Tere,kuna aku otsustas tühjaks minna ja raadio hakkas koodi küsima, sisestasin koodi mis oli , mis ei toiminud.Sooviks koodi ,millegi pärast kalkulaatorid ei toimi minu arvutis ( st. ei hakkatööle ).
raadioks FD5000 M000580
Peale starteri remonti jäi ka minu Mondeo makk vait. Ei jaga seda arvuti värki kah nii,et rebiks netist midagi alla ja siis teeks. Aga kui keegi aidata saaks siis makil selline number MO 83686. Ette tänades!
minu fordil (focus 1999) asub maki kood tuhatoosi põhja all, uurige ehk on ka teil see kood sinna peidetud. Tõmmake oma koni sahtel välja ja uurige ;) Edu!
Oskab keegi öelda kas 2005 mondeo sony mängijale saab kuidagi lihtsamalt restarti teha ,ilma et peaks juhtmeid tagant ära võtma?...sunnik ei anna CD enam kätte, ütleb no cd kuigi ise mängib seda vabalt:)
Kasuta esimesel leheküljel olevat interneti aadressi koodide kohta, kui avad siis kohe alguses, vist3-4 oli koodimurdja. Tegutse küll saad hakkama. Ise kah proovisin ja sain kohe tööle. Siin tahavad naljamehed saada pappi selle eest ja kirjutavad oma maili aadresse.OK
mul on see kood olemas ja sisestan, kinnitan nr 5ga, lülib korra välja ja siis sisse tagasi ning küsib uuesti. Ühegi teise klahviga ei anna kinnitada. Aga kas see raadio sobib teise autoga, äi tahab seda oma autosuvilasse panna. Aga tänud Termokollile.
Tere, mul on Ford Focus aastast 2004, võtsin akult klemmid maha ja nüüd tahab auto key code, aga erinevalt eelnevatest postitanutest ei suuda ma leida ka seda maki seerianumbrit vms, üheski autodokumendis seda ei ole, on küll mingi lahter, aga seal pole midagi kirjas, paberid ka enamjaolt saksa keelsed, nii et ei saa aru, kui keegi mõistab mu probleemi lahendada, siis oleksin väga tänulik!
tere mul selline probleem et paned kyll õige koodi aga ei loe seda õigena ära ja laseb jälle uuesti oodata 30 min ja nii asi kordub kogu aeg.PALUN AIDAKE MIND raadio on m041172 ja kood on 1103.
Proovi sellist asja: jäta raadio voolu alla vähemalt pooleks tunniks, siis ilmub CODE-kiri ette tagasi. Räägitakse, et aitab. Kommenteerida ei oska, sest pole ise veel koodi niipalju valesti pannud :P
Tere! Soov saada makile 2006RDS koodi. Üritasin leida numbreid milles eelnevalt juttu kuid silma hakkasid ainult sellised: Part no.95VW-18K876-EB ; I.D NO. FDZ7Z2TN027406 ; MODEL NO. 2006 Tänud juba ette aitajatele
kunagi sai sierral aku maha võetud ja pärast peale tagasi pandud,autol oli orginaal fordi makk peal.Mis kysis ka pärast aku maha võtmist koodi,mida mul loomulikkult ei olnud nii saigi teine makk peale pandud.nii j2igi makk seisma kuni yks tark mees n2itas kuidas koodi maha saab võtta,k2skis makki pealmise kaane maha võttta ja paar jooted lühisesse lasta ja oligi kood sama lihtsalt maha võetud nagu peale pandud:)
Gt, oled oma antud numbrite-tähtede kombinatsioonis kindel? Sest originaalis peaks kõik 90-ndate keskel tehtud 2004/2014 seeria raadiod algama M seerianumbriga. Saan aidata,kui makk seerianumber L-tähega,aga mingit P C ei ole kohanudki originaalis.
Kas siis mind ei oska keegi aidata? Eelnev jutt mis kirjutasin:
Tere! Soov saada makile 2006RDS koodi. Üritasin leida numbreid milles eelnevalt juttu kuid silma hakkasid ainult sellised: Part no.95VW-18K876-EB ; I.D NO. FDZ7Z2TN027406 ; MODEL NO. 2006 Tänud juba ette aitajatele
Ah jaa sellised nr veel olemas: N027406
tere mul mure sellega et eo tea raadio koode enam, mis vanadest autodest järgi jäänud, äkki saab keegi aidata?
1. Blaupunkt Type Car 300 (F) No: 24455376
2. Blaupunkt Type Car 300(F) No: 90532620
Tere.Ega Nissani koodidest aimu pole,mõtlen uuemaid?Sain ühe 6 cd-ga mängija aga koodist pole kellelgi aimu.kirjutan siis ühe seeria numbri pp2804ta 0032009 ja mudeli numri ka pp-2804t
Jansa 848 raadiokood peaks olema 6956.
Rogi2 raadiokood on 1140.
Kaldojakali raadiole sobib kood 1628.
Vanapeeru raadiokoodis kindel pole,aga proovi 4196.Seal võib olla ka sama numbrite mingi teine kombinatsioon kah.
Gt kahjuks aidata ei saa,kuna minu kalkulaator sellist raadiokoodi ei tunne.
Äkki autaksite mind ka. Lollist peast sai kunagi aku maha kisutud ja selleks ajaks oli kood ja juba kaduma läinud. Ei taha uut ka osta sest roolilt juhtmine oli ikka hea asi.
Raadio Philips Car 400
seeria GM 90 506 173