Pärast täpset automargi sisestamist, peaks väga suur osa andmetest küll automaatselt/skriptiga tulema. Nt Ford Focus 1999 1,6 B või VIN kood - annavad valikuks või määravad automaatselt - sõiduautod, sedaan/universaal, esivedu, manuaal jne.
Valisin maastur ja esirinnas kohe crv, hrv, mis lisaks veel universaalkerega, santa fe, samuti universaal jne. Inimesed on kuskilt kuulnud, et nende autol on väidetavalt nelivedu ja kohe upitavad ta klass kõrgemale.
Portaali sõiduki müügileping on totaalne läbu, mittevajalikku ballasti täis. Samas on puudu juriidiliselt ülioluline: millal läheb üle ja kas üldse läheb üle omandiõigus. Viimase puudumise tõttu tungiv soovitus seda lepingut vältida! Selle jutu mõte siin, et tuleks IT meestel koos juristiga ÜLE VAADATA JA KORDA TEHA.
Kusjuures viidatud Transpordiameti lepingu omandiõiguse üleandmine on ohtlik ja sinna tuleks lisada lihtsa omandireservatsiooni säte: Pärast täielikku tasumist.
Täitsa nõus. Olen kord mõelnud siinset lepinguvarianti kasutada. Printisin välja ja siis sain aru, kui absurdne sellise asjaga ostjat tüütada on. Lendas prügikasti.
Masina lisade listi uuendamist lutsutati üle aasta enne, kui midagi muutus. Nüüd on portaali müügikuulutuse pilet kallinenud ligi 2,5 korda, loodetavasti läheb muutuseks siis 2,5 korda vähem aega.
Android autot ei suvatseta otsingutingimustele lisada. Aga eks erafirma saab seda endale ja klientidesse üleolevat suhtumist lubada kui aja jooksul on muututud sisuliselt monopoliks. Omanikud leedukad ja seal paremat suhtumist ei ootagi.
Tegelikult võik olla otsingutingimustes ka võimalus valida eraisikust müüja või firma vahel. See muidugi eeldab, et müüja teeb kuulutust pannes ka kuskile kasti linnukese.
Ma ei tea, kas keegi juba on sarnase ettepaneku teniud (ei hakka kõiki ettepanekuid üksipulgi läbi hekseldama) aga paneks ette, et ka leht võiks hakata pitsitama neid keritud odomeetritega ärikaid.
Nimelt võiks tehniliselt olla vorm iga sõidukikuulutuse juures "teata keritud odomeetrist" mida saaks kasutada registreeritud kasutajad, koos linkide ja vajaliku tõendusmaterjaliga (nt. link transpordiameti taustakontrollist). Siis kuulutuse kuvamine peatatakse ja antakse müüjale võimalus määrata õige või tõestada odomeetri näit.
Millegipärast kui päevakohane teema lahti teha siis ei ole näha osa viimastest postitustest.Kui lehte värskendada siis ilmuvad uuemad postitused.See asi kestab juba pikemat aega,ei tea kas minu arvuti viga või esineb seda teistelgi.
Registreerunud kasutajal ei tohiks seda probleemi olla.
Mitteregistreerunud kasutaja saab enamuse sisust vahemälust mis salvestatakse ka kliendi arvutisse ning seega vajadusel tuleb nõuda serveri käest värskemat sisu CTRL+F5 või CTRL+R kasutades.
Kaua jama kestab, ühe korra juba vrem ütlesin et tehke korda. Pilt on tehtud kell kolm päeval kurat! Ja nüüd olete veel mingi uue`loendame paate`jura ka välja mõelnud tase!
Mul täpselt sama jama, pidevalt a24 avades tule see leht ette, et "palun lahendage turvaküsimus" Ja siis loenda lilli või busse. Kui ma sisenen rwgistreeritud kasutajana, mis ei ole 2min tagasi regatud, miks seda jama vaja on? Oleks sii üks kord, täna 3x juba.
Kas ma olen ainuke, kellel tekivad topeltpostitused sellisel viisil.
Teen postituse, toksin koodi sisse. Kood on ÕIGESTI toksitud. Kontrollin. Vajutan sinist nuppu. Visatakse esimesele lehele esimese postituse juurde ja kuvatakse punane tekst: Vale kontrollkood.
Kerin lehe alla, kus ootab mu postitus ja toksin uue koodi sisse. Jälle ÕIGESTI.
Leht kuvatakse viimase (minu postituse kohalt) ja eelviimasena laiutab minu eelmine postitus, mille peale anti teada, et kontrollkood on vale.
Jään vastuse võlgu, mul tavaliselt tekivad sellest, et vajutan mobla peal kogemata kaks korda "Saada" nuppu pöidla värinaga. Las taustaprogrejad vaatavad su kirjelduse üle, eks nad kunagi vast vastavad ka.
Njah bljah (registreerimata), kui registreeritud kasutaja alt postitad siis kontrollkoodi ei küsita. Logi auto24.ee lehele sisse ja postita täiesti murevabalt.
Kas tõesti pole võimalik teha nii, et enne kuulutust sisestada ei saa, kui valid vähemalt maakonna, kus kaup asub? Suht siiber juba iga teise kuulutuse all lugeda asukohaks eesti. Eesti on siiski ühest otsast teise ca 300km ja üks selline edasi-tagasi sõit vaid selleks, et esialgu kaup lihtsalt üle vaadata, võib terve päeva neelata. Seega saaksin kuulutust vaadates otsustada, kas hakkan üldse sõitu planeerima või valin miskit kodule lähemalt.
Ma olen seda teemat ka varem puudutanud, aga siis on targad hakanud tänitama, et kas on raske helistada ja küsida. Ei ole raske või on kah, aga põhimõtteliselt võiks asjad natukene korrektsemalt käia, mitte et pean iga huvipakkuva kuulutuse peale kohe telefoni näppima ja siis tõdema, et sry, hetkel nii kaugele sõita ei plaani. Täna jäi silma üks kuulutus, aga alles tel. nr-t guugeldades sain teada, mis kohaga tegu. Üle 300km eemal.
Probleem siis selles, et kui vaatan mobiiliga (no ma usun 90% kasutab mobiili ja 10% suurt arvutit) ja vaatan pilte ja tahan näha suurelt ning keeran telefoni küllili, siis suurelt pilt ehk full screen lõigatakse alt ära ja osa pilti varjab mingi riba kus on terve hulk väikseid pilte. Ehk siis pole võimalik landscape formaadis mobiiliga pilte vaadata nõnda et näeks tervet pilti. iPhone ja Safari browser
Asukoha täpsemat määramist ei soovita kohustuslikuks teha. Minu idee oleks muuta see väli müüjale silmapaistvamaks, et seda hakatakse lihtsalt rohkem täitma. Tegeleme sellega.
Just, piltidelt saab selle alumise riba ülevalt paremalt ruudustiku peale klõpsates maha jah.
see foorum on ainuke,mida saab lugeda ühe korra päevas.teistel foorumitel sellist piirangut pole.no tra. küll,kas tõesti enam muudmoodi ei saa inimesi kottida!
Mis mõttes saab lugeda 1x päevas @63amg (registreerimata)
Mina saan seda lugeda nii mitu x päevas kui ise soovin - sul äkki endal mingi viga kusagil? (lauaarvuti ja edge, telos edge samuti OK)
Millega ja milles loed?
incognito režiimin niisama lampi ei soovitaks lihtkasutajale. Seal on väga palju tagamaid, mis mängima hakkavad. Teise browseri soovitus tavarežiimis on natukene pädevam.
Siin geeniused ei oska Cloudflarei korralikult seadistada lihtsalt, midagi muud siin ei ole.
Ükski teine portaal seda robotikontrolli nii fašistlikult ei spämmi.
Endal pole küll foorumisse (ja auto24 lehele) ligipääsuga mingeid probleeme. Ei Eestist ega kuskilt kaugemalt planeedilt.
Nii, et jääb kahtlus, et sul on endal sääl raalis mingi kala võrgus....
See, et sul arvuti on sama, seletusena ei päde
Näide: mul kontori aevutis tuli see nö vabatahtlik/sunduslik uuendus vindoosale pääle ning uuendus kuulutas kõik võrguprinterid vaenlasteks ja "killis maha". Noh, tiba aega läks, kuid kõik on tehtav, kui tead kus võrgus kala paikneb. On olnud ka juhtumeid, kus brauser "kaitseb" kasutajat mingite režiimidega ja kust selline asi käivitub, kasutaja ise teagi ....
Kõigele säherdusele on seletus olemas....
Neid mitteaktiivseid reserveeritud kasutajaid on nii palju, et kerge puhastuse võiks teha. Mul endal on umbes 100 registreeritud kasutajat, mille nime ma enam ei mäletagi. Tehtud on need vaid teema algatamiseks. Vastanud olen registreerimata lampi nimede alt.
Äkki leidub A24 otsustajateringis keegi keskmisest teravama mõistusega inimene kes saab aru, et märkida kuulutuses auto asukohaks "eesti" on natukene vähe ja võiks olla vähemalt maakond kirjas. Ja et inimesed selle ka märgiksid, võiks olla nii, et kuulutust enne aktiveerida ei saa kui linnuke kasti tehtud. Teeks ehk kuulutuste sirvija elu natukene lihtsamaks. Ma üldiselt olen hakanud aru saama küll, et enamus autodest märkega "eesti" asub kuskil tallinna piirkonnas, aga võiks ju nendele dumbuseritele natukene mõju avaldada ning sundida neid kuulutust väheke korrektsemalt vormistama.
#...kui hommikul loen mingit teemat ja päeval on keegi sinna postitanud,siis õhtul näen ainult sedasama mida hommikul lugesin...
#...Tegelikult mul sama jama, a kui teen refreshi, tulevad ka uued postid nähtavale...
Kopeerisin ühest teisest teemast mured, mis seotud A24 foorumi keskkonna kasutamise iseärasusega. Minul nt on nii, et foorumi avalehel vaatad, keegi on mingil ajal postitanud (või ka isegi siis, kui juba oled lugenud). Kui nüüd sellele viimasele postitajale klikata siis lehitseja viskab mitte postitusele endale vaid antud teema antud lehekülje algusesse, milles post asub. Nüüd päästabki ''refresh'' (minul ''reload page'') ja siis viskab sellele algselt soovitud viimasele postile, (mida isegi enne ''reloadi'' ei eksisteerinud, kui oli uus sõnum) sõltumata sellest, et avalehel oli näidatud.
Kuid- vahel ikkagi ka, klikates otse pealehel värskele postitusele, siiski näidatakse seda. Mingit reeglipärasust pole täheldanud, et millal nii või millal naa. Enamasti siiski peab ise lehte uuendama. Minul win 10 ja firefox. Viimaste uuendustega.
Kordan üle, et üheski teises keskkonnas sellist anomaaliat ei ole.
See on põnev "funktsioon" siin lihtsalt. Ma saan sellest murest aru ja olen enda jaoks likvideerinud selle nii, et vajutan alati "Viimased sõnumid" ENNE kui sisse logima hakkan.
Nüüd see linnukene seal "Jäta mind meelde" peaks selle jama ka likvideerima. Kui aga anonüümselt edasi kommenteerida, siis noh... polegi midagi teha, peab kannatama.
Äkki mõni tark oskab selgitada seda pildimängu töötamispõhimõtet. Peamiseks jamaks on mnt taustakontroll- vahel jäädki neid pilte klikkima ja vahel ei tulegi alla kinnita klahvi vaid jääb see järgmine ja järgmine ja järgmine ja võid kasvõi kümme minti järjest klikkida ning ei toimugi miskit. Või siis peale klikkimist konkreetsel ruudul hakkab pilt vahetuma, st tekib uus pilt ja see vahetus venib hiigelkaua ning kui lõpuks oled siiski kõik pildid saanud ära valida ja uusi ei teki, viskab ette hoopis uue ruudustiku uute piltidega ja hakka jälle otsast peale. Seda siis firefoxiga. Tavaliselt kui see jama tekib, käivitan chrome ja seal toimib asi enamasti esimese korraga. Vahel on see jama ka a24 kuulutustes kui tahad nr või vini vaadata, aga siiski harvem ja enamasti saab ühe mõne korraga mängu mängitud.
Aga jah, mnt lehel on see totaalne p@sk. Jälle mingi koolipoistest itimeeste saamatus?
Vihje lahenduseks olemas ju! : "Tavaliselt kui see jama tekib, käivitan chrome ja seal toimib asi enamasti esimese korraga"
A24 ei halda Transpordiameti lehte minu teada :-)
PS Mul edge ja pole mingeid pildipuzlesid juba ammu kusagil näinud ...
Kui oled harjunud mingit brauserit kasutama, siis kasutadki. Ei ole muidugi probleemiks ka teisi käivitada, aga küsisin siiski asjatundja kommentaari mitte seda, et kas sinu edge töötab.
Kodanik maaks juba mainis, et auto24 portaalil puudub absoluutselt igasugune mõjuvõim MNT arenduse üle. Sa pead selle küsimusega meie õnneks, enda kahjuks, pöörduma SMIT suunas.
Oma kogemusest võin öelda, et browseriga pole midagi pistmist, tõenäoliselt istud mõne IP otsas, mis kuskil on blacklistis ja seepärast saad litsuda neid pildikesi. Ma üks päev suisa loobusin.
Mainisin, et ka siin tekib vahel neid olukordi, kus klikid enne mitu mängu läbi, aga siiski vähem. Mnt-s on see kaootiline- mõni päev toimib hästi, teine päev soga, samal päeval paar korda hästi, siis jälle soga. Vbl tõesti ip viga, sest üks kord andis mnt sellise veateate, et miski talle võrgus ei meeldi, justkui käiks rünnak. Täpset sõnastust enam ei mäleta. Niiet siis ilmselt brauserid korras, aga võrgus vahel miskit nihu.
Minu soovitus on vaadata kõige pealt www.ripe.net aadressilt või www.speedtest.net aadressilt enda väline IP järgi ja siis see omakorda panna blacklisti otsingusse
# äkki keegi suudab selgitada, miks uute postituste lugemine enam ei õnnestu? varem sai ühe refreshiga hakkama, nüüd täielik puuks.
Ühinen. Vähemalt paar päeva nii olnud. Ajalugu koos tilu-liluga puhastatud, tehtud restart aga ei midagi. Ainus asi, mis toimib on https://www.auto24.ee/foorum/foorum.php?last_messages=1 kuid kui konkreetset sõnumit klikata näeb viimasena hoopis mingit eilset posti. Refresh (FF) ega reload (Edge puhul) ei aita. Üleeile justkui veel asi töötas.
Ma ei suuda seda viga korrata kuidagi vastavalt juhendile. Samas ma ise ei refreshi samas teemas sees olles vaid kasutangi alati "Viimased sõnumid" nuppu eelnevalt.
tertsi pakutud ajaaken sobib- mul samuti hakkas jama eile, üleeilseni toimis kõik veel ühe ctr-r-iga ja mingil ammusel ajal toimis kõik nagu peab. Praegu huvitav tähelepanek- siin teemas näen viimaseid postitusi, aga sõja teemas ei näe. sama ka elmo teemas- audiag postitust ei näe, viimane on salvokas. Proovisin ka jälitamisvastaseid sätteid muuta, ei midagi. samas on firefox viimastel päevadel tihedalt uuendusi pakkunud, aga kui tertsil edge, siis justkui vahet ei ole. kroomi ma pole uuendanud ja kroom teeb sama jama, varem töötas. Kusjuures ma pole kunagi kasutanud viimased sõnumid nuppu, lähen alati teema peale ja vastavalt siis numbrite olemasolul valin viimase. Aga sisselogituna kõik toimib.
Kui seda sama lehte natuke tagasi kerida siis nt novembri keskel oli umbes sama jama, sh mul. Tookord hakkasingi kasutama nuppu ''viimased sõnumid'' ja jäingi selle lahendi juurde. Üldiselt nii toimib kuid nt eile oli minu jaoks foorum suht vaikne kena kohakene sest vahepeal polnud pikalt ühtki sõnumit. Aga õhtul - ülla-ülla olid loetud postide vahele tekkinud minu poolt nägemata sõnumid. Miski kotermann siiski toimetab vist.
Kasutan põhiliselt Firefoxi, lihtsalt katsetuse mõttes proovisin Edge-i. Tulutult. Vahest on see varem-mainitud ''põnev funktsioon'' kuidagi progresseeruv?!?
Ja muide ongi nii, et osad teemad toimetavad aga sõjas on jätkuvalt minu jaoks viimasena nähtav täna 01:08 postitatud sõnum. Peab vist regamise peale mõtlema hakkama...
Tunnen ennast täitsa pimedana, otsingusse on tekkinud valik "arvel kui N1 kaubik" aga kuulutust sisestades valides "Liik ja keretüüp* kaubik (kaubik)" ei saa "arvel kui N1 kaubik" valikut lisada, pole sellist kohta. Kui kuulutust nimetatud filtriga otsida, siis ei tule ka välja, st see ei ole ka automaatne. Kuidas kuulutusse lisada filtreeritav info, et "arvel kui N1 kaubik"?
Muidu pikalt oodatud lisa, tänud, et keegi viitsis selle lisada! Võibolla on arendus lihtsalt pooleli veel selles osas?
Kui otsingut teha üldiselt, kõikide liikide seast, filtrisse ainult N1, alates 2020 aasta ja nelikvedu, siis need kaubikud ei tule otsingus välja mille liik on kaubik ja mis on N1 aga millel pole kuulutuses N1 valitud, sest seda kohta valikus pole. Minu näite puhul saan nii 51 tulemust.
Kui otsida kaubikute seast, samad filtrid, jääb tulemus ainult 15 autot, seega paljud N1 jäävad välja, tulemus on täiesti puudulik.
Seega on vajalik, et N1 saaks kuulutusele eraldi märkida ka kaubikute puhul
Muide, osad kaubikud on arvel kui M1, kuidas siis neid otsida?
Otsida peaks saama ikkagi üle kõikide liikide, liiki määramata ja filtreerides ainult filtritega. Hetkel osad kuulutused jäävad tähelepanuta.
Otsingu arendamine ongi suur ja aegavõttev töö aga kui keegi tähelepanu juhib, siis jupphaaval saab otsingut täiustada ja parandada, seega minu eesmärk on saada keskkond paremaks.
Margipõhiste foorumite puhul on nimekirjast puudu uued turuvallutajad nagu näiteks BYD ja teised. Eks tuleb ka nende autode omanikel kunagi kätte aeg, mil tahavad kiita hiina väärt tehnikat.