Kas keegi oskab õelda miks rooli kõrval punane immo tuluke vilgub?,süüde väljas siis vilgub normaalselt. süüde 1 ei vilgu üldse. süüde 2,3 vilgub hulllult kuni lõpuks jääb põlema.
Teine küsimus: immo all on ainult 1pistik sees, miks kaks ilma?
Nii kuna juhuslikult märkasin, et aeg on kiiresti läinud, ning nädal saab pildi panemisest täis, siis eks avaldan ka reeglite kohaselt vastuse. Tegu on autoga, mis kannab nime De La Chapelle Parcours, ei hakka pikemalt autost kirjutama, kel huvi siis siin tootja koduleht http://www.delachapelle.com/US/Index.htm , kus ka sellest masinast juttu on.
See on tõepoolest huvitav teema, mis vääriks ehk rohkem kajastamist. Ka minul on netiavarustest kogunenud arvutisse hulk pilte erinevatest haagissaunadest. Inimesed on ikka leidlikud, igasugu huvitavaid aparaate on välja mõeldud :)
Neid pilte on kogunenud arvutisse kuigipalju, kuna see teema mulle südamelähedane. Otsin need kunagi välja riputan lisaks veel midagi. Loodetavasti viitsib keegi teinegi neid autosauna pilte siin jagada. See siin aga minu arvates läbimõelduim ja parim, mida ise oma silmaga näinud olen. Kusjuures täiesti kodumaine toodang, omanikud on toredad inimesed, kindlasti annavad nõu, kel omal midagi sarnast plaanis ehitada. Sorry piltide kehva kvaliteedi pärast, need on tehtud telefoniga