Chevrolet

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

trans sport

jac
18:42 28.12.2006
tean et võtab ära kõik paagis oleva kütuse,aga ikkagi tahaksinteada,kui suur on linna tarbimine ja kui suur maanteel?????
marx
20:47 03.01.2007
mul keskmine 11-12,st. maanteel 8-9,linnas 14-15.Sügisel Soomes tuli 2700 km keskmiseks 9,1.Väga kiidan!!!
raak
23:28 02.02.2007
seega tavaline 2,2 audi mis mõõtudega ei anna võrrelda sööb sama võrra.Endalgi on selline auto, mugav ja kütuse kulu kohta sama eelnevaga
saro
11:47 15.04.2007
Normaalse sõiduga on kütusekulu tõesti väga hea 8/12, aga Manalamaanteel litsudes ja järske möödasõite tehes ja peadaali otsas elades saab ka suurema kulu kätte. Mina olen enda omaga rahul, kuna ka täis bussiga on võimalus teha möödasõitu, ilma, et hirm peale tuleks.
Kõige karmima kulu olen saanud täis bussiga 30 kraadise külmaga, tulin Soomest, siis oli 10, hiljem seda korrata pole suutnud :)
margussoot
21:35 10.05.2007
Väga hea mahtuniversaal, kui mootor korras! Vaikne, erk, ökonoomne ja ega selliste autode kerelt naljalt roostet ei leia - olen müünud näinud lähedalt 15 Trans Sport-i. Ainukesed korrosiooni esinemise võimalused (mida olen märganud üksikutel!) on tagaluugi alumine serv, tagarattakoopad, kapote (alumiiniumist) servad (võib olla kobrutav värvialune korrosioon ükskõik millises servas) ja esiklaasi ülaservas katusel, aga seal ilmselt seoses lohaka klaasivahetusega! Väga kiidan!!!
andrei8
17:25 08.03.2008
Teab keegi ehk lisada, mis varuosade hinnad ka on ja mis juppe enim kulub. Muide mis tal vedrustus on ees ja taga? Kuidas meie kliimas ja talvel soolaga auto põhi vastu peab? Oleks huvitav kelleltki omanikult pikem jutt saada, ehk keegi viitsib pikemalt rääkida, jätke palun mail, vütan ühendust.

Tänud ette
luuser
21:18 08.03.2008
Loe minivan.pri.ee
andrei8
21:42 08.03.2008
Juba loetud ja sain mõned vastused kuid ei leidnud midagi vastupidavuse kohta meie kliimas. Huvitab ka näiteks millise automaatkastiga seal tegu on sellel 3,4 motol ja kuidas kast kestab?
luuser
17:51 09.03.2008
Õlivahetusel mahtus käigukasti sisse 6,8 liitrit, nelja käiguga aut. Minu isendil on korra vimka visanud siis kui suure haagise järgi panime. Hakkas kuidagi kummaliselt käike raiuma. Tookord väideti,et vana õli läks liiga vedelaks. Peale vahetust pole enam sellist trikki teinud. Muidu toimetab küll ilusti. Eks see suur salong soojeneb jah tsipa aeglaselt meie kliimas. On sel ju eraldi soojendus tagumistele istmetele. Mugav on küll,enne oli mul Voyager aga Trans Sport sobib minu perele rohkem. Olen väga rahul.
Autoks siis 2000a. Chevrolet Trans Sport(long) 3,4 aut. Läbisõit 185000 km(kontrollitud). Küsi,kui miskit huvitab....vastan,kui oskan.

Muudetud 09.03.08 18:02

andrei8
12:15 12.03.2008
Tänud vastamast, eks ma su jutukese lugesin ka minivani foorumis läbi. Kuidas sul praegu talvel küttekuluga on?
Kuidas sa läbisõitu kontrollida said?
Mitu aastat ta sul käes juba on?
Kuidas meie teedel vastu on pidanud?
Millest tal kere on, plast või metall?
Salongi soojenemise kohta lugesin vene saitidelt, et täitsa ok ja ka auto24 üks kes müüb, siis eal ka jutt küljes et soe auto ka suure külmaga.
Miks sulle Voyager ei meeldinud?

Esialgu huvitab mind palju selle mudeli juures, siit ka palju küsimusi ja mõned ehk tühised aga ikka olulised mulle infona.

Sul siis nahksalong kui soojendused istmetel?
Kas sellel mootoril ostmisel või üldse on midagi sellist millele tähelepanu pöörata ostmisel?

Palju küsimusi sai aga ehk leiad hetke vastata.

Tänud ette
luuser
21:55 12.03.2008
Kuna Chevy liigub suht lühikest teed linnas siis on kulu tavaliselt 13-14L/100km seda sellepärast,et mootor soojeneb tavaliselt um75-80 kraadini. Kui rohkem liikuda siis kukub kulu kuskile 12 juurde. 3,3 Voyager tarbis sama teed liikudes um 16-17L/100km. Trassil tavaliselt 8-9.
Läbisõidu kontrollisime Sveitsi esindusega ühendust võttes ja vin koodi kasutades. Vastati üpris kiirelt.
Vahetust vajasid õõtsa esimesed puksid(hind 280 eeki/tk),roolivarda sisemised otsad(625 eeki/tk) ja välimised otsad(525 eeki/tk).Kuna auto ei kippunud soojaks minema siis sai vahetatud termostaat ja ,et oleks üks laiali võtmine lasin ära vahetada ka õhufiltri. Infoks hinnad: termostaat 200.-eeki;radiaatori kork 200.-eeki;õhufilter 250.-eeki;tosool 5L 200.-eeki. Silla määrimine,kokku 3,5 tundi tööd 2087.-eeki(Pärnus Reldoris asuvas Ameerika autos).
Auto soetasime eelmise aasta juunis.
Kere on ikka metall aga alumine ring on kaetud plastikuga.
Nahksalong jah aga istmesoojendused puuduvad kahjuks.
Mootoripoolelt ei oska midagi uut soovitada,ikka tavapärased ostmisega seonduvad ülevaatamised.Õli värvus,hääled,lekked,pöördesse minek ja tühikäik. Mootoril resurssi on nii,et ega teda kergelt ikka peeneks ei aja. Kui on korralikult eelnevalt hooldatud siis muret ei tohiks olla.
Eelised Voyageri ees minu silmis....suurem masin aga väiksem kütusekulu,vaiksem,parem juhitavus eriti kruusateedel,elektriline küljeuks on väga mugav kasutada,istmete ringi paigutamine on lihtsam. Kindlasti on teistel teised arvamused ja ka Voyager on hea mahtuniversaal,kuid maitsed on erinevad. Oluline oli ka tagumine konditsioneer ,sest kodus on Chow-Chow tõugu koer keda on suvel hea sõidutada kuna kont puhub ka kõige tagumisse ossa.

Muudetud 13.03.08 07:52

andrei8
20:07 13.03.2008
Mis küttega sõidad, sest surveaste sellel motol lubab suisa 92 valada ehk siis suva vene solk sobiks suurepäraselt. Kuidas sul on?
Kui saladus pole kus linnas kulged?
luuser
22:32 14.03.2008
Kasutan Statoili 95E ultimat,olen ka 98-t proovinud aga vahet erilist polnud ja jäin 95-e juurde. 92-te pole enam saada,muidu oleksin proovinud.
Olen Pärnakas.
nevski666
17:22 23.02.2014
kuidas vahetada käigukastiõli ja kas saan sada ise teha?ei leia kohta kus käib õli sisse ja välja.tänud, oodatud kõik soovitused.
maxxe
23:23 09.03.2014
No kui sa juba ei leia kohta kust saab õli juurde valada, ära hakkagi üldse õli vahetama...soe soovitus
kvikker
16:11 26.04.2016
Mul küsimus kohe korrosioonikohane.
Kas tagalogareid ka Transspordile kuskilt leiab.
Usa kannidega hangeldajad ei paku, vaid esikoobastele ja originaale, tagumistele justkui polegi.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte