Tere audi fännid.mure selline et q7 -mel küljepeal olevate akende ümber tavaline must liist.kas annab neid asendada kroom liistuga....ja kui siis mis kohad selliseid liiste müüvad?ette tänades
Mõni jälle just tahab neid musti liiste, esimene omanik on need lausa tellinud black line paketi näol. C6 Facelift on väga ok näiteks selle paketiga. Maitse üle ei vaielda, mingi kleepimine küll hea mõte ei ole. Äkki on hoopis mustaks kleebitud?
Üle kleebitud need vaevalt on, minu autol oli 2007 aastal standardis see must liist koos mustade katusereelingutega ja kroomitud liistud olid siis lisavarustusena. Täna 2019 on Q7 kroomliist standardis ja black liistude eest tuleb juurde maksta. Mina soovitan küll jätta see must liist, silm puhkab kohe seda pilti vaadates, ma pigem otsiksin sellised tumedad esituled ja on ilus Black Editon Q7 https://iparts.ee/parts/info/valeo/043252
teemaalgataja ju kirjutas "küljepeal olevate akende ümber", mitte aknaposte. näinud neid läikivaid aknaposte enamjaolt slaavi tjuuninguga sõidukitel. üpris kole vaatepilt
Mäletan ühte Passativenda kes unistas niklist katuseraamidest. VAG-i puhul näitab nikkel kõvemat varustust. Iga rohkem nikkel liistuke teeb teisest Passatimehest kõvema venna. Eks see teema olegi ka Q7-mel. Nüüd on siis mindud ülekleepimise teed. No ei taha ju naabrist kehvem olla.
See, et uuel Q7-mel mustad on lisavarustuses on teine teema. Need mustad pole tavalised mõttetud, vaid on "kõrgläikega". Teate küll, odavatel autodel võib seda kõrgläiget näha mustades läikivates uksepaneelides standardis. VAG oskab iga asjaga korralikult pappi teha ja seda isegi nii kallitel autodel nagu Q7.
Vahel mõtlen, et kui uut autot ostma minna siis üsna lihtsalt saaks komplekteerida auto mis järelturul oleks hinnas.