Remont ja hooldus

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Audi A4 B5 manuaalkast, 1,6l, 74 kW, 1997a.

Koma3
13:45 16.12.2021
Ole nüüd hea mees ja las too turbo jääb praegu.

Kui tahad siis kontrolli need asjad ära mis sa plaanisid. Hetkel sa mõtled üle ja tekitad probleeme ainult juurde.

Hea autoelektrik ei maksa palju ja ütleb sulle umbes poole tunniga ära mida sa tegelikult vahetama pead ning saad peagi autoga sõitma.
Pealehakkamine on pool võitu
14:39 16.12.2021
Vaatades kasutaja Deus käitumist, võiks arvata, et kõrgharidus ei mõju alati hästi! ( oma lapsikusega võiks osata piire pidada).
Deus
15:07 16.12.2021
Seda ütleb mees, kes väidab, et andis boosteriga liiga kõva voolu peale.
Pealehakkamine on pool võitu
15:33 16.12.2021
Foorumi mõte ongi abi/nõu küsimine, nii et milleks liialt targutada. Kui auto remont on lubatud ainult eriala omandatud inimestele, siis võib foorumi ära kaotada.
Huvitavhuvitav
15:48 16.12.2021
Selline tunne nagu autohuvilise blogi loeks. Varsti vist tervele autole ring peale tehtud ning viga ikka alles. Autoelektriku paberit omav spetsialist oleks vast poole tunniga ka hakkama saanud aga see selleks. Põnev värk :)
indrekn92
16:17 16.12.2021
Käisin nüüd Siili-onu juures, arvasin, et võtsin süütepooli kaasa, aga Siili-onu ütles, et see on jaga ja hoopis ja et seal mähist pole, seda oommeetriga kontrollida ei saa.
Aga ütles, et saab niimoodi, et võtta süütepooli juhe lahti, starterit anda ja siis kui sädet sealt juhtmest ei tule, siis on viga eespool starterit.

Muudetud 16.12.21 16:18

indrekn92
16:22 16.12.2021
Olen käinud autoremondi töökodades ja ega seal ühel korral oli nii, et neli tundi vahetati kütusepaaki, siis selgus, et tellitud kronsteinid ei sobinud ja paak uuesti maha ja vaba paak tagasi, kuus tundi tühja tööd oli.
Ei pruugi see elu ka remonditöökodades nii lilleline olla.
Diagnostika ongi selline, tuleb vahetada ja proovida mingi terve osaga ja siis kui viga ei kao, siis järelikult on milleski muus asi.
Et ühesõnaga diagnostika selline ongi, kui armatuuris märgutulede järgi diagnoosida ei suuda, siis tuleb otsast minema hakata, kus tõenäolisemalt viga võib olla. Kirsti Timmer ehk paneks kaarte ja ütleks kohe ära, milles viga, aga tema juurde on pool aastat järjekord.
Deus
16:23 16.12.2021
Abi küsimine on teretulnud nähtus kuid küsimusele antud vastusest aru saamine on teine kategooria. Kui kogu see kolm lehekülge läbi lugeda, siis ilmselgelt on aru saada, et inimesel on puudu isegi põhiharidusega omandatavad teadmised. Ei pea eriala spets olema kuid kondekal, kiibil, vooluringil ka releel võiks vahet teha küll, kui seda isegi ei suuda twha, siis pole asja inimesel kapoti alla elektriku mängima. Mina näiteks suudan vabalt arteriaalse verejooksu peatada aga pimesoolt ma välja opereerima ei lähe. Autol oskan pihusteid vahetada ja muid selliseid asju teha aga ECU't ma progrema ei lähe hoolimata sellest, et mul tugev taust olemas kiipidele progrede selga laskmises muudes tööstusharudes. Antud hetkel peab kodanik pihta hakkama algteadmistest, mis on amper ja volt ning takistus ja siis erinevad komponendid selgeks tegema ja siis alles saab äkki vastusest aru. Igal pool elus ei ole lühiteed vaid vahel on ees seinaks raske iseõppimine või siis elukestev õpe.
indrekn92
16:27 16.12.2021
Ma hakkan vaatama spütepoolist seda sädeme asja, võtan juhtme lahti, kui sädet on, siis on see osa korras, kui sädet pole, siis peaks eespool rike olema.
Panen uued küünlad ka, vahetan õli, vb see rõhu andur annab häiret, õli liiga palju hetkel ja siis proovin käivitada ja kui vaja seda sädeme asja vaadata, poolist tuleva juhtme lahti võtta.
Küünla sädet võib ka vaadata, seal peaks ka säde tulema. Kui need korras ja ikka ei käivitu, siis edasi minna.
chr05
17:33 16.12.2021
A24 vist omadega põhjas,et toodetakse kliki vabrikut.
indrekn92
18:50 16.12.2021
Mul ei ole mõtet algteadmistest pihta hakata, sest ma pole käinud ka lasteaias.
Ehk siis minu puhul muud ei aita, kui kapott lahti ja katsetama hakata.
Tõin uued küünlad.
Söön pelmeenid ära, siis lähen õli vahetama, ja ei doseeri üle, praegu on õli liiga palju, panen kogu kompotti kokku ja proovin uuesti käivitada, siis vaatan edasi diagnossi, kui tarvis;).

Muudetud 16.12.21 18:54

indrekn92
18:52 16.12.2021
A24 teeb seda mida ta sihipäraselt tegema peabki, kõik ok;).
Marko
19:25 16.12.2021
Võtame aja maha korraks.

See teema on vastusteks suletud.