Järjekordselt vastu püksa. Otsene vihje, et ärge ostke neid klaasivahasid mis piltidel. See vasakpoolne peaks olema turu odavaim ja samas kvaliteedi poolest lihtsalt kehva, aga mitte lootusetu. Parempoolne on kalleim Prismas (ligi 200kr, spraypudelis), jutt pudelil on oluliselt põhjalikum kui teistel, samas juhendi järgi kasutades efekt on üsna olematu, pigem ebameeldiv, kuna klaas läheb täis peenikesi piiskasi (mis ei taha sealt ära minna ka maanteekiirustel) ja nähtavus hoopis halveneb. Nüüd on mul lihtsalt pudelitäis mõttetut keemiat ja probleem, kuidas see laga sealt klaasi pealt kätte saada...
Soovitus: üle lahe müüakse ca 6 EURi eest vahendit "5 sateesta" (viis sateesta), neid kasutanud aastate jooksul ikka kena hulk pudeleid ja väga rahul. Aegajalt proovin ikka ka meil pakutavat toodangut ja muudkui pettun... Ega mõni kett seda soomlaste tehtud klaasivaha äkki müüki pole võtnud?
Midagi lihtsat siis minu poolt. Mõni aeg tagasi mainisin foorumis, et esitasin ühele uuele autole omapoolse pakkumise (maaletooja demoauto). Paraku olid nende ootused hinna osas (vaid natuke) suuremad ja hetkel jäi kaup igatahes katki. Kusagilt on jäänud silma, et Eestis on (vähemasti olnud) veel vähemalt üks sama marki masin, võibolla rohkemgi. Kui see eelnev jutt veel piisavalt vihjeid ei sisaldanud, siis vast nii palju, et hobujõud on sel taskuraketil ikka kolmenumbrilised, mootor pärineb tootjalt, kes on tuntud mõnusalt madalas otsas hea väändega mootorite poolest (st ei ole mootorratta mootoriga), kaalub veel vähem kui mu praegune sportauto ja kiirendub sajani alla 6 sekundi, omanikud üle maailma nimetavad oma sõidukeid vastavates foorumites hea tuju autodeks, sest ringi sõites on tähelepanu ja naerunäod teeäärtes garanteeritud:) Mark ja mudel?
Palju "kõvemat taset" nägin uhiuues Solarise parklas.Paraku ei tule kõik selle peale,et parkimiskohad on seal mahamärgitud ja mujal lihtsalt EI PARGITA.
Selle RAV4 omanik oleks vist lifti ka sõitnud,kui oleks suurem lift olnud.Mina pidin aga oma titaga teist lifti kasutama,sest sealt uksest lapsevankriga välja ei mahtunudki.
Nõutuid nägusid oli seal ümber päris mitmeid.Samas teatas 1.-se korruse turvapoisike,et parkimine on Euro-Park`i probleem ja otsigu ma ise lahendusi.