see aparaat kannab nime RoadRazer (kas ja kui siis palju neid tegelikult toodetud pole mulle kuidagi teada, samuti see, kas tegu on vaid mudeli või ka firma nimega)
Näidikud ütlevad Mazda, aga isiklikult sellises salongis istunud pole. Tundub olevat suurem kui 323, aga pole kindlalt 929, seega jääb 626. Ilmselt see viimane tagaveoline. Täpset aastaarvu ja mootori kubatuuri ei oska küll selle pildi põhjal öelda, pole selgeltnägija :P
Noh, huupi on pihta. 1.6 oli ilma tahhokata. Aasta saad uksetaskute ja polstrite järgi teada. 80 aastal oli armatuuriga kohtuv uksepolstri osa plastikust õõnsustega, 82 ja 83 ilma. Oma vahel neid vahetada ei saanud, armatuuril olid mõned millimeetrid juures ja uksed ei käinud nii hästi kinni ning sõites hakkas nagisema. Samuti oli 80 - 81 rool kolme kodaraga. Mudeliks Mazda 626 CB2. Võib uue pildi panna küll.
See küsimus kõlas huvitavana vaid seni, kuni selgus, et see sobiks pigem tolle põlvkonna 626 klubi igaaastasel kokkutulekul peetava klubisisese mälumängu finaalküsimuseks :)
Egas me ei pea siis enam osalema. Las uued tegelased ka proovivad, mis sest, et kõik on juba talletatud eelneval 100-l leheküljel... Hiilgeajal riputati üles ja arvati päevas ära 4(neli) sõidukit.
Ja seda tehti Google pildiotsingut kasutamata. Ma soovitan noortel lugeda mõttega eelnevaid lehekülgi ja püüda aru saada, millega siin tegeletakse. See on MÄLUMÄNG mitte kiirendusvõistlus, et kes esimesena "search" jõuab vajutada. Staarid peavad jälle hakkama pilte otsingukindlaks tuunima, mõni ehk saab mu jutust aru aga kardetavasti paljud ei hooli...
Eks jah Markol on õigus ning vähemalt minu jaoks kaotas mäng oma mõnu ja võlu siis kui tuli pilte otsingukindlaks tuunima hakata... see oli/on üks omajagu ettevõtmine. Õnneks minuni, kes ma olen natukene kiviaja inimene jõudis info Google pildiotsingust omajagu hiljem, seega sain tolajal mõnda aega veel teadmatusest ja naudinguga pilte siia mõistatamiseks saata :)
A kesse üldse oli, kes esimesena keksis pildiotsinguga? Mina sain hj käest selle teada. Ja siis hakkas kamuflaaž pihta...
Alguses, kui mul paberimaterjal ammendus, tegin arvutis eraldi salvestatud kataloogid history, ugly, sporty, prototype, future, family jne. Igalt poolt jäi miskit meelde, kuid üles otsimine võttis tunde pingutamist.
Hmm ma isegi ei tulnud pildiotsingu peale aga nüüd seda kasutades leidsin originaal pildi lingi ka: http://www.auto24.ee/used/2001441 Yeeeiiii. Nüüd siis ka see täisnimi: Mitsubishi Delica Super exeed 3.0 V6 145kW. Tegu ulme laheda pilliga (siiani arvasin ,et deliciaid tehti aint dislasid)
Ei taha siin mingeid suuniseid andma hakata. Minul sai entusiasm samuti otsa sellega, et hakati kasutama pildituvastusvahendeid (pole ise kordagi elus kasutanud) ja kui ma midagi õigesti ära arvan, siis ma tahaks varjata või näidata autosid selle nurga alt, mis on huvitav, mitte selle järgi, kuidas on arvutil raskem midagi tuvastada. Pole süvenenud, ei tea kuidas pilte programmide eest peita, minu jaoks ammendas end, ei viitsi enam. Mingid muudatused reeglites oleks kindlasti põhjendatud, aga ei oska isegi välja pakkuda, kuidas neid reegleid niimoodi muuta, et see oma eesmärki täidaks.
Kummaline, tundub, et seda autot veel siin pole aga samas on temast või tema algversioonist(very ugly) kindlasti juttu olnud. Vähemalt minu kataloogis on see sees. Pildil ei paista välja, kuid masin on ikka tõeliselt pisike.
Tehke panuseid seltsimehed!
Aga tehke modereeritud grupp, kus kirjutada-tuvastada saavad ainult liikmed. Näha võib ju anonüümselt olla. Või lubage sellesse teemasse postitada vaid registreeritud kasutajatel. Need kes reegleid millekski ei pea, saavad bänni.
Jah muidugi vajab igasugunegi ime ka täpsemat selgitust.
See on Subaru 360 Van aastast 1969 , omas 360cm3 kahetaktilist mootorit ning oli tõesti väike( kõrgus ca 135cm).........väike ka ilmselt japsidele endile !