Tere.
On mõnel Sorento 2009 xm tüüpi, omanikul veel selline probleem olnud,et masinal on konkreetne vibra sees.Seda just madalatel pööretel kõige enam(1300-1600 rpm/min) ja nagu peale käigu vahetust just.Ja kui ühtlaselt sõita või siis püsikaga on ikka sama vibra.Olen krt.sildades enamus asjad välja vahetand mis vähegi kahtlased tundund,proovind erinevaid velgi,rehve,siis sai käidud just lätis Recros vahekasti ja turbiini kontrollis.Need olid korras ilusti.Ei saa enam aru mis jama on.Ehk siin keegi reaalselt jagab neist Sorentodest või oskab soovitada kuhu pöörduda?
Kardaan ja kõik muud asjad mis masina all on,on vahetatud ja balanseeritud.Veovõllid jne.ka kõik vahetatud.Isegi esindus ei oska öelda milles asi.Proovin kohe seda 1.käiku ja 1600 pööret siis vastan mis teeb.
Proovisin 1.käiguga 1600 pööret ja ei ole värinat,sama ka mitte 2.käiguga.Alles 3.käiguga hakkab vibreerima ja nii ka 4.5.6 käik vibrab 1500,1600 pöörde juures.
. Kunagi uurisin masina kohata,tõsi küll kõige esimese otsa mudeli kohta.
Pärnu esinduse remondimees mainis midagi tüüpveana vahekasti kardaani sisemise nuutide probleemi? Võin siinkohal täiesti mööda panna. Igatahes rääkis midagi vahekastist ja mingisugusest kardaanist (kas äkki esisilla kardaani vahekasti poolne ots vms). Kõik see oli päris jupp aega tagasi.
Xm mudelil on jh see vahekast tüüpviga.mul paigaldatud uus vahekast ja ka need sisemised nuudid ära vahetatud mis kasti lähevad.Hetkeseisuga olen nagu lasknud kõik asjad ära teha mis vähegi kahtlust on tekitand.Jama ongi selles,et keegi ei oska konkreetselt öelda mis seda põhjustab.Päris masendav teema juba sellega.
vaata jah,to esimene kardaan,sillapoolne ots peaks olema nagu pooltelg .pm kui võtad esimese kardaani alt ära,teed maanteel väikse kiirema, siis saad teada kas oli kardaani viga