Kia

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Kia Sportage väristab kohalt minnes.

prantsus1
22:04 15.08.2019
Kohalt minnes värin sees,servise mehed väidavad et see on sidurist.See pidi olema kiade viga, jutt käib 2017 a. autost .natuke aitab siduri reguleering, kuid mitte kauaks.auto suht uus 35000km.
...............
06:27 16.08.2019
Kepikast ? Vanasti tähendas siduri rapputamine/värin seda et sidur on kuuma saanud, kas libistatud või on temaga kuidagi kurjasti ümberkäidud. (või ongi mingi tüüpviga)
Aga sul on ju garantii, kui tegemist tüüpveaga siis las vahetavad seda seni kuni garantii.
garantiimyass
10:34 16.08.2019
Kia 7 aastat garantiid on paras naljanumber. Paberil võib kõike kirjutada, kuid reaalselt oled kõiges alati ise süüdi ja ühelegi asjale garantii ei kehti. Ei lahmi niisama, oman ühte kiat ja olen 2,5 aasta jooksul (uuena ostetud) tüdimuseni käinud vaidlemas.
Optima 2017
23:00 20.11.2019
Mul on Optima 2017 1,7 dsl, täpselt samad sümptomid, eriti avaldub siis kui on minek natuke vastumäge, ehk siis kui on raskem kohalt minna. Autospirit ei ole veel "VIGA " leidnud!
stammer
08:15 21.11.2019
reeglina leitakse vead üles kohe pärast garantiiaja lõppu. Seniks tuleb varuda kannatust.
Mahno3
12:43 21.11.2019
Sellised vead, mida ei suudeta leida enne garantiiaja lõppu, tuleb lasta esindusel dokumenteerida kirjalikult. Siis on pärast garantiiaja lõppu midagi, millest rääkida.
haubas
15:55 21.11.2019
kiamies
01:23 25.11.2019
tundub, et jutt käib siiski DCT kastist, mis on topeltsiduriga, mitte nagu viimasel lingil mainitud manuaalkäigukastist.
x
09:14 25.11.2019
Õudne, ostad päris uue auto ja ikka pead mõtlema või kuulma, et ''See pidi olema kiade viga''
Hmmmmmm
10:23 25.11.2019
No kui manuaalkastiga auto paigalt minnes väristab, võiks veidi rohkem gaasipedaali pressida ja vaese siduri kiusamise juba ära lõpetada...
Y
14:45 25.11.2019
Mul oli 2016 a. Optimal sama jama ja vahetati sidur koos korviga välja garantii korras peale kolmandat käiku esindusse. Läbisõit oli ca 100000km ja DCT kast.
Sport ja Age
16:45 25.11.2019
Sportage, 16a. automaat, diisel. Kohalt minnes, eriti külmalt, korralikult võdistab. Ilmselgelt on see kasti probleem. Sõitnud 75000. Peab vist esindust külastama probleemiga. Kas kasu ka on, eks näis.
VL
19:49 25.11.2019
See pole mingi Kiade viga vaid paljude robotkastide taoliste üllitiste viga. Vähesest koormusest ehk vähesest libistamisest tekkib hõõrdepindadele selline kiht, mis külmalt ja eriti niiskelt haakub liiga hästi ja millega elektrooniline automaatsidur toime ei tule. Ma ei tea, kas antud topeltsiduriga asjandusega see õnnestub, kuid ühe teise margi robotiga toimisin nii, et külmalt sõitu alustades lülitasin drive peale, hoidsin ühe jalaga pidurit ja teisega pisut gaasi, lastes sedasi siduri enne soojaks. Seejärel võis sõitu alustada jõnksutamata. Probleem kadus mõneks ajaks ka nt peale raskema haagisega sõitu, mil sidur jälle lihvi sai. Esindused ajavad mingit suva mulli välja ja kas ei tea sellest või ei taha tunnistada seda probleemi.
prantsus1
08:19 29.11.2019
Lähen täna siis uuesti siduri värinaga esindusse. eks siis kirjutan mis sai.
Eelmisele
10:39 29.11.2019
Mis esinduses muidu käid? Kui üks jebib, mine teise.
kaarens
15:07 09.12.2019
@garantiimyass

mis maailmas sina elad, aga viimased 4+ aastat salongist ostetud Kiat omatud ja kordagi pole keegi kobisenud.
jah, garantiis olen ikka mõne korra käinud (rattalaager, tagakojamehe mootor siristas tüütult, abs andur läks läbi, nüüd eelsüüteküünlad vahetati), aga pole kordagi olnud olukorda, et "teie viga", kusjuures rattalaagri viga leidsid nad ise oma algatusel. Alati on kõik korrektselt ja tasuta ära tehtud. tiba üle 100K kellal.

ainus, mille üle võiks viriseda, et võiks kohe veatuvastamisel varuosa külge pookida, mitte "tellime, helistame ja paneme uue aja", vähemalt väiksemad asjad. ma pidin niiviisi üle nädala sõitma ringi ilma ABS-i, veojõukontrolli ega roolivõimuta ringi sõitma, sest näkane 30-40€ andur andis saba.

lisaks, teemasse, mul ka 1,7D DCT ja tõesti on tavaline sarnane olukord, et on jõnkse käiguvahetustel, aga ainult külmal ajal kõige esimesed paar-kolm käiguvahetust madalatel käikudel. sõidu ajal pole kohanud.
hkljkl
09:39 12.12.2019
enne KIA ostmist kohustuslik lugemine: https://epl.delfi.ee/uudised/soomlane-soetas-eestist-auto-mi
da-vaevas-salakaval-peidetud-rike-algas-pikk-jant-remondi-ni
mel?id=88342323

mõni tsitaat (kuna artikkel on tasuline):
"Pöördunud garantiiremondi jaoks Viking Motorsi Tammsaare tee esindusse, sai ta üllatava vastuse. Nimelt ei võetud tema kaebust tõsiselt ja väideti, et halb juhitavus olevatki KIA-le omane."

"Ta oli sunnitud vigase ja ohtliku autoga edasi liiklema, sest Viking Motorsi arvates oli sellega kõik korras."

"Saanud Topservist tõendi vigase roolivõimendi kohta, läks Vilhunen taas Viking Motorsi Tammsaare tee esindusse, lootes lõpuks üle aasta kestnud saagale lõpplahenduse saada." Topservi diagnostikat ei võetud tõsiselt,"

„Peame väga kahetsusväärseks, kui kliendile on jäänud mulje, et teda on koheldud teistega võrreldes teisiti. Kinnitame, et Viking Motorsil on kliente väga erinevatest rahvustest ning kohtleme kõiki võrdselt hästi,”

Kogu jant kestis 14 kuud ja olge mureta, seal koheldakse kõiki võrdselt "hästi", nagu artiklist selgub.
kaarens
09:30 13.12.2019
eks see läbi meedia pasaloopimine on alati kahe otsaga asi. väga võimalik, et oli möödapanekuid.

minu kogemus on säärane, et garantii korras tehakse asju juhul kui:
a) viga on reprodutseeritav (kuuldav, nähtav, tuntav) kohe töökojas
b) viga on näha diagnostika tööriistaga (veakood)

kui on midagi stiilis "külma ilmaga, kiirusel X, vasakpööramisel, kostub heli Y", siis läheb kahtlaseks juba.

jällegi, ei ole isiklikult VM-iga kuidagi seotud, aga üldiselt pole mul seal küll probleemi olnud, ja just viimasel ajal Tammsaare esinduses käinud.
63amg
10:55 13.12.2019
tammsaare kia-s olen minagi käinud.üldiselt pole see seltskond seal sugugi viisakas.nad ei salli absoluutselt seda,kui klient on nendest targem.paned hooldusesse aja ja eelnevalt küsid,kas neil kõik jupid on olemas,et ei pea mitu korda käima.saad üleoleva vastuse,et loomulikult on kõik kohapeal olemas.kahe nädala pärast hooldusest auto kätte saades on loomulikult mõned tööd tegemata,kuna väidetavalt lõppesid jupid otsa.paned uue teeninduse aja ja ootad jälle kaks nädalat
Soovitus
17:28 13.12.2019
Seda esindust tuleks eirata. Mine ükskõik kuhu kia esindusse, teenindus parem, kiirem, probleemivaba.
jee.kim
19:52 13.12.2019
Vanasti, kui mul' KIA oli, kiideti Haapsalu Tradilot- üle eesti käidi kohal.
Alfonsik
13:55 17.09.2020
Stonic, manuaal, 2018. Hüpleb samuti.
AntiOpel
16:17 17.09.2020
Kui hüpleb, tuleks ehk õppida sidurit kasutama korrektselt. :)