Kontserti vaatad kodust telekast ja kui kõlarid kehvakesed, siis kontsertipileti eest telli euronicsist või klickist endale mingi kabedam komplekt. Süüa saab ka kodus pliidi taga teha, ei ole need kaks nagu väga esmasvajadused ega isegi teisesed vajadused.
mati1222, sul on võimalus tulla vabatahtlikuks kaasa sõitma kiirabis või siis abimendiks, mõlemas näeb elu, saad omast kogemusest kohe statistikat laduda.
Deus paluks veel kommentaare meditsiini töötajate kohta kes ei olnud nõus ennast vaksineerima ja lasti minna. Tallinna kiirabist last vist 20 töötajat. Ja tean juhust kus haigla peaarst lasi õdedel minna kes ei olnud nõus vaksineerima ja hiljem selgus, et see sama peaarst ei olnud ise ka vaksineeritud. Kindlasti olid kõigil omad argumendid. Paluks kommentaare.
Ja kuidas veel kaitsesüsteemis sandiks süstitutega käituti, 4 kuud vegeteerimist, siis lasti lihtsalt lahti, isegi ajutist gruppi mitte andmata. Töökaitse menetlusse ei võta, ringkaitse missugune. Tegelikult päris hull saaga- sant valmis, tee mist tahad, visati nagu kirbane peni uksest välja
Miks peab kaasa minema, kui tean mida kirjutan. Selge see et on ränki vigastusi ka muidu, kuid kui turvavöö mängu toodi, siis on sellel ka omad puudused.
Rootsit võiks kommenteerida keegi, kes seal pikalt elanud. Mina olen seal olnud vaid loetud nädalad. Aga sealt jäi toona meelde paar asja.
Esiteks on valdav osa rootslasi äärmiselt alalhoidlikud ka ilma riigipoolse suunamiseta. Maskid ja distants ja tõbisena kodusolemine ja vaktsineerimised polnud neile mitte "ülikute vandenõu lihtrahva allutamiseks" vaid enesestmõistetav meede tõvega toimetulekuks, mida (pea) kõik aktsepteerivad. Rahulolematuid indiviide muidugi oli. Kas see tuleb aastasadu järjepidevalt kuningavõimu all elamisest või surströmmingust, ei oska arvatagi. Aga rootslased on omamoodi rahvas, nagu meiegi:)
Teiseks oli Rootsi vanemate inimeste suremus üsna kõrge nii hea meditsiinisüsteemiga riigi kohta. Aga kuna ühiskond seda aktsepteeris, siis pole meie asi kobiseda. Ning kuna noored ka sealmaal said üsna kergesti võitu, siis puhtalt Excelis numbreid vaadates oli COVID ju riigi eelarvele kasuks: vähem pensionäre ja medsüsteemi koormavaid haigeid tähendab väiksemaid kulusid tulevikus. Pole kulukat inimest, pole probleemi:)
Kolmandaks pole märkus teatud ringkondande lootuse kohta getodega looduse abiga tegelda pole sugugi mitte õhust võetud;) Kuigi seda loomulikult keegi välja ei ütle. Õnnetuseks hiina tõbi ei toiminud ootuspäraselt.
Palun ülalolevat võtta arvamusena, mitte tõsiteadusliku analüüsina. Kui on sealmaal olijatelt tähelepanekuid koha pealt, loen huviga.
Mati1222, kuidas Sinu tutvusringkonda neid vaktsiinikahjustusega inimesi nii palju sattunud on? Ja nii õnnetusti veel ametkondlike hammasrataste vahele ka jäänud.
Mida te vaidlete. Niikuinii ei saa te midagi teha sest statistika ja ajakirjandus on hetkel võimul oleva valitsuse nägu. Või siis suurte ravimifirmade nägu. Vahet pole, me peame ise kuidagi hakkama saama.
Deus, jah, on olemas mõlemas elukohas kõikvõimalik hea kontserti kuulamiseks-vaatamiseks(55"). Samuti naturaalheli ettekandev võimendi-plaadimängija kooslus. Ja väga suur klassika vinüülplaatide kogu. Olen sellel ajal tõesti neid kasutanud, muidu olekski see atribuut tolmu koguma jäänud ;) Kuna oleme perega suured sukeldujad, spaa ja veekeskuste külastajad, siis Lõuna-Euroopast saime lohutust, kauge oli küll...
Sain mingid valed süstid vist... kui midagi üldse muutunud on, siis alks ei hakka enam nii kergelt pähe, kaineks saan kiiremini, vererõhk läks korda ja muud näitajad kukkusid ka sinna, kus nad viimati olid mul 15 aastat tagasi. Teine noorus või agoonia, võta sa nüüd kinni.
Deus kas Sul pole tõesti ühtegi tuttavat, kellel pärast vaksineerimist mingid tervise mured? Mina võiks oma tutvuskonnast tuua sadu tervisemuresi pärast vaksineerimist.
Ema aind pole peale põdemist köhast lahti saanud juba 6 kuud. Ühel piigal hõrenes juuksekasv peale astra seenekest, teised vaktsiinid ei teind midagi talle, aasta hiljem hakkas taastuma. Rohkem ei tea.
mina isiklikult ei tea ka mitte kedagi, kellel oleks koroonavaktsiiniga seoses mingeid pikemaajalisi kaebusi. Astra Zenekaga oli kõige rohkem kaebusi vahetult peale vaktsineerimist. kuna nooremate inimest organism reageerib vaktsiinile tugevamalt, siis noortel oli lühiajalisi kaebusi erinevate vaktsiinidega palju rohkem (palavik jms) ning vanad inimesed kaebasid palju vähem. ühe doosilise vaktsiinigag oli noortel kuni 24-48 tundi kõrget palavikku - ehk siis näiteks 24h täitsa siruli olekut.
Küll tean paljusid 35-50 aastasi inimesi, kes enne vaktsiinide tulekut põdesid raskemaid tüvesid läbi, paar muidu tervet inimest sattusid ka haiglasse. mitmed inimesed kaebavad siiani erinevaid terviseprobleeme, mida enne koroonat ei olnud. kuna kõik nad on hiljem vaktsineeritud, siis mõni leiab, et süüdi võib olla ka vaktsiin.
Vaktsineeritutest on paljud hiljem ka koroonat põdenud, aga need põdemised on olnud kõik ikka kerged - 1-2 päeva palavikku ja siis tavaliselt kehv enesetunne läinud, aga väsimust ja rohket magamist on tihti veel paar nädalat.
ja ega enne koroonat inimesed terved ei olnud, samamoodi esines igasugu terviseprobleeme, prargu kiputakse kõike probleeme seostama aga koroonavaktsiiniga. tegelikult ei ole Haigekassa andmetel vaktsineeritute hulgas haigestumine kasvanud, nad ei käi rohkem arsti juures, ei pöördu rohkem perearstile ega ole rohkem haiguslehel.
Mati1222, ka vaktsiinist põhjustet äkksurmaga on samamoodi, nagu kaks aastat tagasi levinud videotega Hiinast, kus inimesed väidetavalt COVIDisse samamoodi jala pealt surid?
Võimalik see on, siin pole kahtlustki. Täpselt nii, nagu Mati1222 võib kolme minuti pärast surra meteoriiditabamusse. Või mina. Või Deus...
# Deus kas Sul pole tõesti ühtegi tuttavat, kellel pärast vaksineerimist mingid tervise mured? Mina võiks oma tutvuskonnast tuua sadu tervisemuresi pärast vaksineerimist.
Sadu? No on Sul ikka suur tutvusringkond! Nagu päriselt. Tegelikult on see jama, sest 150 on loomariigis (mis see inimenegi muud on) karja/parve maksimaalne piir, üle mille ollakse küll suutelised tuvastama liigikaaslast, aga mitte karja liiget.
Minu tutvusringkonnas on ainult paar inimest, kel on olnud pärast vaktsineerimist tervisemuresid ning sel juhul on ka olnud tegu kogenematu meditsiinitöötaja ja halbade asjaolude kokkusattumisega.
Copy: Tais tehti prospektiivne uuring, kus uuriti 301 last 13–18 ja, nii kole kui ka see ei ole, 29%-l esines südame-veresoonkonna kõrvaltoimeid ja 2,3%-l lastest tuvastati ka müoperikardiidi ja perikardiidi või subkliiniise müokardiidi kahtlus. Ja see on seni ainuke uuring, kus ei oodatud, kuni lapsed jõuavad haiglasse, vaid neid jälgiti ning neilt võeti proove nii enne kui peale vaktsineerimist.
Antud uuringud kinnitas ka Šveitsi prospektiivne uuring, nii et siin põhimõtteliselt on olemas sellised tõendid või, ütleme, tõendid kinnitavad asjaolusid, mis peaksid meie terviseametnikud tegema äärmiselt tähelepanelikuks.
Mis oli valitsusametnikel vastu panna nendele uuringutele? Mitte midagi – mitte midagi. Selle asemel, et olla sügavalt mures ja nõuda Euroopa Raviametilt ja tootjafirmadelt lisauuringuid, korrutavad meie ametkonnad aga vananenud infot ja püüavad leida vigu viimase aasta alarmeerivate ohusignaalide uuringute ülesehituses.
To marita57 Vaata oma telefoni, kui palju on sul salvestatud kontakte. Minul on neid üle 1000-e ja ma salvestan ainult need inimesed kellega ilmselt korduvalt suhtlen. Eelpool kirjutasin noorest meditsiini töötajast kes lasti minna, et ei olnud nõus vaksineerima ja vaksineerima ei olnud nõus kuna tema kursusekaaslased, üks suri pärast vaksineerimist ja teine jäi ühelt poolt kehast halvatuks. Ja töökaaslane ei olnud nõus ennast vaksineerima kui tema ema pärast vaksineerimist insuldi sai. Need on kõik lood mida võin tõestada 100%-lt, aga meediast te neid ei kuule.
@Keegi kuskilt 123
no aga tõesta siis - surnud isiku kohta viide kalmisturegistrile või surmakuulutusele - kui inimene on maetud, siis on tema kohta andmed nimeliselt ja sünd-surm kuupäev avalikult kättesaadavad. See, kes on poolest kehast halvatud, palun saada mingid kuupäevalised andmed haiglas viibimisele, pane siia ka sünnikuupäev ja sugu + see, kas ta oli arst/õde ja eriala.
Ja selle mittevaktsineerija kohta, kes sai kinga samamoodi kas on arst/õde, eriala, sünnikuupäev ja sugu. ma huvi pärast otsiks siis konkreetselt tervishoiutöötajate registrist või kuksilt mujalt need inimesed üles ja kontrolliks info paikapidavust. Ma arstide ringkonnas ei ole sellistest tagajärgedest kuulnud. surmajuhtumeid seoses vaktsineerimisega on samas olnud - 2 või 3 oli neid ja neid ei ole keegi ka varjanud. Üks oli päästja, suht noor mees ja Astra Zeneca tagajärjel.
@mati1222
Palun viited sellele Tai uuringule mis tehti vaktsineeritud laste peal ja siis seda kinnitavale šveitsi uuringule.
Paluks linki sellele Tais tehtud uuringule ja ka Šveitsi uuringule, mis lastele tehti ja kus leiti koroonavaktsiini saajatel veerandil SVH komplikatsioone.
Kindlasti käis selle inimese nimi siis läbi ka ajalehtede surmakuulutustest ja keegi ei varja inimese surma.
Teiste kohta ma küsisin lihtsalt sünniaega, mis ala meditsiinitöötajaga oli tegu ja sugu - ei küsinud töökohta ega nime. Mul on siis võimalik endal lihtsalt otsad kokku viia ja tuvastada, kas sellised inimesed on olemas ja kas oli nii, et kolmest kursusekaaslasest 2 vaktsineerisid, üks suri, üks on halvatud ja kolmas jättis seetõttu vaktsineerimata.
@mati1222
Viiteid prospektiivsetele uuringutele palun - Tais ja Šveitsis tehtud siis, millele ise viitasid.
no ja paari lausega võiksid ka rahvale selgitada mida prospektiivne uuring endast kujutab.
@..
See TV3 doc kroonakriisi ohjamisest oli päris asjalik saade - Ratas, Mart Helme, Martin Helme ja Urmas Reinsalu keerasid ikka vindi 2020 kevadel täiesti üle ja sügisel jätkasid samaga edasi. Kui Ratase valitsus 2021 alguses laiali läks ja uus valitsus 2021 jaanuari lõpus osa piiranguid ära kaotas, siis Helmed ja Reinsalu räuskasid opositsioonis, et valitsus ei suuda koroonakriisi ohjata ja küll meie Helmed ja Reinsalu koos Ratasega olime ikka 2020 tublid. Mingist Rootsi koroonapoliitikast ei rääkinud siis Helmed mitte midagi, et teeme ka nii. Hiljem, kui partei reitingule oli kasulikum 180 kraadi enda seisukohti pöörata, siis olid äkki suured vabadusvõitlejad
Rootsi tegi tõesti teisiti ja lootis läbipõdemisega karjaimmuunsuse saavutamisele, paraku see ei töötanud, kuna viiruse tüved muutusid ja tehelikult kehtestasid ka nemad hiljem hulga piiranguid, kuna meditsiinisüsteem ei suutunud koroonaga haiglasse sattujaid enam ravida. vaktsineerimise tase oli hiljem Rootsis ka palju kõrgem kui Eestis.
Eestis oli tegelikkuses alates 2021 kevadest ikka piiranguid suht vähe. See koroonapassi teema oli võibolla üle võlli, aga Rootsis polnud näiteks seda vajagi, sest neil olid enamus inimesi nagunii vaktsineeritud.
Kokkuvõttes Ratas, Helmed ja Reinsalu rakendasid Eestis 100% Hiina koroonapoliitikat, Kaja Kallase valitsusest alates liiguti tegelikult Rootsi koroonapoliitika suunas ja mingi hetk olid meil juba piirangud isegi väiksemad kui Rootsis olid.
Helmede ajal sundvaktsineerimist ei olnud. Kõik, jutul lõpp. KaKa valitsus aga oleks sellega lõpuni välja läinud, kui mujal maailmas teised tuuled puhuma hakanud ei oleks.
Seetõttu on väga lihtne valik, kellele oma hääl valimistel anda.
Naljakas on see, kuidas nüüd räägitakse mingist amnestiast. WE ARE SOWWY.
Hilja , sõbrakesed, hilja.
Ratase ja Helmede aeg ei olnud veel vaktsiine olemaski. Aga Ratase ja Helmede aeg telliti Eestile vaktsiinid ära ja nii, et jätkuks kõigile ja rohkem veel :). Arvestades kui usinad olid Helmed ja Ratas valmis riiki lukku keerama, lapsed koolist eemal hoidma jms, ja Kässar arvab, et nad enda Eestile tellitud vaktsiine ei oleks kasutusele võtnud või? :)
Arvestades kui vähe inimesi Eestis lõpuks ennast vaktsineeris, siis kus see sund oli?
EKRE ja Keskerakonna vaktsiini, lukustamise ja muu poliitika tõttu, mispärast keskmine inimene vaesub meil iga kuu alates nende läbi viidud maksureformist, ei saa nemad enam ühtegi häält, sai võimalus antud aga ahvikari, mitte miski valitsejapunt. Tulge nüüd teemasse tagasi ja jätke poliitika välja.
Matil on uuringud välja toomata, kässar võib lihtsalt ära minna.
@mati1222
2020 aasta märtsis oli Ratase valitsuse liikmetest eriolukorra kehtestamise tulised pooldajad (sh koolide kinni panemise pooldajad) Reps, Reinsalu ja Martin Helme. Kuna tollane Terviseameti juht Merike Jürilo ja Terviseameti erakorralise meditsiini osakonna juht Martin Kaddai olid rangete meetmete vastu, siis oli sama meelt ka Tanel Kiik. Jüri Ratasel vist mingit kindlat seisukohta ei olnud, Mart Helme kohta ma ei tea.
Kuna Tanel Kiik ei jaganud Helmede hilisemaid rangete meetmete vaateid, siis taheti Kiik ametist lahti kangutada. Ratas ei olnud sellega nõus ja siis saadeti kompromissiks Terviseameti juht ametist minema ja ise lahkus Martin Kaddai.
Vaata Mati neid 2020 märts, aprill ja ka mai kuu valitsuse pea igapäevaseid pressikonverentse - seal olid pea alati kohal Ratas, Martin Helme ja Reinsalu. meestest õhkus piirangute osas enesekindlust, jutt piirangute eirajate suhtes oli karm, eriolukorda ei tahetud pikalt lõpetada, Martin Helme rahandusministrina laenas aga hoogsalt raha ja lubas ettevõtjatele kõik seisakud kinni maksta. laenuraha jagati vasakule ja paremale laiali.
Politsei käis karantiinis olemist kontrollimas, milleks andis korraldused valitsus ja siseminister Mart Helme.
@mati1222
Kuula palun mida rääkis Martin Helme 22.02.2021 Riigikogu ees ca 1 kuu peale seda kui Ratas peaministri kohalt tagasi astus
Sõnavõtt algas: „Tahaksin öelda, et vaene Eesti. Tuli Kaja Kallase valitsus – kütuse hind hakkas tõusma ja koroonanumbrid lähevad läbi lae."
ja alates 3:04 "Eesti 2020. aastal on Euroopa üks musternäidis riike koroonaga toime tulemisel" - Ehk siis Martin Helme kiitis Hiina koroonapolitiitika rakendamist Eestis kus ta ise oli tulihingeline osaline. 2021 suvest muutus Martin Helme jutt 180 kraadi, kuna Euroopas hakkasid piirangutele vastu protestid ja Helme haistis siin võimalust populaarsust kasvatada (Eestis olid 2021 aasta suveks aga võrreldes enamus Euroopa riikidega väga leebed piirangud).
eks see oli mõnel mehel väike test- kas on võimalik kõva käe poliitikat rakendada ja kui oleks olnud, oleks ka võim tema käes olnud ja võim teadagi on tööriist, vahend enda ambitsioonide täideviimiseks. seda täielikku võimu näeme praegu näiteks idakaares. mõni võib ju seda vandenõuteooriaks pidada ja usub siiani, et see oli üllaste eesmärkide täitmiseks, eesti rahva elushoidmiseks, aga eks silmaklappidega jääb nii mõndagi nägemata ja mõistmata ning diktatuuri algeid peetakse tihtipeale tõeliseks riigimehelikuks käitumiseks.
Dr Valteri suguse jutte uskuma jäädes , siis Hitler oli ka tore poiss ja suur humanitaar, kes juute päästis ahju ajamise eest. Eks noori ja lolle on võimalik sellise kelbasega ninapidi vedada, aga vanusega muutuvad inimesed targemaks ja labane valetamine ei lähe läbi.
Muud hullu pole, aga dr Valteri kelbast uskudes võib palju noori süstla otsa hüpata ja oma elu ära rikkuda.
Esmalt virtuaalne õlapatsutus Dr. Valterile, et toob sellesse läppunud kivipallurihigist lehkavasse lõime natuke mõistusepärast värsket briisi. Palun jätkata:)
Siis aga Kässarile verbaalselt molli ja kõwasti: ma pole mitte kunagi valinud selgrootuid sulisid reformierakonnast! Ma olen viimased kahed valimised pidanud kasutama ainsat vastuhääletamise võimalust - rikkunud valimissedeli oma sõnumiga valimiskomisjonile. Et meie ajakirjanikkud ei suvatse tuhandeid rikutud sedeleid (mis on ainus viis anda vastuhääl valitseva lolluse ja varastamise vastu) üldse millekski mainimisväärseks pidada, on ajastu märk.
Teemasse puutub asi sedapalju, et mitte ükski meid valitsema sattunud erakond ei ole kudiagi eriti hästi hakkama saanud tõve ohjamisega. Teisipidi: õnneks ei ole tehtud ka pöördumatult suuri lollusi. Küpsetatud kobarkäkid on rahaga praavitatavad, massilisi hukkumisi ei ole olnud.
30a on see jama kesnud ja kestab edasi. alustame meie valimisseadusest, kus ei valita isikuid, vaid erakondi ja lõpetame sellega, et kõik, kes siiani pumba juurde saanud, alustavad oma jeaolu kindlustamsiest. Ülivõrretes valimislubadustest on peale "koalitsioonikõnelusi" saanud mõttetu mõmin ja kedagi ei koti, et olid kõva mees lubama, aga s.ttagi ei teinud. Ja järgmistel valimistel kordub sama. Ega meie valija targem pole kui idapiiri taga- käikase tuima näoga kasti juures ära, et "kodanikukohust" täita ja kõik. Eriti just vanemaealised ja penskarid on selline nüri rahvas, kes juba vene ajast on harjunud valimas käima, neid on kerge lollitada igasugu mesijutuga ning nad ei süvene üldse sellesse, mis tegelikult toimub. Lihtsalt mõtlemisvõime piiratus takistab seda.
Enne ei muutu midagi, kui hakatakse valima konkreetseid inimesi ja tekib võimalus neilt mandaat ära võtta kui tüübist essugi tolku ei ole. Tekib kandidaadi isiklik vastutus, tekib ka mingi riigi moodi asi.
Ma loodan, et mõistad, et ma ei kirjuta siia foorumisse ühtegi nime ega numbrit.
Kui Sa arstide ringkonnas suhtled, siis uuri neid Tallinna kiirabi töötajate argumente, kes lasti minna, miks nad ei olnud nõus vaksineerima. Ilmselt nad teavad midagi rohkemat, kui info mis on Teieni jõudnud.
Kirjutan siis veel mõned lood;
Naise õde kes oli tööpärast sunnitud vaksineerima, muidu oleks töökoha kaotanud, oli pärast esimest süsti täiesti korrast ära. Käis perearsti ja eriarstide juures vähemalt pool aastat, ennem kui hakkas taastuma. Ta ei suutnud isegi vetsus käia nii, et kops koos ei olnud. Ning selle jama peale kirjutas perearst temale tõendi, et teist covid süsti tema kindlasti teha ei tohi. Kahjuks tööandja ei pidanud seda tõendit millekski.
Sugulane, kes pidas vajalikuks end vaktsineerida ka teise süstiga sattus EMO-sse kolm kuud pärast teist süsti. Temal oli sitt enesetunne ja puls 150. Aga oh imet, kui EMO arst ütles, bingo, Sa oled täna kolmas samade sümptomitega ja eelnevad kaks olid sama moodi kolm kuud tagasi teise Covid vaktsiini süsti saanud. See lugu on ühest väiksest Eesti linnakesest.
Või lugu noorest meesterahvast, kes pärast süsti sai sellise närvikahjustuse, et temal ei olnud võimalik enam kui neli kuud tööl käia.
Või looke ühest pealinna perearstist, kes ei olnud nõus oma hoolealust noort inimest vaksineerima Covidi vastu vaid teatas konkreetselt, et tema seda süsti temale ei tee ja kui tema peaks seda ikka tahtma, mingu kuskile mujale. Ja see juhtus siis, kui perearstidele maksti vaksineerimise eest. Miks perearst keeldus? Kas ta teab enamat kui meie?
Või lugu statistikast, kui tuttava vanaema, kes sai kodus insuldi ja viidi haiglasse, ning seal tal Covid tuvastati ja 4 päeva hiljem suri. Imestus oli suur, kui küsiti, et kas võime surma põhjuseks panna Covid, siis saate matuse toetust 300.-€
Ma nägin siin ainult hunnikut paanikahoogude ja ärevushoogude kirjeldusi. Arvestades, kuidas see covid ajusid keeras, siis see on normaalne nähtus, et suurem protsent inimesi vererõhuga 150 (mis pole mitte midagi tegelt) kuni 250 EMO’sse satuvad. Kui hunni eriarste ka veel läbi käidud, siis ongi tegu pigem psühhosomaatilise asja kui füüsilise veaga. Palun nüüd mitte sõnu väänata vaid lugeda veelkord! Ma ei ütle, et asi on ainult peas kinni. Kui aju ütleb organismile, et sul nüüd on stt olla, siis sul on stt olla! Selle vastu aitab ainult hunnik teraapiat, kes palderjani, kes etanooli, kes kalakorgi vahtimise, kes rallisõitmise läbi.
Püüa nüüd deus aru saada, et ei ole kahte erinevat asja- sinu maailm ja ülejäänud maailm- sa siiski elad samas maailmas kõigi teistega, aga ikka suhtud nii, et see ei ole võimalik, selliseid asju ei juhtu, nad on ise lollid. Kui mul oli eelmine nädal nohu, siis oli see päriselt, mitte et aju hakkas mulle pähe määrima mingeid sümptomeid, mida tegelikult olemas ei olnud ja ma ise mõtlesin oma lolli peaga enda nohu välja.
Kas sa nohuga arsti juures käisid? Ei käinud… Ma täitsa usun, et sul päriselt ka nohu oli aga ülal kirjeldatu ei vasta sellele kategooriale küll mitte kuidagi. Või sa tahad väita, et kõik ongi peas kinni ehk pole võimalik haigusnähtusid ette kujutada nagu surisev käsi, valutav näopool, platseebo kaudu tervenemine jne?
Ületöötamine väljendub vahel näiteks infarktihoona aga paned juhtmed külge ja tutkit, närvikava vingerpussitab hoopis. Ei tasu alahinnata piirangute ja teadmatust tundmatuse ees hirmu psühholoogilist mõju ja kõike kohe vaktsiini kaela ajada! Ei eita vaktsiini kõrvalnähte, need paberi peal kirjas suisa aga ei talu ka siinset jama, et kõik vaktsiini süü!
Perearst ei teinud sutsu, sest see oli vastunäidustatud!
Ei ole mingit vandenõud ja "teadis rohkem"!
Kujutad ette, on ka teisi ravimeid ja ka vaktsiine, mida ei tohi teha, teatud vastunäidustuste korral...
@Keegi kuskilt 123
11.12.2023 9:18 kirjutasite "Need on kõik lood mida võin tõestada 100%-lt, aga meediast te neid ei kuule"
niipalju siis tõestamisest. Ma arvan, et kui ei ole võimalik mitte midagi avaldada, mida saaks kontrollida (kasvõi selle konkreetse väikse haigla nime), siis pole mõtet ka neid lugusid üldse postitada.
Matusetoetust on makstud hoolimata surma põhjustest, lahkunu või matja elatustasemest, kõikidele. olenevalt kohalikust omavalitsusest ongi matusetoetus olnud 250-350 eur kandis viimastel aastatel.
Kuna vastuväitlejaid on palju üldised kommentaarid.
Keeruline teema ja sõnavõtte on seinast seina.
Informatsiooni kättesaadavusest.
Maailmas olevat nüüd 8 miljardit inimest.
Kui kuskilt midagi lugeda, kuidas saaks olla kindel, et kõik, kes näiliselt on kirjaoskajad, saavad ikka aru mida esitavad või et neil ei ole mingeid tagamõttega kiikse?
(Jah, ka siis, kui nimeks satub olema Helme.)
Kas miljonid viroloogid (need kes vaktsiine välja töötavad ning ülejäänud kes teemat mõistavad) on rohkem kui saja aastasel kogemusel põhinevast kõrgharidusest hoolimata antivaxxeritega võrreldes väga lollid inimesed?
Aga paraku elu meie planeedil on täna selline just tänu teadusele. Selle puudumise alternatiiv oleks pime keskaeg ja ega me siis ei istuks ka siin foorumis.
Ravimi instituudid on lihtsalt kellegi rahamasinad?
Nii see paraku enamasti tõesti on, et ka teaduses on kõige efektiivsem erakapital.
Antud teemas ei ole meil paremat valikut
Räägime test perioodist.
Kas teadus peaks olema aastakümnete jooksul suuteline optimeerima ehk kiirendama oma töö tulemuste juurutamist igapäevaellu?
Vaktsiinide valdkonnas on see ülioluline, sest uute viiruste puhul ei ole palju aega ning mRNA põhisel lahendus on uute vaktsiinide loomisel just kiiruses suur tähtsus.
Pealegi on mRNA vaktsiide tööpõhimõtet ka juba varem testitud ning just nende uudne tööpõhimõte võimaldab kiiremat testimist.
Teaduse arengus on tehtud vigu, kuid neist on õpitud ning täna on kontroll 100 korda tõhusam, kui 50 aastat tagasi.
Tõenäosus, et elu meie planeedil hävib kokkupõrke järel asteroidiga, kui vaktsiini läbi, on kordades suurem
Kas keegi tunneb kedagi kes tunneb kedagi kes tunneb kedagi ……
Eelneva vastusena ma ise, minu perekond 8 inimest ega isiklikud lugematud tööalased kontaktid ei tea ühtegi tõestatud vaktsiini kahju juhtumit.
Korruta see läbi ja saad vähemalt 5000 negatiivset ehk isegi kui tüsistusi esineb siis tõenäosus jääb alla promilli.
Noori inimesi on meie hulgast terviseriketega lahkund ka enne Covidit ja kui noore inimese tervis ütleb üles päev pärast vaktsineerimist, siis paraku ei ole võimalik seda 100% vaktsiiniga seostada, sest nii on ka varem juhtunud
Statistikast ei nähtu absoluutselt mitte mingisugust noorte suremuse kasvu Covid viiruse perioodil. (kui üldse, siis on see 1000 osa protsendist)
Samuti ei ole haiglate uste taha tekkinud vaktsiini ohvrite järjekordi nagu võiks mõnest postitusest järeldada.
Olen põdenud Covidit enne vaktsiinide tulekut, põdemisjärgseid tüsistusi ei ole märganud.
Kuid pikema perioodi puhul ei oska eristada looduse poolt kaasa antust.
Vaktsiine olen saanud hiljem vähemalt kaks korda, võibolla ka kolm.
Ei mäleta, sest ise täppisteadusega tegeledes saan aru, et interneti ajastul ja tänaste kontroll protseduuride puhul üks vaktsiin ei saa olla inimkonna saatuse määraja.
vaata, deus, surisev käsi, valutav näopool, enese avastamine näoli põrandalt, kõik on aju vingerpuss, ainult, et ühed ütlevad, et see on vaktsiinist ja teised kes usuvad vaktsiini kõikehõlmavasse jõusse, see loeb neid kõrvalnähtusid kõigeks muuks, aga mitte vaktsiiniga seotuks, aga mõlemad käivad arstide juures ja otsivad neile lahendusi, mida ei leita, aga kindlasti kinnitatakse, et ei ole seotud vaktsiiniga. kas ikka aju mängib vingerpusse? või paneb miski aju vingerpusse mängima?
Looder23, mis on alternatiiv? Põeme läbi ja kui Looja annab, jääme elama?
Deus ei ole eitanud vaktsiinide võimalikku kõrvalmõju, nagu ka teised siin sõna võtnud. Paraku enamus väidetavaid kõrvalmõjusid ei ole üheselt vaktsiiniga seotud rohkem, kui peal vaktsineerimist auto alla jäämine:)
Selle "miski" osa ma seletasin ära või on see vastuvõetamatu, et pidev hirmu all elamine mõjub psühholoogiale kallutavalt? Jah, kas aju ikka mängib vingerpusse või mitte? Sellele annab vastuse EMO's istunu, kellel ei avastatud mitte midagi ja see, kes käis 6 kuu jooksul kõik eriarstid läbi ja mitte midagi ei avastatud. Loomulikult ei saa ju olla psühholoogia süüdi, olen ju täiesti terve mees ja tahan seda kõike saada, mis mõttes mul aju petab ülejäänd organismi närvikava??? Ma olen tugev!
Jajah... kinnitage endale seda.. Lihtsam on süüdistada tundmatu päritoluga tundmatu viiruse VAKTSIINI kui viirust ennast või midagi muud loogilist.
deus, ise süüdistad teisi lugemisoskamatuses. kirjutasin konkreetselt, inimesel on tevise häired, aga ise raiub vastu, et ei ole vaktsiinist. Millest siis see hirmu all elamine? nakatumine koroonasse? juttt oli, ei süüdista vaktsiine, aga ikka tervisehädad. algasid pärast vaktsineerimist. või siis oli ikkagi hirm vaktsiini vastu nii suur, et hädad lõid välja, aga ei tunnista/süüdista vaktsiini? mõlemad käivad arstide vahet. mis põhjustab neil siis neid vaeguseid?
võsa, vaktsiin vabatahtlikuks. ära nüüd ütle, et meil oligi vabatahtlik. kas vaktsineerid või lahlkud töölt. pole nagu eriline vabatahtlikkus. ma pole ka kunagi olnud selle vaktsiini vastu, aga just paljudel juhtudel puudus vabatahtlikkuse printsiip. süsti, siis saad kinno, restorani, reisima ja töökoht jääb alles. ma olen olnud alati poolt, et kes soovib, see vaktsineerib, aga hakkas hull ajupesu. alustati, et kui vaktsineerid, ei nakatu...jne, olen juba sellest kirjutanud, ei viitsi rohkem. lõpetades, ega ta sitt vist eriti ei aita, aga vaktsineerige ikka ja nii tihti kui saate, isegi võimalik juba 2 kuu tagnt uus sähmakas. sigahästi aitab.
ja muide, läbipõdemine ongi väga hea. põdesin läbi, mitte sittagi ei juhtunud. näed, elan. naine, elab. laps, elab. tuttavad kõik elavad. naabripoisile kutsus ta naine kiirabi. haiglasse ei viidud. ta tugevas ülekaalus. mina riskigrupis. koroona oli nagu noku näitus. ainuke põhjus, miks kahtlustasin haigestumist, oli ületöötamine. kui oleks saanud tööga tagasi hoida, korralikumalt toituda, poleks sedagi olnud, tõenäoliselt. ei olnud enne koroonat 2,5 aastat haige ega pole ka pärast koroona põdemist haige olnud. aasta on nüüd möödas. 81- aastane vaktsineerimata isa pole põdenud koroonat, kuigi jõlkus koguaeg igalpool ringi. see mees ei seisa pudeliski paigal.
kui inimene ei suuda panna 1+1 kokku, ja jaurab oma soga edasi, siis polegi midagi teha. vaktsineerigre ja elu jätkub lillena. aga ärge tulge ajama, et see on ainuõige lahendus ning maailmapäästja. nagu näha, pole see ega teine.
Looder 23 jutt on küll otse vandenõuteoreetikute käsiraamatust: täpselt nii mina kujutaksingi ette Vanderbiltide orkestreeritud vandenõud rahvastikuarvu piiramiseks. Külvame segadust ja tekitame kahtlejaid. Edasisega saab loodus ise hakkama. Kõlab, nagu odav plaan?
Hirmkalli ja küsitava efektiivsusega vaktsiinidega hakata sama tegema pole efektiivne. Praeguse teadmise alusel küll ei saa kuidagi öelda, et vaktsiinid kuidagi efektiivselt rahvastikukontrolli ülesannet täidaks. Samas on möödas vaid rammus poolteist aastat esimesest sutsakast, võib-olla pole loendur veel nulli tiksunud, eksole:P
Vaadates ümberringi, siis võib-olla polegi nii paha lasta looduslikul valikul oma tööd teha...
Kaasnevaid kahjusid saab muidugi palju olema:(
Ahjaa, sellest väidetavast sundvaktsineerimisest. Meele ära lahutamise kohad, läbupaigad ja töökohad olid lahti ka läbipõdenutele tõendi alusel, ei tasu fakte nii räigelt ka väänata.
Lisaks ütleks, et kes siin 1+1 ei oska nüüd teha? Käega katsutav suletud ühiskond + surve loodrite poolt, et ära vaktsineeri + soovitus terviseameti poolt, et vaktsineeri või ajada kogu krempel lihtsalt vaktsiini kaela… See isemõtleja staatus ei taha kuidagi sobida ikka paljudele, peabki näpuga ette näitama ja sundi rakendama.
PS! Mul on kontoris 4 vaktsineerimata inimest, 3 nendest läbi põdenud, üks on täitsa puutumata. Ehk siis ära hala töö pärast, töö ja töökoht on valik elus ja pole muutumatu konstant.
Fakt oli see, et põdemise tõend kehtis pool aastat, vaksiku oma aasta- jällegi arvas väike osa inimkonnast, et on loodusest targem ja et teatud osa ühiskonnast tuleb rohkem diskrimineerida kui teisi.
...töö ja töökoht on valik elus ja pole muutumatu konstant.
justnimelt- see on inimese enda valik, aga kui tööandja hakkab sulle ütlema, et sellele tööle sa teatud põhjustel rohkem ei sobi ja need põhjused ei ole sinu ametioskustega seotud, sest oma tööd sa tegelikult oskad, aga ikkagi pead lahkuma, siis pole töö enam inimese vabatahtlik valik, vaid sunnitud valik äraelamiseks.
minul oli kokkupuude Kaitseväe ja Politsei vaktsineerimise eelse ja järgse koroonasse nakatumise olukorraga. Kuna Kaitseväes ja PPA-s tehti vaktsineerimine ära suht korraga ja enne kui suurtele massidele vaktsiinid kättesaadavaks muutusid, siis enne vaktsiine oli ikka kaitseväes ja PPA-s haigestumine koroonasse konkreetselt tööd oluliselt segav. kes oli haige, kes oli garantiinis. paljud olid 2 nädalat töölt koroonaga eemal ja haigus andis veel nädalaid hiljem tunda. PPA-s ja Kaitseväes on ju enamus muidu terved ja ka füüsiliselt vormis mehed ja naised.
Peale vaktsineerimist (tehti sisuliselt kõikidele korraga) muutus olukord mõne ajaga täielikult. nakatumine töökollektiivi siseselt ja haigestumine langes drastiliselt ja keskmine koroona põdemine muutus oluliselt kergemaks.
PS: veel eelmisel nädalal olin ühel koolitusel koos PPA ühe üksuse inimestega ning kuulsin kahe PPA inimese omavahelisest jutust, et küll oli ikka hea, et saime koroona aeg kahest antivaxxerist lahti ja võtta asemele uued inimesed. ka Kaitseväest kuulsin varem, et kaks Peastaabist mittevaktsineerimise tõttu kinga saanut olid juhtumisi ka sellised, kellega oli juba aastaid tööalase meeskonnamängu probleeme olnud. Sellist olukorda, et näe kahju küll, et peame hea ja asendamatu kolleegi minema lööma, ei kuulnud kuskilt. Võibolla neid oli, aga nende puhul pigistati silm kinni :)
@Kässar
aga miks Sa seda postitad?
iga aasta sureb Eestis jala pealt ja ootamatult mitukümmend-mitusada vanuses 40-55 aastast meest. Põhjus on tavaliselt seotud mõne südame veresoonkonna haigusega. või vähk, aga vähk ei ole ootamatu. lisaks enesetapud ja õnnetusjuhtumid, mida on Eestis iga aasta selles vanusevahemikus meeste kohta mitukümmend. noore inimese surm tekitab alati küsimusi, et mis juhtus?
Eesti suremuse statistikas ei ole kroonaajaga mingit anomaalset hüpet suremuses toimunud. ainult vanemaid inimesi kes surid kas ainult koroonasse või siis koroona tõi lisaks muudele haigustele surma lähemale, suri tavapärasest keskmisest aastal 2021 oluliselt rohkem. Samas nende arvelt kes surid 2021 koroona tõttu varem kui võibolla muidu oleks surnud, on meil lähiaastatel vanainimeste hulgas suremus mõnevõrra võiksem.
Eks igaüks otsustab ise, kas 2021, vaksimise tippaasta, on anomaalne või mitte. Ca 3000 lisasurma võrreldes keskmisega.
Tuhanded ja tuhanded tippsportlased on kokku kukkunud viimase paari aasta jooksul. Kokkusattumus muidugi vist jälle.
Toon näiteid selle pärast, et te ei usu ju mitte midagi. On vaja tuua elulisi näiteid.
Kui lennuk taevast alla kukub, siis võetakse pulkadeks lahti kõik lennukiga seotud hooldusajalood jms.
Kui inimene kokku kukub ja sureb, siis mitte keegi ei räägi süstist, mis vahetult enne kukkumist manustati. Sellest ei tohi rääkida.
Dr Popsu kukkus jahuma" Died suddenly" peale, et maailmas on 8 miljardit inimest. No shit Sherlock. Millest me oleme siin kogu aeg rääkinud? Ma isegi postitasin video selle kohta sellesama teema alguses, et 5 miljonit koroonasurma 2 aasta jooksul 8 milrjadrist on kärbse...tt. Kusrjuures see arv oli veel räigelt üle võimendatud, koronn läks külge kõigele. Iga kopsupõletik oli nüüdsest koronn, sest selle eest sai lisapappi küsida. Seejuures veel, enamus surijaid olid 85+ mitme kroonilise haigusega.
Toon veel ühe näite, kui taandada kogu maailma rahvastik 8 miljardit 100 inimese peale, siis arvake ära, palju neist umbes üle 65 eluaasta elab? Umbes 8 , kuskilt lugesin.
Vot sedapsi siis nende arvudega ja selle pandeemiahullusega.
Mis on kurb, on see, et noored inimesed , kellele see haigus ohtlik pole, on hüpanud süstla otsa ja nüüd paljudesl südamed tuksis.
Krista Fischer 17.09.2022: "See on vist igipõline probleem, et skeptikutel, vastastel ja alternatiivsete mõtteviiside pooldajatel on palju rohkem kindlat kõneviisi, sest nad väga usuvad sellesse. Aga teadlased on igavesed kõhklejad ja kahtlejad."
Ka Kässar Teie esitate väga kindlas kõneviisis enda nö "faktilist informatsiooni", kuigi Teil ei ole enda faktide kinnitamiseks mitte midagi muud kui suvaliselt õhku visatud retoorilised küsimused, juhuslikud numbrid ja sündmused.
Aga usk on Teil enda esitatud informatsiooni vankumatu.
Päris hea meelelahutus, mõtlejad argumenteerimas "mina ten" stiili viljelevate radikaalidega. Edu saavutamise tõenäosus umbes sama suur kui pommivööga tüübile selgitada, et jumalat pole tegelikult olemas...
"Kas miljonid viroloogid (need kes vaktsiine välja töötavad ning ülejäänud kes teemat mõistavad) on rohkem kui saja aastasel kogemusel põhinevast kõrgharidusest hoolimata antivaxxeritega võrreldes väga lollid inimesed?"
Eksperdikultus, haridusekultus. Ajaloost on teada juhtumeid, kus eksperdid arvasin, et asjad on nii, aga tegelikult ikka ei olnud.
"Aga paraku elu meie planeedil on täna selline just tänu teadusele. Selle puudumise alternatiiv oleks pime keskaeg ja ega me siis ei istuks ka siin foorumis."
Kui sa võtad raudkangi ja kangutad selle abil kivi maast lahti vms , siis kas sa arvad, et see oli tänu teaduse arengule või? Paljud asjad on leiutatud katsete tulemusel. Kas arvad, et ahv arenes sedaviisi, et luges õpikuid ja tuupis teadust pähe või.
"Vaktsiinide valdkonnas on see ülioluline, sest uute viiruste puhul ei ole palju aega ning mRNA põhisel lahendus on uute vaktsiinide loomisel just kiiruses suur tähtsus.
Pealegi on mRNA vaktsiide tööpõhimõtet ka juba varem testitud ning just nende uudne tööpõhimõte võimaldab kiiremat testimist."
Kui uskuda teooriat,siis maailmas pidi olemas olema noniljon erinevat viirust , mis siis koguaeg veel omakorda muteeruvad jne jne. Täis kelbas, kui usud, et keegi suudaks nende mutatsioonidega sammu pidada kuskil laboris erinevaid gemüüsesid kokku segades.
"Tõenäosus, et elu meie planeedil hävib kokkupõrke järel asteroidiga, kui vaktsiini läbi, on kordades suurem"
K. Mullis kartis ka asteroidi kõige rohkem.
"Kas keegi tunneb kedagi kes tunneb kedagi kes tunneb kedagi …"
Jah, tunnend. Kuigi juba penskarid , kuid olid eelnevalt väga kõbusad. Ühest on alles jäänud vrakk peale insulti ja teine läheb opile, kuna avastati kasvaja.
"Samuti ei ole haiglate uste taha tekkinud vaktsiini ohvrite järjekordi nagu võiks mõnest postitusest järeldada."
Sinna ei ole mõtet minna , sest kui nimetad vaktsiini tüsistust, siis on tegelikult juba ohtlik isegi sinna minna. Nad kustutavad su veel meelega ära ja pärast panevad kirja, et koronn. Kas sa arvad, et neil on raske teatud farmakonidega ebameeldiv element ilma suurema kärata vaikselt ära kustutada ja seejuures koroonahüsteeriat veelgi üles kütta? Võimalik tsenaarium - lõdvestid ning hingamisaparaatu. Isegi kui ellu jääd, siis kopsud on sidekudet täis. Hingamisaparaadid nimelt tekitavad sidekudet.
"Ei mäleta, sest ise täppisteadusega tegeledes saan aru, et interneti ajastul ja tänaste kontroll protseduuride puhul üks vaktsiin ei saa olla inimkonna saatuse määraja."
Vaktsineerimise ajalugu on väga pikk. Ütle, mis täppisriistu kasutati 100 aastat tagasi viiruse kindlaks tegemisel jne jne.
Mõtle natuke selle peale ja saad aru, et see on üks suur muinasjutt. Tänapäeval toetab seda muinasjuttu veel ilusad arvutigraafilised animatsioonid viirusest ja nn elektronmikroskoop. Kui aga natuke uurida, kuidas üldse elektronmikroskoobi jaoks materjali ette tuleb valmistada, siis saad aru, et elusorganimi kude seal mikroskoobi alla enam ei ole.
Mitte kuidagi moodi ei ole võimalik mikroskoobi all vaadata, kuidas surnud viirus tungib rakku, seejärl aktiveerub, läheb otsib üles valgutootmise vabriku, võtab selle üle ja siis paljuneb ziljon korda, kuni rakk plahvatab. Kõik see on üks suur muinasjutt.
Toome analoogia K. Mullisega, kes hakkas uurima, et kus on tõestus, et HIV tekitab AIDSI. Mitte kuskil.
Ja nüüd, mäletate HIV paanikat. Nelli Kallikova tuututas, kuidas kohe kohe surevad kõik maha , kuidas on vaja raha tugikeskuste jms jaoks. Mina olin veel väike tol ajal, aga isegi mina mäletan seda hüsteeriat, mida televisioonist ja raadiost tuli.
Ja kus see paanika siis nüüd on. Arvestades tänapäevaseid lõtvu elukombeid, siis peaks rahvastik ammu juba HIVi tõttu zombistunud olema. Tegelikkuses mitte midagi, hüsteeriat enam pole, isegi ei räägita peaaegu enam sellest.
"Päris hea meelelahutus, mõtlejad argumenteerimas"
Naerukoht, mõtlejaid. Mis mõtleja sa oled, kui lähed tuimalt teed seda, mida televiisorist sulle kästakse teha.
Kui sa oleks mõtleja, siis uuriksid, mis eksperimentaalne ravim see ikkagi on. Mis on kõrvalmõjud. Kui suur on oht üldse viiruse tagajärjel surra või raskelt haigeks jääda jne jne .
Selle asemel aga taoline" mõtleja "teeb siin foorumis auto ostu teemasid , kus lahatakse lõpmatuseni rontide elulugusid ja tellitakse hooldusajalugusid kõva raha eest mujalt riikidest. Iga viimne kui detail on läbi mõeldud, lastehaigused lahti harutatud, tüüpvigadest raamatud kirjutatud ja siis lõpuks pool aastat hiljem peale põhjalikke uuringuid väriseva käega laotakse raha letti.
Aga kui dr Veits Poogen Popsu ütleb, et tulge ruttu kõik süstile, siis võetakse saba selga ja joostakse nagu oleks viimne päev kohale jõudnud. Dr Popsu aga pistab 10 jevri taskusse iga popsu pealt. Mis seal ikka, kes kopkat ei korja , see rubla ei saa ju. Abiks ikka.
HIVi jaoks on ravimitööstus väga head ravimid välja töötanud ja HIViga inimene elab ravimeid korrektselt tarvitades (neid tuleb tarvitada elu lõpuni) samamoodi nagu ilma HIVita inimene. HIV ise ei ole kuskile kadunud ja levib endiselt.
Kui HIV ravimeid ei tarvita, siis on tulemus surm samamoodi nagu 25-30 aastat tagasi.
Kässar-lollu, kuidas saad öelda, et ma jooksin nõela otsa või paaniliselt kartsin haigestumist? Mu suhtumine asjasse on siin kirjas nii teema alguses kui ka mõned kuud tagasi üle räägitud, sul on lihtsalt väga vilets mälu! Liiga vilets, et sind tõsiselt võtta, oponeerimisest rääkimata.
Aidsi teema pandi kahtluse alla siis kui interneedus oli noor ja hõre, infot sai päris trükistest ammutatud.
"HIVi jaoks on ravimitööstus väga head ravimid välja töötanud ja HIViga inimene elab ravimeid korrektselt tarvitades (neid tuleb tarvitada elu lõpuni) samamoodi nagu ilma HIVita inimene. HIV ise ei ole kuskile kadunud ja levib endiselt."
Jaa jaa, mil on juba karjaimmuunsus jne. Et siis nagu julmalt levib ja kõik krõbistavad ravimeid ja elu on lill. Ise ka aru saad, millist kelbast sa suust välja ajad?
Mis kõige huvitavam. Ma ei tea kedagi, kes teaks kedagi, kes oleks AIDSi surnud. Mitte ühtegi. Võibolla seda muidugi hoitakse saladuses ja arvestades seda, kui head ravimid nüüd on ja et viirus muidkui levib, siis iga teine võibolla juba krõbistab ravimeid. Võibolla peaaegu iga surm on tegelikult juba AIDSi süü, aga noh, elavad nüüd ju vanaks ja ei saa arugi tänu ravimitele.
"sul on lihtsalt väga vilets mälu! Liiga vilets, et sind tõsiselt võtta, oponeerimisest rääkimata."
Üldiselt jääb mulle paremini meelde, mida Pumppe-Deuse välja pritsib.
Sa,Marko, võid ju oma mäluga siin hüpata, aga kui pea on p..ska täis tuubitud prügikast, siis mist sest kasu on.
Ühes teises foorumis on öeldud väga täpselt:
"...
Ennevanasti teati ainult oma peres, kui keegi idioot oli, aga praegu, kas peab seda üle maailma kuulutama?
Tulevane tööotsija paneb nime otsingusse ja saab vastuse rohke osaluse kohta antivaxi miitingutel, selge - probleemne inimene, võtame järgmise....
"
Mõnuga jätan siia, kuna iseloomustab nii hästi kässariliste sahmerdamist. Kõlab kaugele ja selgelt.
## Üldiselt jääb mulle paremini meelde, mida Pumppe-Deuse välja pritsib.
Sa,Marko, võid ju oma mäluga siin hüpata, aga kui pea on p..ska täis tuubitud prügikast, siis mist sest kasu on.
Loen siit välja isikliku solvangu, karistuseks nädal aega puhkust.
@Kässar
no kui sa puutuks kokku kuskil endiste meesvangidega või narkaritega, siis teaksid paljusid, kellel on HIV või kes on AIDSi surnud.
Viimasel 10 aastal on AIDSi surnud Eestis ca 800 inimest. HIV nakkus on tuvastatud ca 10500 inimesel (alates 1988)
20 aastaga on Eestis HIVi nakatumine vähenenud ca 10 korda. a´la aastal 2000 jne oligi paanika majas, kui aastas lisandus 1400 uut nakatunut ja enamus neist Ida-Virumaale.
Põhjused nakkuse vähenemisel on nakatumise viiside osas teadlikkuse kasv ja riskikäitumise vähenemine, eriti noorte hulgas, süstlavahetus narkomaanidele jne jne. ravimite olemasolu ja HIV+ ravile jõudmine on suremust vähendanud.
Samas inimesed, kellel on olnud sealhulgas HIV+ teiste surma põhjuseks märgitud diagnooside kõrval, on surnud Eestis ca 2500 inimest - ja need ei ole olnud vanad inimesed, vaid 50% nendest on olnud alla 30 aastased.
See süstile allumine oli lojaalsustest. sõjaväes ja politseis ongi vaja vähem oma peaga mitte mõtlevaid käsutäitjaid. Ka läbi ajaloo on sõjaväelaste peal viidud läbi erinevaid katseid, olgu nad kui hullud tahes.
Sain ka siis selle hullu tõve, mis siis et iga päev väljas mässatud. Idiootsuse tipp tõesti.https://tervis.postimees.ee/7669378/need-on-koroona-u
ued-sumptomid#_ga=2.98467419.595668537.1670351719-13652032.1
670351719
Hästi kokku võetud jutt. copy: tegelikult ma võtaks veel täiendavalt lihtsas maakeeles selle sotside ja oravate "seaduseparanduse" sisu kokku -
- Eestis keeldub isegi juba kovidi vastu süstitud täiskasvanutest järjest suurem osa edasistest tõhustusdoosidest, sest isegi rumalad inimesed on selle vaktsiinide pettuse läbi näinud - kes varem, kes hiljem - osad on esialgu kergemalt pääsenud, osadel on tulemused kurvad või väga kurvad. nendest täiskasvanutest kes siiani ei ole ennast süstida lasknud pole üldse mõtet rääkida, nendest süstib ennast heal juhul üks viiesajast vbl => seega järeldus on ülilihtne - järele ongi jäänud ainult lapsed, keda veel süstida saaks, ja veelgi enam - järele on jäänud ainult mõistusega vanemate lapsed, kelle vanemad ei luba enda lapsi süstida! - sest idiootide lapsed on juba ammu ära süstitud ju !!! > ja selleks ongi nüüd vaja oravate ja sotside haisval valitsusel MUUTA SEADUST, et pääseda süstaldega ligi justnimelt nendele mõistusega vanemate lastele, keda vanemad ei luba süstida !!! - sest need lapsed on raudselt kõige suurem inimgrupp Eestis, kelle arvelt saaks veel mingilgi moel süstitute protsenti Eestis kasvatada !!! - eks ole ju lihtne ja loogiline? kas mõni oravate pooldajatest loll veel loogikast aru ei saa või? kas on vaja veel rohkem puust ja punaseks teha see asi?
@Dr Valter
Ok, anna minna ja jään ootama Sinu uurimustööd Pärnus pärast vaktsineerimist surnud meditsiini õest.
Eesti keel on lahe, igaüks loeb sealt välja seda mida soovib;
@Deus
Kirjutasin pulss 150, mitte vererõhk.
@jee.kim
Perearst ei teinud Covid sutsu. Kirjutasin, et perearst keeldus sutsu tegemast, aga ei öelnud, et on vastunäidustatud, vaid käskis see kuskil mujal teha, kui ikka soov.
@Dr Valter
Kui matusetoetust makstakse hoolimata surma põhjusest, siis miks küsiti, et kas võime surma põhjuseks panna Covid, et siis saate matusetoetust?
Minu paha kuid see ei muuda midagi, mahub ikka sinna numbrisse, mis ütlesin. Tavaline paanikahoos inimese vererõhk, emos on neid olnud sellel sajandil terve hunnik enne kui covid populaarseks sai ja peale seda veel rohkem. Aasta aega koos abikaasaga kodus töötada ja lapsi kantseldada ei mõjunud kergelt kellelegi, nii mõnelgi on närvikavale lisaks pankreas ja maks laksu saanud.
Mis ila sa ajad mati1222? See allumine on sõjaväe/politseile lojaalsusest? Tehakse katseid? Sul puudub täielikult loogiline mõtlemine! Milleks valitsused katsetavad nende inimeste peal, kes otseselt kaitsevad neid sinusuguste " kahtlaste / vandenõuteoreetikute jms kontingendi kogunemiste eest, kes iga asja eest toompeale ronivad". Milleks riskida antud riigitöötajate eludega, kes valitsuse eest väljas on? Sinu antud, välja räusatud lause ilustab väga selgelt, et võta üks anti vaxxer ja viska teist! Kõige viljakam "muld" katsetusteks oled just sina ja need tegelased, kes selle vastu ju on!?
Esiteks saa juba üle sellest teemast! Terve maailm on edasi liikunud, sina oled nagu katkine plaat siin ja jaurad! Hiina on ainuke riik kus veel see teemaks on. Mitte kedagi tglt ei sunnitud seda süsti tegema, samamoodi ei teinud ka mina. Iga ravimi manustamisega võib kaasneda kõrvalnähtusi ja see oli ka põhjus miks ma keeldusin antud vaktsiinist ja kuna sai esimese lainega ka läbi põdetud siis oli nagu oli. Minu tutvusringkonnas ei ole ühtegi tüsistust vms antud vaktsiinidega olnud.
Fakt on see,et üle maailma on tõusnud valitsuste vastased inimesed ja nemad näevad igas asjas vandenõud, maha tegemesi, õiguste kaotamisi jne! Kõik kooris laulavad üht ja sama laulu! Olen suht kindel,et sina olid ka seal rodus kus "maksud lätti sõitsid"?
Nii palju kui mina neid antivaxxerieid kohanud olen siis nad on suuremosa kõik ühed suht elus kibestunud ja õnnetud tegelased. Igaüks teeb omad valikud siin elus ja lase teistel olla. Üksi valitsus siin maailmas ei ehita oma kodaniku/ indiviidi elu ülesse, seda peab ikka igaüks ise tegema.
Häid pühi ja vähem virisemist, pikem samm ja rohkem positiivseid mõtteid!
Ma võin vahetust kogemusest kinnitada, et matusetoetus (omastele) ei ole covidiga kuidagi seotud, (toetuse maksmise) fakt on KOV-ide kodulehtedelt tõenäoliselt leitav, aga Teie "isemõtlejatest ajuhiiglased" ärge seda uskuge!
PS! Kohe-kohe on valimised tulemas ja kuulsin juttu (Balti jaama juures tunnelis), et enne valimisi RE vajutab Toompeal "ühte nuppu raadiol" ja kõik vaxitud valivad koheselt RE-d, aga siis mitte sunni tõttu vaid sisemisest soovist :-)
Seepärast need 5G kiibid tulidki koos vaktsiiniga naha kaudu aga see on nüüdseks möödanik, pole vaktsiine enam vaja, 5G levib nüüdseks õhu kaudu, ausalt ka, mul telefon näitas.
@Keegi kuskilt 123
Eestis töötab ca 4500 arsti ja 8200 õde (haiglad, polikliinikud ja perearstide keskused kokku). Lisaks on veel hambaarstid ja hambaarstiõed, ämmaemandad, hooldajad jms. Arstide keskmine vanus on 51, õdedel 45 ja kõrgemas vanuses töötavate arstide ja ka õdede osakaal on päris suur. Paljud arstid töötavad sõna otseses mõttes surmani, õededega asi nii hull ei ole. Samas on arstide ja õdede töö enamuse jaoks vahetustega, öövahetused, mis on tervisele koormav, lisaks on arstide ja õdede töö nagunii stressirohke ja arstid ning õed ei ole tihti enda tervise eest hea hoole kandjad. Kuna arstid töötavad keskmiselt kõrge eani ja see on küllalt levinud ka õdede korral, siis iga aasta sureb ca 100 veel tööl käivat arsti ja õde. See oli enne koroonat nii ja edaspidi isegi süveneb, kuna nii arstide kui õdede puudus tingib olemasolevate kauem töötamise ja suremise nö tööpostil, ka ülepingesse ja ka nooremas vanuses. Ja kuna suremise põhjus nr 1 on südame ja veresoonkonna haigused olnud juba nõukogude ajast peale, siis on see ka arstidel ja õdedel nii - ehk surm võib olla väga ootamatu.
Arstide ja õdede sisuliselt üheaegne koroona vastu vaktsineerimine toimus 2021 I poolaastal. Kuna samal perioodil suri suurusjärgus 50 arsti ja õde, kellest sisuliselt kõik olid saanud koroonavaktsiini 1. või 2. doosi, mõni arst või õde sai vaktsiini ka mõni päev või nädal enne surma, mõni 2 kuud enne surma jne. Iga sellise surma juures annab visata spekulatsiooni, et põhjus oli koroonavaktsiin. Seda spekulatsiooni levitati, eriti levis see hooldajate kaudu, kelle hulgas oli ka antivaxxereid kõige rohkem. ja nii need jutud tekivad.
Igaaastase gripivaktsiini kohta, mida enamus arstid ja õed saavad iga aasta, sellist spekulatsiooni aga üles ei ole visatud.
Kuna südame ja veresoonkonna haigustest on müokardiit mRNA vaktsiinide puhul üks teadaolev kõrvaltoime ja arstide õdede loomulik surma põhjus nr 1 on tõenäoliselt ka mõni südameprobleem, siis saab seda enam spekulatsioone üles visata. Süda ütles üles ja õde suri, järelikult vaktsiin.
Samas ei surnud töötavaid arste ja õdeseid suhtarvuna 2021 aastal rohkem kui 2019, ehk enne koroonat.
Ei tohi lasta faktidel head lugu rikkuda @Keegi kuskilt 123
Kõik kes kunagi tulevikus surevad ja on varasemas elus vaxitud surevad PÄRIS KINDLASTI vaximise pärast sest esineb 2 tunnust: 1. on surnud, 2. oli vaxitud :-)
Mul on Mati1222 üle hea meel, et ta covidi alles nüüd kinni püüdis, kus viiruse tüvi on niipalju muutunud, et sümptomitest on järel ainul kähe kurk, aga päris kindlasti oleks Mati ka esimese tüve püstijalu üle elanud, sest mingit viirust ju tegelikult ei eksisteeri - see kõik on big pfarma väljamõeldis :-)
Jah, ma ei jookse iga tatitilga, palaviku ja köhatuse peale testima ega hakka paanitsema ja süstima ning peoga tablette neelama. Teen omad järeldused ja vaatan oma tegevuse üle.
tsiteerin: ''Kõik kes kunagi tulevikus surevad ja on varasemas elus vaxitud surevad PÄRIS KINDLASTI vaximise pärast sest esineb 2 tunnust: 1. on surnud, 2. oli vaxitud :-)''
No päris kindlasti kehtivad need punktid ka antivaxerite kohta, vaid selle vahega, et nr 2 asemel: polnud vaktsineeritud.
Mitte ilmtingimata @Lisan juurde
Raske (muidugi mitte ilmvõimatu) on leida tänapäeval inimest, kes pole mitte ühegi vaktsiiniga kokku puutunud. Paljud/ pigem ikkagi rõhuv enamus nendest tänastest antivaxeritest on saanud lastehalvatuse, rõugete vms. nagu näiteks borelioosi vastase vaktsiini kunagi ja surevad seetõttu ikkagi vaktsineerimise tagajärjel.
Tegelikult olekski rumal surra kõrges vanuses ja täie tervise juures :-)
Ravimiameti lehelt Covid vaktsiinide kõrvaltoimete teatised - ca pooled teatised on esitatud arstide poolt (arst on teinud siis enda patsiendi eest teatise, kui on mingi jama olnud).
Surmaga lõppenud ja mingit kinnitust leidnud juhte on olnud 6, neist 3 80+ vanuses vanad mehed.
27.12.2020 kuni 30.09.2022 on Ravimiametile saadetud 45 surmlõppega teatist (21 teatist arstide poolt, 24 patsientide lähedastelt).
4 juhul on Ravimiameti hinnangul seos vaktsiiniga võimalik*: 31-, 81- ja 86 aastased mehed ja 73 aastane naine.
2 juhul ei saa Ravimiameti hinnangul seost vaktsiiniga välistada: 63 aastane naine ja 87 aastane mees
Faktid ei huvita siin enam ammu mitte kedagi @Dr Valter, säästa ennast postitamast ja teisi lugemast. Kedagi ümber veenda sul ei õnnestu niikuinii.
PS Päris kindlasti on need sajad surnud, kellest (või millest?) siin kõik kirjutavad maha vaikitud ja/või liigitatud hoopis "tõuksiõnnetusteks" :-)