ei ole leidnud kuna endal sellise süsteemiga autot ei ole siis on ikka väga raske asja edasi arendada.nüüd on kindlalt olemas asendus android multimeediad ka sellele varjandile kus on kliima juhtimine ka ekraanilt no siis täpselt sama mis teil on.soovitan tõsiselt see originaal välja vahetada kuna see on nagunii üks mõtetu asi.
vaata aliexpressist seal on neid liikund 350-400 euriga.kui sa auto minu juurde tood siis see võib siia nädalateks jääda kuna sellega on ikka palju jamamist ja DVD+DL toorikuid pead ka kilekoti täis kaasa võtma.
olen ise päris tihti näinud aliexpressis kliimaga varjante.kirjuta mõnele müüjale kes müüb ilma kliimata varjante ja küsi kas tal on ka kliimaga versiooni ma usun et mõni pakub sulle kohe õiget asja.
tegelikult käib tava versioonile lihtsalt üks lisa karp juurde mis paneb kliima asju ka näitama ja see asub ka originaalil all aga originaal ei sobi hiinakaga kokku.
arvik kas mulle oma e-maili annad? mul vähe bmw navi kohta kysimusi ei hakka siin fordi teemat solkima :)
võid mulle ise kirjutada ats.nurk@mail.ee kui siia ei taha kirjutada
ära usu igat jama mida ei ole olemas.ford 2007-2010 plaadiga versioonile ei ole ega saa kunagi olema baltikumi kaarte ei ametlikult kui ka mitte ametlikult.sinna lihtsalt ei poogi misagi külge.
Veel vähem usun teie mõla. BMW-l väitsid et moodulile DVD on ilu pärast kirjutatud see loeb ainult CD plaate. Määruste pähe CD plaadid. Mujalt käisin võtsin DVD peal oleva kaardi ja töötab
bmw mk1,mk2 ja mk3 ei loe tegelikult DVD plaate ja seda jura et sinul oli üks nendest ja loeb DVD plaati siis oled ikka üsna rumal aga ford mk4 on oopis teine süsteem ja seda ei leia kusagilt.tasuks ikka ennem harida ennast navide kohapealt kui tarka panema hakkate.edu fordi plaadi otsimisel.
Ma ei viitsi teiega rohkem vaielda. Ütlesin ka tol korral et mul on BMW-l mk4 moodul ja nii on. Vaidlesime vastu et ei.
Mondeo mk4 ehk siis 2008-> on saada navi kaarte. Pole mõtet vaielda olen ise ka näinud et on ja töötab. Peast ei mäleta enam kes seda pakkus.
Näiteks seda, et kas viga tekkis aastaid korralikult töötanud süsteemis või soetatud auto ei hakka üldse koostööd tegema. Ühel juhul on vea otsing, teisel puhul pigem kokkusobivuse küsimus.
Auto mark, mudel, aasta, seadme ja plaadi andmed, see kõik on oluline, ilma milleta võib veel mitukümmend häda ilmselt siia kirja panna...
PS pealkirjas olev auto ei tähenda suurt midagi, kirjutavad kuhu juhtub kahjuks. Siin teemas otsitakse näiteks kojameeste krigina asemel nüüd poltide roostetõrjet: