Kui mäng ei edene, tuleks vihjeid senikaua anda, kuni keegi ikkagi ära vastab. Aga ei tule neid vihjeid kuidagi, keegi ei mõista vastata, juba soovitati uut pilti, ja nii ta läks, sorry!
Selle punase auto kohta on vihjeks öeldud, et suurima mandri maismaal, ehk siis aasia maismaal, nagu ma aru saan, välistab see Jaapani ja veel, et seda marki autosid kohtab meie teedel iga päev, seega kui Jaapan ei saa olla, siis järgi jääb Korea ja Hyundai, Kia ja vbl Daewoo.
Või on veel midagi?
Hiinlasi siin vist iga päev ei kohta.
Kangesti mudelauto moodi näeb välja.
Või panen täiesti mööda praegu:)
Ma omast arust kirjutasin juba esimeses postituses piisavalt selgelt, et ainult üks pilt korraga avatud. Lihtsalt mingid reeglid peavad olema, muidu läheb läbuks. Siit ka palve, et kui järgnevatel päevadel arvuti juurde ei pääse, andke pildi panemise õigus kellelegi teisele. Niimoodi mitmeks nädalaks otsi lahti jätta ei ole tõesti viisakas. Kui nädalavahetuse jooksul vihjeid ei tule või keegi seda ära ei arva, kustutan selle pildiga postituse. Seni uusi pilte ei oota.
See esiots eksitas niiiiiiiii ära, et ma muu kere peale eriti ei mõelnudki.
Ja pilt on vist ka peeglisse kuidagi läinud...
Aga olgu :))
1977 Nissan AD-2 concept.
P.S. Kas ma nüüd "pähklipurustaja"? :)))
Olen tähele pannud, et paned siin foorumis ikka tihti mööda. Teinekord ikka süvene ka enne, kui teksti sisse toksima hakkad.
Lõige minu postist 15.10.2009 - ´´Kui keegi tahab võib uue pildi panna, niikaua, kui uut pilti pole pandud, siis las jääb see pilt veel mõistatamiseks.´´
Seega, kui kasutaja udu. 17.10.2009 uue pildi sisestas, läks mäng edasi ja minu eelnevalt postitatud pilt enam arvamisele ei kuulunud.
Kärss seega sulle kaks tarkusetera kõrva taha panemiseks;
1. Üheksa korda mööda, üks kord lõika!
2. Kes oskab see teeb, kes ei oska see õpetab!
Ära saa valesti aru - No hard feelings, lihtsalt koomiline ...
TO BEN: uudishimu on olnud üks peamisi evolutsiooni liikumapanevaid jõudusid. Sellepärast ei saa ka inimhing enne rahu, kui ristsõna lahendatud või mälumängus vastus käes. Andsid küll õiguse edasi, mida ka kasutati, aga äraarvamata pilt tekitab paratamatult paralleelse arutelu. Selle pärast ongi loodud mingisugusedki reeglid, et seda jama vältida (kuigi keegi ei hakka kunagi reeglites kõik erandolukordi lahti seletama ja Sinu õigus on siin igati j.o.k.k., paraku näed ka ise, kuhu lahti jäetud otsad teemaarenduse viivad). See on nagu liiklusviisakus, LE ei käsi, kuid suurem osa juhte täidab ka ilma igasuguse karistuse hirmuta kirjutamata reegleid... Pane see pilt uuesti, kui järgmine kord on võimalik järgnevatel päevadel arvuti juures olla ja saad vihjeid anda, küsimus oli ju huvitav.
EDIT: "lõige Sinu postist" on sisuliselt uute mängureeglite tegemine. Äkki oskad teha täiesti uued reeglid, mis ei oleks niimoodi mõistetavad, et kasutajaid neid ise vastavalt oma soovile keset mängu muuta saavad? Paneksin need hea meelega kohe esimesse posti, et vältida hilisemaid j.o.k.k. vaidlusi...
Ma pakun Erkki pildil olevat TVRi aga mudeli nime meenu.
to- BEN, ma küll eelmisele lehele ei vaadanud praegu, kas Kärss kustutas su pildi ära või on see seal alles, aga sellegi poolest ootaks mõningaid äratundmisel lähemale viivaid vihjeid.
Mina oma tagasihoidliku arvamusega pakun, et hoida siis foorumis meie kõigi elu ja und säästvat korda võiks piltide panemine toimida nii nagu see siiamaani on toiminud. See tähendab, et järgmine pilt pannaks arvamiseks välja siis kui eelmine on kas ära arvatud või vabalt valitud mängijatest koostatud konsiiliumi otsusega äraarvamatuks tunnistatud ja pildi ülesriputaja on selle nime välja hõiganud.
To: R.I.H.O
TVR on muidugi iseenesest tore auto ja puha, aga siin siiski pole tegemist TVR-iga. :)
Ja teise jutu jätkuks, kui seda punast masinat seal ära ei arvatud, siis oleks igati loogiline (peaks vist paika panema, mis siis ikkagi on mõistlik aeg ühe pildi ära arvamiseks või lisa vihjete andmiseks), et selle kohta ka vihjeid antakse kuni õige vastuseni välja, kui teised ei tea või ei suuda vihjetegi põhjal tuletada.
Aga tundub, et suht varsti on siit 99% autodest läbi käinud (ka katusel olles :)).
Kolm asja mis on viltu selle auto juures.
1. taga väikse akna kuju
2. see, et ees on ainult 2 tuld
3. see väike kiri vasaku esitule juures radika võrel.
Need kolm asja eraldi ei olekski ehk keeruline, aga koos :))
Igatpidi Fiatide sugulase moodi näeb välja küll, a näib, et siin üritatakse mütsi pähe tõmmata. Seda tunnet süvendab "sigull" jutt.:) On`s üldse fiatlasega tegemist?
Midagi lihtsat siis minu poolt. Mõni aeg tagasi mainisin foorumis, et esitasin ühele uuele autole omapoolse pakkumise (maaletooja demoauto). Paraku olid nende ootused hinna osas (vaid natuke) suuremad ja hetkel jäi kaup igatahes katki. Kusagilt on jäänud silma, et Eestis on (vähemasti olnud) veel vähemalt üks sama marki masin, võibolla rohkemgi. Kui see eelnev jutt veel piisavalt vihjeid ei sisaldanud, siis vast nii palju, et hobujõud on sel taskuraketil ikka kolmenumbrilised, mootor pärineb tootjalt, kes on tuntud mõnusalt madalas otsas hea väändega mootorite poolest (st ei ole mootorratta mootoriga), kaalub veel vähem kui mu praegune sportauto ja kiirendub sajani alla 6 sekundi, omanikud üle maailma nimetavad oma sõidukeid vastavates foorumites hea tuju autodeks, sest ringi sõites on tähelepanu ja naerunäod teeäärtes garanteeritud:) Mark ja mudel?
Ai kurja, esialgse vaatluse järgi on küll pildi Nissan 350z millel uhke Rolls Royce bodykit, aga kui see pole õige siis äkki sobib vastuseks DC Design Rolls Royce Coupe - mis tegelikult on tont teab mille (äkki 350z) põhjale tehtud :)