Varuosad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Audi A4 B6 esisilla remondikomplekt

muzca
22:33 17.01.2017
breaking bad
00:03 18.01.2017
See tavaline hiina ali-express komplekt, mida turustatakse eri nimede alt .Parem võimalus on osta eraldi ühekaupa OE-kvaliteediga kogu set aga tuleb muidugi kallim .või siis valida näiteks RTS või Meyle HD tooted,mis ikka EU- s. tehtud .näiteks motoneti kodulehel eraldi hinnad välja toodud
.
muzca
10:44 18.01.2017
ok tänud, Lemförderi komplekti kiidetakse olen kuulnud, no see muidugi kallis! oman 2003 aasta autot ja ls 220t, hetkel all veel originaalosad,ulme :)
63amg
21:53 18.01.2017
vähe usutav,et kõik õõtsad korraga läbi läksid.tuvasta mis õõts läbi ja vaheta ära
muzca
21:58 18.01.2017
Vaevalt seal jah et kõik läbi on, teeninduses lihtsalt soovitati et vaheta kogu komplekt korraga, ükshaaval vahetades ei pidanud kestma.
looder23
23:51 18.01.2017
Ise olen 9 aasta jooksul oma 2002 a6-l vahetanud sillas pudinaid 3x. Veebruaris sain auto kätte. Enne jaani vahetasin 2 puksi. Umbes 4 aastat hiljem vahetasin päris mitu juppi välja. Oli odavam kui terve silla komplekt vahetada. Viimati, eelmise aasta kevadel vahetasin stabikavarda puksid ja kondid. Ei leia, et iga üksiku detaili lõtku peale hakata kohe tervet silda vahetama. Ei ole la kunagi mingit ulme brändi taga ajanud. Alati läinud jupipoodi jutuga, et remondin endale ning anna selline hea hinna ja kvaliteedi suhtega detailid. Seni olen rahule jäänud.
Vänto
00:27 19.01.2017
Eks kõik taha elada, osta osta osta. A4 kunagi oli siis sai vahetatud neid konte, mis katki olid. Üldse kokku 3tk 100 tuhande peale.
ctäht
08:58 19.01.2017
Asjale tuleb individuaalselt läheneda. Kui muud pudinad on seal terved ja kestavad, ning läbi on 1-2 hooba või need C kondid või rooliotsad vms, siis mõistlikum on osta kallis ja korralik (lemföder vms sarnane) toode ja asendada need detailid. Miks need? Sest järgmised 2 aastat vähemalt muretu.
Aga kui paned korralikud osad ja ülejäänud sild on pudi, ei imesta kui 6 kuu pärast vahetad kõik ära ja need uued pandud detailid ka. Lihtsalt lõhub kiirkorras ära.
Kui vahetad TERVE silla mingi tundmatu hiina X tootja vastu, ma ei julge lubada et need peavad rohkem kui aasta vastu. Vbl isegi 6 kuud ja jälle õhtal.
Kui lased remondikohal osta ja vahetada, küsi korralik ale, osta näiteks lemföder vms koplekt, vaheta kõik ära ja ennem müüd auto maha kui seal sillas midagi laguneb. Seda laseks siis teha, kui mõned detailid on olematud, enamus kahtlased, ala kumm juba katki vms, süstid kriuksumise vastu sinna määret, muud osad roostes.
Mu meelest 300 euri korralikuma detaili eest + 100 vahetus ehk 400 eest sild korda pole küll palju.
Kui nt mingi õõts ise on mingi 50 tk + vahetus.
td
10:34 19.01.2017
Soitnud eestis 130tuhat passatiga siiamaani saksast tulnud veermik,suured ootsad juba hakkavad vahetust noudma, kuigi ulemised taiesti korralikud veel.uks tugevamaid sildu tegelikult kui korralikud jupid.Tuvasta mis ja kui labi sul seal on ja siis otsusta.teinekord moistlikum lammarist saksast tulnud masinalt jupp osta kui poest odavaid.
Fritsu46
14:26 19.01.2017
See lammari teema täiesti idiootne. Ahvid käivad ostams piduriklotse ja õhufiltreid sealt :D Kui juba sarniiri ei kannata poest osta kasvõi mingit hiinakat, isis pole autot mõtet omada. Lammarist on mõistlik (vahest ka mitte, ega turuhinda peab uurima) osta suuremaid kalleimad asju.
td
15:09 19.01.2017
Raagin,et teinekord void lammarist kvaliteetsema jupi saada kui poest odava hiinaka,keegi ei kasi osta ,lihtsalt teinekord kui moni uksik pulk vaja vahetada siis voib seda kaaluda,kui hiljem lahem nagunii terve sild vahetamisele naiteks. keegi pole ostujoust ka siin midagi maininud.ma ei nae midagi halba lammarist 5euroga uuevaarsed kvaliteetsed pklotsid osta naiteks..
to td
16:05 19.01.2017
.....ma ei nae midagi halba lammarist 5euroga uuevaarsed kvaliteetsed pklotsid osta naiteks......

Kas see on nali???
Kes sulle ütleb, et tegu on "kvaliteetsete" klotsidega (ja veel "uueväärsed")???
Sisetunne?
Kanarbik ootel
16:26 19.01.2017
Antud komplekti hinnad siis mis mina sain kui jupphaaval kokku panna:

Lemförder: 514,84€
TRW: 352,5€
Meyle: 328,44€
Kamoka: 184,34€

Autole hiina saasta küll ei paneks. Kogemus olemas ning kestab vähem kui 10 000.
Sama töö vaja uuesti teha ning lõppkokkuvõttes tuleb kallim kui esimesel korral panna OEM pakendaja toode.
td
16:54 19.01.2017
Sa ju naed ometi mis firma on,ja mis kulumisaste...mis vahet seal on siis ,neil klotsidel mis ehk 500km autol kuljes olnud ja siis avariilisena lammarisse toodud? Ei ostagi neid sealt( pole ehk 7a enam lammaris kainud)aga miks ei voiks, kui on naiteks moni pidur kinni jaanud ja uksiku klotsi ara kulutanud jne. Ega siin foorumis saagi ju midagi kirj. kohe arvatakse ei tea mida..kindlasti on vanema ja odavama auto puhul lammarist teinekord abi.
........
17:46 19.01.2017
einoh asjal muidugi pointi on- kui on aega lammarites tuulata, kui ise asja jagad ning jupile peale vaadates võid öelda, kas on korras või ei ning kui on selline levinud auto, mida igas lammaris 10tk, siis annab tõesti autot niimoodi elus hoida ja ilmselt mitte halvemini kui poejuppidega- jupp on jupp ning ütleb ka peale vaadates ära, et kas ajahambast puretud väsinud asi või vähe all olnud uueväärne. kui ise näiteks avariilisi või muidu väsinud autosid taastaks, siis ilmselt käiks lammarites.