Jah, itaallased on mängus, seega palju Fiatile sarnast. Ja kuuekümnendate teine pool. Aga mitte-itaalia algupära on siin. Ja varemgi siit mängust läbi käinud, seekord uue rakursi alt :P
See kupee kasutas huvitava kesta all ühe rahvaliku margi ja mudeli tehnikat. Vihjeks veel niipalju, et veidi üle aasta tagasi, kui mälumäng tasapisi jälle vedu võtma hakkas, oli mõistatamiseks üks päris sarnase kooslusega auto välja pandud.
Tootjamaa on selline kes ei ole tuntud kui autotootja maa. Samas sellest autost võib oletada, et kõige rahulikum seal olukord ei ole. Toodavad autosid riigist välja ka, see läkski ekspordiks.
Väga lähedal! Aga arvan, et türklased panevad kodus relvastuse peale ainult. Minu pandud auto oli Hatehof Hurricane ja toodetud Iisraelis. Aga julge pealehakkamise eest saab udu uue pildi panna!
Arvasin, et miski konks on siin, kuid armatuuri paneel reetis rsk.;-) Venelaste ime mingi Aton impulse viking?
Lgp moderaatorid, palun selgitust antud teksti kohta. "Te olete ajutiselt blokeeritud ning Teie postitatud sõnumid ei muutu enne moderaatori poolt ülevaatamist nähtavaks."
Daihatsu Materia. Euroopas neid saada küll, siin pole veel näinud. Leedus olen küll näinud. Polekski paha mõte sellisega sõita, kuna keegi varastama ei kipuks:)
Jep, nii ta on ja see konkreetne auto oli Narvas hinnaga 8000 raha müügis. ma tükk aega kiibitsesin seda ja palju ei puudunudki, et ta mu hoovi peal oleks maandunud. Küsimus jäi küsitud raha taha. Viiega ta müüa ei soovinud kahjuks...
Hullumeelsete (igati heas mõttes) prantsuse kerestajate autodest ei saa loodus selliselt jagu, et inimene sellest uuesti jagu ei saaks.
Kõnealune Saoutchiki T26 SWB läks as is konditsioonis müügiks natuke rohkem, kui miljoni euro eest ja tõenäoliselt on see masin tehasekonditsioonis umbes 2 aasta pärast jälle kellegi kollektsiooni kaunistamas.
Õige vastus!.
Schulz-Tuning tegi mersude ja bemmidega imeasju. See 190E City näeb veel hea välja, aga nad panid ka kokku E-klassi ja SL kered - päris kole auto.
Kaubik pildi peal on ilmselt Poolas valmistatud Nysa. Paar linki piltidele: esimesel lehekülje alumises servas 2 pilti ja teine Paavli kaltsuka auto Eesti registris
Kategooria Sõiduauto
Kere nimetus mahtuniversaal
Mark NYSA
Kaubanduslik nimetus 522
Esmaregistreerimise kuupäev (B) 1981
Eestis registreerimise kuupäev (B1) 01.01.1981
Mootori töömaht (cm3) 2445
Mootori võimsus (kW) 72
Mootori tüüp bensiin
Värvus roheline
Mitmevärviline ei
Päritoluriik Eesti Vabariik
Täismass(kg) 2500
Registrimass (kg) 2500
Tühimass (kg) 1685
Kandevõime (kg) 815
Lubatud piduritega haagise mass (kg) 1600
Lubatud piduriteta haagise mass (kg) 750
Pikkus (mm) 4500
Laius (mm) 2120
Kõrgus (mm) 2235
Telgi kokku 2
Juhttelgi 1
Veotelgi 1
Uksi 4
Istekohti 7
Istekohti juhi kõrval 1
vuoeldas vastus tundub õige. Jõudsin googeldamisega ka sinna.
Tempo Matador, Matador E või Wiking või Viking või kes teab mis mudel täpselt.
Siiani teadsin Tempot kui Punnsilma ainult http://www.hanomag-kurier.de/kr_0040.jpg
Hilisemad olid Hanomag Matador nime all.