Kindlustus

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

kindlustusmakse kw pealt

Raintzzz
09:40 17.05.2013
Nojaa, aga kindlustusmakse võiks siis olla kõigile võrdne ,mitte et oleneb autost ja võimsusest.
Noh, 40 euri aastas pole tõesti palju .
karvanejakole
09:54 17.05.2013
Siidieuss, liikluskindlustuse hüvitise määrast kallim hüvitis makstakse kannatanule täies ulatuses kinni, kuid vajadusel nõutakse hüvitise ülemise piiri ja koguhüvitise hinnavahe kannatanult sisse.
Siidiuss
12:29 17.05.2013
Kumb on kannatanu:) Kas see kes põhjustas või see kes süütu oli? Vastus: mõlemad on ju kannatajad. Ühel auto remondis juhul kui ise ei viitsi teha. Närvi ja ajakulu on mõlematpidi. See kes ise süüdi see peab oma kulu ja kirjadega enda saani remontima ja kui pappi pole ongi jalamees. Kui kannatanult sisse nõutakse siis miks üldse kindlustust vaja. Kõik kahjud saab kannatanutelt nii ehk naa hiljem kohtu kaudu ka sisse nõuda. Iseasi muidugi kui ei ole midagi põhjustajalt võtta siis lihtsalt ei ole. Nõua palju tahad kui pappi ikka ei ole siis ei ole ja kogu muusika.
sitrus*
14:18 17.05.2013
Mõni aasta tagasi oli olukord,kus ühe mu enda autole sõideti 4 kuu jooksul 3 korda tagant sisse.Kui auto on eraisiku nimel maksab kindlustus 55% kahjusummast,mida määrab kalkulatsioon välja.Esimene 2 korda oli summa ~ 16000kr ja välja maksti midagi 8500kr.See laekub umbes 3 nädala pärast.Kuus tundi tööd ja valmis oli 300 krooniga,värvitud ja kõik.Teine laks umbes 150 krooniga valmis,kahjustused samad.Kolmas oli väike laks ja kokkuleppel küsisin 1500kr.Täna pole kursis kas viskavad papi lauale või sunniviisiliselt ajavad remonti
audi_a6_v6
15:10 17.05.2013
to: siidiuss

Kumb on kannataja? Tee ise oma kodutöö ära, antud kontekstis on need selgelt defineeritud, selline jutt on siinkohal alatu demagoogia.
100tuh eurise auto sõidad sina, kui liiklusõnnetuse põhjustaja oma odava junniga mahakandmisele, mis siia teise auto kasko jms jama üldse puutub, uskumatu, et minu lausest sai selles kontekstis nii aru saada?

to: sitrus

Olen ise ka nii teinud, aga natukene teise skeemiga nii, et nad lõpuks ikka kaudselt selle 100% väljamaksavad:)
sitrus*
17:02 17.05.2013
Sihilikult pole teinud matsu.Nad ei maksa 100%,vaid 55%.Kui raha ei taha läheb tegemisele ja kõik.
r
00:11 19.05.2013
4 kuu jooksul 3 tagant otsasõitu - mul on load eelmisest sajandist ja pole ühtegi masinat mulle tagant sisse sõitnud - õpi sõitma ja ära nussi normalseid juhte
sitrus*
10:13 19.05.2013
Sul on siis vedanud.Sõiduõppimisega pole pistmist.Kõik otsasõidud on seisva auto korral fooritaga.Ja kui vaadata põhjust,siis probleem ongi rehvides mida on ostetud kaubandusvõrgust nn käsimüügi ravim.
mati15468798789676
11:42 07.08.2014
to Raintzzz

Kindlustuse summade erinevustest pole ma tõesti aru saanud aga sisuliselt kui sulle sõidab jalgrattur otsa (vahet pole kes süüdi oli) siis sinu kindlustus katab nii sinu kui ka jalgratturi haiguskulud lisaks veel ratta teisele poolele. Jah sinu autot kindlustus ei kata ja seetõttu tundub mullegi ebaõiglane, et sina maksad kindlusutust aga sinu auto remont jääb sinu mureks.
Ise maksan 100kwse bmw eest ca 50€ aastas ja 136kwse volvo eest 77€.