Sellest autost(monstrumist) oli kunagi artikkel või nupuke ühes kõige esimestest "Autolehe" numbritest, siis kui see veel oli sellise kollaka õhukese paberi peale trükitud. Aga auto nimi enam meele ei tule :)
tagatuled ja küljeflants eeldab, et masinal on ilmselgelt 903 ccm mootor või äkki isegi nõrgem 843 ccm, ei tea kas nendega seda tehti, võib see tõsi olla?
Kas ei oleks võimalik lasta umbrohi ümberringi ära niita? Muidu ei oska muud arvata, kui euroopa masin, 60-date lõpp või 70-date algpool, stiililt Vignale disainitud Bitteri sarnane, aga mitte see masin
Ai jummal küll, ma olen eile miskipärast "Jenseni" asemel "Bitter" kirjutanud. Sisse ei viitsinud logida ja parandada ka ei saa. Äbi mulle. Aga malts on ikka niitmata?
Äh, sain juba ninanipsu kätte, suund oli ikka väga vale. Nina tule keerata Brasiilia poole. Esiots ja tegelikult ka külg ei ole üldsegi Jenseni moodi. Dünaamika küll. Nagu ühes foorumis oli nende autode saatuse kohta kirjutatud: võimas mootor, aga viletsad pidurid. Brasinca 4200 GT
Foorumites olen leidnud vaidlusi Jenseni ja Brasinca kohta. Kuigi Brasinca disaineriks on kuulutatud Rigoberto Soler, ei ole nii disaini, kui tehnilise poole pealt kõik vist päris puhas.
Minu poolt väga sarnase stiiliga edasi. Maltsa ei leidnud.
Rool on valel pool samal põhjusel, mis VW Fridolin-ilgi - põhitellija oli postiteenistus. Fridolini pildid, millel on rool vasakul pool, on tehtud austraalias, st. ikkagi valel pool.
Just! Heal lapsel on ikka mitu nime. Nii loevad Hollandlased seda DAF-iks ja rootslased Kalmariks, hellitusnimaga Tjorven. Toodeti rootsis, kuid Daf 44 agregaatidest. Edasi vedas seda kahesilindriline õhkjahutusega boksermootor, millel oli 844 cc/40 hj. Jõud anti edasi kahte variaatorit mööda tagaratastele. Toodeti väidetavalt 1969-71.
R.i.h.o mõtleb siis uue pildi peale.
Nii, vihjeks praegu siis, et värvilist fotot ei pannud, kuna siis poleks olnud mõtet ka numbrit peita. :)
+ on selle auto juures värviliselt veel üks detail, millest päritolu maa ära arvamine tuleb sama kiiresti kui auto värvi vaadates.
eheheheeeee
EI, värvi asju ei kommenteeri, aga see muu detail, see on selline, et kui selle oleks ainult värviliseks jätnud, siis poleks ka värvi vaja, ega numbrit ega miski, maa oleks tähelepanelikul kohe teada :)))
Ja sinu poolt pakutud plagu oleks ju hoolimata värvitu pildi peal näha. :)
nojah, foto polnud küll sellelt saidilt, aga mis teha kui auto nii haruldane, et sellest vist enamvähem ühed pildid ongi.
See lisa detail oleks olnud tuled, kollased nagu nad prantslastel olnud.
Eks ma siis proovin natuke rohkem vaeva näha, et mitte pildi tausta järgi autot poleks võimalik tuvastada :)
Ma tegelikult arvan, et tead küll, lihtsalt enamus pilte nendest autodest on kajastatud teiste nurkade alt. Aga auto iseenesest täiesti seeriatoodang olnud, tehti neid nii umbes 100tk. Marki teab vast igaüks, kes kasvõi korra on siinsest mälumängust osavõtnud, selle margi toodangut ennegi siit läbikäinud.
Ei mina tea, mis sinna kirjutatud on. Alguses arvasin ka, et järsku on nimi, kuid kuna ise seda pool udust ja arusaamatut kirjutist nimega kokkuviia ei suutnud, siis seda sealt likvideerima ka ei hakanud.
Lambo on ta üpris kindlasti (keegi teine pole vist kunagi teinud hiiglaslikku tagamootoriga maasturit - vihje on sõitjate"ruumi" taguses kastikeses)
Aga nime osas pole täiesti kindel... Cheetah oli ikkagi veidi kandilisem (ja LM 002 moodi) variant (see on kindlasti mingi X algusega numbrikominatsioon)