Fiat

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Fiat Stilo?

oravake2
14:35 01.03.2007
Küsiks siis kõigilt kellel on olnud kokkupuudet selle autoga? Kas tasub osta ka kasutatult? Millele tuleks ostmisel tähelepanu pöörata? Kas tasub ültse osta või ei?

Suur aitäh vastajatele
katlaraimo
16:20 01.03.2007
keegi ei tea midagi jah?
a
21:18 03.03.2007
võiksid otsida, sellest autost on samas foorumis juttu olnud. Igal margil on plusse ja miinuseid, see kas ostad või ei sõltub ikkagi Sinust endast. Midagi hullu ei oska selle auto kohta öelda, tehase tüüpvigu ei ole. Ehk pisut madal Eesti jaoks (seda on vist ka teised uuemad autod), korralik karterikaitse peaks selle probleemi ära lahendama.
oravake2
10:00 04.03.2007
suur aitäh vastuse eest aga nagu ma mainisin eelimised teemad on olnud siis kui stilo oli veel suht värske, äkki keegi oskab õelda mis see auto teeb 150000km läbi sõita?
a
22:17 05.03.2007
ikkagi ei oska midagi targemat öelda. 100000 peal küll erilisi vigu ei ole ette tulnud. Parandada on tulnud seda tavalist kraami - pirne, katkine juhe, pidurituli jne., tõenäoliselt pole need mitte Fiati enda toodang. Stablika pukse ja sihukest kraami läheb ka vahel, Eesti tänavad on juba sellised auklikud, veermiku juppe läheb vaja kõigil autodel. Auto ost on alati suht emotsioonide asi. Kui Stilo meeldib, miks mitte osta. 150 000 läbisõidu juures oleks tark tegu see masin enne kusagil teeninduses ära kontrollida lasta.
oravake2
09:33 06.03.2007
selge suur aitäh:)
aga õelge ausalt omanikud olete te rahul või mitte?
a
23:32 06.03.2007
ikka enamaltjaolt rahul.
mathiasberg
08:48 07.03.2007
Kui nüüd üdini aus olla, siis mina olen rahul. Mul siis 3d versioon. Tõsi on see, nagu eespool mainiti, et vahetevahel kipub natuke madalaks jääma. Aga tegemist polegi nii väga põllulsõitmise autoga. Kuna rattad asuvad enamvähem nurkades, siis manööverdamine on lihtne. Juhitavus on väga hea. Sõidan aegajalt ka Golf4, Passati ja Almeraga...need paneb küll pika puuga kinni. Tegemist on ülejuhitava autoga, seega libedaga läheb alati tagumine ots ära, kui väga ekstreemselt käituda. Tavaoludes sõites on tegu rahuliku autoga. Elektroonika toimib mõistlikult. Aegajalt vilgutab ainult tuld, kui elektroonika abistab. Näiteks paksu lödi sees sõites, nagu meil siin talvel ikka on. Kuna mul on esiots kerge (1,2 mootor), siis talvel suvekummiga sõitmisest ei tule midagi välja. Esimese suurema lumega olin päris hädas. Aga ka juba poolpidune talvekas teeb sõidu väga heaks.
Läbisõit mul hetkel 76000. 1 lähitulepirn on vahetatud. Tähelepanu võiks pöörata ka numbrivalgustusele, kuna minu omal oli see seest kuidagi ära oksüdeerunud. Vahetatud on ka esimene stabika ots, mille ma ise lätis ära lõhkusin. Teeolud olid ikka üliekstreemsed.
Mootori poole pealt pole midagi kurta. 1,2 16V 59kw. Linnas kulgen täitsa rahulikult 5 käiguga, kokku on mul neid siis 6+1. Talvine keskmine kulu on umbes 7 l/100km. Tuleneb see talvistest sõiduvõtetest.Ikka lume- ja jäärada ja muidu pisut rallitamist. Suvel on 6,4 ümmarguselt. Tavahooldus: õlivahetus ja muu sinnajuurdekuuluv umbes 1200 eeki. 60 000 hooldus: rihmavahetus ja muu kama läks 4000 eeki.
Ning mitte vähetähtis nüanss...tegemist siis ikkagi ilusa autoga.
Nagu ma juba eelnevalt mainisin...mina olen rahul.
oravake2
12:33 07.03.2007
aitäh oma kogemuste jagamise eest:)
tegin valiku ja ostan endale stilo:)
oravake2
08:13 08.03.2007
ja nüüd juba stilo käes:)
esijalgu vääääääääga rahul.
mathiasberg
09:31 08.03.2007
No siis peab kokku saama ja tähistama ju :)
oravake2
10:09 08.03.2007
tekkis küsimus kas on mingeid foorumeid veel kus saaks stilo kphta küsida ja lugeda?
mathiasberg
11:33 08.03.2007
google.com otsingusse trüki siisse fiat stilo ja tuleb lehti terve trobikond.Valdavalt küll inglise või mõne muu keelseid.
marguskiting
15:13 08.03.2007
www.fiatforum.com all on suht palju kirjas ning ka terve nurgake stilo jaoks eraldatud.
Ise kusjuures vaatasin kah Stilo poole, kuid leidsin, et Grande Punto on lahendab ning veebruari lõpus tellisin endale ka GP ära. Eks vaatame kui kohale jõuab..
oravake2
11:38 09.03.2007
aitäh
asi selgem:)
Fiatist
07:04 12.03.2007
Oravake hoia palun meid kursis oma Stilo kulgemise rõõmu ja muredega.Ma küll päevast päeva tegelen fiatitega aga mind huvitab väga kuidas see isend peab vastu erinevate inimeste käes.
Aga õnnitlused,et valisid Stilo ja nael kummi!!!
oravake2
10:17 12.03.2007
no oki,
homme läheb auserisse mootoririhma vahetama kuna soovitati, hetkel mingi 1000km juba sõitnud ja pole veel minu käes midagi juhtunud:)
hea asi on see et pole harjunud siukese ökonoomsusega, eelmine võttis linnas 14L ja mnt 10L, see aga poole vähem.
Siia maani olen rahul:)
oravake2
09:36 14.03.2007
nii sain siis auto tagasi teenindusest, vahetati mootoririhm, geneka rihm ja õli ja veel midagi nipet näpet. tekkis ka üks küsimus mida unustasin teeninduset küsida, et mis see CITY reziim teeb? tänaks juba ette vastaiaid:)
janl12
13:21 14.03.2007
roolivõimu linna reziim, hästi kerge rooliga.
ametnik24
20:01 22.03.2007
Enamus mis on saadaaval 1on ,6 mootoriga. Kommenteerige, kuidas mootor on. Eriti universaali korral ja täislastis jääb vist ikka lahjaks?
henri_auto24
22:42 11.05.2007
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=353700

Kas keegi asjaarmastajatest oskab kommenteerida sellist Stilo stiilinäidet?
djgod
10:44 15.05.2007
saan selle aouto kohe endale...siis kommenteerin
ma
16:54 13.06.2007
djgod on ka siis hää autu ve?
djgod
17:10 13.06.2007
asi selles jäi ära teatud põhjustel
tanel8888
17:20 13.06.2007
1,2 liitrine mootoriga isend jäi hätta isegi kiirteel piirkiiruse hoidmisega liikudes kergest mäest üles. Ebamäärane teetunnetus.
golfi omanik
18:41 13.06.2007
Sirvisin paari lehte, kus oli stilo testis 2005 ja salt jäid melde väikesed ja ebamugavad istmed, teistest kehvem roolitunnetus ja suht kehva momendiga, st pööreid nõudev ja seega janune mootor, oli aga suht odav, siit võib ise liita-lahutada - punktist a punkti b viib, aga mis on tema edasimüügiväärtus jne, on valus küsimus
sdff
20:58 09.07.2007
Tead, golfi omanik, Su jutt ei kannata küll kriitikat. Et itaallastel on kehvad-väiksed istmed, no anna andeks, Stilo istmed on küll super, sisu on üldse üle enamusest oma hinnaklassi autodest kasutatud materjalide kvaliteedi poolest. Kehv roolitunnetus ja mootor, need on sama absurdsed asjad, loe kasvõi siitsamast, et roolivõim on korralik. Kehva minek, seda võib igal autol olla, st. kõik sõltub mootori töömahust ja auto koormatusest. Edasimüügiturg sõltub kokkuvõttes ikka Lääne-Euroopa hindadest. Ja sealt tuleb nii Stilot, kui Golfi jt. autosid. Eks iga kasutatud auto müümisel ole probleeme.
Kassik
13:55 20.07.2007
Mulle meeldib vaga.... super auto!:)
ilmar@
23:21 12.10.2007
Diislitest ka keegi rääki teab (mootri poolepealt),et kui 150000 km ls. siis kas talvel -20 kraadiga käima ka veel läheb? niipalju veel,et soov ka selline soetada seepäras selline küssa.
MW
17:06 13.10.2007
Mareaga küll -25 juures probleeme polnud.Mootoriks 1,9 JTD.Stilol peaks sama mootor olema.
MW
17:21 13.10.2007
Sai käidud ka proovimas Stilo MW 1,9 Jtd. Mootori vibratsioon osutus väga suureks.Võib olla on midagi viga.Auto ise siin http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/625/auto_php-id=4146
25-www_auto24_ee.html
ilmar@
14:34 15.10.2007
et võrreldes Mareaga või?
MW
14:44 15.10.2007
jahh
13:29 25.10.2007
sai ise ka käidud vibra oli tõesti suur aga milles viga ? sama viga sellehttp://www.auto24.ee/clients/ropkaauto/used2/detail.php
?ct=dc32687c85ef331474l6l. siin.
jkukal
10:29 20.10.2008
Tere,

soovin oma suure BMW vahetada väikeauto vastu - silma jäi sportlik auto24-s pakutav Fiat Stilo 2.5.(http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/828/auto_php-id
=547828-www_auto24_ee.html).

Mida arvate antud mudeli kohta ning mida arvate üldiselt Fiat Stilo 2.5. kohta?

Tänades,
jkukal
Fiatist
07:49 21.10.2008
See Stilo on iseenesest hooldatud ja korralik isend.Kuid nagu kõikidel markidel on sellelgi oma lapsehaigused ja Stilol on selleks airbagi juhtmete pistikud ja liited.
Neid üksjagu seal autos ja aegajalt tuleb need lahti võtta,puhastada,kokku tagasi ja siis arvutiga vead uuesti maha võtta.
Kui ma hästi mäletan siis konkreetselt sellel autol oli ka probleem airbagiga seonduv kamm.
Muidu väga pilkupüüdev ja hea mootoriga masin.
Ja hooldused tehtud korralikult enne eestisse toomist.
giggi
00:48 24.04.2009
Jäi selline isend silma - http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/264/auto_php-id=1742
64-www_auto24_ee.html

Hind on kahtlaselt madal, teab keegi vahest selle võimalikke põhjuseid. Muidu olen täitsa huvitatud, auto on ilus, kuid ei tea Fiatidest väga midagi. Osta või mitte?
janl1
23:23 24.04.2009
See on nüüd sportvariant Stilost,millel enamik juppe teised ja ka teisest hinnast. Mingis eelmise aasta autobldis oli minu arust ka natuke juttu sellest. Kasulik kindlasti esindusest läbi minna ja kontrollida seisukorda.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte