Vaba teema

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Vene-Ukraina sõda

...
23:48 29.07.2022
Kulla Deus, mul on tõepoolest kahju, kui inimene ei oska või ei soovi viisakalt suhelda.
Telegrammis või ükskõik kus mujal on igasuguseid videosid. Kellele meeldib, see vaatab. Kui vaataja vene keelest aru ei saa, siis pole väga mõtet neid vaadata. Mulle tundus, et ma viitasin konkreetsele videole, mis puudutab Sinu jaoks "ebamugavat" teemat. Samuti tundub mulle, et ma oskan ennast emakeeles piisavalt hästi väljendada. Kui mõni mats sellest aru ei saa, siis vabandage mind, ja püüan edaspidi lihtsamaid ja arusaadavamaid sõnu kasutada.
Ja Sul jääb alati võimalus minu postitused ära kustutada, kui ei leia piisavalt häid argumente, et vastu vaielda. Demokraatia ja sõnavabadus, mai äss...
Deus
23:55 29.07.2022
Ei ole vaja kustutada, las sellest meelsusest jääb märk maha. Matslikusel ja konkreertsusel on vahe sees, telegram'i kanalid jooksevad ka mulle pihku, on nähtud küll ja veel neid võltsingud RU poolt. Kahju, et sa seal naabrite juures oled seda pläma uskuma jäänud.
.
08:10 30.07.2022
Kui sa nii laia silmaringiga oled ehk siis netist palju vaadanud ja kuulanud, siis ehk teeksid siia pisukese loetelu ukraina valedest ja vene tõdedest. Praegu toetud sa vaid paarile vastuolulisele faktile ja püüad nende abil tõestada ukraina vassimist. Tahad mõjuda usutavalt, lao oma faktid ja argumendid lauale. Seni, kuni saadad teisi netist videosid vaatama, ei ole su arvamusel mingit kaalu.
lumehelbeke liuglemas
09:32 30.07.2022
punkt, kas oled loll või mängid? Kas vaatasi mida soigu ütles? ootad ka vabastajaid siia?
.
09:39 30.07.2022
Helbel hommikune pohmakas veel lahkumata? Püüa enne kommenteerimist loetud teksti mõista.
lumehelbeke liuglemas
10:22 30.07.2022
no punktike valgusta siis selle Spetsoperatsiooni vajadusest
jee.kim
11:03 30.07.2022
Helbeke, Sa ajad punktid sassi, "..." on see, kes sissetungi õigustab!
lumehelbeke liuglemas
11:11 30.07.2022
kurat ämber missugune, eks me kõik eksi
...
13:23 30.07.2022
jee.kim on nüüd nii kena ja viitab konkreetselt kohale, kus ma olen sissetungi õigustanud.
lumehelbeke liuglemas
13:37 30.07.2022
Azovi natsid saab sõnada ainult teselpoolt piiri lollpea, sellise eluküünla kustutaks kohe kui tagajärgi ei tuleks.
...
15:58 30.07.2022
Huvitav elu Helbekesel. Hommikul oli pohmas ja ei jaganud ööd ega mütsi, nüüd lõunaks on nii palju pead parandanud, et hakkab eluküünlaid kustutama...
Deus
16:43 30.07.2022
Ta pole ainuke selliselt mõtleja.
lumehelbeke liuglemas
20:01 30.07.2022
3x punktike, vaata oma mõttekaaslasi ..............
...
14:44 04.08.2022
Hiljuti kirjutasin ukride plaanitavast pealetungist lõunarindel, ja arvasin, et kuu aja jooksul on selge, kas tegemist järjekordse feigiga või suudavad ukrid tõesti venelaste käest mingi osa territooriumist tagasi võtta. Ainut nädal möödas, ja juba paar päeva räägitakse ukrainakeelses meedias sellest, et vastupealetung lükatakse "määramata ajaks edasi"... niipalju siis viimase paari kuu lubadustest ja loosungitest...
hlm
22:32 04.08.2022
Kas pea 50 asula tagasivõtmine Hersoni oblastis on sinu jaoks mingi osa? Või mis alast alates algab mingi osa sinu jaoks?
Deus
23:17 04.08.2022
Fantoom aka ... ei saa ka aru, mis asi on infoop ja mis valetamine. Venkude infoop on vaesekese ajud nii ära pesnud, et kurb hakkab lausa.
.
08:51 05.08.2022
Loomulikult kutsuvad ukr kindralid ajakirjanikud enda juurde ja räägivad ausalt ära, millal, mida ja miks rünnatakse või ei rünnsta. Lisaks saadetakse telegramm putjale, et täna paugutame siin ja homme seal ning minge siis jalust ära, muidu saate haiget.
PS
10:44 05.08.2022
Amnesty International keelas Ukrainal asulates sõdimise :-)
...
11:00 05.08.2022
Kulla Deus, ära minu aju pärast muretse.
Ootame - vaatame siis veel mõned nädalad, kas vastupealetung tuleb või ei. Praeguse info põhjal ma julgeks panustada, et ei tule.
Ja hlm on nii kena ja nimetab kasvõi mõned nendest 50st tagasivõetud asulast...
Kässar
11:15 05.08.2022
https://eestinen.fi/2022/08/rumeenia-naised-pole-rahul-ukrai
nlannadega-kes-nende-mehi-rabavad-ukraina-naiste-vastus-on-k
arm/

"Rumeenias hakkasid kohalikud naised ukrainlannade vastu mässama, kuna sagenenud on abikaasade abielurikkumised.
Rumeenlased panid üles järgmise tekstiga lendlehed:
„Mitteaustusväärsed pagulased! Te ei ole siia teretulnud. Lõpetage prostitutsioon ja meie meestelt raha välja imemine. Lahkuge Rumeeniast. Naaske Ukrainasse, minge rindele ja tõstke seal Ukraina sõdurite vaimu tasuta.”

Ukrainlannad on nende lehtede peale kirjutanud karmilt: „Au Ukrainale” ja „Minge m***i”.

Mart Helme löödi peavoolu poolt risti, kui julges moka otsast mainida, et sellised probleemid ka meil siin tekivad.

Deus
12:31 05.08.2022
See Amnesty International on ka mingi kahepalgeline lirva, ma ütlen. UA tegelased ei saa peale lennata just seepärast, et venkud on ennast elumajade vahele ilusti ära parkinud, valikus ongi siis, kas oma rahvast tulistada või oodata kannatlikult.
Linke ka selle teema kohta:

https://censor.net/en/news/3358598/amnesty_international_acc
used_afu_of_violating_rules_of_war_ministry_of_foreign_affai
rs_said_that_organization

Tsitaat vastusest sellise debiilsuse kohta:

Fakt on see, et meie kodanikud oleksid täiesti ohutud, kui Vene Föderatsioon ei oleks tunginud meie territooriumile, koorides linnu iga päev. ‎
‎Selle ja teiste rahvusvaheliste organisatsioonide kahtlased aruanded seavad kahtluse alla nende erapoolikuse ja objektiivsuse puudumise. ‎
Allikas:
https://youtu.be/41eHLnSTEsY?t=1843

Amnesty International ajaloos:
Suvel 1944, Poolakad tegid suure sõjakuriteo, kui nad hakkasid vastu Wermachti'le Varssavis.

Vastupealetungi kohta - Seda tehakse siis, kui ollakse ülekaalus. Ukraina on hetkel ülekaalus ainult meeste poole pealt, tehnika jne asjadega ollakse kõvasti alakaalus. See, et vastupealetungi lubatakse, on siin juba öeldud, et moraali on ka vaja kõrgel hoida, ka UA mehed väsivad ja vajavad turgutust. Ära võta kõike tõepähe, muidu kehtib see, mida Punkt siin just ütles, et äkki saadaks kõik enda käigud ette ära vanjadele, muidu saavad veel äkki haiget.

Abikaasade abielurikkumised... no come on, kes tahab rikkuda, see teeb seda nii kui nii, vahet pole, mis riigist või naaberkülast see partner on. Ma pigem usun, et see on mingi tiblade välja mõeldud või siis suisa korraldatud agitatsioon kohaliku rahu rikkumiseks. Mõtle loogiliselt, enne olid kõik pühakud kodus ja nüüd kui ukrainlannad tulid, siis on kohe till ripakil ringi jooksmas kõik? Tiblad on tuntud destabiliseerijad olnud läbi ajaloo (Hispaania näide), täpselt nagu seda on ka USA CIA nimeline üksus (Lõuna ameerika).

Muudetud 05.08.22 12:53

...
13:08 05.08.2022
Väga kena kuulda, et Deus on nõus sellega, et vastupealetungi osas ukrid valetavad. Ja siit tekib küsimus - kui nad valetavad selle ühe asja kohta, kas siis äkki võib juhtuda, et nad mõne teise asja kohta samuti valetavad? Näiteks 50 tagasi võidetud asustatud punkti kohta? Või Butša kohta? Või Kramotorski raudteejaama kohta? Või ehk hiljutise plahvatuse kohta kinnipidamisasutuses, kus sai surma terve hulk Azovi nat.., vabandust, kangelasi?
Deus
13:37 05.08.2022
Su järeldused on valed.
hlm
13:58 05.08.2022
kolm punktikest, sa pole ju ometi nii rumal, ega ju? Netis neid rindekaarte leiab ja sealt viidatud aladelt vaata juba ise mis ja kui palju neid asulaid on UKR Hersonis tagasi võtnud. Ei ole see raske ülesanne sulle.
v6sa
14:47 05.08.2022
Ei ole ... järeldused valed: need on väga õiged, kui uskuda ja levitada Veremaa propagandat.

Iseküsimus on see, milline on Veremaa propat uskuva inimese üldine maailmavaade. Paraku on see demokraatliku vaba maa needus: kõigil peab olema õigus oma arvamus välja öelda ja seejärel tekib kohustus kanda selle järelmid.

Ukraina on praegu SÕJAS! Loomulikult ei räägi nende propagandateenistus täit tõde, vaid ainult neile vajalikku osa sellest. Oleks väga ootamatu, kui säärasest bardaki ja korruptsiooni mülkast alles välja ronima hakanud riigile kallale läinud naabri tõttu oleks võluväel kogu 40+ miljonit elanikku võluväel ausaks, õiglaseks ja tugevaks muutunud. Kuigi tuleb tunnustada, kui kiiresti nad muutuvad. Kas muutus on jääv, näitab aeg.

Lühike on meie mälu, üheksakümnendate algus juba meelest läinud:(

Täna ei ole enam Ukraina huvides saavutada rahu iga hinnaga - maa on juba pöördumatult laastatud, miljonid küüditatud või põgenenud. Eriti meie huvides on, et Veremaa pekstaks tagasi ja tal võetaks pikaks ajaks huvi naabritele kallale kippuda. Igasugune möla ja hala teemal: teeme kähku rahu, muidu juhtuvad asjad X, Y ja I on vaid ja ainult häbiväärse ja argpüksliku agressiooni õigustamine. Ning teenib ainult kaotamas oleva Veremaa huve!

Слава Україні!

Muudetud 05.08.22 15:53

...
15:55 05.08.2022
hlm, mina ei ole leidnud mitte ühtegi asulat, mille ukrid oleks viimase kuu jooksul tagasi võtnud. Neid asulaid ei ole leidnud kaukrainlased, kes sealkandis elavad, nii ühel pool kui ka teisel pool rinnet. Jään siis hlm-i poolt koostatud nimekirja ootama, ja saadan selle ukrainlastele edasi, las kinnitavad või lükkavad ümber.
...
16:17 05.08.2022
Kulla v6sa, asjad ei ole mustad ja valged. Ma olen juba sellest rääkinud, ja kordan veelkord, ma ei õigusta mitte mingil juhul seda sõda, ei venelasi, ega ka ukrainlasi. Kes selles süüdi on? Pole õrna aimugi. Aja jooksul äkki saab selgust. Ehk tuleb millalgi ka kohtuprotsess, ja eks siis ole näha, kes süüpingis istub, kas Putin oma kambaga, või Zelenski oma kambaga, või äkki hoopis punt jänkisid? Mina ei tea, Sina ka ei tea, võime ainult oletada. Kõige rohkem on kahju tavalistest inimestest, kes sõja tõttu hukka saavad, või muud moodi kannatavad. Mind konkreetselt häirib see, et meie meedias on ainult ukrainlaste poolt välja saadetud ja Lääne meediaagentuuride poolt töödeldud poliitkorrektne info, ja vastaspoole info on jõuga ära keelatud. Demokraatlik riik ju. Demokraatlikus riigis on kombeks erimeelsusi lahendada kohtus. Kohus või kohtunik kuulab ära MÕLEMAD osapooled, ja siis otsustab, kellel on õigus. Meie Eesti inimene kuulab ära ühe osapoole, ja teeb oma otsuse. Lollus ju? Jah. Aga kahjuks loll tavaliselt ise aru ei saa, et ta loll on.
Ma kirjutan siin ainult seetõttu, et äkki on siin foorumis mõistusega inimesi, kellel hakkavad mingid kellukesed helisema, kui konkreetsetele valedele tähelepanupööran. Ei kavatse kellegagi vaielda ning oma seisukohta tõestada.
Ja lõpuks veel kommentaar austet v6sa väite kohta, et eriti meie huvides on, et Venemaa pekstaks tagasi... kes need meie on? Iga vähegi arukas inimene saab aru, et Putin ei saa omale kaotust lubada. Seega kui ukrainlased peaks hakkama peale tungima nii, et Putin saab aru võimalikust kaotusest, siis mis järgneb? Tuumasõda järgneb. Ja see on "meie huvides???" Pigem on meie huvides, et mõlemad pooled inimeste tapmise ära lõpetaks, olgu need piirid kus tahes, ja las ukrainlased ise valivad, kus neile meeldib rohkem, kas vene võimu all elada, või ukraina võimu all.
v6sa
16:42 05.08.2022
Ah ei süüdista kumbagi poolt. Aga sead kahtluse alla ukrainlaste info... Ei ole must-valge ei ole.

Mida Sa taotled oma "kellukesehelinaga"? Et me lõpetaksime Ukraina toetamise ja asuksime toetama Veremaad? Kuna ka ukrainlased on saatnud toime üsna ebameeldivaid tegevusi, nende hulgas on vargaid ja valetajaid?

Palun näita, kuidas Ukraina on saanud olla sõja põhjustaja? Kas siin on sama loogika, nagu vägistajal, kes süüdistab ohvrit liiglühikese seeliku kandmises?

Sõjas tuleb valida pool: oled kas meiega või nendega. Ukrainlased võitlevad praegu meie vabaduse eest. Seega on poolt valida lihtne.

Selgrootutel, kel vaid raha silme ees, on muidugi "keeruline": kuidas tabada ära hetk, kui poolt vahetada on kõige kasulikum?

Seega: kas oled meie või Veremaa poolt? Kolmandat võimalust ei ole, sest kes pole meiega, on seega meie vastu.

Seepärast ongi sõda nii jälk ja kõik sõda alustanud idioodid, (sh. Kremli ajukääbik) väärt kõige sügavamat põlgust! Ning nende õigustajaid ei saa ma kuidagi mõista.

Aga nagu ma juba ütlesin, siis meil on vaba maa: ka kremli troll peab saama oma arvamuse välja öelda...

Mis aga puudutab tuumaheidutust: kui täna Ukrainas ei anta Veremaale vastu nina, siis Baltikum on järgmine. Muidugi on võimalik, et Kremli kääbik oma hullumeelsuse hoos annab korralduse kasutada tuumarelva. On võimalik, et kogu käsuahelas ("tuumakohver" on vaid butafooria, reaalse lõhkepea saadab välja keegi õnnetu ajateenja) ei leidu ühtegi otsutamisjulgusega isikut ja relv tõesti teele saadetakse. Loodetavasti toimib see siis sama sitasti, nagu pooled lendusaadetud rakettidest elik maandub lõhkemata.

Aga mul on hoopis küsimus: mis annab Putini õigustajatele alust arvata, et seda malakat kõigest hoolimata ei kasutata? Õpetuseks või nii...
Miks peaks kurjategija, kes ei kohku tagasi massihävitusrelva käikulaskmise eest äkki sõna pidama?

Sest filmides tehakse nii?

Слава Україні!

Muudetud 05.08.22 16:42

.
17:43 05.08.2022
...ja vastaspoole info on jõuga ära keelatud...
Oletan, et jutt veremaa infost?
Vaat siinkohal on küll tegu väga eluvõõra (loomulikult ma seda ei usu) inimesega, kes arvab, et sealtpoolt võiks tulla mingit tõepärast infot. Ehk nagu rahvasuu ütleb, et kui ka veerandit usud, saad ikka poolega petta. Olgu see lääne inf mis ta on, aga igal kümnel juhul usutavam kui idamaa pajatused. Teine rahvasuu ütleb, et eraldame terad sõkaldest ja saame targemaks, aga ida poolt tuleb puhtalt ainult sõklaid. Tuletame meelde, kuidas vere on üle poole sajandi raiunud oma tõde, et nemad kaputitasid hitleri. Unustatakse aga üks pisiasi- ilma lääne abita poleks seda juhtunud. Niiet kas tegu nende valega või lihtsalt nende nägemusega tõest?
Niiet jätame selle poleemika info usaldatavusest- räägitakse meile mida räägitakse, olulisem on lõpplahendus ja igal juhul on vajalik punaviisnurga tippude maharaiumine.
.
17:50 05.08.2022
Üks jutt üldharimise mõttes. Öeldakse, et võitjate üle kohut ei mõisteta, seega "unustati" stalini kuriteod. Ka sellest on allpool juttu.

http://kultuur.elu.ee/ke508_kommunismi_kuriteod.htm
hlm
17:51 05.08.2022
kolm punktikest...sa ju ise ei tahagi midagi leida, nii lihtne see ongi. https://liveuamap.com/ nüüd suurenda see kaart välja...siis seal näed helesinist ala, vaat see on ala, mis UKR on tagasi sibulate käest võtnud...nüüd suurenda veel, siis hakkavad külade ja asulate nimed paistma...nüüd võid neid ka kokku lugema hakata. Keeruline?
...
21:01 05.08.2022
Kulla hlm, kui sa pead silmas seda helesinist või halli ala Nikolajevi ümber, ja pisut kirde pool olevat, siis seleta palun lahti, miks seda ala ei olnud kaardil märgitud 13 mail ja kuidas ta tekkis 14 mail ja mida see tinglikult tähendab.
Tegelikult ma saan aru, mida need alad tähendavad, aga kas sina ka aru saad?
hlm
22:47 05.08.2022
...mida sina aru saad ei tea sina vist ise ka parku. https://7days-ua.com/news/kraina-perekhopliuie-initsiatyvu-v
-isw-zaiavyly-pro-kliuchovu-problemu-vyboru-armii-rf-karty/

Loomulikult UKR EI edene lõunas. Loomulikult ei ole nad seal ühtegi asulat tibladelt tagasi võtnud. Ja tegelikult pole tiblad ka Kiievi oblastist kuskile minema pekstud. Nii on. Sinu maailmas.
...
14:34 06.08.2022
Kulla hlm, reedeõhtune alkoralli läks lappama? Ise ka aru said, mida kirjutasid?
Kõik, mida sul palusin teha, on kirja panna 50 asustatud punkti, mis ukrid on lõunarindel vastupealetungi käigus vabastanud. Kevadised sündmused ei lähe arvesse.
hlm
15:06 06.08.2022
Seniil? Loe mida sa minult palusid. Pane Bock nüüd kõrvale mõneks ajaks.
...
19:45 06.08.2022
Kulla hlm, ei ole vaja hämada ja siia mingeid linke toppida. Seni, kuni sa pole oma väite tõestuseks kirjutanud nimekirja 50st asulast, mis on ukride suure vastupealetungi käigus vabastatud, oled valetaja. Lihtne.
hlm
22:40 06.08.2022
"Ja hlm on nii kena ja nimetab kasvõi mõned nendest 50st tagasivõetud asulast"... tõesti sa ise ei leia paari asulatki. Saamatu troll!
Marko
23:06 06.08.2022
Läheb inetuks. Jätke nüüd ometi!
Deus
16:29 11.08.2022
Kättemaksuks üleeile ära tulistatud õppelennuvälja eest korraldavad debiilikud (venelased siis) termobaarilistega kortermajade "denatsifitseerimist"
https://twitter.com/JayinKyiv/status/1557657795964575745
Nihhujaa vennad ikka, norivad tüli, saavad vasta hambaid ja nüüd on kõik kortermajade ääred järsku ukride suurtükkiväge täis ja on vaja termobaarilistega maatasa teha.

Lisaks: https://twitter.com/a_magazova/status/1557633996900671488
GRAD'ga majade vahel tulistamas

Lisaks veel eilne Zapaka tuumajaama taaspommitamine. Üritavad seda tuumajaama juba "denatsifitseerida" ja seda tiblastani energiavõrguga liita.

Muudetud 11.08.22 18:47

Deus
22:02 19.08.2022
Deus
16:24 20.08.2022
UA poolel sõdivate võõrleeginääride jutte ka, kahuks väga negatiivses toonis, Poola kriminaalid asju korraldama jne asjad.

https://kyivindependent.com/investigations/suicide-missions-
abuse-physical-threats-international-legion-fighters-speak-o
ut-against-leaderships-misconduct

Enda nime ei julge aga all kirjutada, et kogu artikkel 100% tõde on ja vaevalt et ta ka täitsa vale on.
marita57
16:35 22.08.2022
Raske on mõista, mis on sellel tapatööl pistmist Virumaal tina andmisega, eriti veel, kui ConnorFlint pole täpsustanud, kes kellele tina tahaks anda.

Aga sellisest propagandaartiklist pole mõtet end väga lasta üles kütta. Venemaa on jätkuvalt Interpoli liige ja päris kriminaalide püüdmisel teevad mõlema riigi õiguskaitseorganid head koostööd. Dugini teema on aga nii poliitiline, et jätaks selle rahulikult infosõdalaste pärusmaaks.
v6sa
10:54 23.08.2022
Mis on üldse ühel autopommiplahvatusel seost Ukrainas toimuva Eriti Erilise Erioperatsiooniga mis EI OLE vallutussõda?

Põhjuse ka meile vastav EEE välja kuulutada annab Veremaale juba meie olemasolu ise, mingit muud ajendit siin küll vaja pole.

Me kipume kole kergesti ära unustama, KUI suur on mastaabierinevus ründava Veremaa ja kaitsva Ukraina vahel. Juba tänane olukord, kus Veremaa "Võitmatu Armee" ei suuda kogu oma varude suuruse ja londipõristamise taustal mitte midagi saavutada (kuulge, mõnetuhande elanikuga küla vallutamine pole edu, vaid hale farss sõjalises mastaabis) on selgelt nende allajäämine ja Ukraina (seega ka meie) võit.

Et see võit tuleb rünnaku alla jäävate inimeste elude ja kannatuste hinnaga, on äärmiselt kahetsusväärne ja seda ei peaks üldse olema. Aga paraku läks üks mees lolliks ja andis käsu, mille arvelt rikastub senine jõukas kiht veelgi. Mitte ükski Ukrainale alandav rahupakkumine ei saa olla vastuvõetav, väristagu sakslased säärt, palju tahes.

Kui Veremaad nüüd paika ei panda, oleme meie järgmised...

Слава Україні!

Muudetud 23.08.22 10:55

...
14:13 23.08.2022
Marita57, Dugini teema on palgamõrv, ja kui venelased juba mõrtsukat nimepidi nimetavad, ju siis on neil selleks põhjus. Nii ehk naa õige oleks, kui Eesti eriteenistused selles osas midagi ette võtaks. Võib-olla võtavad ka, või on juba võtnud, ega seda infot ei peagi kõva häälega karjuma. Igal juhul mulle küll ei meeldi, kui võimalik palgamõrvar siin Eestis rahulikult ringi kooserdab.

Kulla v6sa, lõpeta palun oma hästi pestud aju demonstreerimine. Ainuüksi viimane eestikeelne lause sinu postituse näitab, kuidas lauslollus on pestud ajus aksioomiks muutunud.
eelmisele
14:33 23.08.2022
Need hästi pestud ajud üle maailma (väheste eranditega) arvasid enne 24. veebruari ka, et sõda ei tule. Seega mille põhjal väidab sinu pesemata aju, et siin ei või midagi sarnast juhtuda? Mitte küll homme, aga diktaatori edasine pukisolek ei välista mitte midagi. Ja neid suurvene šoviniste seal ida pool siiski jätkub ning sündmuste edasine areng on puhtalt kohvipaksu pealt ennustamine.
.
14:43 23.08.2022
Igal juhul mulle küll ei meeldi, kui võimalik palgamõrvar siin Eestis rahulikult ringi kooserdab

sinu usk ajakirjandusee on nii suur, et iga selline uudis paneb kohe emotsioonid tööle?
vaba mees
14:53 23.08.2022
vene sõjarditele makstakse ka ,järelikult on kogu see ukrainat ründav jõuk palgamõrvarid. Momendil ei saa küll mingisugust venemaalt tulevat infot tõena võtta.
...
14:55 23.08.2022
eelmisele, tänan komplimendi eest. Minu pesemata aju ei väida, et siin ei või midagi sarnast juhtuda. Võib küll. Kas juhtub või ei juhtu, seda ei oska täna mitte keegi prognoosida. Küll aga väidan, ja täie tõsidusega, et lause "Kui Veremaad nüüd paika ei panda, oleme meie järgmised..." on täielikult ajupesu tulemus, ning mingit järjekorda mitte kusagil ei ole paika pandud.
Ja lihtsalt täiendavaks infoks niipalju, et sõjategevus ukrainas käib alates 2014 aastast.
.
15:13 23.08.2022
Paraku on nii, et isu kasvab süües. Kui Ukrainas peakski juhtuma see, et vene saavutab oma eesmärgi, siis jahtides uusi võite, hakatakse laiemalt ringi vaatama. Loomulikult arvestatakse ka seal saadud õppetundidega. Vahet ei ole, millist aastat loeme sõja alguseks, kasvõi seda aastat, kui putleril see mõte üldse tekkis, aga selle riigi ajaloos on peale teist ilmasõda piisavalt palju sõjalist tegevust olnud. Riik, millele meeldib oma nina sõtta toppida ehk siis võimupiire jagada. Küll on seda tehtud vaid nendele arusaadava demokraatia kaitseks, nüüd siis taas fašismi, natsismi jm likvideerimise nimel.
Niiet kahjuks ei saa ka sinu puhul rääkida pesuvabast ajust, vaid samasugusest nagu kõigil, lihtsalt väikeste erinevustega.
...
15:18 23.08.2022
vaba mees, sõnadel palgamõrvarid ja palgasõdurid on erinev tähendus.
Ei venest tulevat infot ei saa täie tõsidusega võtta, nagu ka ukrainast tulevat infot, sellega ma olen muidugi nõus.
.
15:23 23.08.2022
Lisaks veel seda, et praegu on üldse mõttetu midagi arvata või oletada- meiesugused putukad ei muuda siin ilmas mitte midagi ja kõige targem on uudis läbi lugeda ning põhimõtteliselt unustada. Hetkel ei tea isegi rindejoonel olijad, mida toob homne päev ja millega see lõpeb ning veel vähem teame seda meie siin. Mis toimub asjaomaste isikute peades, toimubki seal ja meie sinna sisse ei näe. Põhimõtteliselt võib seda öelda kõige suhtes, mis meid elus ümbritseb- ka homseid elektrihindu me ei tea enne kella kahte ning tulevad nad sellised nagu tulevad, meist sõltumata ja meie ülesanne on need kinni maksta või korraldada revolutsioon, mis viib pukist kõik need, kes meiesugustest ei hooli. Nii lihtne see eluke ongi.
...
17:26 23.08.2022
., mõistlik pragmaatiline seisukoht.
Noriks veel selle kallal, et kui võrrelda, kuimitu sõda on alustanud nõukogude liit pluss venemaa, ja kuimitu meie suur sõber ja liitlane ookeani tagant, siis kaalukauss on selgelt viimase poole kaldu.
.
17:51 23.08.2022
Kõigil omad huvid, aga vist on üks erand- onu sam väga suure tõenäosusega ei ründa eestit, baltimaid, euroopa riike. Väike mesi nende mokale ka- aidati venemaal kenasti hitler kaputitada, üksi poleks stalin seda suutnud isegi nende kahuriliha hulga juures. Peab siiski tunnistama, et ajumaht kasvõi sõjatehnika valmistamise ja kasutamise osas on onu samil suurem, kuigi tagasilööke on ka neil olnud, kuid vene puhul on sisuliselt iga sõjaline liigutus tagasilöök.
v6sa
22:24 23.08.2022
..., minu ajud võivad ju olla pestud, aga Veremaa himu saada tagasi otseväljapääs Läänemerele pole kuhugi kadunud. Seda räuskamist on liiga palju, et lihtsalt õlgu kehitada.

Kuidagi väga kiiresti teadis Veremaa eriteenistus palgamõrvari nime ja tema liikumist. Ootamatu juhtumi kohta...

Küll võib siin olla kenasti tegu tellimustööga, et oleks lihtsam "oma peaga mõtlejatele" maha müüa verise Ukraina natsirežiimi kukutamise vajadust.
vaba mees
10:51 24.08.2022
punktike, selgita kas vene palgamõrvar oma töötasu eest peaks ikka euroopasse puhkusereisile pääsema.
.
15:27 24.08.2022
Enne vigisemist tee selgeks, kes pommi pani ja kas tuli üle piiri. FSB möla ja meie ajakirjanduse kollane kõmu ei ole tõendusmaterjal.
M40
21:59 28.08.2022
Anname vantidele tuld! Nüüd saab teha annetuse ja lasta suurtükimürsule enne okupantide pihta saatmist oma pühenduse peale kirjutada.
https://revengefor.com/
...
09:53 29.08.2022
Nüüd on siis kuu aega möödas sellest postitusest, kus kirjutasin ukride poolt lubatud suurest vastupealetungist. Tänaseks on siis täiesti selge, et lõunas enam mingit vastupealetungi oodata ei ole. Keegi joodik sonis siin midagi 50st tagasivõetud asustatud asustatud punktist, aga see jäigi märjaks unenäoks. Ukride väejuhatus juba räägib midagi sellest, et äkki proovivad Harkovi kandis, aga vaevalt sellest asja saab. Seega kahjuks järjekordne ukride vale on kinnitust leidnud.
.
11:20 29.08.2022
Minu jaoks on valel küll veidi teine tähendus, aga eks punamöla uskuja peabki ukri poolt lendu lastud juttudesse niimoodi suhtuma. Ju jäid seda ka viisnurga mehed uskuma ja koondasid vägesid ning moona sinna, kus ukril oli mõnus neid HIMARS-iga noppida. Aga loomulikult nad valetasid, et nemad ei teinud midagi ja venelased valetasid, et lihtsalt vales kohas suitsetati.
Deus
11:22 29.08.2022
Pole päris märg unenägu, vähem on aga tagasi võtmisi on küllaga.
Vastupealetung on toimunud juba kuu aega tegelikult või tahad eitada seda, et oli 20+ kilomeetrine rivi ca nädal aega kartulimardikaid oma georgi lindikestega põgenemas Krimmist?
Või siis viimase kuuga ca 150 moonalao hävitamine lõunas ei ole ka piisav sinu raamatus klassifitseeruma vastupealetungiks?
Tiblastani poolt ajupestud või siis nende palgal olev tegelane oled.
jee.kim
11:37 29.08.2022
Orkide troll vist ootab, et ukrainlased läheks nagu punaväelased, külg külje kõrval, täägid valmis ja HURRAAA karjudes pealetungile?
lumehelbeke liuglemas
11:46 29.08.2022
Iga M*nni peale pole mõtet pöördesse minna , Solovjov ja Skabajeva on tööd korralikult teinud, selle olukorra silub ainult surm.
v6sa
11:51 29.08.2022
Eks neid massilise vastupealetungi ainsaks sõjaliseks eduks pidajaid on hulgim. Ning kui seda veel ei paista, siis on täpe ja pupu ja korruptsioon ja pettus.

Et igapäevaselt nokitakse ära varitsusladusid, komandopunkte ja pidevalt hoitakse pealetungivaid veremaalasi hirmus järjekordse "ei kuskilt kukkuva" miini eest säärastele mingi näitaja ei ole.

Enamus neist ei suuda mõista mastaapide erinevust: Veremaa oma põhjatute (utiilse, kuid siiski traadi, teibi ja joptvajumatiga kuidagi toimiva) sõjaväeträäni ladudega ja neli korda suurema ajupestud rahvaarvuga surub peale oma riiki (ja sealhulgas sõjaväge sisuliselt nullist) üles ehitavale Ukrainale. Riigile, kus vaid kümme aastat tagasi ei saanud ilma altkäemaksuta mitte midagi tehtud. Riigile, kus märkimisväärne osa inimesi soovib tagasi "endisi häid aegu, mil elu oli hea". Riigile, kus püütakse nõukamentaliteet asendada demokraatiaga.

Lääneriikide saadetud kümned soomusmasinad või sajad raketid või kümned tuhanded mürsud on küll asjalikud ja teevad oskajate ukrainlaste käes märkimisväärset kahju Veremaa ridades, aga need on vaid piisk meres kogu pea tuhandekilomeetrise rinde peale. No ei jätku seda abi edukaks pealetungiks.

Eks loodan minagi, et agressor lüüakse tagasi sinna, kust ta oma häbiväärset "Eriti Erilist Erioperatsiooni" 2014 alustas, aga ilmselgelt ei juhtu see sel sügisel ühe pealetungiga. Aga ta lüüakse tagasi!

Erinevad registreerumata punktikesed oma halinaga vaid nõrgestavad niigi vankuvat toetust Ukrainale kohatute küsimustega Amnesty Internationali raporti vaimus. Sellest võidab ainult Veremaa:(

Слава Україні!
...
12:01 29.08.2022
Oh jah.... kulla ajupestud foorumlased, tee teile puust ette ja värvi punaseks, ikka ei hakka ajus hallollus liikuma. Vastupealetung tähendab seda, et võetakse mingid maad tagasi. Zelenski konkreetselt lubas, et võtab vähemalt Hersoni tagasi. Lubas? Jah lubas. Kas võttis tagasi? Ei võtnud. Valetas? Jah valetas. Täna ei suuda mitte keegi nimetada mitte ühtegi asustatud punkti lõunas, mille ukrid oleks venkudelt tagasi võtnud. Mitte ühtegi. Punkt. Mis siin enam arutada. Mingite moonaladude pommitamine vaenlase tagalas ei ole vastupealetung, seda teevad mõlemad pooled pidevalt. 150 moonaladu? 20+ kilomeetrine rivi põgenikke? Kes sellest rääkis? Äkki needsamad ukrid, kes vastupealetungi kohta valetasid? Ahjaa, ja need põgenikud tõmbasid uttu üle sellesama silla, mille kohta omal ajal ukride ja lääne eksperdid tõsise näoga rääkisid, et valesti projekteeritud, valesti ehitatud, pooled ei saa keskel kokku jne.
Mulle meeldib tiblastan sama vähe kui teilegi, aga veel vähem meeldib mulle see, kuidas meie peavoolumeedia ukride valesid kajastab ja võimendab.
Deus
12:13 29.08.2022
Ma ei loe üldse meie pealevoolumeediat.
Ummik näha järgneval lingil, nüüd mõtle sügavalt enda ülejäänud eluvalikud üle enne kui väärinfoga edasi foorumit täis pasandad.
https://twitter.com/Gerashchenko_en/status/15573030221029130
24

.
12:21 29.08.2022
Eks ukr president lubas ka seda, et võtab kõik seni vene käes olevad maad tagasi, kaasa arvatud krimm. Tähtaega ta ei andnud, aga eks me näe, millal see juhtub. Samas ei saa ühegi riigi juht ajada sellist juttu, et võtame tagasi nii palju kui saame ja elame pisitasa edasi.
...
12:39 29.08.2022
Kulla Deus, Gerashchenko on täpselt samasugune Ukraina propaganda tööriist nagu Solovjov on Vene propaganda tööriist. Ei ole vaja uskuda ei ühte ega teist.
Ja ole nii kena, viita "väärinfole", mida ma siin foorumis olen pasandanud.
v6sa
12:52 29.08.2022
Hea ..., Sa pole ju üldse mingit infot andnud, ainult külvad kahtlusi. Taas kord...

Ja see on kõige otsesem Veremaa argpüksliku tegevuse toetus üldse.

Üsna ootuspärane on, et mõlemad pooled edastavad endale meelepäraseid uudiseid kiiresti ja lärmakalt ning endale ebameeldivaid üritatakse maha vaikida. Üsna kõnekas on ka see, et kui Ukraina tegevus on suuresti sõltumatute ajakirjanike poolt kontrollitav, siis Veremaal toimuva kohta mingeid kahtlusi tekkida ei saa, sest keegi kriitilisema pilguga tegelane lihtsalt ei pääse ligi - ega Veremaalased lollid ole, et "mõjuagente" sisse lasevad.
Слава Україні!
Deus
12:54 29.08.2022
Selle "kulla" võid endale sisse istuda, sellega teenid ainult negatiivseid punkte siin.
Videomaterjal siis on nüüd lavastatud või lihtsalt filmitrikk?
Sinu tekstid on moraali õõnestavad minu arvamuse kohaselt ka seda arvamust toetavad ka teised kommentaatorid siin praegu. Peene trükikunsti taha peitudes sa üritad libedalt läbi pääseda ja lõpuks õõnestustöö tulemusena saad valesid sisse pikkima hakata.
Sorry aga siin see trikk läbi ei lähe.

Muudetud 29.08.22 12:56

Deus
15:12 29.08.2022
Nagu tellimise peale hakkas see lõuna rinne auklikuks muutuma täna

https://twitter.com/faytuks/status/1564215231164960769

Kuu aega ettevalmistusi on ennast ilmselgelt ära tasunud. Hetkel suudavad kremlipoisid veel aind jalgteid kasutades taganeda, sillad on autode kasutuseks piisavalt auklikuks tehtud.
.
16:24 29.08.2022
Ilmselt on ukrainal tahtmist enne suure sügise saabumist veel midagi korda saata, mitte jääda terveks talveks ja kevadeks vinduma ning anda venele aega jõudu ja mõistust koondada. Eks palju sõltub läänest saadavast tehnikast, aga et usa tegi hiljuti taaskord suure rahaeralduse, siis ehk paneb see rattad jällegi kiiremini käima. Loomulikult on usal otsesed huvid mängus- anda russidele viimaks korralikult malka ja kui nii palju juba tehtud ning ukr on nähtavalt teovõimeline, siis tuleb rauda edasi taguda.
Deus
17:24 29.08.2022
https://www.delfi.ee/artikkel/120058064/otseblogi-ukraina-al
ustas-pealetungi-hersonile-venelased-taganevad

Delfi poolt midagi asjalikku ka vahelduseks. Loodame, et saab välja pekstud see okupantide kamp.
lumehelbeke liuglemas
17:33 29.08.2022
...
19:10 29.08.2022
Hea v6sa, ainuke info, mida ma siin edastan, on see, et ukrid koos meie peavoolumeediaga valetavad, tõenäoliselt mitte alati, aga liiga tihti. Ja oma väiteid olen tõestanud. Ja vastu olen saanud ainult lahmimist ja häma ja solvanguid, ainult vähesed postitused on olnud adekvaatsed. Muud infot ma ei saagi anda, kuna mul ei ole mingit tõendusmaterjali, et info õige on. Antud juhul ei saa uskuda ei ukri ega venelast, tõde ehk selgub kunagi hiljem.
Kahtlusi ka ei külva, juhin ainult tähelepanu konkreetsetele valedele.
Ja tänaste pealkirjade valguses on põhjus esitada oponentidele küsimus, kas te tõepoolest usute, et täna algas vastupealetung Hersonile? Tõepoolest usute jälle ukride valet? Kui jah, siis on mul küll sügavalt kahju.
hlm
19:35 29.08.2022
Sa ikka ennast usud?
Tervitustega, joodik :)
.
20:26 29.08.2022
Ja tänaste pealkirjade valguses...

mis pealkirjadel viga on- ametlik teadaanne ju.
https://maailm.postimees.ee/7594039/ukraina-kinnitas-vastupe
aletungi-algust-hersoni-oblastis
Deus
20:33 29.08.2022
mdea, postimees, delfi, kajastavad suht otse sündmusi. Twitter on suitsuseenekeste pilte täis täna, kuidas järjest tiblade kogunemispunktid pihta saavad ja mis nad põgenedes kõik maha on jätnud.
Selle Lätis pesitseva kolme punkti tegelase jutu järgi vist on tegelikkuses hollivuudi kõik näitlejad ja filmimehed klippe treimas ja twitterit ummistamas.
Esitanud, sa kolm punkti, pole mitte midagi, ainult tiblade propagandat üritanud siia sisse vaikselt poetada, kavalalt, ebaõnnestunult.
...
20:57 29.08.2022
Kulla Deus, kui sul midagi konkreetset öelda ei ole, hakkad oma administraatoriseisundit ära kasutama? Kõva mees, muidugi....
Deus
21:23 29.08.2022
Ma olen kõik juba öelnud ja korranud takkapihta ja adminni seisundit ma ei kasuta ära vaid ma kasutan seda sihtotstarbeliselt. Sinna alla kuulub ka riiki, demokraatiat ja suveräänsust õõnestava kõne keelustamine.
Kui ma veel oleks lasknud natukene seletada sul, siis selle uue "kulla" eest kaks nädalat vaikimist sulle.

Muudetud 29.08.22 21:23

Deus
21:19 30.08.2022
https://pbs.twimg.com/media/Fba3-G-XEAUwpDL?format=jpg&n
ame=large

Donbas's on asi natukene hapu, kas venkud on vahepeal lõvikonservide söömisele lisaks munad leidnud, Putini juhtimise strateegia on parem kui tallalakkuja oma või mõni reetur jälle nagu tuumajaama puhul aga tiblad on ca poole strateegilistest UA kohtadest maha niitnud.
Deus
08:51 31.08.2022
Välisministeerium avaldas nimekirja ettevõtetest, kes on taotlenud erandeid naftatoodete impordi jätkamiseks Venemaalt üleminekuperioodil. Välisminister Urmas Reinsalu sõnul ei saa ettevõtete nime, tegevusvaldkonda ja erandi taotlemise fakti käsitleda ärisaladusena ning nimekirja avaldamisega ei rikuta ärisaladuse reegleid. "Olen veendunud, et Eesti avalikkusel on põhjendatud huvi teada, millised Eesti ettevõtted on üleminekuperioodiks taotlenud erandeid naftakaubanduse alase äritegevuse jätkamiseks Venemaaga," ütles Reinsalu. "Eesti on esitanud ettepanekud uueks Euroopa Liidu sanktsioonipaketiks, mis tõkestaksid täiendavalt Euroopa Liidu energiakaubandust Venemaaga," lisas ta.

Erandit on taotlenud Flexoil OÜ, Marine Energy Solutions OÜ, Baltic Marine Bunker AS, Eurodelta OÜ, Manoir Energy OÜ, Westnbalticoil OÜ, SIA ImplexOil, Alexela Bunkering OÜ, GazTrans Eesti OÜ, Stacroloft Inc, Fillenergi OÜ, Himbalt Trade OÜ, Eesti Aviokütuse Teenuste AS, Aurum Invest OÜ, Venkon Group OÜ, LITASCO SA, VNK AS, TRAFIGURA PTE LTD, AS Liwathon E.O.S, AS Operail, United Stream OÜ, Skinest Veeremi OÜ, AS NT Bunkering, AS Alexela Logistics, Baltia Trading Company OÜ, Petrohim International Carriers OÜ, City Sky OÜ ja Altairbalt OÜ.

err.ee portaalis uudis.

Kui ma pidin oma kliendikaardil järgi käima, siis käisin just seal samas putkas järel, kus Alexela Bunkering OÜ on. Võta sa nüüd kinni. Lisaks

https://www.alexela.ee/et/alexela-ettevotted

https://i.imgur.com/NxnNVwD.png
Põnev...

Muudetud 31.08.22 08:52

Deus
12:21 01.09.2022
Kommentaaridest välja võetud tekst, mis kergelt muigele ajas uutmoodi: Selle meetodi FSB koodnimetus - Windows Download

https://www.err.ee/1608701326/soja-suhtes-kriitiline-lukoili
-juht-kukkus-aknast-alla-ja-sai-surma

[ Sõja suhtes kriitiline Lukoili juht kukkus aknast alla ja sai surma | Välismaa | ERR ]

Varasemast ajast:

https://www.delfi.ee/artikkel/89679531/venemaa-krasnojarski-
haigla-peaarst-kukkus-aknast-alla

[ Venemaa Krasnojarski haigla peaarst 'kukkus' aknast alla - Delfi ]

https://lounaeestlane.ee/kole-lugu-juba-teine-venemaa-arst-k
ukkus-haigla-aknast-alla-seekord-surnuks/

[ Kole lugu: juba teine Venemaa arst kukkus haigla aknast alla, seekord surnuks - Lõunaeestlane ]

https://www.err.ee/1085420/venemaal-kukkus-juba-kolmas-koroo
naprobleemides-arst-aknast-valja

[ Venemaal kukkus juba kolmas koroonaprobleemides arst aknast välja | Välismaa | ERR ]

https://www.ohtuleht.ee/871338/venemaal-kukkus-viienda-korru
se-aknast-alla-suurias-tapetud-palgasoduritest-kirjutanud-aj
akirjanik

[ Venemaal kukkus viienda korruse aknast alla Süürias tapetud palgasõduritest kirjutanud ajakirjanik ]

Ja lõpetuseks üks vend veel, kes veits kriitiline oli sõja suhtes:

Председатель совета директоров (direktorite nõukogu esimees). Haigla kuuenda korruse aknast lõpetas oma teekonna siinpoolses maailmas.
Kommentaar Rambleris: Meil on demokraatia igaüks läheb sinna kuhu tahab.
jee.kim
12:54 01.09.2022
Gazprom'i rahvas tegi ka siin sõjalise opi alguses kõvasti enesetappe :D
Deus
07:17 06.09.2022
"Vene tehnika"

https://storymaps.arcgis.com/stories/239f756e2e6b49a5bec78f5
c5248bf3d

Pole isegi süüdimatult maha vehitud nagu iinlased teevad, lihtsalt võetakse sõna otseses mõttes pesumasin ja pannakse raketti juhtima, pole ime, et nad sealt ukrainast neid nii palju ära virutavad ja minema tassivad.

Nende Orlon drooniga sama lugu, kütusepaagi kork ja kaelus on limonaadi pudelilt, kaameraks on reaalselt külge liimitud Canon, pole isegi korpust eemaldatud. https://twitter.com/i/status/1566527410056712201
Ma ei taha seda uskuda lihtsalt ja skeptiliselt arvan, et tegu on lavastusega, enne lihtsalt ei taha uskuda, kui oma silmaga ei näe, sest no ei ole võimalik, et keegi maailmas nii teeks, lihtsalt pole võimalik!
.
09:18 06.09.2022
Paagi kork- kui kütus välja ei tilgu, täidab kork oma ülesannet. Fotokas- kui pilt on arusaadav, polegi muud vaja. Samas muidugi fotoka mass ja mõõdud mõjutavad ka drooni konstruktsiooni ja kindlasti mitte paremuse suunas. Eks see kõik on klassikaline venepärane kulibinlus, aga kohati tuleb tõdeda, et lihtsad asjad ka töötavad. Paljud ju meenutavad, et vene autode remontimiseks piisas kuvaldast ja joptvajumatist ning sõitis jälle, lääne tehnikale lähened vaid inseneridiplomiga ning arvutiga. Nii ja naa- kui asi toimib, siis eesmärk ju täidetud, aga sõjas löövad välja algeliste lahenduste puudused ja lääne tehnika teeb siiski mõjusamat tööd.
vaba mees
11:58 10.09.2022
kas kolmepunkti mehel on nüüd suu midagi täis või arvutil klaver katki,sest ukrainlased teevad vankadele ikka päris korralikult säru.
.
12:46 10.09.2022
Pudenevad pabulad on hea pilt, aga parim puänt on siiski otse kümnesse vastu puud. Ja rsk niitis selle jämeda puu isegi maha. Niiet anna venelasele tank saada metsa langetama, hoiad sae bensu kokku.
Deus
18:02 10.09.2022
Seda, mis selle tankida seal lahti oli, ei teagi, vist põgenesid ja üritasid minekut teha nii kiiresti kui võimalik.
Igatahes hetkel on 3/4 territooriumist tagasi UA kontrolli all ja seda suisa paari nädalaga, mis on igate pidi imetlusväärne, sõjardid ei suutnud sellist edulugu kuidagi ette näha, pakkusid paar kuud ikka sellise ala tagasi võtmiseks minimaalselt.
Tuumamalakaga aga ollakse ikka väga varmad lehvitama: https://twitter.com/francis_scarr/status/1568340048294326272

Imelik on see, et Putin vangi ei lähe vabatahtlikult. Venemaa seadustikus on täitsa sees, et sõja alustaja tuleb vangi panna aga ju seepärast see ongi erioperatsioon, mitte sõda.
Vene propaganda aga kerib nooti, et rahvusvahelised jõud peaks sekkuma ja peatama Ukraina agessiooni vabades rahvavabariikides.
Venemaal sees ka käärib natukene, esiteks üeldi, et kõik kõrgemad tegelased kohtu alla, kes ebaõnnestumises süüdi on, kõrgemad tegelased aga jagavad süüdistusi igas suunas laiali, et mina pole süüdi, too on.
Käärimisest annab aimu ka selline uudis, mis ei pruugi tegelt ikkagi tõele vastata: https://www.err.ee/1608711637/moskva-omavalitsuse-saadikud-p
aluvad-putinil-tagasi-astuda

"Mitte tõele vastata" on puhtalt mu isiklik arvamus, sest sealkandis on selline aasialik hierarhia paigas, kui kõrgem ülemus ütleb, siis nii peab tegema! Lihtsalt natukene uskumatu on lugeda sellist "vastuastumist".
Kaotustest, et ca 50k tegelast on maha löödud või jäädavalt vigastatud, see on välja tulnud kompensatsioonide hulga arvutusest. USa omad arvavad, et 25k kuni 30k, UA numbrid on "positiivsemad". Kui ma nüüd õigesti mäletan, siis marsiti 100k mehega sisse? Ehk siis poolega on tehtud õppevideo järgi:
https://youtu.be/qDFc-5Zc3HU?t=45
Deus
23:46 10.09.2022
Tänase päeva jooksul liikunud info on massiivne. On väidetud, et mitu asulat tagasi võidetud, lipud püsti ja puha nign Donetski lennujaam suisa tagasi võidetud aga UA ametlik lõim tõmbab ise pidurit ja ütleb, et mis iganes levinud ka ei oleks, me pole isegi olnud seal või oleme ainult osaliselt ehk ärge jagage valeinfi laiali meie liigsest eduloost.
mati1222
06:32 11.09.2022
Nad ei tea enam ise ka mida kokku valetada: SÕJARAPORT | Igor Taro: venelaste seis veel nutusem. 10 000 okupanti on kotis. Tagasi on võetud 1500 ruutkilomeetrit
BLOGI ⟩ 199. sõjapäev Ukrainas: ISW: Ukraina on võtnud Harkivis tagasi 2500 ruutkilomeetrit territooriumi
delfi ja postimees
.
08:09 11.09.2022
Selline info on sobilik vene sõdurite ajude komposteerimiseks. Kui see mööda nende väeosi levib, siis kaob viimanegi tahmine pauku teha ja mingi russki miri eest võidelda. Neisse tulebki süstida hirmu ja paanikat.
lumehelbeke liuglemas
08:11 11.09.2022
mati1222 (registreerimata) äkki lähed oma 5m lindiga ja annad meile õiged km2
https://t.me/volodymyrzolkin/3675