Selle firma ühe teise elektriautoga on korraldatud autokasutusprogrammid mitmes kohas Prantsusmaal, aga ka USA-s ja käesoleval aastal peaks laienetama Suurbritanniasse.
Pean ütlema, et pole varemalt sellisest tootjast miskit kuulnudki, aga sõber guugel valgustas mind, et tegu tõelise konglomeraadiga mis tegeleb absoluutselt kõigega :)
Kui keegi varasemalt ei pretendeeri pildile, siis homme pakun miskit mõistatamiseks välja.
Pickupi märksõnaks peaks olema töökindlus, seda marki sõidukeid iseloomustatakse reeglina teisiti...:) Kas suund on õige, tagatuled justkui räägiks seda keelt?
F-Type tagatuled. Esi poritiival Jaaguarile tuntud õhutusribi...
Google abiks ja tundub, et kuidagi on tahetud Ford F-150 põhjale siis vist teha Jaguar C-X17 kastikas....
Ma tahaks ropendama hakata, ausõna.
Siin siis ka kastikas mõistatamiseks.
Pilt tehtud Varssavi vanalinnas veebruari viimaste päevade hommiku.
Ma ei tea kuidas, aga ma olin vist nii uimane tollel konkreetsel hommikul, et isegi ei suutnud vaadata, et mis tollel autol nina peale kirjutatud...
Nii et ma ka ei tea, mis mark/mudel antud autol olla võiks.
Ilmselt teadjamatele see suurt probleemi ei valmista :)
Ähh, kurja, tundus väga sedamoodi, et Holden Commodore'ist tuletatud jaapanlase märki kandev austraallane. Siiski mitte. Tuli hoopis konkurenti kiigata. Ja ikkagi on tagatuled nii kuramuse hullusti japside moodi.
Joppenpuhh, senikaua, kui ma siin vastust kokku pusisin, vastas keegi ära vahepeal. Ei märganudki. Saatsin kahjuks ise uue pildi teele. Aga kui kodanik Aksel oma mõistatuse saadab, võiks selle siiski avaldada.
Pime maa. Päris põlve otsas asi ei paista olevat, pigem mõne suurema tootja kummaline katsetus? Ehk midagi põhjamaist: Sisu või Scania väga-väikeseeria väikekaubik?
Liigud oletustega üsna õiges suunas. Kõnealusel on uskumatult palju sarnast ETKVL-i "tursapeaga", nii tehniliste lahenduste kui väikese tootmisarvu poolest. Aga ET-600 sündis ports aastaid varem kui pildilolev.
Eks ma siis haaran entusiasmiga võimalusest ja ütlen välja, et tegu Teijoga Soomest. Ma olen seda pilti varem ka näinud aga miski pärast oli see mul meeles kui Sisu aga palju mööda ei läinudki.
Teijo jah. Tagamootoriga auto (Põrnikas) plärisev mootor ette, esivedu, kast ja plastkabiin - kõlab sarnaselt "Tursapea" kirjeldusega. Wjhuri pani Soomes Põrnikaid kokku, eks seetõttu võeti nende poolt viimase tehnika kasutusele.
Üks sihuke, hirmus raibe, jäi kuskil kodumaise foorumi müügi-teemas silma eelmine nädal. Ja omal ajal on sellist ka Kilulinna uulitsatel liikumas nähtud.
Ega ma pildil kujutatut raipeks tituleerinudki. Roim on see müüdav toode.
Checker Marathon võiks olla vastus. Kui aga ütled, et taksot sõitnud pole, võib ta kanda miskit muud mudelinime (mis hetkel ei meenu). Igastahes toodeti seda sõidukit väikesel arvul nö tsiviilversioonis, mida kuidagi teisiti nimetati.
Lihtsalt pildilolev eksemplar ei sattunud taksoks, seepärast pääses see raipeks saamisest. Aga muidu on järelejäänud massinad tõesti rääbakad. Checker Marathon on piltidel, loomulikult. Uus pilt, palun!
Tata Estate.
See on väga hea näide mis vahe on adidasel ja adibasel, kõik on just kui samasugune aga orginaal näeb välja hea ja vuhvel variant näeb välja nagu vuhvel variant:)
Vist peaks paluma, et need "niisama nautleja rollis" olijad jääksidki nautlejateks mitte pildituteks vastajateks! Niiviisi läheb jälle käest kõik ära. Googli otsing, lakooniline vastus ja kiire kadumine.
aga pane siis ise uus pilt mida sa tühja klähvid, võta ajalugu välja ja loe kokku, kui palju on olnud siin vastajaid ilma uut pilti lisamatta, tin-eye kasutajaid pole kah viimasel ajal kohanud ning googeldavad siin kõik mängijad (v.a väga üksikud äss-erandid)
NB! muide see "roosa" superauto sattus kerge kobinaga juutuubi video abil teatavaks
oleks täiesti mõistlik, et ilma pildita vastata ei tohiks (ühtpidi on aru saada, et keegi märkab ja vaatab, et Oh- äge ma tean seda... aga kes teab, see teab - mängu mõte on siiski mängu üleval hoida ...)
Muuseas- pildil ei ole ei Ghibli ega ka mitte Maserati
Blenheim sobib vastuseks hästi, minule teadaolevalt peaks tegu olema Blenheim 2 interjööriga, Blenheim 3 ja sportmudel 3S interjöörist peaks leidma kaasaegsema - üldpilti eriti mitte sobiva - käigukangi koos juurde kuuluvaga. Parandage kui eksin :)