Hummer

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Hummeri jooksvad kulud

jaanusmees
12:19 22.10.2006
tekkus huvi selle masin vastu .Kas oskab keegi vastust anda kindlustuste ja hoolduste kulukuse kohta ?
teodoro
11:25 23.12.2009
Hooldus ja varuosad odavad nagu ameerika autodel ikka
luxus1
23:36 27.12.2009
issand kui kole auto - robustne tank!
ameerika auto
11:38 05.01.2010
Hummeri hooldus ja varuosad on samast odavast hinnaklassist nagu teistel ameerika autodel,euroopa mudelitest 1/3 odavamad
H2
23:42 14.02.2010
Hansa varakindlustus-33000.- aasta.liikluskindlustus-2100.- aasta.Esinduses remondi tund 750.-
Hooldust teen ise. Varuosade kohta küll ei ütleks,et on odavad.Ei ole küll kahe aasta jooksul midagi erilist rem.tulnud,aga näiteks esirattalaagrid-ligemale10000tk(esinduses) sharniirid,ülemine ja alumine-900.- ja1100.-
Suurim kulu läheb muidugi kütusele-kuni 25L sajale.
kuldaja
23:09 26.07.2010
väljaminekute poolepealt: liising 20 000/kuus ja kütusele 20 000/kuus
Tee omad järeldused!
Kui niisama poosetamiseks tahad ja mingi ehitaja oled, siis pole mõtet osta.
Kui raha niimoodi sisse tuleb, et ise ka ei tea täpselt kuipalju, siis tasub osta. Tõesti hea masin ja varuosad pole kallid.
auohh
00:32 06.12.2014
Härrased autoarmastajad!Olen plaanimas osta sellist masinat.Aga,mida ei saa - on abi foorumitest.Kahjuks on Eesti rahvas niivõrd-niivõrd kade,et nii kui mainid Hummeri nime,muud ei saa kui sõimu ja laitust.Olen lugenud nii palju Hummeri teemasid,kus keegi Hummeri kohta miskit küsib,saab vastutasuks 95% mahategemist.No kuulge???Mis se muu on,kui kadedususs.Tavaliselt on see kohane naistele,aga et mehed võivad nii kadedad külamutid olla?See oli üllatuseks.Võiks ju vastu sõimata,et teenige rohkem saamatud äpud,aga vaataks seda teemat natuke teise nurga alt.Tegelikult Hummer ei ole üldse kallis auto.Pruugituna jääb ju hinnas alla paljudele luksusmaasturitele.Ülalpidamiskulud on ka u.130% tavalisest Jeep Grand Cherokee omadest ja u. 70% BMW X5-st.Vahe on vaid selles,et mõned spetsiifilisemad osad on tellimisel,aga nad ei maksa ulmehinda,ja kui omanik natukenegi oskab mutrivõtmeid ise käes hoida,on tegemist tavalise veoauto remondiga lihtsustatud versioonis.No sorry,kui Eesti mehel pole enam autoputitamisoskusi,siis sõitku bussiga.See auto polegi äpudele.Küttekulu?Jah,see on meeletu,aga lihtne eesti mees saaks ka sellega hakkama,kui kasutaks seda autot vaid nädalavahetustel pühapäevaautona.Tavasõitudeks siiski olgu miskit muud.
Paagitäis kuus,paar sotti remondiks ja 200 aastakindlustust - no ma ei tea,kui vaene autopede peaks olema,et sellise kuluga hakkama ei saaks.
See auto meeldib KÕIKIDELE!,kui keegi ütleb vastupidist - ta valetab nii teistele kui iseendale,selle tõestuseks see et ta loeb seda juttu ja raatsib vastata!
jarru
01:31 06.12.2014
Mina olen sattunud Hummeriga koos gaasitanklasse, järelikult oli sellel LPG seade peal, mis teeb km hinna sel ikka odavamaks. Kes veel ei tea, siis 4,2 mootoriga Audi km. hind on sama, mis Golf 1,6 bensukaga. Kilovatte siis vastavalt 228 ja 75.
to auohh
06:19 06.12.2014
kui sul on nii vähe mõistust, et ise ei suuda oma elu otsuseid teha, siis mis suhtumist sa veel ootad? loomulikult tehakse maha.
ja teine- palju on üldse hummereid liikvel? üksikuid. mis pagana ostuabi sa siis soovid. need mõned omanikud ei kola mööda foorumeid ja ei pajata hommikust õhtuni oma elust hummeriga. ju neil muudki teha.
sellised wannabed- luksusautode tahtjad on hullem kontingent üldse- mingi koguse suutnud pappi kokku ajada, aga mõtlemise poole peal puhub tuul...
auohh
12:19 06.12.2014
Ma ei taha ostuabi,vaid muljeid autot omanud inimestelt.Nõus et neid on vähe,aga siis peaks Hummeri foorum tühi olema.Aga näe,külamutid-tühikargajad ikka ja jälle võtavad sõna.To auohh näiteks.
V8
13:16 06.12.2014
See siin pole ju Hummeri foorum, see on tavaline auto24 rubriik, kuhu külamutt sattus ja siin on neid koolijutse ka küllaga, kes targutavad nagu vanad mehed.
Endal kogemus 16 aastat Van-idega 5,7 V8 ja 20 liitrit sajale, peaks suht sarnased kulud olema, kuid remontimisest ma suurt tea midagi, sest kui oskad õieti autot valida ei pea koguaeg remontima.
Krooniajal oli bensuarve ka 16000.- kuid ei nurise, sest sisse tuli ka normaalselt. Sõita on muidugi suurte USAkatega mõnu omaette, mida eriti ei anna võrrelda väikeste €uro kökatsitega.
ahah
13:26 06.12.2014
Aga millist abi Sa siis soovid? Tahad lihtsalt leida kindlust, et lõplik ostuotsus ära teha või? Ei ole mõtet toetuda narratiivile, et kõigile meeldib ja kõik on kadedad - näiteks minule ei meeldi ja mina ei ole. Kirjapildi järgi ütleks, et jutt käib Hummer H2 ümber. Leian selle masina kehva koostekvaliteediga olevat nagu enamik Ameerika autosid. Kindlasti välistaks selle auto ka põmmpäise imago pärast, millega selle olevased (ja tulevased) omanikud silma paistavad. "Siit ma tulen, eest ära äpud, mul on pappi!" Tegelikult ju ei ole, kui sa vaatad dekaad vana ning mõniteist tuhat maksvat "luksusautot"?
Hmmr
13:42 06.12.2014
H2 puhul võiksid mainida ka mis aasta isendit osta tahad. See paneb paika kas auto maksab paarteist või mitukümmend tuhat. Hinnatumad on just nn facelift ehk alates 2007a mudelid mis on uue interjööri ning võimsama mootoriga, kuid kütusekulu on enam vähem sama- uuem on maanteel natuke ökonoomsem. Kui auto on hästi hooldatud siis remont kallis pole.
kill-koll
13:52 06.12.2014
Eelkõnelejaga (ahah 13.26) sama meelt, mulle ka ei meeldi. Olen mõnedsajad kilomeetrid sõitnud H2-ga (firmal oli kunagi), ei meeldinud kehv väljavaade ja ebamäärane juhitavus, lisaks veel üllatavalt väike salong, eriti jalaruumi poolest. Tagasihoidliku inimesena häiris mind väga ka selle autoga kaasnev tähelepanu, tegemist oli ka eriti "bling-bling" versiooniga (22" kroomveljed, tuled-viled ja kõikvõimalikud kroomvidinad). Sõita ja taluda lõputuid kaasliiklejate pilke pole minu jaoks. Aga maitseasi muidugi, igaüks ostab selle, mis meeldib ja millest rahakott üle käib...
looder23
13:53 06.12.2014
kuidas sa saad öelda, et kõigile meeldib ja kõik on kadedad. no mulle ei meeldi. puhtalt välimuse pärast. ei ole ka kade kui selline mööda sõidab ja enamus kordadel ei pane peadki pöörama. tunnistan ausalt, H´2-s sees pole istund ja sõitnud pole meetritki. võibolla kui saaks, hakkab meeldima, aga vaevalt. olen istunud H1-s. no blääd, sellist omale isegi pühapäeva autoks ei taha. tolles küll juhikohal ruumi polnud. oligi selline tunne, et kui ennast sinna sisse pressid, siis pole enam turvavööd vaja, sest oled nii kompaktselt sees, et ei anna enam kuhugi liikuma. nii palju kui mina olen üldse maasturites istunud, siis on tulnud nentida, et need kipuvad ikka mingite meeter kuuekümneste päkapikkude emmi pikendused olema. no pole ruumi lihtsalt. vähemalt mulle mitte. pikkust 190, kaalu kah üle tsentneri. mingis maasturis kunagi istusin, kurat, kas see juhi iste oli nii kõrgeks seatud või oligi too nii kõrge, aga mina ei näinud autost 5 meetri kaugusel teis autot, sest katuse serv piiras vaatevälja. oleks pidanud viskama kõhuli roolile nina vastu klaasi.
teine ameerika maastur. istun sisse. sätin tooli paika. noh, peaaegu. hakkab looma. vaatan vasakule...mida v....u... piilar piirab kogu vaatevälja. lasin seljatuge tiba madalamale ning vaatasin tagumisest küljeaknast välja. see ei ole ju normaalne. eest poolt piirajat oleks istunud nagu "viieline".
V8
14:10 06.12.2014
:) huvitav milliste luxusest pakatavate autodega viimased paar kommijat sõidavad, äkki Golf või hoopis odav ja hea Dacia, et seda sappi nii hirmsalt pritsitakse.
See, et sa ei mahu maasturisse on su enda mure sõida bussiga hädavares ja söö vähem.
auohh
15:03 06.12.2014
No nii ka ei tasu rääkida.Mõni inimene on suurem,mõni väiksem,lihtsalt kõik autod ei saagi ideaalset istumiskohta kõikidele suurustele pakkuda,see on tehniliselt võimatu.Nt GAZ 51 kunagi oli,ei mingit reguleerimist,aga kõik suurused mahtusid.Ei saa ju tänapäeva autosid 51 laadseks ehitada.Aga jutt käib ikka Hummerist.Mulle ka eriti ei meeldi,et rahvas vahib.Aga mulle endale see kontseptsioon meeldib,selle pärast ostangi.Ei ole mingi rikkur,et p***i palju mis maksab ja palju kütet sööb.Lihtsalt tahan erilist autot hoovi.Nt Rootsis on väga paljudel pühapäevaautod,igasugused vanad Cadillacid ja Lincolnid,nädalavahetustel ilusa ilmaga on neid kõik linnad täis.Minuarust lahe komme,kui oled autohuviline.Eestis nii küll ei ole,aga mina autohuvilisena tahan midagi erilist.No miks mitte Hummer?Jah,jutt käib H2st.Enne facelifti versioonist,sest mitukümmend tuhat ei raatsiks hobbile raisata,ei osta igapäevasõitudeks.
Ahah
16:02 06.12.2014
Aga siis tulebki asi täide viia! Käi proovisõidul ja osta ära. Mis need teiste arvamused Sulle ikka nii korda lähevad? Esmalt jätsid endast pigem mulje kui mingist maakoha kuningast, kes emastega oma paaritumisväljavaateid suurendada soovib.
Kahjuks
16:51 06.12.2014
Hetkel on auto24-s ainult üks kollane pakkuda mis on juba müügis ikka päris mitu head aastat. Kollane vist lihtsalt ei lähe paljudele peale või tont teab miks keegi seda ei taha.
Mahno3
16:52 06.12.2014
H1 on militaarmasin. See, et teda tsiviili müüdi, on iseasi. Kui sa võtad analoogsed masinad, olgu siis MB G seeria, uaz või midagi muud, siis pole üheski neist eriliselt mugavusele ja ruumikusele rõhutud, sest armee nende eest eriti ei taha maksta. See, kui kaugele masin tule all jõuab või kas ta tankikolonniga koos liikuda suudab, pole sinule, kui asfaldil liiklevale tsivilistile tähtis. Seetõttu valigi masin, mis on sinu vajadusi silmas pidades disainitud.
auohh
18:50 06.12.2014
Hetkel seda kollast silmas peangi.Aga miks aastaid keegi seda ei osta?Kas tal midagi suuremat viga?
Kahjuks
19:03 06.12.2014
Pole ise vaatamas käinud ehk ei tea kas tal midagi viga on. Lihtsalt olen ise ka aeg ajalt neid kuulutusi vaadanud ja see auto koguaeg olnud müügis. Muidugi räägitakse et kollast värvi pidigi kõige raskem müüa olema. Läbisõit on ka sellel autol mingi 200 00km umbes. Tal kunagi oli see kuulutuses olemas.
Natuke...
19:52 06.12.2014
Täismass pea 4 tonni, kas ikka B katiga sõita tohib ? ☺
Hmmr
19:54 06.12.2014
Eestist ostetud masinatel on see muudetud 3500 peale. Kui on üle 3500 täismass siis C1 vajalik
auohh
20:12 06.12.2014
Läbisõitu tal 240000,aga kollast just tahangi.
Pfft
20:51 06.12.2014
Soodushind jõuludeni. Peale jõule on siis veel odavam või, eriti kui nii kaua juba müügis...
siberia
20:59 06.12.2014
H-1 on justnimelt ehitatud kõval ebatasasel pinnal kiiresti sõitmiseks. Et kõrbes , stepis, preerias tankist maha ei jääks ja niimoodi. Maastikusuutlikkus (soos) on nullilähedane. Seega Tallinna tänavale peaks hästi sobima:) Lisaks on arvestatud USA tüüpilise lolli neegrist reamehe ajumahuga, et see midagi eriti ära ei saaks lõhkuda ja kui lõhub, oskaks ise ära parandada. Masinas on stiili.
Beebihummerite H-2 ja H-3 kohta ei tea, palju neil algse Hummeriga üldse ühist on. Pead nad küll pöörama ei pane. H-2 olen ka sõitnud - seestpoolt sihuke odavast plastist känkar ja õõtsumine ajab südame pahaks. Sellel vene mehel, kelle autoga sõitsin on H-2 enamvähem ainuke varandus. Hoolduskulud ilmselt üle mõistuse ei käi. Muidu ripuks vaene vant juba ammu mure pärast, nöör kaelas, kase ladvas.
H3
22:33 06.12.2014
Tervist! Autod on üsna muretud ja hooldusvabad. Endal on olnud H2 ja ka H3.
Kui kütusekulu ei tekita probleeme, siis on tegemist meie oludesse üsna sobivate sõidukitega. H3 näiteks on manööverdamis võime parem kui enamus keskklassi sõiduautodel. Kahjuks pole Eestis ühtegi V8 mootoriga isendit müüa. Aga see varjant on tunduvalt parem kui rida 5 , mis algselt 3,5 ja hiljem 3,7 liitrit.
Kütusekulu on V8´l sama aga dünaamika tunduvalt parem.
H2 enne 2007 oli 6.0L ja neljase käigukastiga (viimasega võib probleeme olla aga kui korralikult hooldada, siis suht pommikindel) Peale 2007 tuli 6,2L ja 6 kast.
Sama mis Cadillac Escalade´l. See on päris hea kooslus. V8 mootoritega isendeid annab ka ökonoomsemaks ja võimsamaks tuunida, kuna algselt on nad sätitud sõitma isegi kütusega 82. Sellist jama pole Eestist võimalik isegi osta. Enda omal kirjutasin aju üle ja tangin ainult 98. 16% võimsust juures ja 20% ökonoomsem. Gaasiseadet võib kaaluda aga sellega kaasnevad ka omad probleemid. Ise pole näinud põhjust et paigaldada autole millel tuunituna 335kw ja liigub nagu sportauto, gaasiseadet paigaldada. Maanteel kulu kui sõidad rahulikult umbes 11,5L sajale. Selle eest kui vaja mööduda, siis ei pea põdema kas jõuad või ei. Annad gaasi ja auto hüppab ka 90km/h sõites kiirendades paigalt. Sõidurõõm on viimase peal.
sa ilmselt
23:39 06.12.2014
Sa ilmselt ei tea midagi mootori ehitusest ja kütuse oktaaniarvust.
Lubatud kütuse oktaaniarv sõltub eelkõige surveastmest(näiteks sellel 6.2 liitrisel on see 9,4 mis tähendab, et mootori stabiilseks tööks kütus alla 90 oktaaniarvuga ei sobi kohe üldse). Kuidas küll aju programmeerimine mootori surveastet muudab on minu jaoks müstika. Samuti kui sõita soovitatust oluliselt kõrgema oktaaniarvuga(92 asemel 98), siis põlevad mingi hetk(~100 000km +- paarkümmend tuhat) klapid läbi. Ja veel oktaaniarv ei mõjuta kütuse energiasisaldust, seega puht füüsiliselt et saa võimsus ega kütusekulu muutuda.
aouhh
13:30 07.12.2014
Küsimus ei olegi kütusekulus või kuluosade maksumuses,vaid mis saab suuremate probleemide korral.Nt kui kast peaks otsad andma,võib ju olla et remont maksab teise Hummeri hinda???
Wello
13:59 07.12.2014
Aga mis saab siis kui keerad täis peaga auto kraavi?
aouhh
14:09 07.12.2014
Siis tagurdad kraavist välja ja sõidad edasi.Wello,elementaarne ju!
muhv,30
14:13 07.12.2014
H3 näitas ilmekalt oma teadmisi tehnikast: dengi jest, uma ne nada!
muhv,30
14:29 07.12.2014
Pehmendan natukene oma viimast posti:
Ilmselt saab elektrooniliselt, süüte ajastusega asja natukene talutavamaks muuta aga 82 pealt 98 peale WACK!
väike vend
15:00 07.12.2014
Programmeerijaga ei muudeta surveastet, küll aga saab muuta kütusekogust, kütuse pihustamise hetke ja vältust ning süütehetke, rääkimata käiguvahetuspunktidest ja kõiksugu piirangutest, mida tarkvara mehaanikale seab. Nii on täiesti võimalik, et suurema kütusekoguse pritsimisel läheb vaja suurema oktaanarvuga kütust, mis ei detoneeruks enne süüdet, eriti kõrgematel pööretel ja töötemperatuuridel.
Staatiline surveaste on on siiski vaid suunanäitaja, see, mis mootoris 5000 pöörde ja 110 kraadise jahutusvee temperatuuri juures tegelikult toimub, on täiesti omaette arvutuste maailm.

Selgelt näha, et aouhh ei ole kunagi ühegi GMi toodetud maasturi/kastikaga kokku puutunud. Hummer H2 vanematel mudelitel on 4L65E või uuematel 6L80E kast all. 90-ndate GMi neliveolisi masinaid on Eestis küllalt mida saab 4L65E tarbeks varuosadena kasutada. töökorras 4L60E maksis viimati 200 euri. Kui endal käed küljes, siis tellib osad, leiab tööriistad ja laob 4L65E kasvõi koduõuel algosadest kokku, abiks Youtube'i videod. Töökorras 6L80E on eBays 1100-1300 dollarit. Kui tööriistad käes püsivad ja Internetti kasutada oskad, siis lugu suuresti sama jutt mis 4L60E/4L65E puhul.

Odavaim H2 on Eestis 11k praegu. Selle raha eest saab ehitada hummerile 2 käigukasti, mis kannatavad kumbki 1000hj võimsust mootorist. Selle raha sees on ka töö, mitte vaid varuosad.
aouhh
00:32 08.12.2014
Jõulude lähenemisega suur hinnasula(kollane H2),vist soojad ilmad põhjuseks:)Peaks H3 peale mõtlema hakkama.
siberia
02:31 08.12.2014
Kas ainult mulle tundub, et aouhh hoopis ise seda kollast Hummerit müüb?
Minust küll ostjat pole, tõesõna:)
ventilaator.
10:10 08.12.2014
Tuttav müüs Hummerit krooni lõpus. Omasuguste seas turu odavaimalt hinnalt 350 tuhande pealt lasi hinna lõpuks veel alla 250 tuhande peale... ehk 100 tonni alla... See oli reaalne müügihind. Isegi mobiles ei olnud toona sama aastaarvuga isendit nii soodsalt. Aga ka siis oli ostjat vaja pikalt oodata. Ja mõni müüb aastaid olenemata hinnast. Hummeri väärtust on keeruline hinnata. See pole kindla turuväärtusega 1.9TDI VAG masin mida iga teine pereisa osta soovib hoidmaks kokku kütusearvetelt.
aouhh
17:31 10.12.2014
Ei müü mina.Räägin seda,et enne oli ju hind 11000,nüüd on 12000???,selles mõttes imelik "hinnasula".Mina alles mõtlen,et võiks kunagi osta huvi pärast.Aga nende juttude põhjal,et pärast,kui tuhin läbi,ei saa müüdud,paneb mõtlema.Pärast seisab mõtetult.
MustRock
22:03 11.12.2014
Õige Hummer on must, kollased jäägi Klounidele!
jynf
19:31 12.12.2014
Õige Hummer on punane!
väike vend
15:14 13.12.2014
Huvitaval kombel on Hummer H2 selles suhtes õnnestunud auto, et pole olemas värvi või värvikombinatsiooni, mis näiks selle auto juures kujuteldamatu või väär. Selles suhtes, on ta nagu Lamborghini. Kollane? pole probleem. Oranzh? Mis seal ikka. Mõni neoonvärv? Lase aga käia. Roosa? Ebatavaline, aga mitte mingil juhul sobimatu. Laimroheline? Miks ka mitte? Mustast, valgest, hallist, sinisest, sõjaväelapilisest või ise šablooni ja aerosoolvärviga värvimisest rääkimata. Isegi lehmalapiline sobib.
MustRock
16:17 14.12.2014
Punane on kõige koledam värv mis Hummeril olla võib. Must jääb meestele, kollased ja punased Klounidele!
liiva4
16:42 14.12.2014
rattalaagreid peab ämbriga kaasa võtma kui pikem ots plaanis,sõbral oli,täiesti uskumatu.
Loll jutt
16:47 14.12.2014
Kas sõbral oli Leedust toodud Hummer mis oli sajast autost kokku pandud? Pole varem nii lolli juttu kuulnud. Aga noh see, et "sõbral oli" seletab asja
liiva4
17:04 14.12.2014
aga too ise mõni konkreetne näide mitte ära pläkuta nagu eit.
ää
22:21 18.12.2014
Peale jõule tuleb aastavahetussoodustus!
aouhh
19:26 21.12.2014
väike vend
20:50 21.12.2014
Ega siis muud ei jäägi kui soovida mõnusat sõitu ja jätku kütusele!
aouhh
18:48 22.12.2014
Esimesed muljed - suur laev,nagu zilliga sõidaks.Pole lihtne leida kohta parklas,kitsal teel sõites peab rohkem arvestama vastutulijatega.Nähtavus suht kesine,eriti offroadil ei näe kus sõidad.Metsateedel ei mahu sõita ilma külgi kriipimata okstega.Läbivus muidugi tasemel,eriti difflukke kasutades.Kütet sööb 20-30 sajale,alla 20 ei saa isegi rahulikult kulgedes 90-ga. Auto muidugi vigadega,kollektori tihendid läbi,pläriseb mootori juurest(tüüpviga).Check-engine pirn läbi või välja keeratud,eks võivad ka lambdad läbi olla,kuigi mootor töötab ilusti ühtlaselt.Air-suspensioni viga ka tablool.Aga kõik teeme korda,jupid suht odavad,Jeepiga samas hinnaklassis umbes.Muide,registrimass oli kärbitud 3490-le,aga sellegipoolest enam B-katiga sõita ei saa öeldi ARKist,need ajad on läbi.Võtsingi arvele 3900ga.Muus osas autoga rahul,seest mugav,ruumikas,kõrge(vanaema ei saa sisse ja koer kah).Muide,ostsin oma enda pulmapäeval ja kasutasin samal õhtul pulmaautoks.
Wello
19:17 22.12.2014
usun et ark ajas sulle pada, aga eks sa ise tea
aouhh
19:57 22.12.2014
Mul suht savi,mul C taskus,aga kui kunagi müüma hakkan,siis niigi väike huviliste grupp omakorda väheneb veoauto lubasid mitteomajate arvelt.
Wello
20:04 22.12.2014
samas maha saab alati deklareerida
40
20:41 22.12.2014
Need ajad on nüüd läbi kui registrimass kirjutati väiksem täismassist,et saaks b-kat.-iga juhtida selliseid sõidukeid,mis on suurema täismassiga kui 3500kg. Ja kas mitte sellised üle 3500kg täismassiga sõidukid ei pea omama kiirusepiirajat kiirusel 90km/h?
aouhh
21:31 22.12.2014
Aga imelik,mul haagissuvila,ostsin kevadel,täismass 1900.Kui arvele võtsin,arvestasin,et hakkan vedama teda autoga,mille suurim lubatud haagise mass passis 1800,ja lasingi reg.massiks kirjutada 1800.Vean järgi,ei mingit probleemi,kõik seaduslik.
Wello
21:45 22.12.2014
40 (registreerimata) - maha deklareerides väheneb täismass ja oh häda kui kaalule saadetakse, aga usu trahv on leebem kui juhtimisõiguseta
Sellel
00:07 23.12.2014
Sellel masinal igal aastal omanik vahetunud. Midagi on seal mäda.
nooo
00:24 23.12.2014
eks varsti ole kuulda, milles asi ;)
väike vend
01:38 23.12.2014
-auohh-
Aiman laiust. Mul on endal esimese põlve Expedition, mis on umbes samas suuruses, vaid 3-6cm kitsam ja ca 400kg kergem. Küttetarve on normaalne, ikkagi 2.9t tühimassi ja pidev nelivedu. Kui lambdad oleks läbi, siis oleks kütusekulu veel suurem. Mul olid kevadel kõik 4 lambdat fordil läbi ning võttis vaid tagaveoga maanteel 25 liitrit sajale (poole paagiga keset päeva Tallinnast Raplasse ja tagasi) ja linnas 50.
Kui kollektoritihendeid vahetama hakkad, siis võid kaaluda tehase malmkänkrate minemaviskamist ja korralikke (JBA) lühikeste torukollektorite paigaldust. Annab keskmistel pööretel korralikult väänet juurde. Minu 2.5t 230hj Fordi käitumist linnas muutis kõvasti lähemale endise 1.7t 300hj Cadillaci käitumisele.

-40-
Nagu Antennikas kunagi tiku-taku foorumis oma Excursioni teemas küsis "millal sa varem kiiruspiiriku ja sõidumeerikuga sõiduautot oled näinud?" Ning H2 on M1G sõiduauto, mis siis, et suurema täismassiga kui 3500kg.
aouhh
15:54 23.12.2014
Ei ma ei öelnud,et küttekulu liiga suur on,see täitsa norm tal.Autol ei ole midagi erilist viga.Väljalase vaja korda teha ainult.Kollektorite tihendid ja vb. uued katid.Vanad välja lõigatud,torud asemel.Lärmab.Sellest ka check-engine.Air suspension korras,pistiku viga oli.Sildades ei ühtegi lõtku.Üle keskmise soojeneb esipiduriketas,supporti remkomplekt tellitud.
aouhh
20:00 30.12.2014
Nii.Check-engine pirn ei ole välja keeratud.Tegemist dioodidega,tuli lihtsalt kinni kaetud seestpoolt.Avasin.Vahest põleb,vahest mitte.See tingitud kattide puudusest,lämbdad aga jäetud ja ümberprogatud pole.See isegi hea,võibolla tulevikus panen uued katid,ei meeldi loodust reostada ja ülevaatusel vaielda.Õlid heledad,ka sildades,vist vahetatud.Esimene päev sõitsin palju,päevaga läks paagitäis.Määrisin kõik mis määritav.Vahetasin armaturi valgustuse ära,osad läbi põlenud,kõik dioodidega,tinutatav.Jätkub töö salongi kallal,mõningad iluvead.
siilil
20:59 30.12.2014
Mis suspensionil viga?
aouhh
10:14 31.12.2014
Suspensionil arvatavasti oli ühenduse viga.Võtsin kõrgusanduritel ja kompressoril kõik pistikud lahti,ainet vahele ja viga kadus.
v.
10:51 31.12.2014
Kas juba müügis?
aouhh
11:11 31.12.2014
Ei ole,ei müü veel niipea.See on mingi uus tulnud.Rattad tunduvad tal kuidagi imelikult väiksed,udukaid ei näe,õhkvedrustust ka vist ei ole.Supercharging - see vist mingi rihmaajamil ettelaadimine ma arvan,võib jõudu anda juurde küll.15l/100-le...nalja ka osatakse teha,25 ikka.
H.U
12:26 31.12.2014
Noh poisid, kes selle ära ostab:
http://www.auto24.ee/used/1915766
Head Vana lõppu ja edukat Uut Aastat!
.......
15:03 31.12.2014
väike vend
16:11 31.12.2014
Sel ülelaadimisega H2-l on lihtsama otsa roots-tüüpi blower otsa lükatud. Samas muud mootorit puudutatud ei ole, vahejahutit ka pole. Sellest ka olematu võimsuselisa 60kW. Tõenäoliselt pöördemomenti on veidi rohkem juures, ja see tuleb sisse madalamalt kui standardis, kuid kaheldav, et 7 sekundit sajani. Ka sellest on kuuldud, et ülelaadimine vähendab H2-l kütusekulu, kuid 320hj pealt 410 peale on natuke vähe võimsusetõusu, et 4L65E-ga 15l/100km kokku saada. Tehtud mootori ja 550-600hj juures juba usuks natuke.

Rehvid on silma järgi 265/65 R17. Ehk isegi 245.
kanad
16:58 31.12.2014
See näeb ikka päris ülbe välja, korralikud blingid kah all. a no sellise hinnaga ma ostaks pigem Lamborginii juba, siis kõigil kaelad kahekorra!
kuked
16:28 01.01.2015
Mis siin ülbet on?Traktorist tehti limu.See ikka offroadi,seal ta tunneb end paremini.
........
17:10 05.01.2015
Onko Hummer hea auto?
Teisipäev
10:53 06.01.2015
Tore, et Hummeri teema on ellu äratatud :) Samas on muidugi väga kahju, et Hummeri tootmine on lõppenud. Põnev, milline oleks uus Hummer olnud täna, aastal 2015...
väike vend
14:53 06.01.2015
nägin ka aouhhi H2-te tänaval. Kollane, kollektor tiksub ja teeb ilma kattideta päris kadestamisväärset häält.

see siin on pigem H2 kui H3 teema. Vana uudist sellest, kui pehme on H3, pole mõtet panna, kuna Hummer H3 on tehniliselt lähemal Izuzu D-Maxile kui H2-le.
aouhh
17:17 06.01.2015
Kollektori tihendid ära tellitud,varsti saab korda.Aga kattide kohta ei oska praegu öelda,hea meelega jätaks nii nagu on,aga kardan,et ülevaatust ei läbi ja vb. tuleb need tagasi panna:(
R.
17:55 06.01.2015
Mis haagissuvila on? Enda tarbeks, puhkamiseks?
aouhh
20:46 06.01.2015
Hobby Prestige on,pikk ehk lastetoaga.Töö tarbeks,vahest töötan asustamata aladel,lähima hotellini 100km.Siis kasutangi.Ja puhkamas ka hea käia.
Rein000
21:07 06.01.2015
Mul on endal Hobby La Vita Bionda. 2x laste narid ka sees.
http://matkaauto.com/foorum Oled siin ka kasutaja, või uurinud siit teemasid?
aouhh
21:23 06.01.2015
Ei ole kasutaja,aga uurinud olen kui ostsin,ei teadnud ju miskit haagissuvilatest varem.Eriti dussi-teema oli konksuks,see ju tähtis.Ehitasin välja endale.
Rein000
21:25 06.01.2015
Avdii
11:52 08.01.2015
Kas auohh sai oma vigase pilli korda või juba kahetseb? Kõik jupid ei ole GM autodel odavad
Rein000
12:38 08.01.2015
Mul on küll tunne, et ühed odavamad on GM i jupid. Land Roveriga, või Audiga võrreldes. Escalade ju Hummer H2 doonriks põhimõtteliselt olnud, või siis GMC Yukon, või Suburban/ Tahoe ;) Aga sellised litakad, mis remondist tulevad muude massinatega, ehh eee :) Sõidad ja naudid, mis sellest, et bensiini läheb sutsu rohkem.
Hi
17:56 19.01.2015
Kus suur H2 ülevaatusel käib?
aouhh
18:26 23.01.2015
to avdii:aouhh sai auto korda ja ei kahetse ja ei hakkagi kahetsema,miks peaks?Ma ju teadsin,et auto veaga.
Aga nüüd on imelik:kollektori tihend sai vahetatud ja peale seda kustus check-engine ära ja põlema enam ei lähe.Kas tõesti lambdad nii tundlikud,et seda viga ära tundsid?
eii
17:44 26.01.2015
ühe nõmme lasteaia juures näen ka pidevalt üht kollast plärisevat hummerit.selle juht vist ei tea ,et 4 tulega korraga ei sõideta,või on tal vaja midagi kompentseerida.
eii-le
14:20 27.01.2015
Mitte "kompentseerida", vaid "kompenseerida". "Või" ette koma ei käi. Ja lause alguses on suur täht.
Kes keelab sõita korraga nelja või enama tulega? Kaks tuld ees, kaks taga, lisaks numbrimärgituled ka...
Nii et kompenseeri ise ja lase teistel kompenseerida ;)
to:eii
20:05 27.01.2015
Kas su väike ajumaht on juba millegiga kompenseeritud? Seda juba nelja tulega ei kompenseeri.No nägid ja kuulsid Hummerit ja nüüd valad oma kadeduse mürki siia foorumisse?Sõida oma halli opeliga rahulikult edasi ja ära pritsi mürki.Hummerid ongi tulesid täis,nii all kui üleval,nii ees kui taga.
eii
20:48 27.01.2015
see auto küll kadedust ei tingi.udu ja lähi on keelatud seadusega muide.
21:27 27.01.2015
to eii :
Kuule uudu, mine kiru koerakusetajaid, kes junne maha jätavad, jäta Hummerid rahule, ega ma ka neid endale ei ihalda, kuid ma ei kiunu siin kadedusest, minu mark on MB.
uuu777
22:22 27.01.2015
päris hea vaadata kuidas omasugused kohe kokku hoiavad.hirmus kaitsmine läks kohe lähti.jääb mulje ,et kui hummeriga sõidad siis on kõik lubatud.
hiibabaloo
23:22 27.01.2015
"Omasugused" ei ole päris õige termin.Mersuvend nt.,eelistab Mersut,aga tema ei tee ka Hummerit maha.Cadillaci vend ka räägib rahulikult asjast,ilma irooniata.Aga mingi udu muud ei oska,kui pobiseda.Arvatavasti sõidabki mingi ämbriga,ega sellised inimesed kaugemale ei jõuagi,kes muudkui pobisevad ja pobisevad oma kadedusussi keelega,aga tegudes nr.0.Soovitan sul udu vähe tõsistemate asjadega elus tegelda selle asemel,et selliste autode foorumis klähvimas käia.Alusta nt. töötamisega,ja tõsiselt.Ehk jõuad ka kuskile,ja siis,usu mind,su jutt muutub ja kadedus kaob."Omasugused" kehtib siinjuures küll,ses mõttes,et neid ühendab eriliste autode omamine.See,et keegi on elus miskit saavutand näitab seda,et tema IQ ei saa olla nii madal nagu udul ja ei võimalda tal sellist lambajuttu suust välja ajada.Jah,udukad ja lähid koos tavatingimustes põleda ei tohi,aga seda,kellel mis tuled põlevad,arutatakse "vaba teema" foorumis,mitte margipõhises siin.Antud teemas käib jutt ju Hummerist,niiet udu,mis sul siia asja üldse oli?
nojah
14:25 28.01.2015
Üks inimene teeb märkuse tulede vale kasutuse kohta ja neljal tüübil kohe hari punane.
hiibabaloo
14:53 28.01.2015
Siis rääkigu asjast,ehk tuledest.Temal aga vaja miskit kompenseerida.Kompenseerigu oma tühi aju.
to:tiit_
20:09 01.02.2015
Lolli oled tiit.Esiteks,see väike Hummer.Teiseks,Hummeri sõitjal pole häda miskit ju,kuidas siis turvalisust pole?
aouhh
11:46 16.02.2015
Nüüd siis auto täiesti korras,veidi juttu vigadest/remondist/hindadest:
1)kollektori tihendid lasid läbi
2)pidurid jäid peale
3)bensiini torustiku leke
4)air suspensioni viga
5)õlimõõtevarda toru murdund mootori juurest
6)Starter vahel ei võtnud järgi
7)maki nupud kulunud
8)armaturi valgustus osaliselt läbi

1)kollektori tihendid(mõlemad pooled)+purunenud poltide puurimine+kollektorite lihvimine 380€ (Top-Partsis).
2)Supportite silindrid kinni.Supportid maha,silindrid välja,ainetega kõik puhtaks,kokku tagasi+täielik õlivahetus.Kõik 4 suportit u.6h oma tööd+2l piduriõli 8€.
3)Paagisisese bensiini pumba kaanel torustiku põlved läbi roostetanud.Paak maha,pump välja,kaanel vanad torud välja puurida,uued põlved aretada,kokku tagasi.Päev tööd,16€ uued põlved+3€ voolikujupid ja klambrid+uus bensiini filter 19€.
4)Ilmselt oli elektriühenduste viga.Kõik õhkvedrustusega seonduvad elektripistikud lahti,ainet vahele,kokku tagasi.U.0,5h oma tööd.
5)Plokki sisse murdunud torujupile vint sisse,tikkpolt sisse,mutter otsa ja käes jupp oligi.3h oma tööd+uus õlimõõtevarda toru 18€.
6)Starter maha,laua peale,laiali,täielik läbipesu,ühenduste puhastamine,uus määre sisse,kokku tagasi.3h oma tööd.
7)Armatuur lahti,makk välja,nupud vahetada,kokku tagasi.2h oma tööd+40€ uute nuppude komplekt.
8)Kõik näidikute valgustused sellel autol tinutatavad.Lahti olen võtnud,kuid ei ole veel leidnud sobivaid pirne(imeväikesed peavad olema) või siis väiksed LED-id.Kui keegi teab,kust saaks-andke teada.
TK
12:42 16.02.2015
Jah, kui ise teed siis on asjal mõtet.
V8
13:31 16.02.2015
Mis aasta auto on, et nii palju vigu?
Või on Iraagist tulnud ?
Endal oli Express USA s 7a, Eestis 8a kui müüsin, suurt ei teinud midagi, enne müüki vahetasin ainult piduritorud.
aouhh
19:59 16.02.2015
Auto aastast 2003,4a. Usas ja ülejäänu Eestis.Eelmine omanik tundub et ei teind üldse midagi,ja tänu sellele odavalt müüski.Ja mina odavalt ostsin,et kõik ise korda teha.
Kollektorid - see neil haigus.Vesi ratta alt pritsib otse kuumale kollektorile,sellest nad kõverduvad ja pragunevad.Minu omal pragusid ei olnd,küll aga vajasid veits sirgeks lihvimist.Pidurid - no see haigus on kõikidel usakatel ja on lihtsalt ja odavalt remonditav.Bensiinitoru leke - paagil metallist kaan süvendiga,sinna koguneb vesi,ja metallist toru põlved on aastaid vee ja soola käes.Nüüd kaan ja uued põlved Hammerite metallvärviga üle pintseldatud,peaksid kestma aastaid.Air suspension - mingi ühenduse pisiviga vist oli,eks see kompressor ja pistikud on samuti all soola käes terve oma elu.Need olid peaprobleemid,mis võisid raha maksta.Muud vead - pisivead,lihtsasti remonditavad.
aouhh
08:18 17.02.2015
Just sellised pirnikesed nuppudel ongi,näidikutel vähe suuremad.
Tänan.