Sooviks ka abi mul olex ka koodi vaja võtsin aku maha ja nüüd tahab kood ja ei leia seda kurjamit. Tänud ette.model..VNR SPRING MNT serial...KAEM009274 ja partii...1s7f-18K931-AA
Tere. Üks päev hakkas raadio lihtsalt küsima koodi. Panid koodi läks tööle. Nüüd paned koodi enam ei lähe tööle. Tähendab vahest läheb korraks, aga tavaliselt mitte, just nagu oleks mõni juhe katki. Samas pidev vool tuleb peale. Raadio välja võetud ja tagasi pandud midagi ei aita. Milles probleem võib olla ?
----------tarmo273
----------Focuse raadio kood
----------Tere! Mul oleks vaja raadiokoodi loodan, et keegi suudab mind aidata. Lisan ----------raadio peal olevad numbrid m017479 ja on veel mingi END 260924
Tere, palun aidake.Mul ford mondeo 2004 navi/raadioga. Raadio kood on olemas kuid ei oska seda kuidagi sisestada. Olen kõike võimalike variante proovinud kuid mitte midagi. Või on mul raadio koos vale. Raadio seeria nr. M004855.
Aitäh vastamast. Mul endal sama kood, seega vale kood olla ei saa. Kuidas ma seda koodi sisestama peaks? Tegemist puute tundliku ekraaniga ning ekraanil kuvab numbrid 1-6. Olen proovinud et vajutan ühte 8 korda, kahte 4 korda, kolme 1 korra ja nelja 5 korda ning kinnitamiseks 5.kuid nii ei tee raadio midagi.
Olen seda koodi proovinud juba 8 korda ja ei võta omaks.
Võimalus veel 2x koodi sisestada ja siis läheb lukku.
Kellelgi samamoodi olnud? Mida tegema peaksin?
Poolteist aastat tagasi võeti aku maha ja siis oli samamoodi vaja koodi sisestada, sel hetkel see läks läbi ja probleemi ei olnud. Nüüd kui akuvahetus tehti, enam omaks ei võta.
Seeriakood on võetud raadio raamatust, milles ka kood kirjutatud. Sisestan nii nagu raamatus näidatud, ehk siis panen nr 1 alla esimese koodi nr ehk 8, nr 2 alla teise koodi nr 0 jne. Kui kood paigas, peaksin vajutama nr 5 ja siis juba raadio tööle hakkama, aga hetkel see ei ole toiminud. Olen proovinud ka, et kui koodi ära sisestan ja siis hoian lõpuks nr 5 all maki peal, aga ka see ei ole toiminud.
Maki kõrvale oli kleebitud järgmised andmed: Serial no M003640, model C214-CD6
Ning maki peal olid mingid kleepsud, millel on peal mingi part number ja siis serial number CAM0022571
See teema on siin aastate jooksul täielikult läbi nämmutatud, tasuks ajaviiteks vanemaid postitusi lugeda, saab targemaks :P Ei saa VIN-i abil siit midagi, M-seeria raadiod ei ole autoga igaveseks kokku laulatatud, neid saab omavahel üsna suvaliselt vahetada. Mis kasu sel juhul VIN-ist oleks? Vaja on raadio seerianumbrit. Raadio välja kangutada ja järele vaadata.
Ja jälle tõestus et ei viitsita natukenegi vaeva näha-foorumit lugeda .Panen korra veel lingi ,no äkki saab ise hakkama. http://www.pumapeople.com/decode.php
Tahaks akut vahetada. Fiesta 2011 Hirmsat vaeva nägin, et plastikud lahti kangutada ja leidsin hoopis Z algava seerianumbri. Ise ei julge programmi alla laadida, ehk aitate koodiga. Z031175
Selle vaevanägemise asemel võid akuvahetuse ajaks sõbra auto täkujuhtmetega pinget hoidma ühendada. Usu, seal on muudki, mis ilma toiteta olla ei taha!
No nii, leidsin mingist väljamaa foorumist, et Fiesta raadio RADIO AHU (Portugali toode) algab Z iga ja mingit koodi ei vaja aku vahetus lihtviisil ja kõik endine. Teen ära ja kui mingi probleem tekib alles siis palun vabandust. Seni aga - kui ei tea, ära huupi ehmata !
qradi tyybid,lugege teema läbi,teemas olemas kohad kus kohast oma makile kood leida,tra niipalju ka ei vaevuta,et loeks teema läbi,isiklikult panin lingi
Tere! Jah sa oled pannud lingi, aga kui sa ise aru ei ole saanud siis see link jagab M seeria makide koode, aga minul on vaja V seerja makile. Teinekord kui sõimama hakkad loe palun ise teema läbi.