Nagu aru olete saanud siis tegu prototüübiga ja seda firmalt, mis tuntud just maastikuautode ehitajana. Selle firma toodangut on ka Eestis silmatud mõned üksikud eksemplarid.
Juggernaut paistab olevat mingi kohaliku tähtsusega hummeri kloon, samas kui pildil olev asi tundub olema veoauto baasile ehitatud. Vaata juba velgi - palju seal rattamutreid on.
Nimes on vihje kuulsale võidusõidule ja seda marki on mitmel pool nimetatud briti versiooniks muscel autost. (seda tiitlit kannavad ilmselt mitmed teisedki margid)
just nii, esimene abs piduriga auto, mille kere itaaliast (siin foorumis tublisti läbileierdatud inseneri poolt), mootor ameerikast ja idee inglismaalt
Ega ilma vihjeteta seda vist läbi ei hammusta. Seega annan mitu kaudset vihjet:
Esiteks, tootjamaa on õige. Enam seda marki ei eksisteeri. Tegu oli väikeseeriaga, vast 15 autot on tänini säilinud. Pildil oleval mudelil olid kõik käigud sünkroniseeritud. Margi nimi on täpselt sama ühe teise kadunud automargiga, mingeid seoseid neil omavahel ei olnud. See teine samanimeline firma tegutses Euroopas. Korra on too teine tootja ka siin teemas mõistatamiseks olnud.
Njah, mulle hakkab alles nüüd kohale jõudma, kui raske küsimuse ma püstitanud olen. Internetist leiab selle margi kohta ülivähe infot ja pilte. Annan veel niidiotsi, mille abil õige vastuseni jõuda.
Konkreetse mudeli kogutoodang on enam-vähem sama mis Ferrari Enzol, ehk siis 400. Tootja eksisteeris autode ehitajana aastatel 1936-1951. Peale seda tootis sama firma Rolls-Royce´i lennukimootoritele osi. Seda kuni 1983. aastani. Eriline oli ettevõte selle poolest, et tootis pea kõik osad (autode jaoks) kohapeal. Mark sai nime asutaja järgi.
kas mossel olid kojamehed ei olnud teistpidi paigaldadud nagu tänapäeva igal automargil, see kohe tahaks meenutada inglismaad kus on kõik teistpidi, muidu aga pakuks mosse 2140
Täpselt õige! Pildil olev eksemplar on küll uhkelt üles löödud, aga minu meelest on Nash Metropolitan natuke väärakas riistapuu... Eks ilu ole vaataja silmades :P
Uut pilti paluks!
W126 on ära tuunit. Huvitav, kas tagaosa sarnasus Bentleyga on taotluslik? Küljepealsed helkurikesed vihjaks justkui Meerikamaale... või kaltsupeadele?
Vihjeid...
Ei burksikõhud ega kaltsupead pole selle auto valmis meisterdajad. Täitsa kultuursed inimesed olid :)
Mersu tundsite te sealt ilusti ära aga siiski tehti seda täiesti oma firma nime all. Ja vihjeks veel ,et sellel firmal oli oma toote nimistus veel nii mõnigi ümber riietatud ja lisa-väärtustatud auto ja samas ka täiesti oma toodangut.
Vihje, et tootjal OLI nimistus nii mitmeid järgiaidatud masinaid, kui ka päris omaloomingut, töötas. Kes muu, kui mitte Monteverdi:)
Seda ma enne ei teadnudki, et neil oli ülbust lausa Mersusi paremaks teha:)
See kas nad nüüd mersusid paremaks tegid on küsitav. Tiara on selline kahtlase väärtusega sünnitis mis pole enam kaunis ühegi nurga alt vaadatuna. Aga nii mõnigi muu nende auto on, minu jaoks, oma ajastu disaini ikooni staatuses.
Võldas, palun!
Kui pilti ei tule ja kellelegi spetsiaalselt seda õigust ei anta, panen ise uue pildi. Sorry et udukogud, aga hetkel kiiruga oleks tulnud muidu vaid illustratsioonid või näitusepildid. Vihjeteks niipalju, et seda marki masinatest on siin teemas varemgi juttu olnud, tehnika poolelt kuuekäiguline käigukast, salongis kuus kohta. Kahjuks tootmiseni ei jõudnud, kuid tuntud vaatamata sellele.