Tere.
Palun abi sest Info autost pole oma nädalake vastust saanud.
Meil Ford Galaxy 2012a ja kuna tuli vahetada aku uue vastu siis nüüd raadio küsib koodi aga meil seda pole.
Makil oli kirjas järgnevalt.
815C7E3F0733 B 1833204
7 612 330 733
@kaval2 Ei lahminud puusalt, vaid aitasin kaaskodanikku kellel ilmselgelt hiirerull ei töötanud ja tegin ise päringu aadressil http://www.pumapeople.com/decode.php ning postitasin tulemused :)
Vaata Tiit! Kas inimestel puudub elementaarne lugemisoskus?Seda linki on siia ikka mitu korda pandud kust igaüks koodi leiab .Oleks Sa lugenud viimast postitust oleks kood juba olemas.
Tere, mure järgmine, galaxy 2003 aasta puutetundliku makil pole taga m seeria koodi, kuidas siis võimalik saada makile seeria teada?
Makk ise on Fordi originaal blaupunkt makk
Olen suutnud Fordi raamatu kusagile enda eest ära peita ja ei suuda leida raadiokoodi. Raadio tundub olema sisseehitatud.
Ford Mondeo (Turnier), universaal, esmane reg 06.02.2006.
Raadio peal on CD 6000 ( maki seeria numbrit ei näe kusagil). Kül vaadanud laekasse ja tuhatoosid välja kiskunud, kus osadel Fordidel on need sisse löödud aga ei.
Tere mul siuke mure ,et makilt on kõik kleebised maha kraabitud ja displey näita locked 13.Kas seda makki ka saab veel kuidagi toimima oskab keegi aidata ?
Head uut raadioaastat!
Vabandust Pustel, olin raadiost eemal. Täna toksisin numbrid sisse ja enne, kui jõudsin viienda nupuni juba raadio röökis.
Aitäh.
Tere!Ajasin raadio lukku,vale piniga,sain taas lahti.Koodi autol kusagil,ei ole olen otsinud igaltpoolt.Teenendus tahab 55 eur saada,selle jama eest,puhaku jalga ennem ostan uue raadio põhimõtteliselt.Auto on 2007aast 1.6 focus Chia 85kw,raadio Sony oma peal.Ehk saad aidata,mind kuidagi ole hea.Parimatega!!!
Janari, võin eksida, aga selle ajajärgu raadiod (Sony vms) ei ole ju vist enam M-seeria? Ole hea, otsi välja õige seerianumber, siis saad õige koodi ka.