Põlvas Aasa2 ees ei taha 047 MKN Saab ennast parkida nii nagu peab,iga päev pargib teadlikult valesti,et jumala eest keegi kõrvale ei pargi ja autot ei puutu
Vastata võivad ikka kõik.
See oleks nagu õiglane või mis?
Kui vastaja ise ei taha/soovi/suuda panna pilti ja ta sellest ka teatab, siis paneb esimene, kes seda soovib teha oma pildi, et asi toppama ei jääks.
Siin siis minu poolt veel üks pilt.
Ja ma arvan, et kui mingi mõistliku aja jooksul (näiteks kas 12 h või 24 h - sellised umbkaudsed näitajad) keegi miskit pole vastanud, siis võiks pildi paneja ise vihjeid anda ja kui siis ka "mõistliku" aja jooksul õiget vastust ei tule, siis võiks vastuse anda ja uue pildi panna (või anda võimalus kellelegi teisele).
Selline ettekujutus siis asjadest, et mäng toppama ei jääks.
Kui kellegil midagi paremat mängu jaoks välja pakkuda, siis ettepanekud on alati teretulnud.
Pühade ajal muidugi peaks natuke kannatlikum olema, sest kui kodanikud teadjad on ajurakke puhkamas, siis ei tule ju ka mälumängust miskit välja. :)
Kas kellegil on kogemusi kuidas ehitada oma 95a A6-le külge see suunatulede relee,et korra suunatuld andes vilgub 3x järjest.Palju mugavam on sellise toiminguga kasvõi maanteel toimetada...näiteks!
Ma ütlen kohe ära, et reaalselt tehti neid autosid valmis ainult 2 ja needgi mõni aasta peale auto tutvustamist. Küll aga võeti ainult prototüüpi näidates lausa 80 tellimust sellele autole. Ma küll ei ole majandus ajaloolane aga minu meelest oli selle auto huku põhjuseks siis üleeelmine globaalsetes mõõtmetes olnud "täpe"ja "pupu"
mudelinimesid on sellel autol mitmeid, seetõttu piisab margi nimetamisest. vihjeks (või eksituseks) esialgu niipalju, et väliskuju pärineb maailma ühelt tuntumalt disainistuudiolt