See on tegelikult sama kere, nagu tolleaegsel 100 sigaril, mõnede nüanssidega muidugi. Endale ei ostaks, käigukastis õli vahetamiseks on vaja summuti demonteerida :( Valiksin pigem 200 turbo. Aga kindlasti on see üks väga vahva masin kui juhtub korras olema.
Juba sigariga oli omal ajal mõnus sõita, mis siis veel v8 rääkida.
Isiklikult ei võtaks täna endale kaelapeale sellist autot, kuigi aastaid 15 või rohkemgi tagasi oli see auto mõtteis kinnisideeks.
Kahjuks jääb neid vanade autode fänne järjest vähemaks. Ja sellised klassikud nõuavad omajagu hoolt ja armastust kamaluga, et säiliks veel pikki aastaid.
Huvi sellise auto vastu on kindlasti. Väga heas seisus autot(st omanik palju investeerinud) on siin pigem raske müüa, sest hind kõrge. Kõik muud juhud, läheks kindlasti ära. Kevadel muidugi lihtsam müüa.
Vaata selle hinnaga ongi paljudel tundlik teema. Matad harulduse alla näiteks a-la 20K(jah selline summa kaob nagu leiba), et väljast, seest, tehniliselt korralik oleks ja siis ühel päeval müüma hakkad, mõtled et mida panna hinnaks.
Uurid mujalt euroopast hindu ja võrdled. Mõtled, et nagunii ma seda raha tagasi ei saa, mis alla taotud, aga sellegi poolest ei tahaks muidu ära anda. Paned hinna 15K. Kõik vahivad ja ohivad, et mille eest...
Mõni külmanärviga vend tahab lahti saada kiirelt, kuna uued tuuled, viskab mingi 7k turgu. ja lööb käega kaotatud raha..ikka lambivennad ohivad ja vehivad kätega verbaalseid rahvusvahelisi väljendeid.
Enamusel pole õrna aimugi, mis maksab ühe auto korralik taastamine. Mingi Vitali garaazis led pirnide installimine, rulliga auto matiks tõmbamine ja nätsuga roosteaukude lappiminepole pole auto taastamine.
V8 maksab korralikuna (rõhk sõnal KORRALIK) enamus siinsetele ulmehinna, mille eest nad pigem ostavad liisingusse tuttuue Skoda.
Asja point oligi selles, et vaadata, mis huvi kodumaal on. Ma ei ole seda sealt kuuri alt veel välja tõmmanud, seega seisund on vaid sõnadega kinnitatud. Kardan, et üksi ei jätku aega ega ka raha, kuid mine sa tea...Jutu järgi uskumatult heas korras. Olen ennegi kulda sitahunnikust leidnud. Tahtsingi uurida, kas keegi on sedalaadset kullerkupu kroonlehte enne näppinud?
Kirjuta nagu asi on. Pole teie auto vaid soovite vahendada ja selle pealt teenida aga ei ei tea, kas õnnestuks ka müüa. Kuulutusi "tuuakse tellimuse peale" on siin üleval üksjagu.
Kõik sõltub hinnast, sest siin on raske heas korras ja/või hästi hoitud hobiautot müüa. Tegelikult küll mitte ainult hobiautot vaid igat 10+ aasta vanust autot.
Mida ma kindlasti selle kuulutusega ei oodanud, oli et keegi eelarvamuste liider siin hakkaks uusi tsenaariume jutule pookima. Minumeelest kirjutasin selgelt, et minu huvi on pärl päästa, mitte rasvase näpuga toljat enda kukrusse libistada.