Muuseas: samamoodi saab kindlaks teha ka 1999-2002 Jaguar S-Type´i raadio koodi :) Seerianumbrid on sarnased, raadio ise kah kahtlaselt Fordi moodi :D http://www.euro-jag.com/images/DSCF3322.JPG
Ainult seerianumbri kättesaamiseks mahavõtmine pole nii lihtne :(
Mul sama jama ühendasin aku lahti ja peale seda küsib raadio koodi äkki oskab keegi aidata. Raadio mudel on: 3000 TRAFFIC 2 CHANNEL , Serial no: M025310 , Part no: 97FP-18K876-LA .
Külmad ilmad lõpetasid mu auto aku tegevuse.Pärast aku vahetust ei saa enam raadiot toimima.Kas keegi oskaks anda mulle koodi raadiole,mille seerianr. on M038376?Oleksin väga tänulik!
Palun aidake rumalat naisterahvast! Vahetasin oma sõidukil akut ja nüüd küsib originaal cd-raadio koodi...ei suutnud seda serviseraamatust leida ja olen hädas. Ei oska seda raadiot välja ka võtta, et seerianumbrit vaadata. Kas on ka kuidagi ilma seerianumbrita võimalik seda tuvastada? Või on see kood ka kuskil mujal kirjas? Cd raadio on ford focus 1998 a 6000 seeria.
Kahjuks pead ikkagi raadio pesast kätte saama, et tagaküljelt "M"- tähega algav seerianumber teada saada, muudmoodi seda koodi lahti muukida ei saa. Esipaneelil on neli väikest auku, neisse tuleb sobiva pikkuse ja jämedusega naelad või vardad vms. lükata, siis peaks olema võimalik raadio välja sikutada. Kui ise ei juge puutuda, siis pöördu kellegi poole , kes on nõus selle töö ette võtma.
kood 4224 kahjuks ei sobinud.enne koodi sisse trükkimist oli 30min.ees ootasin selle lõpuni ,triibud hakkasid vilkuma trükkisin koodi sisse ja vajutasin viiendat klahvi ja lõi uuesti 30min ette.nüüd on 7 korda kokku proovitud ja mõistus otsas. äkki oskab udu või keegi midagi tarka öelda.
Huvitav... Kontrolli sel juhul seerianumber üle, kas on 100% õigesti siia kirjutatud, et poleks numbreid omavahel segamini aetud vms. Senine tulemus on endiselt 4224.
Veel: milline see raadio on? Osadel tuleb vajutada kinnituseks "SELECT".
Paluks abi, 2006 a Ford on Saksast toodud ja mul tõesti seda koodi dokumentidega kaasa ei antud. Tean vaid, et tegu pole tehase originaal makiga.Mis andmeid läheks vaja, et selle koodi saaksin. Ette tänades!
Veelkord: vaja on maki tagaküljel asuvat seerianumbrit!
Kui selle kättesaamine mingil põhjusel ei õnnestu, saab koodi ka Info Autost. Ja kasseritakse külmalt 20€ selle eest.
udu:
Tänud juhiste eest, sain raadio kätte ja seerianumber on M002450.
Seal all oli ka mingi kleeps neljakohalise koodiga, aga see ei toiminud, oli nähtavasti mingi muu number mitte makikood:)
Kui see number sind aitab, siis jään ootama sinu abi:) Tänud ette!
Tere!
Mul kahjuks makil sellist "M"-iga algavat seeria nr polnud. Tegemist Bekkeri Traffic Pro mudel BE 4730 ja serial nr 25057708. Kas keegi oskab koodiga aidata?
Tere siuke rumal asi ,et oleks vaja koodi 2008a ford mondeo blaupunt nx navi-le kuid ainsad numbrid selle seadeldise kohta mis ma öelda oskan on 8618002647 kuid ma kahtlen ,et see seeria number võib olla.Nii siis küsin kust kohast ma sellel seadeldisel seeria numbri leida võiksin.