Kodanik Rolks pole küll veel heakskiitu andnud, aga saadan siiski ühe pildi, millel kujutatud liikurobjekti äratundmine ei tohiks dsiibirahva-eestil üle paari minuti aega võtma. Vihjeks võin öelda, et Hummer see ei ole.
Just nimelt! Juss Jänku pani täppi! Nende IVECO-dega sõidavad inglise sõdurid Afgaanis-Iraagis jne. Veidi plastmassisem ja eputamiseks sobivam kannab FIAT´i nime. Pilt palun!
Ei ole siin ka pininfarinat mängus ega MG-d.Auto tehti ühe kuulsa autofirma(firma,mida enam pole) mudeli põhjale,kasutati ameeriklase mootorit ja disainiti ühe Euroopa disainibüroo poolt,mida ka enam pole
Hübriidauto: Michelotti kerenägemus, Vignale käsitöö, Studebakeri sassii, Studebakeri esisild, modifitseeritud 1955 Cadillac Eldorado V-8, Mercury tagasild. Valmistamisaasta 1957, eesti teedel ei ole nähtud, seetõttu mälumängu venimine põhjendatud. Huvitav, mitu tükki neid tehti, kahtlustan, et üksainus?
Masina ametlik nimi siis Bill Frick Special, hüüti ka Studillac-iks. Väidetavalt tehti 3 eksemplari: 2 kupeed (nagu piltil) ja 1 kabriolett.
Põhilisema ütles Wiki juba ära.
Jess,mis ma muud oskan öelda.Kaua aega võttis,aga asja sai.Ma ei tea,las siis wiki_432 saab õiguse.Kui pilti tal juhuslikult pole,siis võib edasi uue pildi panna l-co.
Kuna wikil ühtegi tõeliselt head pilti ei ole, annab ta pildimängu ajaloos esmakordselt sõnalise küsimuse: millist masinat kasutasid ametiautona Raymond Stantz, Egon Spengler, Peter Venkman ja Winston Zeddmore?
Täiesti õige, tegu siis "Ghostbustersite" autoga, mille ostis dr.Ray Stantz 4800 dollari eest ja vajas ainult amortide ja vedrustuse remonti, lisaks veel piduriklotse, pidurite üldist korrastust, roolikarpi, väikseid elektritöid uusi kumme, keretöid, sisustust ja lisaks veel nipet-näpet ja oligi korras. On tekkinud terve kommuun "Ghotsbustersi" fänne, kes ehitavad endale samasuguseid autosid. Nendest saab lugeda http://www.theecto1.com/ . Nimi kirjutatakse küll ECTO, aga loeme seda näpukaks. Kodanik sdea omab õigust uuele küsimusele.
Kuulge,ei valgu midagi laiali:) lihtsalt ei saanud arvuti juurde.Aga kui nüüd muust osast rääkida,siis las keegi teine teeb seda uut küsimust,sest mul pole pilti.
Kirjutasin ainult seepärast, et ühel mu Granadal on väga sarnased veljed. Vihjed aga olid sellised, et rohkem variante ei olnud. Mudelinime ei tea, kes teab saab uue pildi ka panna.
Kui ülemine pool kinni katta, siis oleks nagu Volga Gaz-21, kui teistpidi siis jälle Moskvitz.
Reg. numbri järgi peaks ta NSVList olema(vene tähed OP - opõtnaja).