aides. B-kat. bmw 116 ja C1 mingi mersu, see bemm on õudusunenägu minu arust, lihtsalt kohutavalt ebamugav auto, kuid see eest õpetaja oli hea (isegi ark-is sain 1. korral kõik tehtud)
Helju Kalviku autokool ,autoks oli Hyundai Getz.Eks ta üks väike punn ole vedrud liiga jäigad.Käigud lühikesed,startida võis vabalt 2 kkäiguga.
Aga pöörderaadius oli väga hea (platsi exam).
Sõiduõpetajaga (Helmut) jäin väga rahule aga kooliga üldiselt mitte.Suht närviline seltskond nii,et tekkisid sõnavahetused Kalvikuga isiklikult.
Aga lõpuks sai tehtud.
ARK i examid tegin Tallinnas.
sõitsin algul Corolla punnsilmaga, ei jätnud head muljet, natuke ka uuema Corollaga see oli juba veits etem. nüüd paar nädalat tagasi sõitsin Audi 80 1.8S´iga, kuigi polnud paar aastat roolis istunud tuli kõik ilusti välja ja mugav sõita, imestasin isegi. homme jälle sõidutund ja autoks Golf, loodetavasti on nurm masin :)
Põhiline õppesõidu masin oli VW Golf V,sai kätt harjutada lisaks teiste õppesõidu masinatega - nii Volvo S40-ga,kui ka Ford Focusega.
Autokooliks oli Aide autokool Pärnus.
Rahule jäin vägagi,sest see on üks parimaid autokoole Pärnus:)
Soovitan soojalt kõigile
OÜ Autosõit. Alguses Toyota Corollaga, lõpus paar tundi A-klassi Mercedesega. Toyota Corolla oli veidi mugavam, kuid sõiduomadustelt meeldis enam mersu. Kooli linnaeksami sooritasin VW Golfiga. Samuti oli VW Golf ka ARKi eksamil.
Toyota Corolla, sama mis ARKis. Väga mõnus auto, sujuv, ei tee imelikke häälitsusi. Käiguahetus käib nii sujuvalt, et ei panegi eriti tähelegi.
Sai sõidetud ka Toyota RAV4-ga, mis võrreldes Corollaga oli küll jube auto. Pedaalid ja rool on väga tundlikud. Kui gaasi vajutad, siis ainult iniseb vastu. Sidur on ka raske.
Ma sõitsin Autosõidus vaheldumisi A- ja B-klassi Mercedestega. Pärast seda kohe üldse ei meeldinud VW Golf ARKi eksamil. :D
Aga hiljem ise sõitsin esimese aasta tõesti ühe aasta iidvana autoga, millel ei olnud ei roolivõimendust, ei sissepritset, ei konti ega kliimakat ega üldse mitte midagi. Aknaid tuli mehaaniliselt üles-alla kerida jne. Hiljem olen sõitnud uue Škoda Fabiaga ja mulle täitsa meeldib. Mersu meeldiks muidugi veel rohkem, aga kellel on nii palju raha, sellel on, ja kellel pole - noh, sellel kahjuks pole. :)
Ma sõitsin Autosõidus vaheldumisi A- ja B-klassi Mercedestega. Pärast seda kohe üldse ei meeldinud VW Golf ARKi eksamil. :D
Aga hiljem ise sõitsin esimese aasta tõesti ühe aasta iidvana autoga, millel ei olnud ei roolivõimendust, ei sissepritset, ei konti ega kliimakat ega üldse mitte midagi. Aknaid tuli mehaaniliselt üles-alla kerida jne. Hiljem olen sõitnud uue Škoda Fabiaga ja mulle täitsa meeldib. Mersu meeldiks muidugi veel rohkem, aga kellel on nii palju raha, sellel on, ja kellel pole - noh, sellel kahjuks pole. :)