Ei ole sama.96 aasta hakati tootma uue sisuga STS ja eldoradot.
Sellisega siis
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/298/auto_php-id=3012
98-view=40-www_auto24_ee.html

Käigukangi,keskonsooli ning armatuuri erinevused ju täielikult.
Gabriel
23:00 05.01.2007
Kellad ju ka täitsa erinevad.Kus nad siis samad on 92 aasta omaga.
peenike9
01:12 06.01.2007
mis hinnaga kätte said selle 92 aasta oma sealt kui saladus pole ma mõtlen kõiki asju kokku eestisse toomine palju läks....
peenike9
11:59 06.01.2007
The Eldorado had one more bow to take, though, as the final ETC model became one of the most powerful front wheel drive cars ever built at 300 hp (224 kW).
Gabriel
17:09 06.01.2007
STS il sama mootor ning 220 kw.ja oli ka kõige võimsam esiveoline luxussedaan.
Luuser1
18:31 14.01.2007
Pisike erinevus neil siiski on. Aga mitte midagi märkimisväärset.
To.peenike9.
Kokku läks see masin maksma 62000

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte