Palun näita mulle Eesti see koht, kustkohast saab navi SD kaarti osta.Aasta alguses käisin Info autos ja seal vaadati mind ainult lamba näoga otsa, kui julgesin neid seal segada ja navi SD kaarti küsida.........
FORDI MEHED MIKS TE ENNAST PIINATE.2007 JUULI JA UUEMAD FORDID NEILE EI OLE KUIDAGI VÕIMALIK EESTI KAARTI SAADA.KUI TEIL ON TÕESTI NII IGAV ET MILLEGIST MUUST EI OLE RÄÄKIDA SIIS ANDKE AGA AGU.
kuulge sõbrakesed ei tasu lampi hämada.nendele fordidele ei ole eesti kaarti olemas ja sellele kohe kindlasti ei ole mis selle kuulutuse lingil näha on.need targutajad kes ütlevad et sellele on baltikumi kaardid olemas need võiks teha navi kaardist pildi näiteks rapla tänavatest ja et loomulikult oleks ka navi ise näha ja siis need pildid teistele kusagil nähtavale panna.ütlen veelkord et sellele navisüsteemile ei ole baltikumi kaarte ja kaarditootja sõnul ei tule ka edaspidi.
see ei ole kindlasti dvd plaadiga ja see ei ole kindlasti see navi mis link on paar teadet tagasi ülese pandud.see võib täitsa vabalt olla hiina originaali asendus multimeedia mis näeb samasugune välja kui on originaal.
ma olen nüüd enam kui kindel et on hiina asendus kuna sakslased itaallased ja hollandlased on pannud peale paljudele fordidele ise hiina asendus multimeedia kuna originaalile ei ole võimalik navi plaati piraadina kirjutada ja originaal plaat on sama kallis kui asendus multimeedia ning kui iga aasta osta uus plaadi versioon siis läheks see väga kalliks.ja originaalil puuduvad balti riikide kaardid.tee oma seadmest pilt ja pane siia nii et näeksin seda.
Panin ju pildi... Kas Sinu arvates on hiina navi graafika identne originaalnavi omaga? Olen ainult selliseid navisid näinud mondeotel-ju siis on kõigil hiinakad peal!
Auto kindalaekas oli Sinu viidatud 2.lt lingilt identne SD kaardi tühi karp.Kuhu see sisse käib, kas minu autol on Hiina navi- seda ma ei tea! Igatahes see töötab ja ega ma seda nüüd armatuurist välja kiskuma ei hakka, et vaielda.
sooviks ikka saada ka pilti sellest et näiteks zoomid rapla linna tänavad nii et ka nimed oleks näha ja paneks lingi siia ülesse et saaks ka meie näha.originaalil on olemas põhimaanteed ja tallinna linn mingilmääral aga tetailseid kaarte ei ole olemas.täna õnnestus just selle süsteemi 2013 plaati täpsemalt uurida.
Raplaga läheb keeruliseks, aga Tartus proovin homme pildistada. Julgen jätkuvalt kinnitada, et minu navil on Eesti detailne kaart. Vaatasin suurest huvist eile Hiina portaalides pakutavaid navisid ja mina ei leidnud mitte ühtegi sarnast navi, nagu mul on. Ka on raske uskuda, et Hiina navi suudab ekraanilt kliimat reguleerida ( temperatuure, kuhu puhuda, jne...)
Mondeole alates 2010.a. mudelist on tõesti Eesti kaart saadaval ja need navid ei ole enam DVD-põhised, vaid mälukaardiga. Vanematele, kui 2010 ei ole endiselt Eesti kaarti saada.
No kui Mondeol 2010 on olemas kaardid sd kaardil siis mis vahe on galaxy 2009, millel on samuti navi kaardid raadios sd kaardil?
Kas lihtsalt uuendamisest ei piisa või pean eBay`st uue raadi ostma, mis oleks 2010 alates?
Keegi tark võiks nüüd selle mõttekäigu loogiliselt lahti seletada.
kuidas ei ole võimalik aru saada et 2011 tuli uus navi millel ei ole enam dvd peidus nupu taga vaid SD kaart millel on originaalis kaart kus ka detailne EESTI on peal. Originaal DVD detailse EESTIGA kaarti ei ole ega ka ei hakka olema originaalis kunagi.
see arvik67 on vist jah ise hiina navi. midagi kindlat ei ta aga raiub ikka oma jama. Esiteks näita, kus müüakse sellist hiina navi. Minul pole õnnestunud seda veel leida. Sellist pole minuteada olemas. Kui 3-4 inimest siin väidavad, et on eesti kaart peal, ju siis on. Mis sa vaidled kui sa ei tea. Mul on ka selline ford ja on ka eesti kaart peal. Ma ka valetan siis või? Äkki on mul ka hiina navi peal, mida ei ole olemas?
kahjuks arvik67 just üritabki seda väita.
Piltidel on 2010 aastal facelifti läbinud mondeod ja neil on tõesti Eesti kaart täiesti olemas. Tegu Ford originaal multimeedia süsteemiga.
Tere
Kas mõtled ikka neid Rapla kohti zuumida kus see piraattarkvara keevitaja elab ? see ei pruugi õnnestuda tal on antinavi super võrg õunapuude vahel
Mr Ingliste
Ok. Tundub et navi installimisega on rahu maale laskunud.
Endal oleks targemaile hoopis selline küsimus, kas mondeole saab tavalise näidikuploki asemele converse+ panna. Kui saab, siis mis selline asi ka maksma võib minna. Lihtsalt hetkel üks seesugune masin silmapiiril, millel pea kõik asjad minu maitse ja soovide järgi, kuid see punase valgustusega näidikuplokk rikub vaatepildi ära. Ehk on kellelgi kogemusi.
On küll võimalik, ainult läbisõit läheb valeks. Läbisõit salvestatakse otse spido kiipi, mitte auto ajusse. Ilmselt saad selle ametlikus esinduses õigeks ajada.
Kui saad vahetatud, mine kindlasti esindusse ning lase Converse+ tarkvara ära uuendada.
tänud grigoori
saab jah vahetada nagu jutust selgub, nüüd vaja kusagilt seda paneeli vaatama hakata. ehk leiab e-bayst, nagu tavaliselt või kusagilt lammarist.
See on küll hea nali...:) Tunnen huvi, kust selline info pärineb.
Mulle öeldi eelmine nädal esindusest, kõik Mondeod, mis väljalaskega enne 09.2010 mudelid (uuemad siis mälukaardiga) neile ei tule kunagi DVD plaadiga Baltikumi versiooni....
Info pärinebki esindusest (ja oma silmaga nägin kaarditootja lehelt). Aga Euroopa 2014 aasta kaardiversioon tuligi äsja välja, nii et ehk siis tol korral veel polnud.
vott see jutt on küll puhas pläma et kuni 09.2010 fordile on baltikumi kaardid tehtud.nendele ei hakata kunagi tegema baltikumi kaarte selles võite küll olla päris kindlad.esindused on ennemgi segast peksnud ja valet juttu ajand.tahaks seda kaartitootja linki siia saada kus on sellele süsteemile märgitud et baltikumi kaardid on olemas.
siin on ametlik saksamaa kaartide edasimüüja ja seal on ikka kindlalt teine jutt http://www.naviversand24.de/Ford-NX---MCA-Navigation-2014/Fo
rd-NX-2014-DVD.html .katvus pilti on ennemgi pandud nii et baltikum on peal aga tegelik sisu selline ei ole.üks näide on nimelt nissan-i kuni 2006 aasta autodel navisüsteemiga X6.0 kus pildil on baltikum aga tegelikult plaadil seda ei ole.
Aga loe lingil olev buklett täies mahus läbi. Selgelt üteldud, et Eesti kaardid sajaprotsendilise katvusega ning toimib ka postiindeksiotsing.
Pigem on selle edasimüüja kuvatõmmised ja info aegunud. Visatakse lihtsalt uus pealkiri ja keegi ei vaevu kontrollima, kas info vastab tegelikkusele. Tavaline asi, kahjuks oaljudel.
kui hoolikalt vaatate siis on seal kaks versiooni SD ja DVD.SD kaardil on jah 100%eesti kaetud ja see on fordid2010 ja edasi DVD-l ei ole mitte vähematki juttu baltiriikidest.
ega ei olegi siin midagi vaielde.see pilt mis sa ülesse riputasid on suure tõenäosusega liba pilt.aga noh eks ostke seda plaati siis esindusest ja eks siis näete palju seal baltikumi peal on.
usu et selle plaadiga ei ole mul mingit pistmist leivaga ega ka vorstiga.käi siin veksel välja et kui keegi ostab selle plaadi ja seal ei ole baltikumi kaarte peal et siis sa ostad nendelt petta saanud inimestelt kõik plaadid ära.
sa ju kinnitad siin rahvale et selline dvd on olemas fordile kus on baltikumi kaart peal.1)mitte ükski kaartitootja ei ole kunagi teinud ega ka ei hakka tegema auto navi plaadile mingit parandust,kui on 2014 versioon välja lastud siis on see ka selleks versiooniks lõplik ja ei tehta sinna midagit parandust kui alles järgmise aasta versioonis 2015.2)mina panin siia konkreetse lingi saksamaal asuvast ametlikust kaardimüüjast ja seal on konkreetselt näha fordile kuuluva 2014 dvd sisu kus puudub baltikum ja on olemas konkreetne ostu võimalus ja hind.kui keegi tahab väita et selline ford-i(2007-2010) navi dvd on olemas kus on baltikum peal siis jätku siia konkreetne link kus on kõik andmed olemas ja inimesed saaksid kohe otse sellelt lingilt selle plaadi osta aga kui sellist linki ei ole kellegil siia panna siis ärgu tühja klähvigu.
Ma ei väida, et selline DVD on olemas. Küll aga väidan ma seda, et keegi ei viitsiks hakata kuut lehekülge PDF-i võltsima lihtsalt selle pärast, et kellelegi midagi tõestada.
Teiseks, Tomtomil (Navteq) on Eesti (nüüd ka terve Baltikumi) sajaprotsendilise katvusega kaardid olemas vähemalt kümmekond aastat. Mis keelab neil neid lõpuks DVD-le kõrvetamast? Müügi seisukohalt on tegu siiski uue turuga, kus ligi 10 miljonit inimest ning kümneid tuhandeid potentsiaalseid kliente.
Mind isiklikult see teema ei puuduta. Navit mu autol ei ole ja järgmine auto saab olude sunnil olema muu mark. Aga Mindeo2007 andis varuosanumbri. Mine ja uuri INFO-st järele.
aga keegi ikka viitsib vaeva näha.ennem eestit ja lätit ei olnud aga nüüd äkki ilmus sinna aga ta on nii loll et unustas leedu sinna lisamata.varsti on ka leedu kindlasti lisatud aga momendil ei ole.igatahes minge esindusse ja ostke see dvd ja siis näete ise.
vaata ikka sinna kus on kõikide riikide nimekiri kas sealt leiad leedut.olen 11 aastat põhimõtteliselt eland euroopas ja väga palju ka saksas ja tean ka seda et sakslane ei hakka küll pühapäeval mingit tööd tegema et sellel lehel nimesi muuta.täna lõunaaeg puudusid igaltpoolt eesti,läti ja leedu nimed aga nüüd äkki ilmusid algus juttu et on lisatud uued riigid ja seal on kõik baltikumi nimed kirjas aga üldnimekirjas leedu puudub,kaarditootja sellist viga küll ei te.nii imelik või kahtlane kui see asi siin hetkel on aga see mida ma lõuna aeg nägin ja nüüd näen see on rohkem kui kummaline.igatahes minge esindusse ja nõudke baltikumi kaartidega plaati.
ma ei saa aru mida sa arvik võimled siin?
räägid endale täiesti vastu ja peksad segast.
ju siis ikkagi vorst kadus su leivalt et nii leilis oled ja
isegi mitte kaarditootja ametlikku kodulehekülje andmeid ei usu.
kuradi linke sa siin nõuad? sinu enda lingil on ostuvõimalused ja absull
kõik muu info olemas ja ajad ikka oma jonni edasi!??
kui sul midagi tarka öelda ei ole siis hoia oma suu kinni.
näed, on DVD kus TERVE Baltikum on peal ja ikka sa mölised tühja edasi..
loll on loll on loll
Arvik67 :Mõned kuud tagasi targutasid siinsamas teemas, et Ford Mondeole 2011 ei ole Eesti kaarti saada- küll oli mul Hiina navi, jne.Kuigi näitasin oma autost navipilti, vaidlesid ikka vastu! Ega Sa vist neist asjust kõike ikka ei tea ...
Samas käisin selle navi kaardi kohta Info autos küsimas.Kohapeal täitsa olemas ja maksab umbes 160 €.Aga asjal on väike konks,nimelt kui see plaat lugejasse panna siis Eestit,Lätit ja Leedut seal peal ei ole.Ise nad arvasid,et tegemist on pakendamise veaga.31.03 seisuga olid nad teinud tehasesse sellekohase järelpärimise ja ootavad vastust.
Käisin 06.05 Info-Autost uuesti läbi pärimaks navikaardi uuenduse kohta,aga kahjuks oli vastus sama " tegemist on eksitusega ja Baltikumi seal peal ikkagi ei ole"
no nii jälgisin siin seda juttu ja ei hakand enne midagi vahele torkima kui mõni asjalik inimene kindlatest allikatest kindla vastuse saab kas on olemas plaat kus on baltikum peal või ei ole ja nüüd siis lõpuks on ka olemas asjalik ford-i omanik kes ei klähvi umbes vaid uurib asja kindlalt.
mu Fordil navi, kus SD-kaardi pesa seadme esipaneelil, ekraanist vasakult.
Enne kui ise midagi näppima hakkan, küsin, kas selline seade SD-kaardilt muusikat ka mängib?
Ette tänades,
Ü
Kuu aega tagasi Taanist ostetud uus Mondeo, tõi külalised originaal naviga otse minu eestis asuva maja ette. Sain ka navi näppida ja baltikum on täitsa olemas.
see ford oli siis 2010 või uuem ja sellel on mingi baltikumi kaart olemas aga mitte just eriti detailne või kui see auto oli 2007-2010 siis ei olnud tal originaal navi peal.
võite neid linke siia panna niipalju kui soovite aga saage juba ükskord sellest üle ja leppige sellega et DVD-na ei ole olemas sellist plaati kus oleks baltikum peal on ainult põhimaanteed.need lingid on kõik petukaup mis te netist leiate ja kirjas on baltiriigid.seda enam et sellel lingil on 2012 dvd ja kirjas on baltkum.ärge palun võtke neid linke tõsiselt.
Olen jätkuvalt huvitet infost, kas Fordi navi SD-lt mp3 mängib. Ei taha ise midagi tuksi keerata, jagage teavet, palun :)
Lisaks: hetkel on antud kaardipesas EU+Turkey navikaardid aastast 2010. Vähemalt sellel Eesti puudub, kui navi menüüs riikide loetelu vaadata. Poola on idapoolseim riik, mis esindatud antud kaartidel.
Ei usu,et se midagi ära rikub kui sinna SD kaardi pesasse MP-3 failidega kaardi sisse paned.Kui süsteem MP-3 ei tunnista siis ta lihtsalt ei mängi neid.Huvipärast vaatasin manualist aga seal ei ole sellest juttu.Enda autol on kindalaekas selle tarvis USB pesa kus 8GB pulk sees ja mängib küll
tere.see navi on Visteon VNR9000 ja sellele tõesti ei nuputa nende riikide kaarte välja mida te soovisite.ärge lihtsalt tekitage endale liigset peavalu nende kaartide otsimisega vaid pange sinna asendus multimeedia peale mis sobib täpselt sellele autole ja asi lahendatud siis on teil eestikeelne navi heade kaartidega ja paljud muud lisad.need multimeediad ei maksa tänapäeval enam eriti midagi.kui on huvi siis võin teid selles asjas ka aidata.
See zautoz.eu firma müüb küll pirnide näol sellist s*tta et ei kõlba küll mitte kuskile,aga muu sodi kohta ei oska õelda aga vaevalt sealtki miskit head tuleb.
igo kaardid on parimad kaardid mis ültse välja on antud ainult et teil on kindlasti väga vanad kaardid seal peal.kui panna uus igo programm ja kõige uuemad kaardid siis ei saa ükski navi sellele vastu võite selles kindel olla.
te ka ei väsi.see link mis siin antud on see on vufel ja seal ei ole samuti balti riike peal.kirjutada võib ju kõike aga kui ei usu siis ostke see nii nimetatud plaat ära siis veendute ise.saage juba ükskord aru et 2007 keskpaigast kuni 2010 keskpaigani fordi mudelitele ei ole võimalik mitte kusagilt ega mitte kunagi baltikumi kaarte saada.ostke sinna lihtsalt asemele android OS-iga multimeedijakeskus ja oletegi probleemi lahendanud.
Aga kui mul on Denso 7tolline puutetundlik seal originaalis.
Sellel on kõik kliimanupud jms selle maki küljes.
Mingid videod on, kuidas asi on androidi peale kõik kanditud, aga täpsemad viited puuduvad. Ega sellisel juhul mul polegi pääsu kuskile ega... ?
Sry, kuid ma justkui ei leia midagi sarnast.
Võib-olla ei oska ise piisavalt hästi otsida lihtsalt:P
Leidsin mõned foorumid, kus on pandud 2din makk ja siis mingi tavaline kliimablokk sinna... hirmus tuunimine/klaaskiuga mängimine jms, aga et mõni asi otseselt densot asendaks, seda ei leidnud...
Äkki viitsid mõne lingi jagada vms, kui aega leiad, et ise otsida (Y)
Keegi tark äkki saab kinnitada Ford Denso süsteemide kaartide klappivust Jaguari Denso süsteemiga? Väidetavalt pidi sama mängija olema, ainult formaat veidi teine. Ning kui saab, siis äkki keegi viitsib jagada, kust saaks alla laadida Eesti kaarti? Aitäh!
2007-2010 fordidele ärge nähke ültse vaeva baltikumi kaartidega sinna ei saa te nii ehk nii neid kaarte.2003-06.2007 on asi täiesti võimalik denso süsteemile.