Oman 132 kw quattro audit 2002 a ja kuulnud olen et nukad lähvad kindlalt 240 tuhande pealt ja remont 30-40 kilo ja muud jama .Kas peab paika,autot kyll vahetada ei tahaks :(
a kas 1,9 A6-e peal nõrgaks ei jää v. 1,9 vist A4-jale rohkem sobib. ja veel mis on 1,9 tdi 96kw ja 1,9 tdi 85kw vahet. kumb neist vastupidavam ja töökindlam on. 2,5 tdi,kudas see vastu peab ja kudas töökindlusega lood on. mudugi kui aus olla siis sobiks mulle aut.kastiga audi rohkem. a kudas esi veolistel need kastid vastupeavad. neil vist multitronik kast ja quatrol tiptronik.
ära osta audit ilma neliveota soovitus...! 1,9 jaksab edasi viia küll aga millex.... 2,5 on supper ja kestab küllll!!! multitronik ei pidurda kaasi maha võttes läheb vabalt edasi, võibolla ekom sõita ja ka esivedu talvel jama rautselt ja kui tahad lahti saada otsi lolli
tänud. siis võib kolm esimest audit välja jätta ja sõelale jäävad siis kaks viimast nelik veoga ja aut.kastiga. a kumb neist kahest siis võtta. on keegi neid mudu ka vaatamas ja proovimas käinud.
2.5 V6 puhul otsi BDG, BCZ, BDH, BAU mootorikoodiga autosid,nendel on "lapsehaigus" kõrvaldatud,ehk siis töökindlam rullnookuritega plokikaas. Quattro puhul pole vaja karta palju kõmu tekitanud multitronicu kasti otsa sattumist,neil on aint tiptronicud.Aga enne ostu kindlalt sõida diagnostikast ja tee ostueelne ülevaatus ära(ise lasin kontrollida Tallinnas Tuukri tn. audihoolduses),ehk leiab miskid vead ja siis otsustad ja kaupled hinna veel madalamaks.Edu! ;)
sõbral vahetati nukad 260 tuhande peal, sai 15 000 sõita ja jälle jama. saadeti saksa ekspertiisi, tuleva nädal saab vastuse, aga arvatavasti maksab ise jälle. esimene mats maksis 30 000. seal 300 000 kandis nad kõik tahavad vahetust, ainult kas selle raha eest.
Arvan, et kui sõber ostis need osad,siis peaks neile osadele ka mingi garantii ka olema.Muidu on nukkvõlli komplekti maksumus kusagil 18-20 tuh. krooni kandis.See,aga et vahetatud komplekt kestis ainult 15 tuh km,on küll minu arust absurdne,pigem on seal mingi muu viga.Teema algatajale on ehk abiks see info: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=44100 .
to audihuviline: arvan et, tegu peaks olema siiski tiptronic kastiga
aga 132kw 2.5tdi kohta küll midagi halba üelda ei oska, paaril sõbral ja mõnel tuttaval selline ja pole küll mingitest probleemidest kuulnud aga 110kw 2.5tdi on küll tõeline nuhtlus
4,2 jääb nats suureks aga mugav küll, hammasrihmavahetus ja eesti kehvad teed söövad vist raske mootori puhul pukse, aga see mootor on seda väärt kui kindlustust jõuad maksta
Audihuvilisele: Tuleks ikka selgeks teha,millise mootoriga autot osta soovite.Kui on sissetulek üle keskmise,siis ehk saaks vaadata 4,2 mootoriga isendi poole.Kui aga odavamalt kuid mitte uimaselt,siis ehk ise valiksin bensukatest A4 1,8T.Tuleks ikka kindlalt paika panna,millise klassi ja hinnaklassi autot soovite ja kui palju liigute autoga!
Nagu kits kahe heinakuhja vahel. Pane enda papihunnik paika ja siis hakka otsima. Huvitav kuskohas meie teedel ilma politsei sponsoriks olemata selle 4,2- se quatro eelised välja tulevad? Kui päris "püssi" tahad, siis pead ikka Ferrari või Porsce poole kaema.
96 kw 1,9 diisel jõuab A6 keret liigutada päris nobedalt. Ja kütusekulu jääb keskmiselt 7 liitri kanti. Aga kui raha palju, siis võid muidugi ka 4,2- se osta ning peale tanklast väljasõitu hakkad kohe uut tanklat otsima.
Ise ei ole seda 2,5-st dislat omanud- üks tuttav küll. Tema jutt oli, et esisild pidada ruttu lagunema. Sellel loogiline põhjendus- sild on kõigil isenditel sama aga 2,5 on suur ja raske mootor. Seega koormus esisillale suurem ja sellest ka kiirem lagunemine tingitud. Põhiline muidugi on "****" rooli rooli ja pedaalide vahel. Aga nukkvõlli juttu mõtle ise- egas insenerid teahases seda 240 000 juttu lambist ei ole hooldusjuhendisse sisse kirjutanud...
tänud. siis jätan diislid välja. jääb siis pensukas. a kumb 4,2-sest nagu vastupidavam on kas 220kw v siis 250kw. olen mudugi proovinud audi S6 2,2t quattrot 96 aasta aut. ja 99 aasta A6 S-line 4,2 quattro aut. ja mulle tundus et 2,2t aut. oli uimasem kui 4,2 aut. 4,2-sel oli minek palju parem. kütusekulu mind ei häiri. sissetulek on mul üle keskmise nii et ei ole karta et 4,2-se mootoriga audile jääks küte tankimata ja hooldused tegemata.
kui ei lase nukkidel lõpuni kuluda ja vahetad need enne ära siis koos rihmade,rullikute ja nukkvõlliga kokku 18000eeki.küsitud audi esindusest.muidu hea auto
Ära võta tõsiselt "totujuku" taolisi, kes arvatavasti pole iialgi ise 4,2 C5 audi roolis olnud. Selles arvamuses ei pea mitte miski paika, välja arvatud disla nukkade vahetus.
Esisilla lagunemise üle kurdavad need kellel on esiveolised ja "liiga "jäme mootor ,mida tallab tühja kolbaga tihend rooli ja istme vahel. 100 tuhhi olen sõitnud 4x veolisega A6 ja pole probleeme esisillaga.rehvide kulumine on ühtlane ja peaaegu olematu.Mootor ei ole masuudipress,kuid automaat küll ja väga rahul.
Tundub, et mingi Taufi müügimees tõstab vaatamisstatistikat. Normaalne inimene ei loobi 115 ja 350k maksvate autode(b5/c5/c6 mudelid) linke läbisegi. See kellel on papist po**ui ei aja siin mingit sokki interneedusesse, vaid läheb ja ostab Revalist omale uue auto.
Oman A6 132 kw, 2,5td 2000a peale mugavuse ei oska selle auto kohta midagi tarka öelda. peale ostu sain vaevalt 3 nädalat sõita, kui kast nässu läks(tipronic).oskab keegi ehk mõnda head remondimeest soovitada?asukoht soome. või on kellegil treiler, millega hädast välja aitab ja auto üle lahe kodumaale tagasi toimetab?
Ega ma ei olegi ennast "targaks" tituleerinud.
Tsiteerin kõige targemat A66: Ära võta tõsiselt "totujuku" taolisi, kes arvatavasti pole iialgi ise 4,2 C5 audi roolis olnud. Selles arvamuses ei pea mitte miski paika, välja arvatud disla nukkade vahetus.
Jah ei ole olnud "au" 4,2 C5 audi roolis istuda ja ausalt öelda ei taha ka. Selleks olemas evo ja "paugutamas käin kinnisel rajal aga mitte Tallinn-Tartu maanteel.
Mootoritel aga erinev kaal ja antud 2,5 diisel on lihtsalt kg poolest raskem
kui näiteks 1,9 diisel. Üldjuhul on diiselmootorid kõik raskemab kui bensiinineelajad. Seetõttu ka laguneb selle mootoriga sild rohkem kui "räpakalt" sõita.
ok. a kas ees kapotiall ei ole toda tähist v koodi,et peab pagasnikusse pugema. vastata võiks to kellel on audi A6 avant 2,5 tdi 2004,et kus tollel nagu võiks olla. v on kõigil pagasnikus. tänud.
tere. tekkis veel üks küsimus,et kas WIN koodi järgi saab ka auto tegeliku ajaloo ja läbisõidu teada. mul hetkel jäänd silma jäänud selline isend http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/840/auto_php-id=5468
40-www_auto24_ee.html
käisin muidugi toda ka vaatamas. paistis esmapilgul päris korralik olema kuid mis nati häiris oli salongi kostev krigin v nagin paremal pool nukas tühi käigul ja suletud ustega. muidu mootor töötas ühtlaselt ja soojalt läks ka hästi käima. aga jah kus oleks võimalik tolle saksa ajaluga ka välja võtta. tänud.
Seal on õeldud, et on teostatud täishooldus ja kontroll. Kui see oleks tõde, siis ei oleks sel autol midagi nagisenud. Selle isendi võid minu poolest kõrvale jätta.
igaks juhuks laseks tolle uuesti taufis ülevaadata. et las vaatavad mis seda naginat v kriginat võib tekitada. a muidu öeldi et on tehtud täis hooldus (õlid,filtrid jne) mootoris olevat long life õli. ja üks õõtshoob vahetati ka ära mingi 3500 eeki. aga jah muud asjad toimisid ideaalselt aga mis mudu jäi kripeldama ja nati häiriv oligi see väike nagin v krigin.
mingi väikese krigina pärast ei ole küll mõtet autot ostmata jätta, see on tingimisallikas, see võib olla mingi paarisaja kroonine jublakas, mis krigiseb jne.
Ja võib ka tähendada midagi hoopis kulukamat, kui just mingi plastikust detail kuskil ei krigise. Enne ostu lase auto kindlasti põhjalikult üle vaadata. Mootori hääle ja värvi läikimise järgi ei ütle küll midagi. See, et auto on kenasti üle pestud ja vahatatud ei tee seda veel korralikuks autoks. Turul valikut on ja ära esimest ettejuhtuvat kohe ostma tõtta.
a palju see auto üle vaatus ja kontroll taufis maksta võib. ja kas on võimalik v reaalne ka tolle auto ajalugu ja läbisõit teada saada WIN koodi järgi. tollel audil on mootori kood v tähis BAU,mis siis peaks vist tähendama,et on suht murevaba mootor. v ma eksin. v on tal veel mingid väikesed vead küljes. tänud.
mina maksin ca 500eek Tartus Taufis, aga vigast multit nad ei leidnud ja ka peale seda on autoga piisavalt probleeme olnud, seega see aitab küll ühtteist leida, aga muretut sõitu aastateks see ei garanteeri! Sa võid paluda, et nad ka proovisõitu teeksid, ega vist muidu vaatavad ilma testisõiduta!