Võldas, kas sa pakkusid Brasiilia seepärast, et rohelise auto tagumises ülanurgas on Brasiilia lipu kleepekas? =)
Aga kas tegu võiks olla Brasiilia autotootja Gurgel toodanguga? Roheline peaks olema Gurgel X15. Veidi guuugeldamist andis vihjeks, et Gurgel kasutas oma autodel väga suures mahus VW mootoreid ja ka muud tehnikat.
Eelmise kohta niipalju, et Borgwarde ma tean, kuid sellist pole siin näind. Siin kandsid nad juba Mercedese nime. Ei vaatand kohe numbrit ka, mis viitas hoopis LAV-ile. Asi selge.
Vihjeks niipalju, et seni ei ole see tootja mujal, kui oma kodumaal mingt erilist läbimurret saavutanud. Küll aga on proovitud. Tootja on kuulus oma "eripära" poolest, mis ühele autotootjale au just ei tee.
Zhonghua või Brilliance. See on kurikuulus asja poolest, mis talle au ei tee, ja pole peale Hiina läbimurret saavutanud. Kurikuulus oli siis BS6 crash-test :P muud ei oska pakkuda.
Mul meenub Hiina kuulsaima tuimalt kopeerijana Chery, aga neid mudelinimesid küll peast ei tea. Googeldama ka ei hakka, see oleks nagu ENE abil ristsõna lahendamine. Aga eks neid kopeerijaid on seal veel teisigi
Võldasel on põhimõtteliselt õigus. Netist selle auto kohta lisainfot otsides siiski tekkis mul arvamus, et tegemist on uuema versiooniga ehk päris täpne oleks Honker 2000.
Pilt on tehtud Skoda museumi II saalis ja auto on viiekümendate aastate sõidukite reas. Peaks olema Skoda 1101 VO eelkäija.
Kahjuks ei jäänud mul selle auto tutvustav silt pildi peale kui sel käisin :-(
Tänud võimaluse eest! Olen laisk ja ei viitsi midagi väga keerulist välja panna. Samas jään ikkagi maastikusõidukite teemale truuks. Vajadusel jagan vihjeid.
Ega ma seda masinat ei mõelnud.
Hr.Landy tsitaadist: "Olen laisk ja ei viitsi midagi väga keerulist välja panna. Samas jään ikkagi maastikusõidukite teemale truuks. Vajadusel jagan vihjeid." saan mina aru, et uus pilt peaks ka seal olema, selline mitte keeruline maastur. Pilti aga pole. Olen segaduses. Vajan vihjeid :)
Esmamuljena oleks justkui tegemist Mistubishi Lancer´i ja Subaru Impreza hübriidiga, kuid pakuks siiski seda väikest Peugeot´i. Ma oletan, et mudelinumber võiks olla 206?
Mina pakuks midagi eksootilisemat, Kärss ei lisaks siia mingit nii kerget pilti nagu Pesukott 206 v Dacia Logan MCV...Pakuks mingit Aasiamaade toodangut...huupi pakuks Proton-i toodangut!?
Tegemist pole just nii tavalise masinaga, mida Eestimaa pinnal igapäevaselt sõitmas näeks (huvitav, kas neid üldse Eestis on?). Üsnagi personaalsed disainielemendid paistavad piisavalt välja sellelt tumedalt pildilt. Kui keegi enne ära ei arva, panen homme valge päevaga tehtud pildi lisavihjeks
Mis see nüüd oli, mis mõtted tõele lähemale viis? Kas auto suuruse ja parkimisruudu võrdlus, või hoopis taustal paistvad mittepilusilmsed autod? Õiget vastust veel tulnud ei ole, aga nagu lubasin, siis lisan ühe päevavalges tehtud pildi peaaegu samasugusest masinast, esipamper on lihtsalt natuke teise kujuga
TO q peal: ikka võid arvata ka teisi parklas olevaid autosid:) Ise arvan seda sama. Regiooni (Lääne-Euroopa) saime juba paika ja ütlen ära, et selleks pole ei Saksamaa ega ka mitte Itaalia. Ei uskunud, et see küsimus nii keeruliseks osutub, neid vurab piisavalt ringi ka põhjanaabrite juures
ZAZ 970,esiveoga väikebuss. Umbes 350-kilogrammise kandejõuga väikebuss/mahtuniversaal,mis mõeldi välja täienduseks ZAZ 965'le.Kahjuks,nagu ikka,ei jõudnud tootmisse.Väike link ka: http://www.zr.ru/articles/42399